4 dingen om op te merken bij het optimaliseren voor lokale SEO

3 min


119

In drie jaar tijd is het aanzienlijk eenvoudiger geworden om bedrijven, winkels of items in de buurt te vinden, waardoor de gebruikersintentie en het zoekgedrag verschuiven.

Gebruikers hoeven hun locatie niet meer op te nemen in zoekopdrachten, zoals het invoeren van ‘coffeeshops in Queens’ in Google.

Deze trend heeft plaatsgemaakt voor de “near me” zoekopdracht – Google “coffeeshop bij mij in de buurt” terwijl in Queens, en Google coffeeshops haalt in uw omgeving.

Volgens de digitale marketingexpert Jordan Kasteler heeft 1 op 3 van alle Google-zoekopdrachten een lokale bedoeling. Dit betekent dat gebruikers zoeken naar en verwachten van lokale informatie in SERP’s, en nu meer dan ooit moet prioriteit worden gegeven aan het optimaliseren van on-site en off-site strategieën voor lokale SEO.

Hieronder staan ​​een paar dingen om op te merken bij het optimaliseren voor lokale SEO in 2017.

# 1: Titellabels en metabeschrijvingen werken nog steeds

Titellabels en metabeschrijvingen zijn ter plaatse aanwezige HTML-elementen die de inhoud van uw pagina weergeven en die als tekst in SERP’s en browsertabbladen worden weergegeven. Wanneer Google de breedte van de SERP vergroot tot 600px, valt de lengte van title-tags tussen 40 en 50 tekens (best practices), terwijl metabeschrijvingen maximaal 160 tekens mogen zijn.

Titels geven aan wat uw pagina inhoudt voor bezoekers en voor crawlers van zoekmachines , terwijl metabeschrijvingen de inhoud van uw pagina samenvatten. Je title-tags en metabeschrijvingen moeten de zoekwoorden bevatten die je wilt rangschikken, bijvoorbeeld ‘goedkope hotels in Las Vegas’ (title-tag bevat een trefwoord en een plaats).

Titels en metabeschrijvingen moeten uniek, meeslepend en beschrijvend zijn, omdat dit de klikfrequenties van zoekresultaten naar uw pagina kan beïnvloeden.

Gebruik de bovenstaande lengtegraden en zorg ervoor dat uw titel en beschrijvingen volledig worden weergegeven op de SERP. Gebruik tools zoals de SEO-plug-in van Yoast, de tool SERP-preview en SEOmofo om te emuleren hoe uw title-tags en metabeschrijving eruit zullen zien in de zoekresultaten.

# 2: onderzoek op trefwoord

Trefwoordonderzoek vormt de basis van uw SEO-campagne en wanneer het goed wordt gedaan, kunnen zoekwoorden verkeer en ranglijsten voor uw webpagina’s genereren. Zoekwoorden vertegenwoordigen termen en woordgroepen die mensen typen als zoekopdrachten om lokale bedrijven te vinden.

Trefwoordonderzoek voor lokale SEO houdt in het optimaliseren van uw webpagina’s voor zoekwoorden met geo-modifiers – dat wil zeggen plaatsnamen en locaties. Voor een meubelmakerij kan een generiek, niet-lokaal zoekwoord “meubelmaker” zijn, maar voor bedrijven die voor lokale SEOoptimaliseren , zou een aanvaardbare sleutelzin “meubelmaker Portland” of “meubelmaker Portland Oregon” zijn.

Als u uw zoekwoordonderzoek wilt optimaliseren voor lokale SEO, kunt u brainstormen over zoekwoorden of woordgroepen met een geomodificatiemiddel dat klanten mogelijk gebruiken bij het zoeken naar een bedrijf als het uwe. Voer gegenereerde uitdrukkingen of woorden uit via Google Keyword Planner of Keyword.io om zoekwoordideeën samen te stellen met maandelijkse statistieken voor het zoekverkeer.

Keyword-onderzoek kan tijdrovend zijn, maar lonend als het goed wordt gedaan. Raadpleeg onze complete gids voor zoekwoordonderzoek voor SEO voor een meer diepgaande gids .

# 3: Optimaliseren voor Google Mijn Bedrijf en Bing Places Zakelijk

Met Google Mijn Bedrijf , voorheen bekend als Google Places, kunt u uw openingstijden, telefoonnummer en routebeschrijving naar uw kantoor weergeven op Google Zoeken en Maps. Deze service is gratis en helpt uw ​​SEO-inspanningen, omdat uw bedrijf wordt vermeld wanneer klanten naar uw services zoeken.

Houd er bij het optimaliseren van uw Google Mijn Bedrijf-pagina rekening mee dat u uw bedrijfslogo en foto’s van uw bedrijf (personeel, kantoorgebouw, enz.) Moet uploaden.

Voor een online bedrijf zonder fysieke locatie, kunt u uw adres verbergen, maar zorg ervoor dat u alle andere ingevoerde gegevens invult en valideert. Een misplaatst telefoonnummer of een verkeerd adres kan ertoe leiden dat u klanten en inkomsten verliest.

Voor Bing Places is het proces vergelijkbaar met Google Mijn Bedrijf. Hoewel Bing niet te vergelijken is met Google in termen van gebruik en zoekverkeer (3,5 miljard zoekopdrachten per dag), gebruiken sommige klanten toch nog steeds de zoekmachine en misschien heeft u wel wat ze nodig hebben.

# 4: Lokale gestructureerde gegevens

Gestructureerde gegevens, soms schema-opmaak genoemd, zijn codes die aan websites worden toegevoegd om zoekmachines diepgaande informatie te bieden over uw producten, uw zakelijke aanbod, prijzen van uw producten, locatiegebonden aanbiedingen en nog veel meer.

Volgens ACMQUEUE gebruikt een miezerige 31,3 procent van de websites schema-opmaak, en de meeste hiervan op een heel basaal niveau. Schema-markeringen op uw websites zorgen ervoor dat uw bedrijf opvalt in de SERP met dingen zoals rich snippets, die op hun beurt uw CTR verhogen.

Er zijn verschillende opties voor bedrijven bij het implementeren van Schema-markeringen, u kunt uw website optimaliseren op basis van uw bedrijfstype (tandarts, reisbureau, enz.), Evenementen (bedrijfsvermelding in aankomende evenementen) en locatie (locatieopmaak).

Google dwingt marketeers om schema-opmaak te gebruiken en beloont websites die deze functie gebruiken als gestructureerde gegevens helpt crawlers uw webpagina’s en de inhoud daarin te begrijpen. Als u wilt controleren of uw website is geoptimaliseerd voor Schema-markeringen, kunt u Google’s tool voor gestructureerde gegevenstests bekijken.

Conclusie

De bovenstaande punten zijn een druppel in de oceaan voor optimalisatie voor lokale SEO, maar als u de bovenstaande punten implementeert, genereert u resultaten en betere conversiepercentages.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format