Zes fouten die nieuwe merken maken, hebben invloed op hun SEO - DeLaatbusiness

Zes fouten die nieuwe merken maken, hebben invloed op hun SEO

4 min


118
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het internet is een lastige plek voor marketeers. Het was nog nooit zo eenvoudig om een ​​bedrijf te drijven en toch was het nooit moeilijker om het op de markt te brengen. Theoretisch gezien is het handig om een ​​website te bouwen, leuk om te beginnen met het maken van inhoud en nog eenvoudiger om deze te delen op sociale media.

En toch, als je de knoop doorhakt, lijkt het nogal te worstelen. De verschillende delen van de puzzel komen niet helemaal bij elkaar. Dan is er SEO en zijn steeds veranderende regels.

SEO kan uw digitale game maken of breken. Het is ook iets dat nieuwe bedrijven vaak fout krijgen. Hier zijn enkele fouten die opkomende merken vooral kunnen maken, wat een negatief effect kan hebben op de prestaties van hun zoekmachine. Zorg ervoor dat je hiertegen waakt.

 1. Slechte zoekwoordplanning en het negeren van lokale zoekopdrachten

Het vergrendelen van de juiste zoekwoorden is cruciaal voor een bedrijf. U wilt zoekwoorden die concurrerend zijn en die de essentie van het bedrijf bevatten, zodat de combinatie van SEO en inhoud uw website een kans geeft om hoog te scoren op Google.

Maar het kiezen van de juiste zoekwoorden vereist gedachten en planning en een betrouwbare tool zoals Google Keyword Planner.

Laten we een hypothetisch voorbeeld van een Pilates studio-eigenaar in Philadelphia overwegen, die grote ambities heeft voor haar kleine onderneming. Ze wil wel of niet nationaal gaan, maar ze wil zeker uitbreiden. Voor haar is zoekwoord ‘fitnessstudio’ geen hulp, omdat de concurrentie ervoor hoog is. Ze moet zo specifiek mogelijk zijn als ze naar de top in deze ruimte wil gaan.

‘Pilates studio Philadelphia’ is beter. ‘Pilates studio (haar lokale gebied) is nog beter. Hoe specifieker uw zoekwoorden, hoe groter de kans dat uw website zo hoog scoort en introduceert waar mogelijk ook het lokale element.

Lokale zoekopdrachten staan ​​op een historisch hoog niveau. Volgens één rapport: “De meerderheid van de consumentenbetrokkenheid met merken (85-95%) gebeurt via lokale lijsten, lokale webpagina’s of andere lokale zoekresultaten.”

U kunt hulpprogramma’s zoals Ahrefs, AnswerThePublic of KeywordTool.io gebruiken om gedetailleerd steekwoordenonderzoek uit te voeren en vergeet niet om uw zoekwoorden specifiek te maken en u te richten op de lokale.

 1. SEO niet afstemmen op de grotere merkmarketingstrategie

Voor SEO om u de gewenste voordelen te bieden, is het cruciaal om het in lijn te brengen met de grotere marketingstrategie of de visie die u voor uw bedrijf hebt. Hoe duidelijker een bedrijf is over zijn algemene doelstellingen, hoe duidelijker de marketingdoelen zijn en hoe slimmer de SEO-uitvoering is.

Afstemming op de grotere strategie zal trefwoordonderzoek en daaropvolgende contentcreatie aansturen. Niet alleen dat, het zal de esthetiek van de website bepalen, evenals zijn merkberichten.

Dit is een ander gebied waar opkomende merken haperen. Ze zijn niet consistent in hun merkberichten op de website en de inhoud. Websites met verwarrende berichten zorgen ervoor dat bezoekers deze in een mum van tijd verlaten, wat resulteert in een hoog weigeringspercentage (een ander punt dat door Google wordt aangemeerd). Als uw website tegenstrijdige aantekeningen bevat op het gebied van merkberichten (inclusief logo, inhoud en ontwerp), vindt u wellicht Tailor Brands van hulp. Met hun eenvoudig te gebruiken en aanpasbare hulpmiddelen kunnen bedrijven prachtige logo’s maken, hun merkidentiteit uitbreiden en een gedenkwaardige gebruikerservaring bieden.

 1. Best practices van content negeren

Google indexeert en indexeert inhoud altijd. In de regel worden blogs van hoge kwaliteit beloond en worden slechte blogs bestraft.

Kwaliteitsinhoud betekent echter niet alleen een goed geschreven blogpost. Een website moet voldoende inhoud van hoge kwaliteit hebben om een ​​stempel op Google te drukken en de content-machines moeten blijven roeien.

Enkele van de beste werkwijzen in dit verband zijn onder meer:

 • Regelmatige inhoud plaatsen op de blog
 • Elke keer nieuwe inhoud plaatsen en ervoor zorgen dat herhalende inhoud wordt verwijderd
 • Eerdere inhoud bijwerken om deze relevant en nieuw te houden
 • Het elimineren van spammy links van reacties
 • Koppelen aan autoriteitspagina’s via de inhoud
 • Inhoud plaatsen in overeenstemming met de planning van zoekwoorden.

Keyword stuffing is sowieso passé en een ‘Black Hat’ SEO-tactiek, die we niet aanbevelen. Wees duidelijk over waar het bedrijf voor staat in de inhoud van uw website, maar zorg ervoor dat u niet overboord gaat met het gebruik van de gekozen zoekwoorden.

 1. De distributie van inhoud negeren

Nadat inhoud is gemaakt, wordt de inhoud verdeeld. U wilt dat uw inhoud ver reikt. In de beginfase is het een goed idee om uw beste inhoud naar websites voor beïnvloeding door de industrie en autoriteiten te sturen om de zichtbaarheid van het merk te vergroten. Gastposting is een vertrouwde manier om backlinks van hoge kwaliteit te verdienen en de zichtbaarheid van het merk te vergroten. Het kan ook meer verkeer, en dus een groter aantal potentiële leads, naar uw website leiden.

Maar als u de invloedrijke mensen in uw niche bereikt, is het belangrijk om e-mails naar het juiste contactpunt te sturen. Blogger-bereik is een tijdrovend proces. Zorg ervoor dat je je tijd niet verspilt aan de verkeerde mensen. U kunt een hulpprogramma zoals Norbert gebruiken om u te helpen de e-mails te vinden op basis van de naam van de prospects of u kunt e-mailverificatie uitvoeren van de bestaande reeks e-mailgegevens die u mogelijk hebt verzameld.

Niet investeren in sociaal vanaf het allereerste begin

SEO is niet beperkt tot uw bedrijfswebsite. Sociale signalen beïnvloeden ook de zoekmachine-prestaties van een bedrijf.

Als we ons voorbeeld van de studio-eigenaar van Philadelphia Pilates verder bekijken, zou haar website zeker profiteren van reguliere SEO en eersteklas content. Ze moet echter ook aanwezig zijn op sociale media om niet alleen haar bedrijf te verkopen, maar ook het vertrouwen van Google te winnen. (Men vermoedde al lang dat er een verband bestaat tussen sociale betrokkenheid en de Google-ranglijst, die onlangs door Hootsuite is getest en die het geval lijkt te zijn.)

Onze Pilates-studioeigenaar moet haar bestaande klanten aanmoedigen om haar bedrijfspagina op Facebook leuk te vinden, beoordelingen achter te laten op deze pagina (en op andere lokale vermeldingen waar haar bedrijf actief is), meer mensen te krijgen om haar sociaal te volgen en als gevolg hiervan creëren een betrouwbare persoon in het algemeen. Populariteit op sociale media leidt tot een bredere verspreiding van uw inhoud , wat op zijn beurt uw Google-ranglijst versterkt (en meer bekendheid geeft aan uw merk).

 1. Slechte kennis van SEO-veranderingen en trends

Je kunt niet zomaar iemand inhuren om de inhoud van je website voor zoekmachines te optimaliseren en alles te vergeten, omdat SEO een voortdurende praktijk is.

SEO-audits moeten op periodieke basis worden uitgevoerd. Zoeken op internet is een dynamische ruimte en met opzet. Google werkt het zoekalgoritme voortdurend bij , rekening houdend met een overvloed aan factoren, om meer accurate en relevante informatie aan zijn gebruikers te leveren. Het maakt echter niet echt een pracht en praal en laat zien dat er updates zijn, waarvan sommige zo ingrijpend zijn dat nietsvermoedende bedrijven de ranglijst naar beneden halen.

U moet SEO-trends in de gaten houden en de wijzigingen doorvoeren zodra u erachter komt. Best practices in dit opzicht zullen ervoor zorgen dat uw opkomende merk niet wegglijdt in Google-ranglijsten.

Conclusie

Zoals Aaron Wall zei: “SEO kan soms een zero-sum-game zijn”. Wat vandaag werkt, werkt misschien niet morgen en je moet altijd op je hoede zijn. Bovendien zijn er een eindeloos aantal variabelen om te volgen, die overigens allemaal ‘s nachts kunnen veranderen.

Maar SEO is noodzakelijk. Het is uitdagend werk, dat, als het goed is, een goede uitwerking heeft. Een speciaal SEO-team zal helpen, omdat dit te belangrijk is om alleen aan webontwikkelaars / ontwerpers te worden overgelaten. Houd de bovenstaande punten in gedachten en u zou moeten zien dat uw inspanningen eerder dan later worden beloond.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format