Meest voorkomende, maar toch verontrustende WordPress-fouten en hun oplossingen

4 min


136

Het is spannend om een ​​WordPress-website of blog te runnen. De opwinding dat u uw inhoud op uw gemak kunt delen met uw publiek, is de drijvende factor waarom WordPress meer dan 30% van alle websites beheert. Een people’s platform, WordPress is een populair Content Management Systeem (CMS) voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers.

WordPress biedt echter wel een groot aantal problemen die gebruikers lastig vallen. Sommige van deze problemen zijn generiek en kunnen met kleine wijzigingen worden aangepakt. Andere complicaties met het systeem vereisen een technische leercurve om op te lossen. Dit artikel belicht de veelvoorkomende problemen en hoe ze op te lossen.

Problemen met thema’s en plug-ins

Thema’s en plug-ins zijn in wezen de structuren die het WordPress-raamwerk ondersteunen . Gebruikers hebben vaak te maken met aan hen gerelateerde problemen.

Thema problemen:

 • Thema-installatie mislukt
 • Ontbrekend stylesheet
 • Fout bij importeren van voorbeeldgegevens
 • HomePage niet vergelijkbaar met de demo etc.

De hoofdoorzaak van dergelijke thema-gerelateerde problemen kan zijn dat er iets ontbreekt in de zip-map of dat je gewoon de hoofdmapmap hebt gemist.

Voor fouten bij het importeren van voorbeeldgegevens kunt u een van deze oplossingen proberen:

 • Nadat u het thema hebt geactiveerd, controleert u of uw thema aangepaste berichttypen en taxonomieën bevat
 • Als u media niet importeert, kunt u de voorbeeldgegevens in een teksteditor openen en een van die bestanden proberen te vinden en de link in uw browser testen
 • U kunt ook contact opnemen met de ontwikkelaar van het thema en uw problemen delen als u deze niet met succes kunt oplossen.

Problemen met de plug-in:

Regelmatig bijwerken en ervoor zorgen dat u plug-ins van betrouwbare bronnen downloadt, kan het risico verminderen. Sommige fouten kruipen echter nog steeds in en kunnen op de volgende manier worden opgelost.

 • Sommige updates van plug-ins gaan gepaard met de nieuwste update van uw WordPress-versie. Zorg ervoor dat je ze niet mist.
 • Plug-ins kunnen ingewikkeld zijn om in te stellen en vereisen een zorgvuldige configuratie. Zorg dat u de documentatie bij de plug-in zorgvuldig volgt en volg de instructies.
 • Upload uw plug-ins altijd naar de juiste map: wp-content / plugins
 • Als al het andere faalt, neemt u contact op met de ontwikkelaar van Plugin om uw antwoorden te zoeken.

Verloren WordPress admin-wachtwoord

Het verliezen van het login-wachtwoord van uw WordPress-site kan echte problemen veroorzaken.

Als je het met succes kunt ophalen via de linkverzoek per e-mail, ben je een van de gelukkigen. Veel WordPress-beheerders ontvangen deze e-mails nooit in hun inbox.

U kunt proberen de e-mail en het wachtwoord opnieuw in te stellen via de optie phpMyAdmin. Om dit te doen, moet je inloggen op je cpanel, de phpMyAdmin zoeken en de database-optie van je WordPress-website selecteren.

 • Klik op de tabel wp_users om een ​​nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren
 • Ga naar ‘Functies’ en klik op de MD5-optie omdat deze sterk wordt aanbevolen
 • Sla de wijzigingen op en u krijgt toegang tot het beheerdersdashboard van uw site.

Een andere manier om dit te omzeilen, is om het bestand functions.php van je thema te bewerken. Maak de volgende toevoegingen en sla het bestand op om het te uploaden. U kunt inloggen op het dashboard en de code uit het bestand verwijderen na nog een upload.

wp_set_password (DesiredNewPassword “, 1);

Een gehackte WordPress-site

Een gehackte WordPress-website is helaas een veelvoorkomend probleem. Het kan alleen worden aangepakt door de implementatie van een robuust bewakingsbeveiligingssysteem voor websites en met een WordPress-beveiligingsinvoegtoepassing. U kunt ook proberen de aanmeldingspagina van uw site te verbergen of 2-factorenauthenticatie te integreren om ervoor te zorgen dat u voldoende tijd heeft om op te treden voordat uw website wordt aangevallen.

Het witte scherm van de dood

De meest voorkomende WordPress-fout is het ‘witte scherm van de dood’. Om ervoor te zorgen dat de zaken weer normaal worden, kunt u proberen te controleren of uw bestaande thema of de geïnstalleerde plug-ins te maken hebben met compatibiliteitsproblemen. Deze methode kan echter resulteren in een langdurig proces en vereist dat u alle plug-ins deactiveert en ze een voor een opnieuw activeert om erachter te komen wie het probleem heeft veroorzaakt.

Als je bent buitengesloten van je dashboard, kun je de FTP-manier gebruiken.

De andere manier om het witte scherm met de dood van je site te herstellen, is door de PHP-geheugenlimiet te verhogen via FTP, waar je wordt gevraagd om je wp-config.php te bewerken. Het enige dat u hoeft te doen is het volgende codefragment aan de onderkant van het bestand wp-config.php toevoegen

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’);

Omgaan met spam

Spam is een terugkerend probleem waarmee veel nieuwe WordPress-site-eigenaren worden geconfronteerd.

De enige manier om met spam om te gaan is door het downloaden en installeren van anti-spam plug-ins, zoals de Akismet-plug-in . U moet er ook voor zorgen dat u door gebruikers gegenereerde spam verwijdert uit de groep of forums van uw site om de situatie onder controle te houden. Het elimineren van spam is over het algemeen een geweldige manier om uw WordPress- site te versnellen .

foutmelding 404

Een van de meest irritante WordPress-fouten is waar de siteplaatsen een 404-fout retourneren wanneer uw website een pagina niet kan vinden die u probeert te openen. Om WordPress-berichten te herstellen die de 404-fout retourneren, kunt u een nieuw .htaccess-bestand genereren door naar Instellingen> Permalinks te gaan. Vergeet niet om te klikken op wijzigingen opslaan.

Fout bij het maken van een databaseverbinding

Als uw website is gehackt of als er een probleem is met de webhostprovider van uw site, kan uw website een bericht weergeven waarin een fout wordt vermeld bij het tot stand brengen van een databaseverbinding.

Om het probleem op te lossen, kunt u uw wp-config.php-bestand controleren om te zien of een van de gegevens zoals de gebruikersnaam, databasenaam, wachtwoord en host allemaal correct zijn en niet ontbreken.

Als de fout zich voortzet, kunt u proberen de fout te herstellen door de volgende regel toe te voegen om de reparatie van de database te starten. Zorg er wel voor dat deze code uit het wp-config-bestand wordt verwijderd om openbare toegang te voorkomen.

define (‘WP_ALLOW_REPAIR’, true) ;. “

Als alles echter intact is en de fout de overhand heeft, kunt u hulp van uw hostprovider vragen met betrekking tot de fout, omdat deze mogelijk wordt veroorzaakt door problemen aan het einde.

Conclusie

Er zijn helaas nog een honderdtal WordPress-fouten die in dit artikel een spatie vereisen, maar we hebben de meest voorkomende fouten vastgelegd die eenvoudig kunnen worden aangepast. Deze fouten treden op om ervoor te zorgen dat al uw website-elementen op de juiste plaats staan ​​voordat het te laat is om een ​​wijziging aan te brengen en uw website volledig kan worden gemist.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format