10 handige hulpmiddelen voor het schrijven van boeiende inhoud(content) voor SEO - DeLaatbusiness

10 handige hulpmiddelen voor het schrijven van boeiende inhoud(content) voor SEO

4 min


137
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bijna 93% van alle online ervaringen begint met een zoekmachine en 70% van de links waarop mensen klikken, zijn organisch. *

Heeft u meer bewijs nodig dat SEO dé manier is om de populariteit van uw website en uw merk te vergroten? Als het op inbound marketing aankomt, kan geen enkele andere techniek dezelfde resultaten opleveren.

Het schrijven van SEO-inhoud is het hart en de ziel van effectieve optimalisatie, maar het is verre van een gemakkelijke taak. Verschillende tools kunnen worden gebruikt om het proces te vereenvoudigen en effectiever te maken.

Als u net begint met SEO-inhoud, vindt u de volgende 10 hulpprogramma’s heel handig.

1. Google Search Console

Deze is absoluut noodzakelijk voor het uitvoeren van uw SEO-campagne. Google Search Console geeft u toegang tot tonnen informatie over de prestaties van uw website en tot verschillende hulpmiddelen.

Search Console Search Analytics

U kunt leren welke pagina’s de beste prestaties leveren, de zoekwoorden die mensen gebruiken om uw inhoud te bereiken en het aantal pagina’s dat al is geïndexeerd. Op basis van deze informatie is het een stuk eenvoudiger om de contentstrategie aan te passen en deze veel gerichter te maken.

2. Google Keyword Planner

Hier is nog een gratis optie ontwikkeld door ‘s werelds meest prominente zoekmachine.

Met Google Keyword Planner weet u welke zoekwoorden in de betreffende niche het populairst zijn. Je zult ook ontdekken hoe concurrerend een bepaalde zin van belangstelling is. Het kiezen van hoogvolume zoekwoorden die niet te concurrerend zijn, vormt de ruggengraat van een solide SEO-strategie.

trefwoord-planner

3. SEMrush

Concurrentievermogen analyseren is net zo belangrijk als het begrijpen van welke geoptimaliseerde teksten moeten voorkomen. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die u voor dit doel kunt gebruiken.

SEMRush

Als het gaat om concurrentieonderzoek, is  SEMrush een van uw veiligste weddenschappen. U krijgt een gedetailleerd domeinoverzicht met de zoekwoorden waar uw concurrent goed voor scoort, of ze nu een campagne voor betaald zoeken uitvoeren, het aantal en de soorten backlinks die ze hebben en de belangrijkste organische concurrenten van het betreffende domein.

4. nTopic

U weet wat uw hoofdonderwerp is en u weet wat u met uw inhoud wilt bereiken. Ben je erin geslaagd om de taak met succes te voltooien? nTopic zal het u laten weten.

ntopic

Het enige dat u hoeft te doen, is uw domein en een belangrijk zoekwoord invoeren. De tool voert een analyse uit en laat u weten of de inhoud van uw website relevant is . U krijgt een score voor relevantie die u kunt gebruiken om uw werk nog beter te doen in de toekomst.

5. Scoop.it

Contentcuratie is noodzakelijk voor SEO-copywriters. Via beheerplatforms wordt het gemakkelijker om relevante inhoud door te nemen, ideeën te ordenen en alle gegevens op een effectieve manier te ordenen.

Schep het

Scoop.it is momenteel een van de meest populaire content curation-platforms. U kunt uw eigen beheerde koppelingen uploaden of de relevante inhoud organiseren die anderen delen. Scoop.it heeft zowel een gratis versie als een betaald abonnement, afhankelijk van hoe ernstig je bent en welke functies je nodig hebt.

6. TopAussieWriters

Voel je je een beetje onzeker over je schrijfvaardigheid in SEO-inhoud? Professionele hulp zal van pas komen. Topaussiewriters.com is een service waarmee u contact kunt opnemen met enkele van de beste professionals in het veld. U kunt informatie over de specifieke kenmerken van het project geven en de schrijver kiezen die de beste taak zal leveren.

In deze zin is deze tool de enige die geen volledig gratis versie biedt. Toch zal betalen voor professionele inhoud een slim idee zijn. U krijgt op de lange termijn een hoog rendement op uw investering, vooral als u de juiste persoon voor de taak kiest.

7. SpyFu

SpyFu is een slimme kleine tool die zowel voor onderzoek naar concurrentie als voor zoekwoorden kan worden gebruikt . Het enige dat u hoeft te doen, is een trefwoord of voorkeursdomein invoeren.

SpyFu

Als u concurrentieonderzoek doet, laat SpyFu u weten op welke organische zoekwoorden de website zich baseert, de geschatte maandelijkse SEO-clickwaarde, de zoekwoorden waarvoor de website de eerste pagina met resultaten van de zoekmachine en de meesten heeft bereikt prominente concurrentie.

SpyFu kan ook worden gebruikt om zoekwoorden te rangschikken in termen van populariteit en concurrentievermogen.

8. Word2Clean

Dit is een vrij basale tool, maar veel SEO-schrijvers vinden het nuttig.

Word2Clean heeft één heel eenvoudig doel: het converteert een tekstbestand naar schone HTML. Of u nu e-boeken schrijft of blogposts online uploadt, schone HTML gebruiken om mee te werken is een van de voorwaarden voor succes.

word2clean

9. Infogr.am

Het maken van inhoud voor SEO-doeleinden gaat niet altijd over tekst. De beste optimalisatiedeskundigen weten dat multimedia en visuele inhoud beide ongelooflijk belangrijk zijn voor het succes van de campagne.

infogram

Als u in het verleden nog nooit een infographic of een diagram hebt gemaakt, maakt u zich misschien zorgen dat het te moeilijk is. Dit is de belangrijkste reden waarom u Infogr.am leuk vindt . De tool maakt het gemakkelijk voor mensen die geen grafisch ontwerper zijn om professionele infographics en grafieken samen te stellen.

10. WooRank

Het bijhouden van hoe je het doet is net zo belangrijk als beginnen met een solide plan.

WooRank is een van de beste SEO-analysetools die er zijn. Houd er echter rekening mee dat u recht heeft op slechts één gratis rapport per maand. Als u aanvullende analyses moet uitvoeren of als u inhoud voor meerdere websites schrijft, moet u betalen voor een geüpgraded plan.

WooRank

WooRank identificeert de sterke en zwakke punten van uw SEO-campagne. Het laat u weten of u erin geslaagd bent om te rangschikken voor trefwoorden van belang, hoe effectief uw social media-marketing is en of uw website het type online reputatie heeft waar u op hoopt.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format