Aanpassen aan de nieuwste snelheidsupdate van Google

3 min


109

Paginasnelheid is altijd al een prioriteit geweest om de zichtbaarheid van de zoekresultaten te behouden, maar vóór de nieuwste snelheidsupdate van Google was dit iets dat voornamelijk werd geassocieerd met desktopsites.

Nu mobiele sites ook worden gerangschikt op de laadtijden van hun pagina’s, is het geen verrassing dat websites op snelheid moeten zijn om een ​​afnemende zoekrangschikking te voorkomen.

In de huidige concurrerende, steeds veranderende marktplaatsen is het van het allergrootste belang om een ​​geweldige online aanwezigheid te bewerkstelligen. Ons rapport heeft echter  onlangs vastgesteld dat 87% van de beste online retailmerken in het Verenigd Koninkrijk alleen al een aanzienlijke daling van hun zichtbaarheid riskeren door de prestaties van mobiele sites te verwaarlozen; beoordeling als ‘slecht’ in termen van mobiele sitesnelheid. Het eigen onderzoek van Google ondersteunt dit door te onthullen dat de gemiddelde site vijf keer langer duurt dan het ideale tijdschema van 3 seconden om te laden.

Deze langzamere sites zien notoir stijgingen van bouncepercentages , evenals een lagere online zichtbaarheid en een hogere positie in zoekmachines.

Dus wat kunt u doen om dit probleem recht te zetten en websites van websites te versterken?

Onderzoek suggereert dat de sleutel tot het aanpakken van de bovenstaande problemen en het volgen van de laatste snelheidsupdate, is door specifiek te focussen op de gebruikerservaring van de mobiele site en mogelijke valkuilen te elimineren. Door onnodige desktopelementen op mobiele sites te elimineren en zich specifiek te richten op het aanpassen van materiaal voor smartphones, kunt u verwachten dat u de paginasnelheid , online zichtbaarheid verhoogt en voldoet aan de herziene websitevereisten van Google.

Laten we met dit in onze achterhoofd bekijken hoe u kunt aanpassen aan de meest recente snelheidsupdate van Google.

Trage voortgang

Een snelle en effectieve manier om de paginasnelheid te verbeteren, is door ‘lui laden’ toe te passen. Door alleen afbeeldingen ‘onder de vouw van de pagina’ te tonen wanneer een gebruiker scrolt om ze te bekijken, in tegenstelling tot het ophalen en laden van alles wanneer een gebruiker op een pagina terechtkomt (ongeacht of ze naar beneden scrollen of niet), de efficiëntie van een website wordt onmiddellijk verhoogd.

Online merken die dit formaat hebben gebruikt, ervaren al de voordelen door pagina’s in een kortere tijdspanne op mobiele apparaten en tablets weer te geven. Minder mobiele data opeten is een ander voordeel van deze techniek.

Unsplash is een goed voorbeeld van een merk dat het heel goed doet in deze ruimte. Als een door afbeeldingen gedomineerde site heeft lui laden een sleutelrol gespeeld bij het handhaven van de snelle paginasnelheid.

Deze tactiek alleen is echter niet genoeg om de laadtijden voldoende te verlagen en de zichtbaarheid van de zoekmachine te behouden.

Afbeeldingen optimaliseren

Met afbeeldingen die goed zijn voor 65% van de webcontent, wordt algemeen erkend dat foto’s met een hoge resolutie een van de belangrijkste boosdoeners zijn voor trage laadtijden.

Om dit probleem aan te pakken, moet u de bestandsgroottes verkleinen en ervoor zorgen dat alleen de juiste afbeeldingen worden getoond aan gebruikers op basis van het apparaat dat ze gebruiken. Door de functie voor het comprimeren van afbeeldingen toe te voegen aan het beheersysteem van een site, wordt dit bereikt door ervoor te zorgen dat de geüploade bestanden niet groter zijn dan noodzakelijk (zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit).

Daarnaast moet u ervoor zorgen dat beeldbestanden die geschikt zijn voor de grootte, worden weergegeven aan mobiele bezoekers en retina-displays (waar retina-afbeeldingen beschikbaar zijn).

Websites zonder geoptimaliseerde afbeeldingen lopen het risico door Google te worden gestraft voor slechte praktijken. Dit zou duidelijk een daling van paginabezoeken kunnen veroorzaken als gevolg van de verminderde ranking in zoekmachines.

Verborgen inhoud verwijderen

Omdat de ruimte beperkt is op mobiele apparaten, is het altijd al gebruikelijk om een ​​verkleinde versie van de desktopsite te maken bij het bouwen van een mobiele versie. De sleutel tot het verbeteren van de snelheid is echter om mobiele detectie aan de server te implementeren. Door te voorkomen dat de betreffende site afbeeldingen en / of functies op het bureaublad probeert op te halen en vervolgens te verbergen, wordt de perceptiesnelheid voor gebruikers verbeterd.

Door deze overbodige elementen weg te halen, wordt ruimte vrijgemaakt voor functies die mobiele apparaten verbeteren, zonder dat dit ten koste gaat van de paginasnelheid. Een voorbeeld hiervan is locatiebewustzijn . Door merken in staat te stellen relevante inhoud, specifiek voor de omgeving van een gebruiker, te verzenden met behulp van Geo-locatie API-technologie, kunnen sites zich onderscheiden van concurrenten.

Lettertype-compressie

Typografie is meestal een belangrijk element van ontwerp, maar opgeblazen lettertypebestanden kunnen een site echt vertragen, dus het is belangrijk om een ​​balans te vinden tussen esthetiek en prestaties.

U moet overschakelen naar het gebruik van WOFF2-webcompressie-indeling voor lettertypen (binnen toepasselijke browsers), omdat dit met name de bestandsgrootte aanzienlijk verkleint.

Toonaangevende online marktplaats Etsy heeft bewezen dat dit niet afdoet aan de esthetiek van een website. Ondanks de keuze voor gecomprimeerde lettertypeopmaak, heeft deze site een snellere paginalading bereikt met behoud van tekst van hoge kwaliteit.

Succes analyseren

Zoals bij alle wijzigingen aan de site, moet u na het uitvoeren van de bovenstaande wijzigingen controleren of ze het gewenste effect hebben. Om deze reden zijn tools zoals PageSpeed ​​Insights en Lighthouse van onschatbare waarde voor het bijhouden van de prestaties van webpagina’s.

Met deze platforms kunt u gemakkelijk zowel goed presterende als slecht presterende aspecten van webpagina’s detecteren. Door deze cijfers nauwkeurig te analyseren, bent u er beter in om eventuele inefficiënte website-elementen te corrigeren. Hiermee kunt u ook problemen verhelpen voordat problemen de SEO negatief gaan beïnvloeden.

Wat gebeurt er nu?

Door vast te houden aan de bovenstaande tactieken, toont onderzoek aan dat websites 68% reductie kunnen verwachten op perceptuele laadtijden, 64% minder startgewicht (wat de bandbreedtekosten vermindert), een algemene verbetering van de laadtijd met 43% op 3G-snelheden en 39% verbetering in ‘eerste interactief’ (wanneer een pagina minimaal interactief is voor gebruikers).

Het is echter belangrijk om te onthouden dat siteverbeteringen op continue basis moeten worden uitgevoerd. Door dit te doen, bent u klaar om de ranking van zoekmachines te maximaliseren, de verkoop te stimuleren en een uitstekende gebruikerservaring in de toekomst te garanderen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format