Tool Google PagesSpeed ​​Insights: tips om te scoren 100/100

4 min


121

Het leveren van een naadloze gebruikerservaring op uw website is een belangrijke manier om de conversieratio van uw pagina te verhogen.

Deze conversieratio heeft veel te maken met de laadsnelheid van uw website. Hoe sneller de website, hoe beter het percentage conversies. PageSpeed ​​kan zelfs een directe invloed hebben op uw advertentiecampagnes en kwaliteitsscore .

Mobiele sites die in 5 seconden worden geladen, genereren zelfs tot 2x meer mobiele advertentie-inkomsten dan sites wier sites in 19 seconden worden geladen.

De waarheid is dat als uw website meer dan 2-3 seconden nodig heeft om te laden, mensen het in een oogwenk zullen verlaten omdat dat is wat 40% van de mensen doet, zegt een rapport . Daarom moet u ervoor zorgen dat u goed zorgt voor de optimalisatie van uw website.

Wat is de Google PageSpeed ​​Insights-tool?

Om dat voor elkaar te krijgen, is de tool Google PageSpeed ​​Insights een handige tool. Alle nieuwe en bestaande website-eigenaren die ofwel bezig zijn met het bouwen van een website of het onderhouden van een website, moeten deze tool zeker gebruiken.

De tool Google PageSpeed ​​Insights analyseert de front-endprestaties van uw site en biedt optimalisatiesuggesties. Uw website een score geven van 0 tot 100 punten; een score van 85 of hoger voor een goed presterende pagina, deze tool kan u een aantal geweldige inzichten geven in de prestaties van uw website.

Dankzij de nieuwste update , zorgt de tool nu voor een ander resultaat dan wat webmasters gewend zijn te zien. De oude test gaf echt frustrerende resultaten die moeilijk te bereiken waren. Nu gaat het erom hoe uw site daadwerkelijk presteert en hoe u de gebruikerservaring en succespercentages op uw website kunt verbeteren.

Nu ziet de nieuwe bijgewerkte Google PageSpeed ​​Tool-test er als volgt uit:

PagesSpeed ​​Insights-tool

Tips om uw PageSpeed ​​Insights tot 100 te krijgen

Laten we nu eens kijken naar de elementen waarvoor u moet zorgen, als u streeft naar die 100/100 op de Google PageSpeed-test van uw website.

1. Zorg voor al je snelheden

De snelheid van de website zal altijd een cruciale factor zijn bij het verder verbeteren van de prestaties van de site. Dit was ook een bepalende factor in de bijgewerkte testtool. Dus om ervoor te zorgen dat u voor al uw problemen met de sitesnelheid zorgt, moet u rekening houden met de invloed van de thema’s en plug-ins en andere integraties op uw sitesnelheid.

Investeren in een betrouwbare webhostingservice is net zo belangrijk als al het andere bij het bijhouden van de laadtijden van uw site. Dus, is het noodzakelijk van uw kant om ervoor te zorgen het lezen van web hosting reviews voordat het maken van de keuze van uw webhost. Zorg ervoor dat u elke optimalisatiestap die u kunt uitvoeren, kunt implementeren.

2. Geef belang aan zichtbare inhoud

Zodra een bezoeker op uw website terechtkomt, is er deze inhoud die zichtbaar is zonder te scrollen. Deze inhoud, ook bekend als content boven de vouw, moet de bezoekers snel laden omdat deze deel uitmaakt van de gebruikerservaring.

Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw HTML de inhoud van uw webpagina presenteert voordat deze andere dingen presenteert. Om dat voor elkaar te krijgen, kunt u de hoeveelheid gegevens die door uw bronnen wordt gebruikt, verminderen of eenvoudig uw HTML maken om de kritieke inhoud boven de vouw eerst over andere elementen te laden. Als u niet van coderen houdt, zorg er dan voor dat u een thema krijgt dat dit doel voor uw website dient.

3. Code-minificatie is een must

Als u uw broncode compacter kunt maken, kunt u de problemen met de snelheid van de site en gebruikerservaringen die hieruit voortvloeien, effectief verdragen. Om dat te doen, moet u alle niet-benodigde code verwijderen, zoals witte spaties, nieuwe regels, onnodige en ongebruikte code, overbodige opmaak, opmerkingen, enz.

Minificatie is cruciaal omdat het een kleinere maar snellere serverversie van uw bestand creëert. De drie bronnen CSS, HTML en JavaScript vereisen verkleining met behulp van CSSNano, HTML Minifier, Closure compiler / Uglify JS.

Hier is een voorbeeld:

body {
background: #fff;
color: #333;
font-family: Lato,sans-serif;
}

Minified CSS Voorbeeld: 
body{background:#fff;color:#333;font-family:Lato,sans-serif}
als u een WordPress-website heeft, kunt u deze eenvoudig repareren.

het minificeren wordpress

Je kunt ook plug-ins gebruiken zoals WP Super Minify of Fast Velocity Minify .

4. Optimaliseer uw afbeeldingen

We weten allemaal dat het optimaliseren van de afbeeldingen op een website ons kan helpen onze websites sneller en sneller te laden. U kunt kiezen om de afbeeldingen op uw website handmatig te optimaliseren (maar dat zou in de eeuwigheid duren) of u kunt eenvoudig plug-ins voor beeldoptimalisatie gebruiken voor uw WordPress-site, zoals Smust it of EWWW Image optimizer . Voor uw andere websites kunt u hulpmiddelen voor afbeeldingscompressie gebruiken, zoals TinyPNG, JPEG comprimeren of andere beschikbare hulpmiddelen.

5. Compressie is de sleutel

Door eenvoudig bestanden te comprimeren voordat ze via de server worden afgeleverd, kan uw website sneller laden, zo simpel als dat. Dit zal de snelheid verhogen waarnaar ze naar de browser worden overgebracht. Ja, we hebben het hier over gzip-compressie .

6. Implementeer browsercaching

Telkens wanneer u een website bezoekt, slaat uw browser downloads, zoals HTML, CSS, JavaScript en afbeeldingen op in de lokale cache. Hierdoor is het eenvoudig om deze website te laden wanneer deze de volgende keer wordt geopend vanuit dezelfde browser. Dit vermindert de vertragingen die optreden in de naam van de verwerking en weergave van de webpagina. Wanneer browsercaching echter wordt geïmplementeerd, wordt uw website sneller geladen.

Uw webhostingservice heeft mogelijk al een browsercacheservice geïnstalleerd. Als u nog steeds wilt, kunt u een Caching-plug-in voor uw WordPress-site krijgen, zoals de WP Super Cache of de W3 Total Cache- plug-in.

7. Verwijder JavaScript voor het blokkeren van renderers

De belangrijkste manier om de laadsnelheid van uw pagina te verbeteren, is door de CSS- of JS-bronnen niet te laten laden voor uw inhoud. Om dat te doen, kunt u eenvoudig uw CSS- en JavaScript-code inline maken in plaats van de .css- en .js-bestanden te gebruiken. Door deze ‘renderblokkering’ te verwijderen, kunt u de laadsnelheid van uw pagina verbeteren.

8. Versnelde mobiele pagina’s

versnelde mobiele pagina's

Versnelde mobiele pagina’s helpen uw mobiele webpagina’s door ze vrijwel meteen omhoog te trekken en de inhoud in een overzichtelijke kwestie weer te geven.

AMP is een afkorting voor Accelerated Mobile Pages. Het helpt uw ​​mobiele webpagina’s onmiddellijk te laden door zich te ontdoen van onnodige opmaak, inhoud voor een naadloze mobiele ervaring.

Conclusie

Alle website-eigenaren streven naar de grote 100/100 in hun Google PageSpeed ​​Insights-tool. Wat er nu echt toe doet, is hoe uw website daadwerkelijk presteert en of deze een onberispelijke gebruikerservaring biedt.

Als u onze gids hierboven volgt, komt u zeker dichter bij het bereiken van 100/100 met de Google PageSpeed ​​Insights Tool, maar verhoogt u ook het verkeer en de conversieratio’s op uw website.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format