Beste hulpmiddelen voor het controleren van backlinks - DeLaatbusiness

Beste hulpmiddelen voor het controleren van backlinks

3 min


110
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Een geweldige linkbuilding-strategie doet wonderen voor de SEO-prestaties van een website. Door websites te helpen verkeer te genereren, worden deze backlinks naar verwachting van hoge kwaliteit, omdat zoekmachines ze wegen als het gaat om het rangschikken van een website.

Ervoor zorgen dat uw website hoogwaardige en authentieke backlinks heeft, is cruciaal. Als het niet op de juiste manier wordt gecontroleerd, kan de aanwezigheid van links naar slechte kwaliteit op de website de online reputatie van de site bederven, omdat deze kan worden geïdentificeerd als een verhuizing met een zwarte hoed. Voor dit doel, de SEO domein biedt een aantal pretty amazing backlinks bewaken van hulpmiddelen die u helpen op de link profiel van uw plaats te controleren en ervoor te zorgen dat alles volgens een standaard link building strategie.

Laten we ze eens bekijken.

Ahrefs

Ahrefs biedt voornamelijk tools om uw zoekverkeer te laten groeien en uw concurrenten te onderzoeken terwijl u uw niche bewaakt. De backlink-onderzoekstool wordt aangedreven door ‘s werelds grootste index van live backlinks. De robots van de dienst kruipen elke 24 uur 4 miljard webpagina’s. Ze werken deze index ook elke 15 minuten bij, zodat alles wordt ingehaald.

Om de Ahrefs-tool voor uw site te gebruiken, hoeft u alleen maar de URL van uw site in te voeren in de tool voor de verkenner van de site en ziet u al zijn backlinks samen met enkele nuttige SEO-statistieken, zoals de kwaliteit van deze links. De tool biedt ook verschillende geavanceerde rapporten en filters om u meer informatie te geven.

Majestic SEO

De service is erg populair bij online marketeers wanneer zij moeten zorgen voor het link building-aspect van hun sites of de sites van hun respectievelijke klanten.

Het backlinkhistoriecontroletool voert de webrobots uit om het aantal backlinks voor bepaalde domeinen, subdomeinen of URL’s te bepalen. Als u op zoek bent naar maximaal 5 domeinen voor hun backlink-prestaties, kunt u dit met de tool doen.

Het aanbieden van tijd-specifieke grafieken voor uw externe links en verwijzende domeinen samen met de analyse van de soorten backlinks die naar uw site worden uitgevoerd, MajesticSEO is een levensvatbare koppelingstool.

SEO PowerSuite

Met een diepgaande linkanalyseservice helpt SEO PowerSuite de gebruikers om alle backlink-gegevens te vinden, controleren, analyseren en vergelijken, zodat ze op een effectieve manier linkbuilding voor hun websites kunnen realiseren.

De SEO SpyGlass-tool van de service biedt nieuwe mogelijkheden voor het opbouwen van links voor zijn abonnees met behulp van 50+ backlink-factoren die beschikbaar zijn voor het analyseren van de prestaties van deze backlinks. Het biedt ook verschillende soorten backlink-rapporten die u verder kunt aanpassen en delen.

De tool claimt ‘s werelds grootste backlink-index op het web te hebben, en u kunt schadelijke backlinks op uw site vinden en neutraliseren met de Anti-Penalty Link Audit. U kunt ook een deeplink-kwaliteitsanalyse uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw koppelingen functioneel zijn in overeenstemming met de wijzigingen in het Google-algoritme.

Linkody

De tool helpt zijn gebruikers 24/7 backlinks van hun website te monitoren door robuuste linkbeheerdiensten aan te bieden. Het meldt zijn gebruikers over het verlies en de winst van links samen met de analyse van het linkprofiel van de site met tonnen metrieken. Deze analyse helpt de site-eigenaren achterhalen welke backlinks waardevol zijn en welke back-ups schadelijk zijn voor de zoekwoordposities en het verkeer van de site. Het helpt je zelfs om de slechte links kwijt te raken door ze te verloochenen.

Het monitoren van de backlink-strategie van uw concurrenten is net zo belangrijk als het zelf bouwen, zoals wordt beweerd door verschillende bloggidsen en website-bronnen. Linkody biedt u inzicht in de linkbuilding-strategieën van uw concurrenten, zodat u niets mist.

Linkody’s belangrijkste SEO-tool is de Backlink Checker die kan worden gebruikt om 5 unieke domeinen per week te controleren. Het is beschikbaar voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

Kerboo

Helpen u uw Link-profiel beter te begrijpen, maakt Kerboo gebruik van meerdere gegevensbronnen om een ​​zeer nauwkeurig getrouw beeld te krijgen van de verbindingsprestaties op uw site.

Hoewel u met de tool slechte links tegenkomt op uw site, kunt u een afwijzingsbestand maken dat Google laat weten dat dit de bepaalde links zijn die niet langer nodig zijn om in aanmerking te komen voor rangordefactoren op uw site.

De functie Koppelingscontrole van het hulpprogramma identificeert de sterke en zwakke punten en risico’s in uw verbindingsprofiel en biedt de service om werk door hun team te laten doen.

Controleer backlinks

Monitor Backlinks helpt je om de goede en slechte backlinks op je site te vinden en zelfs om je concurrenten te linken met het koppelen van de bouwstrategie.

De service vertelt u over de relevante, hoogwaardige sites waarmee u contact kunt opnemen voor bereik en linkbuilding. Als een van uw advertenties of links voor het plaatsen van gasten van een site is verwijderd, ontvangt u van de tool een melding. Om u te helpen negatieve SEO-straffen af ​​te weren, biedt de tool ook de mogelijkheid slechte koppelingen af ​​te wijzen.

De service is voorzien van een eenvoudig te gebruiken dashboard waarmee u inzichten in het verkeer van de site, veranderingen in de backlinks en ranglijsten van zoekwoorden kunt genereren. Het biedt ook nuttige en aanpasbare rapporten die de patronen over de backlinks analyseren met zijn uitgebreide filters.

Het beste ding over deze tool: het aggregeert metrics van de beste databronnen (zoals Majestic en Moz) op één plek, zodat je ze efficiënt kunt beheren met handige tags, filters, notities en import / export.

In totaal

Alle bovengenoemde backlinks-monitoringtools hebben hun gevestigde reputatie in de online marketinggemeenschap. Deze hulpprogramma’s bieden verschillende versies voor het beheer van uw linkprofiel en werken gestaag aan het verbeteren van de algehele positie van uw site en het verbeteren van de SEO. Het hebben van kwaliteitslinks op uw website is een integraal onderdeel van het succes ervan en het feit dat ze nieuwe bezoekers helpen uw website te vinden. Sommige van deze backlink-monitoringtools die hierboven zijn genoemd, zullen u helpen ervoor te zorgen dat dit het geval is.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format