Hoe weet u of uw website moet worden herontworpen? - DeLaatbusiness

Hoe weet u of uw website moet worden herontworpen?

5 min


107
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het ontwerpen van een functionele website gebeurt niet van de ene dag op de andere. Het kost tijd en energie (en soms veel geld) om uw site in goede staat te krijgen.

Net als bij elke andere technologie verandert het internet in hoog tempo. Gebruikers gebruiken verschillende apparaten om websites te bekijken. Om uw gebruikers te laten manoeuvreren via uw website, moet u voortdurend updaten en aanpassen.

Bovendien veranderen Google-algoritmen voortdurend – de bruikbaarheid van uw website is van invloed op uw Google-zoekresultatenrangschikking.

Kortom, misschien weet u niet dat uw website een revisie nodig heeft. Het is lastig om gelijke tred te houden met de constante veranderingen die achter de schermen plaatsvinden. Gelukkig zijn er tekenen dat uw website een opknapbeurt nodig heeft.

Hier zijn enkele van de tekenen dat uw website opnieuw moet worden ontworpen.

Hoog weigeringspercentage

De analyse van uw website laat meer zien dan hoe gebruikers door uw website navigeren. Ze laten ook zien of u het ontwerp van uw website moet optimaliseren.

Een van de grootste analyses waarnaar u moet kijken, is uw bouncepercentage . Hieronder ziet u een screenshot van waar u dit kunt vinden op Google Analytics onder het gedeelte Verkeer dat te vinden is in “Overname”:

Uw bouncepercentage is het percentage waarmee gebruikers uw website verlaten. Wat zou een gebruiker ertoe brengen om een ​​website te verlaten? Sommige factoren omvatten:

Langzaam laden van pagina’s

Google promoot inhoud en pagina’s van hoge kwaliteit voor hun gebruikers. Hun algoritmen rangschikken pagina’s met snellere laadtijden die hoger zijn dan die met langzamere laadtijden. Een snellere website is niet alleen een goede SEO-praktijk, het heeft ook invloed op hoe uw gebruikers op uw pagina navigeren. Als een gebruiker een langzamere website tegenkomt, blijven ze niet hangen.

U kunt de snelheid van uw website controleren met de tool PageSpeed ​​Insights , die hieronder wordt weergegeven. Dit betekent niet noodzakelijk dat uw site een totaal herontwerp nodig heeft (een paar dingen moeten misschien wel worden verbeterd), maar het kan een bijdragende factor zijn.

Bekijk het uitgebreide stuk van Ann Smarty, ‘ Alles wat u nodig hebt om uw sitesnelheid onder de knie te krijgen zonder overweldigd te raken’, voor meer tips om grip te krijgen op de snelheid van uw site .

Technische fouten

Merk je op dat je bouncepercentage ineens superhoog is? Bekijk hoe lang gebruikers op uw pagina zijn. Als ze maar een paar seconden rondhangen, heb je mogelijk een 404-probleem.

Bekijk uw site vanuit het oogpunt van uw bezoekers (gebruik verschillende browsers, omdat dit ook het probleem kan zijn). U kunt ook de Search Console van Google gebruiken om de crawlfouten te controleren.

Slechte gebruikerservaring (UX)

Ben je ooit op een website geweest met zoveel pop-ups dat je de daadwerkelijke inhoud niet kon vinden? Google straft dat soort websites en de gemiddelde gebruiker blijft niet hangen als ze de inhoud die ze zoeken niet kunnen vinden.

Dit draagt ​​ook bij aan moeilijke navigatie, waardoor de gebruikerservaring aanzienlijk afneemt. Zorg ervoor dat de kaart van uw website samenhangend is en comfortabel voor de gemiddelde gebruiker vloeit.

Mobielvriendelijke websites

U hebt gehoord dat steeds meer gebruikers hun mobiele apparaten gebruiken voor toegang tot internet. Bijna 60% van de zoekopdrachten wordt zelfs uitgevoerd op mobiele apparaten . Zorg ervoor dat de knoppen op uw website eenvoudig genoeg zijn om te openen via een mobiel apparaat. Zorg ervoor dat uw bestemmingspagina’s toegankelijk zijn via een mobiele telefoon.

Google heeft een uitstekende gratis tool waarmee u kunt testen hoe goed uw website reageert op apparaten zoals smartphones en tablets. Voer eenvoudig de bestemmingspagina van uw website in en laat de tool u vertellen hoe goed deze presteert op mobiele apparaten. De tool zoekt op een standaard bedieningsniveau (3G). We hebben bijvoorbeeld een voorbeeldonderzoek uitgevoerd naar de website van Google om u een idee te geven van hoe het werkt.

De tool toont hoeveel seconden (of de hemel verbied het duurt) om uw website op een mobiel apparaat te laden. Het toont ook het geschatte percentage bezoekersverlies dat u ervaart als gevolg van uw laadtijd. U hebt ook de mogelijkheid om een ​​gratis rapport op te halen dat laat zien hoe u problemen kunt oplossen die van invloed zijn op de laadtijd van mobiele apparaten.

Bekijk de column van Andy Favell, ‘ Hoe u de snelheid van uw mobiele site kunt optimaliseren: testen op problemen ‘ voor een meer diepgaande verkenning van hoe u problemen kunt testen met de snelheid van uw mobiele site .

Verouderde webdesign

Heb je ooit gehoord dat tegen de tijd dat je een geheel nieuwe computer aanschaft, deze al achterhaald is? Het internet werkt op exact dezelfde manier. Tegen de tijd dat u uw website bijwerkt, is deze al in waarde verminderd.

Denk aan de websites van de jaren 90? Knipperende knoppen, grijsschaal- en neonkleuren en veel grafische afbeeldingen? Hoewel veel van die websites nog steeds functioneren, verlokken ze de moderne gebruiker niet om ze te bezoeken. Neem bijvoorbeeld een kijkje op www.ifindit.com .

Eerste indrukken betekenen alles, en dit geldt ook voor websites. Je verliest niet alleen de geloofwaardigheid met slecht webdesign, je verliest ook bezoekers. Heb je je website al een tijdje niet bijgewerkt? Hier is een snelle inleiding op een van de meest actuele trends in webdesign:

Modulair ontwerp

Vanwege de eenvoud van nieuwere websites, wordt modulair ontwerp steeds populairder. Het basisprincipe achter modulair ontwerp is om een ​​enkele, flexibele sjabloon te gebruiken die kan worden aangepast aan verschillende soorten inhoud, in plaats van een op maat gemaakte sjabloon die is toegesneden op elk specifiek inhoudstype. Het is het ontwerp-equivalent van de  trend van  intelligente content in contentmarketing.

Hoewel modulair ontwerp in 100% van de gevallen niet altijd geschikt is, is het in vele gevallen efficiënter, minder intensief en is het een gemakkelijk ontwerp voor gebruikers om te navigeren.

Hier is een voorbeeld van een modulair website-ontwerp van Waaark Design Studio:

De afhaalmaaltijden

Zie uw website als een gewone onderneming. Als de gordelroos eraf valt en je ramen dichtgetimmerd zijn, komt er niemand meer binnen. Soms is het een beetje opknappen om de boel weer op gang te krijgen. Wanneer u tijd en geld hebt besteed aan het ontwerpen van uw website, is het moeilijk om afscheid te nemen van het oude en het nieuwe te accepteren.

De kans is groot dat u niet weet dat uw website moet worden hersteld. Als uw website een upgrade nodig heeft, staan ​​de borden recht voor u. Bekijk de analyses van uw website – zijn er problemen die kunnen worden verbeterd? Aan te passen aan de veranderende tijden en uw website mobielvriendelijk te krijgen.

Maar wees vooral niet bang om buiten de gebaande paden te denken en iets nieuws te proberen met je webontwerp . Het reviseren van uw website klinkt misschien angstaanjagend, maar een duik nemen is het risico waard.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format