De verkoop stimuleren door uw vertrouwenssignalen te verbeteren - DeLaatbusiness

De verkoop stimuleren door uw vertrouwenssignalen te verbeteren

3 min


120
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het is duidelijk dat internet een conversieprobleem heeft en veel bedrijven zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van manieren om verkeer dat ze krijgen beter te converteren.

In deze zoektocht kijken ze naar dingen als A / B-testen, het veranderen van de knopkleur, het hebben van een meer overtuigende kopie, enz. Ze negeren vaak wat misschien wel de belangrijkste factor is die elke transactie stuurt: VERTROUWEN .

Als mensen uw merk niet vertrouwen, zullen uw conversies eronder lijden, ongeacht hoe overtuigend uw exemplaar is.

Gelukkig is het gemakkelijk om mensen uw merk meer te laten vertrouwen door te werken aan vertrouwenssignalen. Hier zijn drie dingen waarvan onderzoek heeft aangetoond dat het heel goed werkt voor het opbouwen van vertrouwen.

Beveiligingszegels gebruiken

Een van de meest effectieve manieren om de verkoop en conversies op uw website te stimuleren, is door gebruik te maken van ‘security trust’-zegels.

downloaden

Onlangs brak nieuws uit dat enkele van de grootste sociale-mediasites zijn gehackt – inclusief LinkedIn en Twitter – waardoor honderden miljoenen persoonlijke gegevens worden blootgesteld.

Uiteraard zijn mensen voorzichtiger – vooral als het gaat om het online onthullen van gevoelige informatie, zoals hun creditcardinformatie. Zelfs als ze van je product houden en overtuigd zijn door je exemplaar, zullen ze niet per se van je kopen als ze er niet zeker van kunnen zijn dat hun gegevens veilig zijn.

Een geweldige manier om deze vertrouwensbarrière te doorbreken, is het gebruik van beveiligingszegels. Volgens een Econsultancy / Toluna-onderzoek is het eerste waar de meeste mensen naar op zoek zijn bij het beslissen of ze een transactie met een website willen uitvoeren, of het een vertrouwenszegel heeft.

Volgens de studie is maar liefst 48% van de mensen huiverig om transacties uit te voeren op websites die geen zegel van het veiligheidsvertrouwen hebben.

In overeenstemming met de Econsultancy / Toluna-studie kon MyEnergySolution eenvoudigweg door een vertrouwenszegel toe te voegen aan pagina’s van haar website, de registraties met 137% en de omzet met 75% verhogen. Dat is veel winst!

Dit is geen geïsoleerd voorbeeld … Blue Fountain Media kon ook de verkoop op haar website met 42%verhogen door  simpelweg de vertrouwenszegel Verisign toe te voegen.

Als u geen vertrouwenszegel op uw website heeft, kost het u waarschijnlijk de verkoop. Hier zijn enkele tips om u te helpen het beste uit betrouwbare zeehonden te halen:

  • Ga met een betrouwbare beveiligingsprovider: niet alle trustzegels zijn gelijk. Volgens een studie van het Baymard Institute is de Norton-vertrouwenszegel de meest erkende, gevolgd door McAfee, TRUSTe en de BBB-vertrouwenszegel. Ga met een van deze als je kunt.
  • Maak de zegels duidelijk zichtbaar op alle pagina’s van uw site: in plaats van eenvoudig een zegel op uw afrekenpagina te hebben, wilt u consequent versterken dat uw prospecten te allen tijde op hun veiligheid op uw website kunnen vertrouwen.
  • Laat het vertrouwen een prominente plaats innemen:  als mensen ze niet kunnen zien, doen ze er niet echt toe. U hoeft de vertrouwenszegels aan de onderkant van uw website niet te verbergen, want dat heeft geen zin; in plaats daarvan zijn de zegels prominent aanwezig waar elke potentiële klant ze kan zien.

Het SSL-beveiligingsprotocol gebruiken

Het is verbazingwekkend hoeveel bedrijven creditcardtransacties verwerken zonder gevoelige informatie te coderen via het SSL-beveiligingsprotocol.

https hangslot

Als u wilt dat gebruikers zich op de een of andere manier registreren op uw website of hun creditcards gebruiken, kan het belang van het gebruik van het SSL-protocol niet worden overschat.

Afgezien van het feit dat het gebruik van SSL de informatie die via uw site wordt verzonden, daadwerkelijk versleutelt en uw gebruikers meer veiligheid biedt, is gebleken dat gebruikers weten dat u het protocol gebruikt om de verkoop te stimuleren.

Sommige bronnen beweren zelfs dat het gebruik van SSL op een website de verkoop met wel 30% kan verbeteren . Dwell.co.uk kon zelfs de omzet met meer dan $ 35.000 per maand verhogen (een toename van 13,8%) door simpelweg SSL op zijn site te implementeren – dit bleek een ROI van 48.000% te zijn voor hun investering in een SSL-certificaat.

Klanten betrekken bij uw merk

Een zeer belangrijk vertrouwenssignaal dat veel bedrijven negeren, dat de verkoop in belangrijke mate kan stimuleren, houdt verband met klanten in het merk.

Toen de beroemde Amerikaanse showman PT Barnum zei: “Niets trekt een menigte zoals een menigte”, maakte hij zeker geen grap. Barnum was zijn tijd ver vooruit en onderzoek ondersteunt hem.

Onderzoek toont aan dat een massale 90% van de consumenten online reviews leest voordat ze een aannemer bellen, en 63% van de consumenten is eerder geneigd om aankopen te doen op een site met beoordelingen en getuigschriften.

Verschillende andere onderzoeken hebben aangetoond dat een van de signalen die we zoeken wanneer we met een merk willen interageren, de populariteit (of het sociale bewijs ) is. Als we zien dat veel mensen een bepaald merk gebruiken en ervan houden, zijn we meer geneigd onszelf bij dat merk te betrekken.

Hier zijn enkele andere manieren om klanten bij uw merk te betrekken:

  • Ontvang testimonials van klanten die uw producten gebruiken en prominent opnemen.
  • Breng klantrecensies onder de aandacht zodat andere potentiële klanten kunnen zien wat anderen van uw producten vinden.
  • Nodig klanten uit om mee te helpen uw merk en producten vorm te geven; doe regelmatig enquêtes, vraag om hun mening en laat ze zelfs bijdragen aan uw bedrijfsblog. Dit toont een meer persoonlijke kant van uw merk, waardoor de kans groter is dat potentiële klanten u vertrouwen.

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format