Consumenten verliezen het vertrouwen in bedrijven met onnauwkeurige NAP - DeLaatbusiness

Consumenten verliezen het vertrouwen in bedrijven met onnauwkeurige NAP

5 min


128
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

In de loop der jaren hebben we het belang van de bescheiden bedrijfsvermelding veranderd. Hoewel citaten ooit werden beschouwd als bronnen van de belangrijkste links en hun nauwkeurigheid als een bijdragende factor voor lokaal zoeken, is hun impact vandaag enigszins afgenomen.

Echter, zoals Mozs meest recente Local Search Ranking Factors-onderzoek aantrof, worden de NAP-gegevens (naam, adres, telefoonnummer) in bedrijfsvermeldingen en online-directory’s nog steeds als de vierde belangrijkste beschouwd voor het rangschikken in het lokale pakket en de vijfde belangrijkste in gelokaliseerde organische ranglijsten.

Maar niet alles draait om ranglijsten: nauwkeurige citaten vormen nog steeds een funderingstactiek voor elk bedrijf, omdat ze de online zichtbaarheid vergroten door bedrijven in de listings en directory’s te plaatsen waarin potentiële klanten naar hen op zoek zijn.

Dat is als ze zijn accuraat. Wat gebeurt er als ze dat niet zijn?

Recent onderzoek door BrightLocal, in het Local Citations Trust Report 2018 , trachtte deze vraag te beantwoorden door 1000 Amerikaanse consumenten te ondervragen over hoe zij zich voelen en zich gedragen wanneer zij onnauwkeurige bedrijfsinformatie online tegenkomen.

Consumenten verliezen het vertrouwen in bedrijven met onjuiste of inconsistente NAP-informatie

Tegenwoordig is het vertrouwen in bedrijven en instellingen in de VS op een dieptepunt en het is de verantwoordelijkheid van elke ondernemer om op welke manier dan ook een verschil te maken – zelfs als het iets lijkt dat zo klein lijkt als het garanderen van bedrijfsnaam, locatie, en contactgegevens zijn betrouwbaar en consistent online.

Volgens het BrightLocal-onderzoek vond 80% van de respondenten dat ze door het zien van onjuiste of inconsistente contactgegevens en / of bedrijfsnamen het vertrouwen in een bedrijf zouden verliezen. Omdat het vertrouwen van de consument in zaken zo’n cruciaal onderdeel is van de reis van de koper, is dit uiteraard een grote zorg.

Dit is natuurlijk alleen een probleem als bedrijven feitelijk onnauwkeurige informatie uploaden naar onlinegidsen.

Dertig procent vond onnauwkeurige bedrijfsinformatie online

Als je dacht dat onnauwkeurige citatiegegevens geen probleem waren, denk dan opnieuw. Niet alleen heeft 30% van de consumenten in de afgelopen 12 maanden onnauwkeurige bedrijfsinformatie online gevonden, maar een schokkende 36% heeft uiteindelijk ook verkeerde telefoonnummers voor bedrijven gegenereerd als gevolg van deze onjuiste informatie. Voeg daarbij het feit dat 22% van de ondervraagden de moeite heeft genomen om een ​​bedrijf te bezoeken om erachter te komen dat het zich niet bevond waar online informatie suggereerde dat het was, en je begint een verontrustend beeld te zien van verloren zaken.

Deze ervaringen zijn echter niet alleen beperkt tot onjuiste NAP. Bijna een kwart van de consumenten heeft een bedrijf te vroeg of te laat bezocht vanwege onjuiste openingstijden online. Uiteindelijk betekent dit dat bedrijven met onnauwkeurige citatiegegevens waarschijnlijk heel veel maatwerk mislopen.

Laten we zeggen dat een consument een bedrijfsadres online heeft gevonden en naar die locatie is gegaan, alleen om te ontdekken dat het bedrijf nergens te bekennen is. Wat gebeurt er nu?

Eenenveertig procent zou geen bedrijf gebruiken als ze het niet meteen konden vinden

Hoewel het bemoedigend is om te zien dat 59% van de mensen volhardt in hun zoektocht naar een bedrijf als ze het niet kunnen vinden – door te bellen of ergens anders online op zoek te gaan naar het adres, zijn velen niet zo geduldig.

Bijna een derde (29%) van de consumenten zei dat ze online of in de buurt een ander bedrijf zouden proberen te vinden en dat 12% het volledig zou opgeven. Vanzelfsprekend is de waarschijnlijkheid van de laatste, extremere reactie te wijten aan hoe noodzakelijk de noodzaak voor het bedrijf was, en ook hoe ver de consument moest reizen, maar deze gegevens suggereren nog steeds dat bedrijven met onnauwkeurige online citatiegegevens het risico lopen te verliezen.

Zoals uit het onderzoek is gebleken, heeft 22% een verkeerd adres bezocht en met slechts 29% van deze mensen die op zoek zijn naar een alternatief bedrijf, kunnen we een idee krijgen van hoeveel zaken er verloren gaan aan concurrenten als gevolg van onnauwkeurige locatiegegevens.

Stelt u zich eens voor: u doet al dat geweldige werk en besteedt al uw marketingbudget om iemand aan te moedigen uw bedrijf te gebruiken, en het lukt u, alleen om het te verliezen aan een lokale rivaal vanwege iets simpels als onnauwkeurige citatiegegevens. Marketeers zijn vaak erg goed in het bekijken van de grote lijnen, maar het zijn kleine details zoals deze die resulteren in verloren zaken, zelfs als marketingactiviteit anders is gelukt.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat mannen die deze vraag beantwoordden, veel eerder geneigd waren hun zoektocht naar een bedrijf volledig op te geven. Achttien procent van degenen die in de enquête als mannelijk werden geïdentificeerd, zeiden dat ze hun zoektocht zouden staken. We leven in een veel snellere wereld dan ooit tevoren en directe bevrediging staat voorop, dus ik zou sterk aanbevelen dat bedrijven met een voornamelijk mannelijke klantenkring hun citaten in orde krijgen, anders worden ze geconfronteerd met de verloren gewoonte van een gefrustreerde klant.

Drieënnegentig procent van de consumenten is gefrustreerd om onjuiste informatie te vinden in online directories

Frustratie is een onvoorspelbare emotie die kan resulteren in een scala aan reacties, afhankelijk van de toestand en de persoonlijkheid van de persoon die het ervaart. Zoals we hebben gezien, konden consumenten, eenmaal gefrustreerd door onjuiste bedrijfsinformatie, rustig doorgaan met contact opnemen met het bedrijf (mits het contactnummer juist is), zoeken naar een ander bedrijf of helemaal stoppen met zoeken.

Uit het BrightLocal-onderzoek kwam naar voren dat een enorme 93% van de consumenten het ermee eens is dat het vinden van onjuiste informatie in online-directory’s hen “frustreert”. Dit zijn consumenten met een sterke intentie om te kopen, omdat ze al naar een bedrijf als het uwe hebben gezocht en de uwe hebben gekozen vanwege een aantal factoren. Zelfs als ze er toch voor kiezen om uw bedrijf te gebruiken, is hun eerste ervaring ermee frustratie. Als u online onjuiste of onnauwkeurige informatie verstrekt, moet u hopen dat uw product of service spectaculair is om een ​​algehele negatieve ervaring te voorkomen.

Achtenzestig procent van de consumenten zou stoppen met het gebruik van een lokaal bedrijf nadat ze online onjuiste informatie hadden gevonden

Na het doorploegen van onjuiste informatie en het met lege handen naar voren komen, zei bijna 70% van de consumenten dat ze zouden stoppen met het gebruik van een bedrijf als resultaat. Dit omvat de vrij letterlijke stopzetting van zakelijk gebruik vanwege het niet kunnen vinden of callen van een bedrijf, evenals het besluit om geen bedrijf te gebruiken vanwege verminderd vertrouwen veroorzaakt door onjuiste online informatie.

Bedrijven moeten nauwkeurige en consistente citaten hebben om te voorkomen dat ze klanten verliezen

Als u een bedrijf runt of een klant beheert met onjuiste informatie over bedrijfsvermeldingen, loopt u een groot risico om nieuwe delen van nieuwe klanten te missen.

Al uw inspanningen op het gebied van marketing, zichtbaarheid en naamsbekendheid zijn voor niets als potentiële klanten uw bedrijf niet kunnen vinden. Je loopt het risico ze te frustreren en in sommige gevallen hun tijd volledig te verspillen. Eerste indrukken staan ​​voorop, en het maken van nauwkeurige citaten is een van de belangrijkste manieren om ervoor te zorgen dat u het consumentenvertrouwen vanaf het begin vergroot. Zo niet, dan weet ik zeker dat uw concurrent in de volgende buurt het bedrijf graag zou willen nemen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format