Alles wat u nodig hebt om uw nieuwe online onderneming te starten: 10 tools & 10 nuttige bronnen - DeLaatbusiness

Alles wat u nodig hebt om uw nieuwe online onderneming te starten: 10 tools & 10 nuttige bronnen

7 min


153
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u het starten van een nieuwe online business ? Het is altijd overweldigend! Dit is je ultieme bronnenlijst om te helpen.

Misschien heb je al een tijdje een idee voor een winstgevende onderneming, maar duik je er nu pas in? Goed nieuws!

Er zijn nogal wat uitstekende hulpmiddelen en bronnenom je op weg te helpen. Van de eerste tot de laatste stap zijn deze 20 links een must-click voor de moderne kleine zakenmagnaat.

Online lanceerinstrumenten

1. Bustaname

Bustaname

Een van de oudste tools die ik nog steeds gebruik vanaf vandaag, Bustaname laat je de beschikbaarheid van het domein onmiddellijk controleren. Het is geweldig voor de inspiratie van de merknaam! Ik geloof dat ik die tool gebruikte om mijn allereerste domeinnaam seosmarty.com te bedenken

2. Knowem

Knowem

Knowem is de tool om te controleren wanneer u op zoek bent naar de merknaam voor uw bedrijf. Het laat zien hoeveel sociale-mediasites uw naam hebben geregistreerd. Ga niet met de naam die niet beschikbaar is op de grote sociale netwerken!

Dit zal voor constante verwarring en onbegrip zorgen! Gebruik het platform om uw gekozen merknaam ook over de hele linie te vergrendelen.

3. Serpstat

Serpstat is een veelzijdig platform voor online marketing met veel geweldige functies, maar de competitieve onderzoeksfunctionaliteit is wat u bijzonder nuttig zult vinden bij de lancering. Houd het handig! U kunt de lijst met uw toekomstige concurrenten bekijken:

Serpstat

U kunt twee of meer domeinen naast elkaar vergelijken:

Serpstat vergelijken

Je graaft diep in een van je concurrenten om zijn ranglijsten, sterkste pagina’s, advertentietactieken en meer te onderzoeken.

4. BuzzSumo

BuzzSumo , een andere concurrerende onderzoekstool, zal uw ogen openen voor de inhoud van uw concurrenten en de tactieken voor sociale mediamarketing. U kunt de populairste inhoud van uw concurrenten doorzoeken met de opdracht site:. Je kunt ook de Facebook-pagina’s van je concurrenten vergelijken.

BuzzSumo

U kunt ook e-mailmeldingen instellen om op de hoogte te worden gesteld wanneer een van uw concurrenten online wordt vermeld.

5. Netpeakspin

Netpeak Spider

Ongeacht hoeveel u investeert in bouwen en testen, de nieuwe website staat altijd vol met fouten. Bescherm de gebruikerservaring van uw nieuwe bezoekers door uw site steeds opnieuw te doorzoeken. Netpeak Spider zal door uw site gaan en nooit een pagina missen, wat duidt op SEO- of bruikbaarheidfouten.

Er wordt ook een XML-sitemap gemaakt die u kunt indienen bij Google Search Console .

6. Mailchimp

Mailchimp

Ik vermeld hier het gemakkelijkste e-mailmarketingplatform, Mailchimp . Maar u kunt een van de alternatieven gebruiken . Het belangrijkste hier is om het voor de lancering te regelen om op de grote dag wat leads naar de markt te verzamelen.

7. Start Rock

launchrock

Over lancering van leads gesproken vóór de lancering, met Launch Rock kunt u een mooie pre-lanceringspagina maken en het hele proces kost u minuten!

8. Whatagraph

Whatagraph

Het lanceren van een website kan overweldigend zijn! De kans is groot dat u geen tijd hebt om weken of maanden na de lancering diep in uw verwijzingen te graven. Stel Whatagraph in om u dagelijkse verkeersrapporten te sturen met belangrijke inzichten om niets te missen.

9. Insightly

Zou je niet willen dat je een eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken CRM kon vinden die alle tools had die je nodig had? Welnu, Insightly is precies dat. Maar het heeft een toegevoegde bonus die de deal werkelijk veredelt … het is gratis. Beheer al uw bedrijfsbehoeften, heb een betrouwbare CRM-oplossing die bruikbaar is voor maximaal twee personen, en betaal er nooit een dubbeltje voor.

Insightly

Het is gegarandeerd gratis voor het leven. Heeft u toegang nodig voor meer gebruikers of enkele van de extra mooie functies? Ze hebben betaalbare plannen die beginnen bij slechts $ 12 per maand, per gebruiker. Zelfs de prijzen van bedrijven zijn belachelijk … slechts $ 99 per maand, per gebruiker. Ze tot een van de meest betaalbare CRM’s in de branche maken.

10. Shopify gratis bedrijfshulpmiddelen

Gratis zakelijke tools van Shopify

Shopify is waarschijnlijk een van de beste winkelwagentjes en e-commerce supersterren die beschikbaar zijn voor de gemiddelde Joe. Maar als u alleen op zoek bent naar een aantal hulpmiddelen om dingen op gang te helpen, wilt u misschien eerst hun gratis functies bekijken.

Ze hebben een logomaker, een slogan-generator, een generator voor bedrijfsnamen, groothandel in producten, een betaalstaafgenerator, een QR-codegenerator, en dat is nog maar het begin.

Mijn favoriete ding over de Shopify gratis business tools is dat ze zowel fysieke als digitale zakelijke behoeften dekken. U kunt dus een fysieke barcode krijgen om op een label te plaatsen, maar u kunt ook een heleboel sjablonen voor gemailde facturen krijgen. Dus bakstenen en mortel, of puur online, ze dekken je behoeften zonder een cent uit te geven. En we weten allemaal hoe belangrijk het is om geld te besparen.

Online lanceringsmiddelen

  1. r / SmallBusiness : Reddit is een vrij solide bron voor vrijwel alles. Er zijn niet veel sites waar u een volledig forum kunt vinden gewijd aan Minions geplaatst over beroemde citaten uit de geschiedenis, en persoonlijke financiële adviezen die u zullen helpen een volledig gediversifieerd portfolio op te stellen op het budget van een student. r / SmallBusiness is een geweldige subreddit voor mensen die ervaring hebben of net beginnen. Ze delen advies, ideeën, helpen elkaar te promoten en vormen zelfs allianties die ze nooit zouden hebben ontdekt als ze niet op de site hadden ontmoet. Ze plaatsen ook regelmatig het beste en laatste nieuws in de categorie Small Business.
  2. r / Ondernemer : nog een favoriet van Reddit, deze is minder over het runnen van één bedrijf, en meer over de mensen die ervoor kiezen om ze te starten. Je kunt afspreken met andere ondernemers die zijn geweest waar je staat en die ver daarbuiten zijn. Je kunt ook je eigen advies geven aan mensen die minder ervaring hebben dan jij. Dit is echter een subreddit die allemaal over netwerken gaat. Zie het als LinkedIn, maar ongeveer duizend keer nuttiger.
  3. r / Startups : beschouwt u uw onderneming meer als een startup dan als een traditioneel bedrijf? Wees niet bang, r / Startups is hier. Sommige extreem succesvolle apps zijn gelanceerd terwijl de oprichters op dit forum hebben gepraat. Het is een geweldige plek om feedback te krijgen, de kneepjes van het vak te ontdekken en zelfs de 411 op investeerders te krijgen. Meer dan één durfkapitalist heeft dit bestuur op de proef gesteld voor investeringsmogelijkheden, geloof het of niet.
  4. Hoe een LLC te starten : een LLC is bijna altijd de beste keuze wanneer u een nieuw bedrijf registreert. Het plaatst een muur tussen uw bedrijf en uw persoonlijke vermogen en beschermt u tegen rechtszaken, faillissement en andere bedreigingen voor uw levensonderhoud. Maar indienen van een kan overweldigend en meer dan een beetje ingewikkeld voelen. Deze website zal u stap voor stap helpen en u alles vertellen wat u moet weten over het vormen van een naamloze vennootschap. Het zal ook uitleggen hoe u afzonderlijke LLC’s kunt indienen voor verschillende bedrijfsentiteiten, zoals uw onroerend goed. Het is ongelooflijk nuttig en gemakkelijker te volgen dan elke andere gids die ik heb gevonden. Zorg ervoor dat u hun zakelijke tools, waaronder een cursus, en een generator voor bedrijfsplannen bekijkt.
  5. Een blog maken door Neil Patel : Een zeer minimale, nuchtere gids over het starten van een blog voor een beginneling met zeer eenvoudige stappen die moeten worden gevolgd. Het omvat het vinden van een domein, het gebruik van een hosting, het installeren van plug-ins en het thema.
  6. SurveyLegend : welke betere informatiebron dan klanten of potentiële klanten? Maak gebruik van deze waardevolle bron door enquêtes te maken vanaf uw mobiele apparaat of browser. Vraag klanten wat u beter zou kunnen doen. Ontdek wat je publiek wil. Krijg ideeën voor toekomstige producten. Ontdek waarom iemand zich heeft afgemeld voor uw verzendlijst. Allemaal met behulp van deze supersnelle tool voor het maken van enquêtes, overal vandaan.
  7. The Small Business Blog :  ontvang relevant advies en nieuws over de kleine bedrijfswereld van deze geweldige blog. Toen ik deze site voor het eerst ontdekte, was ik niet onder de indruk; wie heeft de blog ontworpen, een tienermeisje van Angelfire rond 2003? Maar een beetje dieper graven, gaf ik de twijfelachtige ontwerpkeuzes een pass. Deze site staat boordevol met het beste nieuws en artikelen over het runnen van een klein bedrijf. De navigatie is een beetje wankel, maar het is de moeite waard om een ​​beetje op zoek te gaan naar de inhoud alleen.
  8. Small Biz Trends : Weet je welke trends momenteel de kleine bedrijfswereld voorbijstreven? Als je dit blog volgt, zul je het uitzoeken. Lees het laatste nieuws, lees uitgebreide artikelen en tutorials, ontdek wat de grote jongens aan het doen zijn die de kleine jongens kunnen emuleren, bekijk geweldige video’s en nog veel meer. Ze omvatten alles van management, tot sociaal, tot financiën. Dit is een duidelijke RSS-feed.
  9. Gratis Management Ebooks : een goed idee hebben voor een online onderneming betekent niet dat u over de zakelijke vaardigheden beschikt om een ​​back-up te maken. Deze e-boeken zijn gratis en omvatten zo ongeveer alles wat met beheer te maken heeft. Leer een team, een project of een bedrijf te leiden.
  10. Examinator sociale media : wilt u regelmatig actuele informatie over onderwerpen op het gebied van sociale media en contentmarketing? Social Media Examiner is een populaire, geweldige blog die fungeert als een bron voor alle dingen online marketing. Ze beoordelen vaak nieuwe hulpmiddelen, geven advies over de beste nieuwe trucs voor promotie en hebben een jaarlijkse conferentie die de moeite van het bekijken waard is. Bovendien hebben ze een podcast. Ik luister er persoonlijk graag naar terwijl ik op de sportschool ben, waardoor mijn workouts werken voor mijn bedrijf, evenals voor mijn lichaam. Zij hebben, zoals zoveel anderen, een e-mailnieuwsbrief. Het is een van de weinige die ik ten zeerste zou aanraden, omdat het een aantal exclusieve inhoud bevat die je niet op de site zult vinden.

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format