De SEO-uitdagingen van een e-commerce website - DeLaatbusiness

De SEO-uitdagingen van een e-commerce website

3 min


102
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Als het gaat om SEO , zijn er veel uitdagingen die een website moet doorstaan. De problemen zijn echter volledig afhankelijk van het type site dat u gebruikt. Voor een e-commerce website is het gemakkelijk om dingen verkeerd te krijgen als het gaat om SEO.

In dit artikel bespreken we deze uitdagingen en delen we ook enkele oplossingen. Als u een e-commerce website bezit en worstelt met SEO , is dit artikel iets voor u.

1. Een sterke productbeschrijving schrijven

 

Er zijn een aantal uitdagingen met het bieden van een sterke productbeschrijving voor alle producten op uw website. Over het algemeen bestaat een e-commerce website uit duizenden producten en zijn ze tot op zekere hoogte geautomatiseerd. Dit leidt tot slechte SEO-kwaliteit als het gaat om inhoud en waarde aan de lezer.

Zoekmachines zullen bijvoorbeeld weinig tot te verwaarlozen unieke inhoud vinden om te crawlen. Met zoveel pagina’s om te crawlen en rangschikken, zal geen nieuwe inhoud resulteren in SEO-blootstelling. Volgens rapporten hebben pagina’s die op de eerste Google-pagina staan ​​een gemiddelde lengte van 1890 woorden.

Als een e-commerce winkel moet u zo veel mogelijk productinformatie bijwerken, vooral voor de producten waarop u wilt rangschikken. Probeer ook te werken aan dubbele inhoud en unieke inhoud te schrijven voor alle producten die u heeft.

2. Inhoud van lage kwaliteit

Geschreven inhoud moet van hoge kwaliteit zijn. De behoefte aan inhoud van hoge kwaliteit is gestegen na Google’s Panda Algorithm-release. Probeer ook, zoals eerder vermeld, een unieke en gemakkelijk leesbare productbeschrijving te schrijven.

3. Laadsnelheid

De laadsnelheid van de website is een van de belangrijkste redenen waarom bezoekers een website of hun winkelwagentje verlaten. Als u een e-commercesite draait, moet u niet vergeten dat het tijd is om uw website te laden.

Kortom, elke seconde telt en hoe langer het duurt om de website te laden, hoe groter de kans op een lagere conversieratio, een hoog bouncepercentage enzovoort. Om te beginnen, moet u de laadtijd van uw website ergens tussen 2 seconden en 3 seconden hebben. Alles boven de 3 seconden, u begint uw bezoekers te verliezen, wat in ruil daarvoor verloren inkomsten betekent.

Om dit probleem op te lossen, moet je een goede hosting krijgen en vervolgens een aantal website tweaks door cacheplug-ins te installeren om het verder te optimaliseren. Als u niet zeker weet welke hosting u moet kiezen, moet u door middel van echte beoordelingen van webhosting op internet gaan. Probeer ook om meerdere beoordelingen uit verschillende bronnen te lezen om de bevindingen te valideren en ten slotte te springen om het op te lossen.

Voor een e-commercebedrijf is het altijd moeilijk om een ​​website te optimaliseren terwijl ze duizenden producten aanbieden. Bovendien bevat elk product meerdere afbeeldingen die ook moeten worden geoptimaliseerd. De beste manier om dit op te lossen, is om hier vanaf het begin voor te zorgen door middel van beeldoptimalisatietechnieken zoals compressie.

4. SSL

SSL is essentieel voor elke website en wordt steeds belangrijker als het gaat om e-commerce. SSLmaakt deel uit van de technische SEO en biedt niet alleen beveiliging, maar verbetert ook de SEO in de ogen van Google.

SSL beschermt de inhoud die wordt gedeeld tussen de gebruiker en de website. Bovendien vertrouwen bezoekers eerder op een e-commercewebsite met SSL, omdat ze hun betalingsopties kunnen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over gegevensdiefstal.

Op dit moment is SSL helemaal niet moeilijk. Het bedrijf Let’s Encrypt biedt bijvoorbeeld gratis SSL-certificaten .

5. Gebruikersrecensies beheren

Voor de starters zult u veel e-commerce websites vinden die niet toestaan ​​dat gebruikers producten beoordelen of beoordelingen goed beheren. Deze aanpak kan de SEO van een website ernstig schaden. Een studie uitgevoerd door Yotpo onthulde dat het plaatsen van beoordelingen op de e-commerce website resulteerde in een groei van 30% in slechts één maand.

Voor een e-commerce website is het essentieel om te begrijpen dat er zowel positieve als negatieve kanten zijn van het inschakelen van gebruikersrecensies op uw website. Als u het vanuit SEO-perspectief ziet, is het altijd beter om gebruikersrecensies op uw site in te schakelen.

U moet ook beoordelingen beheren om ervoor te zorgen dat ze een betere impact hebben op uw website-SEO, dus laat niet alleen discussies toe en vermijd nep- of onnodige recensies om uw e-commerce website SEO gezond te houden.

6. Siteontwerp en herontwerp

Een andere grote uitdaging voor een e-commerce website is een goed herontwerp van de site, responsief en ondersteunend voor een scherm met meerdere schermen. Veel nieuwe e-commerce websites richten zich vooral op het online krijgen van hun site zonder te brainstormen over het ontwerp van hun website en het te optimaliseren voor SEO en gebruikerservaring.

De grootste uitdaging hier is om de website opnieuw te ontwerpen nadat deze fatsoenlijk verkeer en inhoud heeft. Er is een enorme verandering van groei als het ontwerp / herontwerp correct wordt uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is Seer Interactive die de website van hun klant herontwerpt, waarbij de klant een toename van 75% in organisch verkeer ziet.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format