De overname van augmented en de toekomstige mogelijkheden - DeLaatbusiness

De overname van augmented en de toekomstige mogelijkheden

4 min


114
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het enorme potentieel om te creëren, te communiceren en te onderwijzen met augmented reality (AR) wint snel aan populariteit. In het verleden kreeg AR media-aandacht voor eenvoudigweg bestaande, maar onlangs hebben bedrijven de strategie toegepast op hun marketingcampagnes en de vruchten ervan geplukt.

Naarmate we verder gaan in de digitale wereld, zijn de voordelen van het implementeren van AR verbijsterend. AR heeft bijvoorbeeld een gemiddelde verblijftijd van 75 seconden – waarmee bedrijven een ongekende kans krijgen om een ​​beroep te doen op hun consumenten. Flow Digital , een digitaal marketingbedrijf uit Newcastle, deelt waarom 2018 de overname van het mediakanaal is en wat het betekent voor de toekomst.

De statistieken die AR aansturen

In de afgelopen 2 jaar heeft de AR-industrie ongekende groei gekend. We kunnen het vroege succes grotendeels toeschrijven aan de pioniers van AR, Pokémon Go, wat de meest gedownloade app werd in 2016 met meer dan 750 miljoen tot nu toe.

Tegen 2020 zal het aantal AR-gebruikers naar verwachting een miljard overschrijden en in 2021 wordt de markt voor AR en VR geschat op $ 215 miljard. De voordelen van het implementeren van AR zijn voldoende reden in deze statistieken, met name voor e-commerce, marketing en automerken, de sectoren die de grootste groei met de communicatietool ervaren.

E-commerce gebruikt

Ikea Place toonde het potentieel voor de natuurlijke samenwerking van AR en retail. Sinds de lancering in 2017 – met Apple’s ARKit-technologie – is de Ikea Place al twee miljoen keer gedownload. Het potentieel voor gebruikers om daadwerkelijk te zien welke items in hun huis eruit zien, zal de omzet aanzienlijk verhogen.

Evenzo biedt AR bedrijven de mogelijkheid om impulsklanten te targeten. Als je kunt laten zien hoe hun leven enorm kan verbeteren met deze cactusplant op hun nieuwe salontafel (dat zal ongetwijfeld ook zo zijn), kun je ze vangen voordat ze zich de noodzaak voor een dergelijk product realiseerden.

Estée Lauder heeft AR onlangs geïntroduceerd in hun marketingcampagne – de ‘try before you buy’-methode. Gebruikers kunnen verschillende make-upproducten ‘uitproberen’ met behulp van hun Facebook-messenger-chatbot, terwijl het bedrijf steeds meer betrokken wordt bij sociale media.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de beperkingen in een AR-wereld voor zowel e-commerce als marketing. Hoewel we zeker meer consumenten kunnen aanspreken en de ‘wow-factor’ kunnen bieden waar zoveel prospects naar op zoek zijn, moeten we rekening houden met het gebrek aan advertenties. Marketingadvertenties en het bieden van kopteksten hebben geen plaats in augmented reality, dus bedrijven zullen creatief moeten zijn.

Neem het voorbeeld van Pepsi en verander het gemiddelde bushokje in een nepvenster. Vertrouwend op een camera om mensen en voertuigen op straat te fotograferen, presenteerden ze beelden van neerstortende kometen, een bedrieglijke cheeta en een man die wegvluchtte terwijl ze ballonnen vasthielden. Hoewel het misschien niet uw ‘typische’ advertentie voor het drankje was, bleek de advertentie zeker boeiend.

Toekomst van video-inhoud

Video-inhoud is zeker in een stroomversnelling terechtgekomen, vooral door een toenemend aantal gebruikers van Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram. Tegenwoordig zijn er dagelijks meer dan 22 miljoen weergaven op Facebook, Snapchat en YouTube, waarbij het aantal blijft groeien.

360-gradenaanzichten zijn universeel aantrekkelijk, waardoor gebruikers achter de schermen van het merk kunnen gaan. Als er iets is dat we kunnen garanderen, is het dat consumenten houden van nieuwsgierig. Over het algemeen geven video’s bedrijven 2,5 seconden om de aandacht van hun potentiële klanten te trekken. AR biedt merken echter een gemiddelde verblijfstijd van 75 seconden, wat een onvoorstelbare hoeveelheid tijd biedt om relevante inhoud te delen.

Implementatie van AR

We hebben de implementatie van AR hierboven besproken en de redenen hiervoor zijn bijna eindeloos. In wezen brengt u uw producten en diensten tot leven. Een statische digitale advertentie wordt een interactieve catalogus of brochure. Door dit te doen, verbetert u de ervaring van communicatie met uw merk, waardoor u meer informatie ter beschikking krijgt en hen helpt weloverwogen beslissingen te nemen. In ruil daarvoor zou u een aanzienlijke stijging van de consumenten moeten zien in uw bedrijf, mond-tot-mondreclame en mogelijk ROI.

Sociale media profiteren alleen van AR. Waarschijnlijk zullen consumenten hun interacties met uw merk delen op hun sociale platforms – met name met een specifieke hashtag – en zo uw volgers opbouwen. Er is ook de mogelijkheid voor partnerschappen met platforms voor sociale media. Fanta werkte bijvoorbeeld samen met Snapchat voor hun Halloween-campagne en bood gebruikers een uniek Snapchat-filter als ze hun blikjes in beperkte oplage scannen.

In eenvoudige bewoordingen helpt het gebruik van AR om transparantie op te bouwen. Alle succesvolle relaties beginnen met vertrouwen en u kunt uw klant zelfs achter de schermen meenemen met dit communicatiekanaal. Deel hoe het product is gemaakt, begeleid hen door het leveringsproces en we kunnen garanderen dat u een toename van de interactie zult zien.

Partnerschap van AR en PR

Er is een natuurlijk partnerschap tussen AR en de PR-sector, waarvoor we het gebruik van het marketingkanaal voor evenementen zouden kunnen zien toenemen. Iets zo klein als het toevoegen van een QR-code aan uw evenementuitnodiging – het produceren van een unieke illustratie of zelfs een geanimeerd merklogo – creëert een interessante laag. Evenzo kunnen productlanceringen het voordeel ervaren. Als u uw publiek meeneemt naar de verbeterde wereld en de belangrijkste kenmerken van uw product benadrukt, zult u waarschijnlijk resultaten zien. Misschien, in plaats van het product in detail te delen, kunt u een spoor van broodkruimels achterlaten. Telkens wanneer een QR-code wordt gescand, wordt meer onthuld over het product.

AR transformeert andere industrieën

E-commerce en marketing zijn sectoren die een hoge vlucht nemen door AR, maar de medische sector ziet ook de technologische vooruitgang. Go Surgery, het geesteskind achter Touch Surgery, biedt stapsgewijze handleidingen voor het uitvoeren van chirurgische ingrepen, alsof in real time. De procedure wordt holografisch op een scherm geprojecteerd. Op dezelfde manier is de Microsoft HoloLens AR-bril gebruikt om te helpen bij reconstructieve chirurgie.

Een sector in het bijzonder die de vruchten zou moeten plukken van de opkomst van videocontent, is gastvrijheid. Gasten kunnen bijvoorbeeld de kamers verkennen voordat ze boeken en bedrijven kunnen zelfs zover gaan dat gasten de kamer kunnen bekijken wanneer ze de app gebruiken. Evenzo kunnen restaurants de ervaring van dineren delen met de doorgaande AR.

Bedrijven, zoals WayRay, bieden Navion, een systeem dat u stuurt terwijl u rijdt. Kortom, het is net als Google Maps onderweg, maar je hoeft niet naar de satelliet te blijven kijken. Navion laat precies zien waar je naartoe wilt en past zich voortdurend aan aan alles voor de auto.

Uiteindelijk spreekt AR over de dageraad van een ander tijdperk. De bedrijven die zich omarmen en zich aanpassen, zullen de beloningen zeker zien, vooral wanneer ze als pioniers van het kanaal worden geëtiketteerd.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format