Drie technologieën die u absoluut moet hebben voor een betere SEO - DeLaatbusiness

Drie technologieën die u absoluut moet hebben voor een betere SEO

4 min


123
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Uw website moet blijven trend om te overleven.

Snelle pagina’s laden . Gebruikers vriendelijkheid. Directe toegang tot favoriete nieuwsbronnen en blogs. Beveiliging… Dit zijn de behoeften van de surfpopulatie op internet.

Het gebeurt elke dag. Je loopt met de hond en leest tegelijkertijd het nieuws op je telefoon of scrolt op Facebook in de kassa van de supermarkt of gewoon wat nerdblogs terwijl de kinderen in het park spelen, en daar is het – een trage, onhandige website .

Wat doe jij? U spreekt een paar bijvoeglijke naamwoorden uit en gaat verder naar een website die niet is getroffen door dezelfde kwalen. Het is misschien minder informatief of vermakelijk, maar ach, je kunt het echt bekijken.

Dit zou nooit met uw website mogen gebeuren. Ooit.

Zoekmachineoptimalisatie is een steeds veranderend, vloeiend landschap. Vroeger waren er alleen desktops, en alles was afgestemd op hen.

Toen kwamen mobiele telefoons langs. Er was delen via e-mail en instant messaging. Toen gebeurde er sociale media. Er was een nadruk op linkhoeveelheid (dwz hoe meer links u naar uw website had, hoe beter uw ranking).

Vervolgens profiteerden spammers ervan en werd linkkwaliteit belangrijker. Er waren bedrijfsvermeldingen van 10 pakketten. Daarna zakten ze naar 7-packs en uiteindelijk naar 3-packs.

De concurrentie voor internetvastgoed is stijver geworden en de hoepels een beetje hoger. Google, de marktleider in zoekmachines , blijft zijn zoektechnologie en algoritme (formule toegepast op zoekresultaten) aanpassen verbeteren.

Voor website-eigenaren is het absoluut noodzakelijk om de algoritmeveranderingen van Google bij te houden. Op dit moment zijn er drie belangrijke webtechnologieën die je absoluut moet hebben.

Mobile-responsiviteit

Laten we beginnen met mobiele telefoons en andere mobiele apparaten. In 2014 voerden mobiele gebruikers meer zoekopdrachten op internet uit dan desktopgebruikers. Google wist dat het iets moest doen. Voer Mobilegeddon in , de algoritmewijziging die Google op 22 april 2015 heeft doorgevoerd. Het werd beschouwd als de apocalyps van internet.

Mobilegeddon promoot lijsten van mobielvriendelijke websites in de zoekresultaten. Niet-mobielvriendelijke sites werden in de kou weggelaten, waardoor hun ranglijst daalde.

Dus wat betekent het om vriendelijk te zijn op mobiel?

Google definieert het op deze manier. Een website is mobielvriendelijk als:

  • Het vermijdt Flash-software en soortgelijke soorten software die niet goed spelen met mobiele apparaten.
  • Het formaat van het scherm wordt aangepast aan het apparaat (en nixes horizontaal scrollen).
  • Het heeft leesbare tekst die niet hoeft te worden ingezoomd.
  • Het is thumb-vriendelijk (dwz links, knoppen en invulvelden kunnen eenvoudig worden aangeklikt met duimen en vingers).

Google past deze criteria toe op afzonderlijke pagina’s versus websites, wat een voordeel is omdat geoptimaliseerde pagina’s van uw site nog steeds kunnen worden gerangschikt, zelfs als de rest van uw site dat niet doet.

Mobiel-vriendelijk zijn is een minimale vereiste en Google heeft een hulpmiddel om te bepalen of uw website aan de vereisten voldoet .

hipmunk mobielvriendelijke test

Als u echter uw website echt aantrekkelijk wilt maken voor bezoekers, moet u een stap verder gaan en uw site mobiel responsief maken.

Mobiel-vriendelijkheid betekent dat een site mogelijk is ontworpen voor de desktop, maar is geoptimaliseerd om op mobiele apparaten te werken. Mobile-responsiveness betekent dat een site automatisch reageert op het apparaat.

Bijvoorbeeld: een mobielvriendelijke site zou een desktopsite op een kleinere schaal weergeven, terwijl een op mobiele apparaten reagerende site deze in een ander formaat zou weergeven, vaak in één kolom. Een mobielvriendelijke site is mogelijk niet mobiel responsief, maar een op mobiele apparaten reagerende site zal zeker mobielvriendelijk zijn.

HTTPS

Stel u een wereld voor waar hackers uw website nooit zouden kunnen hacken. Die wereld kan nu mogelijk zijn met HTTPS , een beveiligingsprotocol dat vroeger vooral werd gebruikt voor financiële sites, betalingsportals, e-mail en gevoelige transacties.

https hangslot

Maar de rest van de cyberwereld keek toe en wilde ook veilige codering. Dit is waar reguliere sites begonnen met het gebruik van HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure). De Secure Sockets Layer (SSL) versleutelt gegevens op zijn weg naar uw site en op zijn weg naar buiten. Gegevens worden verzonden van en naar een beveiligde webserver.

Dit protocol beschermt bezoekers van de site en eigenaren tegen online afluisteren, wat betekent dat hackers creditcardnummers en andere gevoelige informatie krijgen, of smeden, wat hackers doen met de gegevens die ze krijgen.

Google AMP & Facebook Instant-artikelen

En stel je nu een wereld voor waar webpagina’s meteen worden geladen. Google en een aantal andere technologiebedrijven en uitgevers hebben zich dat voorgesteld. Ze staken de koppen bij elkaar en creëerden het AMP- project (Accelerated Mobile Pages) , een open-source HTML-project dat is gericht op snelle en furieuze paginaladingen.

amp pagina's

Wat betekent dit voor jou?

Het betekent dat u AMP-code op uw webpagina kunt plaatsen of plaatsen en direct pagina-resultaten kunt leveren. Dus wanneer uw sitebezoeker bij de supermarkt is en zij proberen naar uw blog over de schone 15 te kijken, duurt het niet vijf minuten voordat uw site is geladen. Die lijst met chemicaliënvrije groenten en fruit is direct beschikbaar voor de gebruiker. Je hebt zojuist een gelukkige klant gemaakt.

Facebook heeft zijn eigen versie van snelle levering van inhoud, genaamd Instant Articles. Wanneer inhoud wordt geüpload naar deze publicatie-tool voor Facebook, is de inhoud ondergebracht op Facebook en direct geladen voor kijkers. Net als Google’s AMP-technologie zijn Facebook Instant-artikelen gericht op mobiele gebruikers.

Om het doel van een snelle paginalaad te bereiken, biedt AMP een overvloed aan webtools die een gemeenschappelijke basis leggen tussen websites die het gebruiken.

De AMP-projectleiders kozen ervoor om de software open-source te maken, zodat alle platforms, ontwikkelaars en uitgevers konden samenwerken om het mobiele web een snellere en aangenamere ervaring te maken.

AMP-code werkt met foto’s, video’s en GIF’s, naast geschreven inhoud. En AMP-geoptimaliseerde webartikelen zullen binnenkort verschijnen in de organische mobiele SERP’s .

AMP-technologie biedt ook de mogelijkheid van caching. Externe platforms kunnen toegang krijgen tot AMP-inhoud en deze opslaan in cache voor hun gebruikers. Google biedt zelfs zijn eigen Google AMP Cache , een gratis verzameling AMP-inhoud die op internet is gepubliceerd.

WordPress-ontwikkelaars hebben al een WordPress AMP-plug-in gemaakt. En veel van de meest prominente uitgevers en platforms, zoals The New York Times, Pinterest, LinkedIn en Mashable, doen mee.

Natuurlijk vertalen al deze functies zich naar snellere pagina’s en langere betrokkenheid

Mobiele webtechnologie is de technologie van de toekomst. Het is absoluut noodzakelijk dat website-eigenaren tools implementeren die in staat zijn om de soort service te bieden waar mobiele gebruikers naar op zoek zijn: snel, veilig en gemakkelijk te navigeren.

Zoals Richard Gingras van Google zegt over het AMP-project: “We willen het internet weer geweldig maken.”


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format