Hoe de beste caching-oplossing voor WordPress te selecteren - DeLaatbusiness

Hoe de beste caching-oplossing voor WordPress te selecteren

4 min


116
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het valt niet te ontkennen dat het bestaan ​​van een geschikte website vooral te danken is aan de laadsnelheid: hoe sneller, hoe beter. Zevenenveertig procent van de consumenten verwacht dat een webpagina binnen 2 seconden of minder wordt geladen, wat een behoorlijke taak is om als nieuwe website-eigenaar te volbrengen.

Interessant is dat zelfs één seconde vertraging bij het beantwoorden van een pagina kan leiden tot een vermindering van het aantal conversies met 7%, en de algoritmen van Google geven de voorkeur aan snelladende websites in de vorm van rankings in zoekmachines . Met zo veel op het spel met betrekking tot de laadtijd van uw website, is de pijn echt. Hoe zorg je ervoor dat WordPress-websites snel worden geladen?

Caching is een efficiënte oplossing

Caching heeft als doel een statische versie van uw website te maken en te houden en deze aan een verzoekende bezoeker te leveren wanneer deze voor de tweede keer of langer uw website bezoekt. Het verbetert de gebruikerservaring van uw site door de statische versie snel te presenteren.

Deze vertraging wordt anders gewoon veroorzaakt wanneer een bezoeker via zijn browser toegang probeert te krijgen tot een website en alle elementen van de website, zoals de posts, slider, headers, CSS-bestanden, JavaScript, afbeeldingen, video’s, enz. Hun eigen tijd nemen om gedownload te worden in de browser. Wanneer caching aanwezig is, is uw website altijd klaar om een ​​gecachte / statische versie af te leveren – snel.

Als u nieuw bent bij het maken van websites, hoe implementeert u Caching op uw website? Wat zijn de wegen en middelen? Zijn hun hulpmiddelen die u kunnen helpen het te doen?

Om te beginnen moet u uw website testen op snelheidscontrole met behulp van tools zoals:

Deze tools zijn een goede manier om erachter te komen wat er mogelijk niet goed gaat in de back-end van uw website als het gaat om de laadtijd en vergelijkbare problemen. Omdat WordPress-websites vanwege een aantal factoren hun eigen deel van de downtime hebben, kun je niet altijd terughoudend optreden als het gaat om de prestaties en WordPress-beveiliging van je digitale eigendom. Als u meer wilt weten over het vinden van een evenwicht met de beveiliging van uw WordPress-site, afgezien van de prestaties, kunt u hier meer lezen .

WordPress Caching kan grofweg in tweeën worden verdeeld:

 1. Browser Caching: het verminderen van de belasting op de server is een geweldige manier om de snelheid van uw website te optimaliseren en dat is wat Browser Caching doet. Het vermindert het aantal verzoeken per pagina, wat resulteert in de superkracht waarmee uw website sneller wordt geladen.
 1. Servercaching: gebruikt door websites met hoge verkeerssnelheden, houdt Server Caching grotendeels in wanneer gegevens in de cache worden opgeslagen op de server zelf, wat helpt bij het laden van revisies.

De beste plug-ins om caching op uw WordPress-site op te nemen

U kunt kiezen uit de volgende lijst met plug-ins om caching op uw WordPress-website te beheren .

 1. WP Super Cache

Totaal aantal downloads : meer dan 2 miljoen

Een van de beste caching-plug-ins in de WordPress-repository, WP Super Cache, is een geweldige plugin voor cachebeheer. Het genereren van statische HTML-bestanden voor uw WordPress-website, de plug-in serveert cache-bestanden op drie manieren, die zijn gebaseerd op snelheid. Het maakt gebruik van methoden zoals Apache mod_rewrite en een aanpassing van je .htaccess-bestand om supercached statische HTML-bestanden te gebruiken.

 

 1. W3 Total Cache

Totaal aantal downloads : 1+ miljoen

Deze plug-in wordt sterk aanbevolen door webhosts en -ontwikkelaars en blijft een aantal jaren de WordPress-cachemarkt domineren. Door gebruik te maken van browsercaching, worden pagina’s snel gerenderd, wat resulteert in een kortere laadtijd van de pagina en verder meer pageviews en meer tijd op de site.

Een geweldige plug-in op zichzelf, W3 Total Cache draagt ​​bij aan verbetering van de SEO van uw site, biedt CDN-integratie (content delivery network) en algemene gebruikerservaring op de WordPress-site.

 1. WP Snelste cache

Totaal aantal downloads : 600.000+

De plug-in biedt de gebruikelijke cachefuncties, biedt SSL- en CDN-ondersteuning, staat Cache Timeout toe voor specifieke pagina’s, cache-optie in- / uitschakelen voor mobiele apparaten en voor ingelogde gebruikers. De plugin is beschikbaar in meer dan 18 talen en vereist niet dat de gebruiker het .htacces-bestand moet aanpassen en is vrij eenvoudig in te stellen. Het ondersteunt momenteel echter niet WordPress Multisite, maar het is te hopen dat de ontwikkelaars van plug-ins eraan werken dit te introduceren. Ook heeft hun premium-versie veel meer te bieden.

 1. Cache Enabler

Totaal aantal downloads : 40.000+

De Cache-enabler-plugin werkt zijn weg naar het verbeteren van de prestaties van uw website en biedt ondersteuning voor WordPress-multisite. De schijfcachemachine is efficiënt en snel en de plug-in kan eenvoudig worden ingesteld. Een van de unieke kenmerken van deze plug-in is de mogelijkheid om twee in de cache opgeslagen bestanden te maken: gewone HTML één en gzipped (voorgecomprimeerde bestanden). Het biedt ook de functies voor het opruimen van de cache op een handmatige of geautomatiseerde manier.

 1. Optimalisatie van de paginasnelheid van de kolibrie

Totaal aantal downloads : 10.000+

Een geweldige cache-plugin voor snelheidoptimalisatie door WPMU Dev, de Hummingbird-plug-in met bestandscompressie, minificatie en volledige pagina, browser en Gravatar-caching. Het biedt ook prestatierapporten voor uw WordPress-site, zodat u de snelheid kunt behouden. Met de scanfunctie worden bestanden gecontroleerd die mogelijk uw site vertragen en mogelijke oplossingen bieden.

OPMERKING: Hoewel caching geweldig is, zult u ook andere inspanningen moeten uitvoeren als u echt de snelheid van uw website wilt verhogen. Sommige dingen die u gemakkelijk kunt doen zijn:

 • Investeer in een betrouwbare webhostingservice en ga met een hostingplan dat past bij de grootte van uw bedrijfswebsite
 • Het verkrijgen van een CDN-service is een geweldige manier om tegemoet te komen aan de bezoekers van uw site vanuit verschillende geografische locaties, zonder dat ze een beetje te lang hoeven wachten voordat de server uw sitegegevens kan ophalen
 • Declutter de database van uw website, verwijder plug-ins en thema’s die u niet langer nodig heeft
 • Gebruik altijd een WordPress-thema dat is geoptimaliseerd voor snelheid.

conclusies

Snelheid van de website is belangrijk, en caching is een van de gemakkelijkste manieren om een ​​site voor snel laden te bereiken. Omdat de snelheid van uw site een directe relatie heeft met de gebruikerservaring en het verkeer waarin wordt gereden, volgt hieruit dat ook zoekmachineoptimalisatie binnenkomt. Daarom moet u al uw inspanningen richten om ervoor te zorgen dat uw website in staat is om haar bezoekers te imponeren met een ongeëvenaarde snelheid.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format