Google onthult de drie belangrijkste rangordesignalen - DeLaatbusiness

Google onthult de drie belangrijkste rangordesignalen

2 min


110
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

We hebben al gehoord dat RankBrain , het kunstmatige intelligentiesysteem van Google, het “derde belangrijkste signaal is dat bijdraagt ​​aan het resultaat van een zoekopdracht” en het lijkt erop dat we ook een bevestiging hebben op de twee bovenste factoren.

Tijdens een live vraag en antwoord van WebPromo met Andrey Lipattsev, de Search Quality Senior Strategist bij Google Ireland, stelde SEO-expert Ammon Johns aan Lipattsev voor dat, wetende wat we weten over RankBrain, het zeker voor iedereen nuttig zou zijn als we ook wisten wat de andere twee signalen waren.

En verrassend, Andrey Lipattsev, verplicht …

“Het zijn inhoud en links die naar uw site verwijzen.”

Daar ga je.

Ik denk dat het meest verrassende aan dit antwoord de openhartigheid van Lipattsev is. Het is een recht antwoord met weinig aarzeling, dat heeft de uitstraling van “kijk, je weet dit al” erover. En om eerlijk te zijn, deden we dat. Het is gewoon leuk om de bevestiging te hebben.

Ammon Johns vervolgt met: “In die volgorde?” Waarop Liplattsev antwoordt: “Er is geen volgorde.”

En hoewel we RankBrain als het derde belangrijkste signaal beschouwden, onthult Liplattsev dat deze positie in feite ‘fel bestreden’ is.

Zoals Liplattsev zichzelf waarschuwt, zou je het volgende moeten nemen met een snufje zout …

“Als je kijkt naar een hoop zoekresultaten en de debugger opent om te zien wat er in het spel is gekomen om deze resultaten te bewerkstelligen, verschijnen bepaalde dingen min of meer pop-up. Bepaalde elementen van het algoritme komen in aanmerking voor minder of meer gevallen … Als u dat doet, ziet u mogelijk elementen van RankBrain zijn betrokken. “

“Het is niet alsof drie links ‘X belangrijk’ zijn en het hebben van vijf sleutelwoorden ‘Y belangrijk’ is, en RankBrain is een ‘Z-factor’ die ook belangrijk is, en als je alles vermenigvuldigt [je zult begrijpen hoe jouw pagina is gerangschikt] het is niet hoe het werkt. “

Google probeert de natuurlijke taal en de betekenis achter zoekopdrachten beter te begrijpen , het is nog steeds een zeer vroege dag voor zijn algoritmen voor machine learning.

Lipattsev verklaart ook dat hoewel het moeilijk is voor Google om te beweren dat ‘getypte zoekopdrachten’ op mobiel en desktops, het verdwijnen van gesproken zoekopdrachten zeker steeds belangrijker wordt. Google verwacht ook dat dit meer stopwoorden en mechanische taal van gebruikers tot stand brengt, omdat we onze vragen nog steeds overdenken.

Voordat we een vraag typen vragen we ons vaak af: “Wat een vraag is die volledig niet-menselijk van aard is, klinkt als wat de machine zal begrijpen.”

Het is waarschijnlijk tijd dat we hiermee stoppen en de machine-algoritmen laten wennen aan de manier waarop we de taal daadwerkelijk gebruiken.

Uiteindelijk wil Google de mensen steunen die net het internet zijn gaan gebruiken, diegenen wiens eerste ervaring waarschijnlijk op een mobiel apparaat is en die deze onnatuurlijke benadering van zoeken op de manier zoals wij hebben niet hebben ontwikkeld.

Voor Google is dat de toekomst van zoeken.

Dus op dit moment, ja, het zijn links en inhoud die uw webpagina’s bovenaan de SERP’s houden, maar met machine learning ontwikkelt en bedenkt u snel de beste manier om resultaten zo relevant en natuurlijk mogelijk te presenteren, het zal zeker niet zo zijn lang voordat intentie alles is.

Bekijk hieronder de volledige video van een uur lang. Het is een fascinerend horloge en bevat ook Rand Fishkin van Moz, Eric Enge van Stone Temple Consulting en Bill Slawski van Go Fish. De belangrijkste informatie over positiesignalen is 30 minuten na …


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format