14 essentiële invloeden van influencer marketing voor SEO-succes - DeLaatbusiness

14 essentiële invloeden van influencer marketing voor SEO-succes

7 min


122
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Beïnvloeders bieden geweldige tractie met hun schare fans en er is veel waardevolle SEO voor merken die worden aangeboden, maar dit wordt vaak niet gerealiseerd.

Dit komt vooral omdat er veel aandacht wordt besteed aan het alleen laten werken van het succesvolle partnerschap, dat vaak alle middelen ontneemt om te bereiken.

Maar als je een optimist bent en je bent vastbesloten om een ​​aantal SEO-resultaten te verzamelen van alle partnerschappen, dan zijn hier een paar tips om de zoekimpact van elke samenwerking met een influencer te verbeteren.

1. Koppelingen van de influencer

Er moet altijd een verlangen zijn dat het publiek van een website met influencers naar de website van uw merk springt. Dit zou moeten worden ingeprent in al je influencer marketingactiviteiten, bijvoorbeeld het zien van het geheel van iets – de volledige grafiek, het volledige interview, de volledige video enz.

Zonder een ‘back to mine’-houding kun je geen waardevolle links krijgen.

Hiermee begin je meteen publieksconversies vorm te geven vanuit een partnerschap met een influencer. Dit is uw unieke kans om te pronken met de gedenkwaardige aspecten van uw service en aanbod, terwijl u probeert gebruikers te converteren.

Intrigerende hyperlinks die zijn ingebed in sociale posts van influencer zijn bijvoorbeeld een geweldige manier om het publieksverkeer te stimuleren, bijvoorbeeld aantrekkelijke URL’s zoals: brand.com/zoella-uncut

2. Influencer-gastenposten

beyoncewebsite

Beroemdheden niet zozeer, maar webstars zoals YouTube-bloggers hebben waarschijnlijk een gezaghebbend blog en een website die waardevolle links kan bevatten, tot grote jaloezie van uw concurrenten.

Het eens zijn over een of andere exclusieve troef voor hun eigen platform, is vooral slim vanuit het oogpunt van de concurrentie. Dit komt omdat deze links mogelijk moeilijker te verkrijgen zijn en meer uniek voor u zijn binnen uw markt.

Een goed voorbeeld van het verkrijgen van links op een website met influencers is mogelijk het aanbieden van een aanmeldingsformulier voor een prijs dat zij hosten in plaats van u of beelden achter de schermen van de volledige fotoshoot die alleen op hun blog beschikbaar wordt gesteld.

De kans is groot dat als je de kopie voor de post schrijft, je een prioriteitslink moet kunnen invoegen naar algemene voorwaarden, biografie van fotografen, een zelfstudie voor make-up of een directe link naar de originele inhoud op de site van je merk (het merk).

Het is altijd gemakkelijker om een ​​gastpost te krijgen met links die zijn afgemeld als er meer dan één bedrijf is. Bedenk eens wie je zou willen insluiten, partnerschappen zoals deze zijn wederkerig, dus werken in samenwerking met andere merken is krachtig … je moet een beetje geven om veel te krijgen.

heerlijk ella

3. Influencerkopperspectieven

Kijk goed naar je link naar de portfolio van je web influencers. Zijn er grote uitgevers die geobsedeerd zijn door deze specifieke beïnvloeder? Is er een hefboom van grote uitgevers die u kunt onderzoeken?

Gebruik uitnodigingen als een kans om deze kansen te bemachtigen. Maar haal dit altijd eerst door het management van een influencer, en bemiddelaar om een ​​deal aan te gaan die mogelijk serieuze link-juice bevat.

followerwonk

4. Influencer-ventilatorverbindingen

Het is niet alleen de beïnvloeder die zijn invloed behoudt, even dwaas als het klinkt dat er veel invloed is van fans en dekking van fansites, en het momentum kan ook verstikkend zijn.

Door de fans van influencers te targeten, kunnen ze in eerste instantie een exclusief gesprek aan de lucht geven. Als het nodig is, stel dan enkele exclusieve hoeken in voor distributie, bijvoorbeeld ongeziene foto’s, een korte vraag-en-antwoord-interview of zelfs een videoboodschap.

Laat de fanbase een (overeengekomen) gelekt verhaal hebben, zodat je meer natuurlijke syndicaties gratis kunt pushen, bijvoorbeeld toen de Eddie the Eagle-film kortgeleden uitkwam, Take That-fans waren eigenlijk een grote bron van vroege promotie. Dit komt omdat ze de achtergrondmuziek van de film hebben gemaakt.

5. Onderzoek naar influencer SEO

Followerwonk, Facebook zoekopdrachten, Buzzsumo en Twitter zoeken zijn in eerste instantie erg handig voor het vinden van influencers. Maar deze tools helpen ook om het argument te onderbouwen of te beoordelen of een influencer in staat is om de beste tractie te creëren op de beste platforms voor uw publiek.

Matt D. Wright@Matdwright

Facebook’s audience is saturating, YouTube’s is going that way, Twitter’s is going youthful, Linkedin’s going older

See Matt D. Wright’s other Tweets

Als je doelgroep ouder is, kun je waarschijnlijk niet profiteren van influencers met een groot aantal volgers op Instagram.

Dat is het geweldige aan influencers, ze zijn er in alle soorten en maten en in alle weelde van conceptuele interesses, bijvoorbeeld een ander merk in een andere categorie, zoals HSBC en de Britse overheid die content over Brompton-fietsen hebben gemaakt.

brompton fietsen

Als je op zoek bent naar Amerikaanse vrouwen die geïnteresseerd zijn in meubels en in hun dertiger jaren, dan vind je interfererende interieurs op Pinterest . Begin klein, je hebt niet per se een enorme webster nodig, je zou er drie kunnen gebruiken.

6. Blijf authentiek

Doelgroepen vieren over het algemeen niet zo veel merken als mensen. Het is daarom krachtiger om te meeliften, zelfs te engineeren, de prestaties van een beïnvloeder te vieren en je producten op deze prestaties af te stemmen. Daarbij kunt u eenvoudig de uitlijningen maken die de juiste doelgroepen trekken.

Vier de influencer, geef influencers verdere aanmoediging. Doe geen You-You-Yawn.

Matt D. Wright@Matdwright

The 7 factors to increasing your odds of making authoritative natural content syndications https://moz.com/beginners-guide-to-content-marketing/content-promotion 

See Matt D. Wright’s other Tweets

7. De longtail van de influencer

Elke beïnvloeder en beroemdheid heeft een lange staart met zoekopdrachten die meestal redelijk formulair zijn en soms lage concurrentie en veel verkeer. Interviews, lengte, haarzelfstudies, workouts, make-ups. Ze tellen allemaal mee voor autoriteit .

Bedenk hoe je deze snel en gemakkelijk kunt integreren, bijvoorbeeld een interview opnemen met een dictafoon en dit aanvullen met een foto of twee.

kat lange staart gif van moz

Afbeelding tegoed: https://moz.com/blog/diving-for-pearls-guide-long-tail-keywords-next-level

8. Betrek de linkbronnen

Kan een onderdeel van wat je doet de vragen die fans stellen channelen? Kun je dit gebruiken als een manier om volgers te krijgen, zodat mensen op de hoogte blijven van wat zich aan het ontvouwen is? Het is aan de voorbereiding van vragen van de beste fans van influencers met de meeste slagkracht.

Als je de viraliteit en mond-tot-mondreclame wilt verbeteren (voor en na een beïnvloederfunctie), verbeter dan de relaties tussen diegenen die grote volumes van natuurlijke syndicaten kunnen garanderen. Dit zal uw ROI een boost geven.

9. Productvullers

Er zijn veel dingen waar een beroemdheid of beïnvloeder gewoon niet mee akkoord gaat. Om dit te bestrijden, is het de moeite waard om de extra’s te filmen die je misschien nodig hebt om je inhoud te compenseren of, belangrijker, te masseren om de nadruk te leggen op dingen die influencers eenvoudig niet zouden kunnen bereiken, bijvoorbeeld het dragen van badkleding – een model huren, skateboarden – haal een pro-skater voor je voorgrondfoto’s.

10. Influencer T & C’s

Kun je content publiceren die talent bevat op sociale media? Kun je portretten van hen weergeven in de gedrukte pers, kun je hun voice-over laten zien naast productafbeeldingen in de handel, kun je hun testimonial weergeven in tv-advertenties, radio, banneradvertenties etc.?

Schrijf een lijst met de dingen die u zoekt en zorg ervoor dat hun agent deze heeft ondertekend. Is er een manier om je deal te zoeten door ze meer spots aan te bieden om hun eigen interesses te promoten?

Agenten zijn erg goed in het monetiseren van deze extra’s, dus ruilhandel is hier essentieel. Evalueer elk op basis van de ROI.

11. Maak kosten terug en herhaal

Veel werk dat talent bevat, kan mogelijk worden terugverdiend door het promoten van hun nieuwe YouTube-kanaal, boek, hoofdtelefoon, theateroptreden, app-lancering, film, tv-programma, etc. Op zoek naar deze contra-promoties kan u veel geld besparen en toevoegen nog meer dekking, bijv. kunt u een partner zijn van de theaterproductie?

Creatief denken kan leiden tot meer dekking en koppelingsbevoegdheid. Dit komt omdat er meer onderwerpen centraal staan ​​en redenen voor mensen om te delen, te promoten en te zorgen voor dekking.

Door iemand het been te geven dat ze nodig hebben, kan vaak de juiste doelgroep en belangstelling van het publiek worden gegarandeerd. Radio- en dag-tv gebruiken dit vaak om hun programmering effectiever te vullen.

12. Sociale tractie

Ja, serieus? Jaren geleden begonnen merken zoals Burberry baanbrekend te werk te gaan bij de invloed van hun eigen personeel, en spoorden alle medewerkers aan om te tweeten, ongeacht welke nieuwe advertentie live ging. Vandaag is dit gebruikelijk (of zou het moeten zijn).

Een stap verder dan dit is echter om meer medewerkers toe te staan ​​om zich daadwerkelijk in de campagne te mengen als cameo-rollen. Word verspreidt zich snel wanneer iemand anderen aanmoedigt om ze in een nieuwe video te herkennen.

messi selfie

13. Evergreen SEO

Uiteindelijk is het krijgen van een beroemdheid om iets nieuws en interessants te doen het aantrekkelijkst, zowel voor hen als voor jou.

Als je echter iets goed doet en de droogte uit een onderwerp haalt, kan het toevoegen van waarde aan je beïnvloeder de langetermijnambities van deze samenwerking vormgeven. Zo wordt de inhoud die je maakt de meest indrukwekkende ‘hoe te begeleiden’ voor een echt competitieve zoeken ?

Is uw inhoudspartnerschap de meest memorabele benadering van een groenblijvende zoekopdracht ?

14. Gezaghebbende autoriteit

Je mist een truc als je niet hebt nagedacht over de betrokkenheid van liefdadigheidsinstellingen, veel van de allerbeste autoriteiten hebben een liefdadigheidsbelang. Denk hier goed over na, want de associaties zijn sterker als je echt iets kunt doen met ware betekenis en waarde.

De juiste liefdadigheidsrelatie is moeilijk te bemiddelen, maar als je hun geloofsbrieven haalt en je sterk bent over het goede doel, denk dan op lange termijn na over een mogelijkheid om iets groters te doen dan je van plan was.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format