8 tips voor het verbeteren van de snelheid van uw WordPress-site

5 min


121

De kans is groot dat u niet op deze pagina hebt gewacht om te laden als het een seconde of twee langer duurde.

Dat is de waarheid – gebruikers verwachten dat webpagina’s zo ongeveer laden zodra ze op een hyperlink klikken.

Langzaam laden van webpagina’s kan de belangrijkste oorzaak zijn van hoge bouncepercentages , lage gebruikersbetrokkenheid, verloren verkeersmogelijkheden en verlaten verkoopstrips. Hier zijn enkele cijfers om de dingen in perspectief te plaatsen.

Bovendien associëren ecommerce-websites snel laden met hogere inkomsten, en het omgekeerde is ook waar.

De roeping is duidelijk: uw websites moeten super snel laden om de aandacht van het publiek te behouden en te koesteren, hoge bouncepercentages te voorkomen en verlaten verkopen te voorkomen.

Als u een WordPress-site hebt, zijn er een aantal eenvoudige en effectieve methoden die u vandaag kunt gebruiken en waarmee u de laadsnelheid van uw site aanzienlijk kunt verhogen.

Gebruik rasters en drijvers in plaats van geneste tabellen

Het is verrassend hoeveel websites nog steeds geneste tabellen blijven gebruiken, ondanks de negatieve impact die ze hebben op de laadsnelheid van pagina’s. Dit is hoe een geneste tabelcode eruitziet:

<table>
<table>
………
</table>
</table>

Een dergelijke codering zorgt voor extra belasting van de browser en vertraagt ​​het volledig laden van de inhoud. Gebruik in plaats daarvan de niet-geneste tabelstructuur als volgt:

<table>...</table>
<table>...</table>

Wat nog belangrijker is, gebruik drijvers en roosters om de laadsnelheid te verbeteren. Hier is een eenvoudig float-voorbeeld:

<h1>Basic float example</h1>
<img src="https://www.examplesite.com/files/image.jpg" alt="image anchor text">
<p> Sample text </p>
<p> Sample text </p>

Reduceer het aantal HTTP-aanvragen

Een webpagina bestaat uit verschillende componenten: stylesheets, Flash-componenten, afbeeldingen, scripts en meer. Om inhoudrijke ervaringen te bieden, moet u kiezen voor het volledige PageSpeed ​​Insights Optimization- proces.

Meer aantal elementen per pagina, meer het aantal HTTP-aanvragen dat voor elk van deze wordt gedaan, wat resulteert in langere laadtijden van pagina’s, wat uw conversies kan schaden. Yahoo schat dat bijna 80% van de laadtijd van de pagina wordt besteed aan de tijd die is besteed aan het downloaden van de verschillende elementen van de pagina.

Gebruik de tool voor het controleren van HTTP-aanvragen om te achterhalen hoeveel verzoeken uw pagina maakt.

Gelukkig kun je HTTP-verzoeken verminderen zonder je webontwerp te verpesten. Hier is hoe:

 • Bestanden combineren: gebruik scripts en externe stijlbladen (maar niet elk meer dan één script en CSS-bestand.
 • Afbeeldingsmappen: gebruik opeenvolgende afbeeldingen in plaats van meerdere afbeeldingsblokken om het aantal HTTP-aanvragen te verminderen.
 • CSS Sprites: combineer meerdere afbeeldingen met een sprite en noem de Sprite in plaats van elke afbeelding. Wanneer de sprite ook afbeeldingen van interne pagina’s bevat, verbeteren de laadtijden van de interne pagina, omdat de inhoud al is gedownload voordat de gebruiker daar aankomt.
 • Maak kleinere Javascript-blokken inline.
 • Converteer afbeeldingen naar Base64-codering met behulp van een encoder ; omdat het een afbeelding omzet in code, wordt het HTTP-verzoek voorkomen.

Breek opmerkingen in pagina’s

Uw meest populaire inhoudspagina’s kunnen ook degene zijn die het langzaamst worden geladen, vanwege de honderden reacties op de pagina. Je kunt reacties niet blokkeren, omdat het conversiestarters en linkbuilders voor je zijn.

Hoe kun je dat dan doen? WordPress biedt een zeer slimme oplossing – verbreek de reactiestream in pagina’s.

Ga in het Dashboard naar Instellingen. Onder de sectie  Andere instellingen voor opmerkingen kunt u de instellingen aanpassen voor het aantal opmerkingen dat op een pagina wordt weergegeven en welke pagina onder het artikel wordt weergegeven.

Upgrade naar de nieuwste PHP-versie

Het upgraden van uw website elke keer dat een nieuwe PHP-versie wordt gelanceerd kan een beetje een hoofdpijn zijn. Maar het is uw tijd en moeite waard. Dezelfde scripts kunnen bijna 25-30% sneller worden uitgevoerd op nieuwere PHP-versies; stel je voor wat voor soort website het laden van tijd verbeteringen kan brengen voor jou.

PHPClasses publiceerde een uitgebreid experimenteel onderzoek , waarin werd benadrukt dat scripts significant sneller presteerden op PHP 7.1 in vergelijking met eerdere versies.

Gzip-compressie

Als u het hulpprogramma PageSpeed ​​Insights van Google gebruikt voor een snelle analyse van uw webpagina’s, vindt u waarschijnlijk advies om Gzip-compressie te gebruiken. Deze compressie stelt webservers in staat om zware website-inhoudselementen te comprimeren.

De compressie is zo effectief dat deze uw paginagrootte tot 30-40% van de oorspronkelijke grootte kan verminderen. De snelheid van het gekopieerde lichaam zou hierdoor kunnen toenemen tot drie of vier keer hun vorige snelheid.

Voor veel webmasters blijft het installeren van een Gzip-compressie-plug-in de beste optie. De W3 Total Cache-plug-in biedt, naast alle geweldige functies, ook HTTP-compressie.

Andere opties zijn:

 • Vraag uw webhost of het Gzip-compressie biedt.
 • Gzip-compressie handmatig inschakelen via .htaccess ( deze handleiding van Kinsta  legt uit hoe u dit moet doen)

Laat advertentiescripts en pop-ups geen gebruikerservaringen bederven

De kans bestaat dat u op zijn minst een of andere pop-up uitvoert om conversies te optimaliseren. Hoe nuttig deze ook zijn voor de strategieën voor het genereren van inkomsten van uw website, ze kunnen ook aanzienlijke schade veroorzaken in termen van hogere laadtijd van pagina’s.

Om controle te krijgen en de perfecte balans te vinden, moet u de scripts van derden kennen die op uw website worden uitgevoerd, hun bron en hun impact.

Ik raad de Speed ​​Speed ​​Test van Pingdom aan voor een grondige analyse van elk bestand en script van een webpagina. De tool zal u vertellen welk script het meeste tijd kost om te laden.

Bepaal de effectiviteit van uw pop-ups; weg met niet-uitvoerende pop-up plug-ins, omdat ze je pagina alleen maar vertragen. OptinMonster is een van de meest betrouwbare pop-up-plug-ins, waarmee u conversies kunt optimaliseren zonder snelheid te doden.

Installeer een cacheplugin

Caching-plug-ins kunnen een zegen zijn voor uw website; deze plug-ins maken statische kopieën van de inhoud van uw webpagina en gebruiken in plaats van query’s naar de database heen en weer te maken, de statische versies om de webcontent onmiddellijk zichtbaar te maken voor gebruikers. Omdat u uw webpagina’s doorgaans niet dagelijks zult bijwerken, blijkt caching altijd zeer nuttig voor bijna alle webpagina’s.

Onder de vele caching-plug-ins die u kunt gebruiken, geniet WOT Cache Plugin veel vertrouwen en populariteit. Onder de vele functies zijn:

 • Combineert CSS- en Javascript-bestanden
 • Benut de kracht van paginacaching en browsercaching
 • Gebruikt luie belasting om de laadtijd van de pagina aanzienlijk te verbeteren
 • Helpt bij database-optimalisatie en verwijdert queryreeksen uit CSS / Javascript-bestanden
 • Bespaart veel bandbreedte door de bestandsgrootte van de webpagina’s te verkleinen.

Bonustip: zoek hulp bij uw webhosting serviceprovider

Het is logisch om naar een dedicated hostingplan te gaan, zodat uw website alle middelen krijgt die het nodig heeft om in een handomdraai te laden, altijd. Vraag uw webhost wat voor hulp het u kan bieden om de snelheid van uw website te verbeteren.

De meeste webhosts zijn bereid om hun technische expertise aan te bieden om u te helpen het laaghangende fruit te plukken in termen van de snelheden van uw website. Dit komt weer ten goede aan hen, omdat de belasting van hun servers afneemt.

Vraag in het bijzonder om hun advies over het optimaliseren van de snelheid van mobiele websites , omdat de impact van traag laden erg groot is op mobiele apparaten.

Slotopmerkingen

Elke paar milliseconden aan verbetering van de laadsnelheid van uw webpagina kan tientallen procentpunten verbeteringen opleveren in zijn verkeer- en conversiepercentages.

Begin met deze eenvoudige en praktische tips, waarvan de meeste zullen resulteren in bijna onmiddellijk verbeteringen in de laadsnelheid van de pagina’s voor uw website.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format