Hoe bepaalt Google mijn lokale ranking?


96

Google heeft zojuist bijgewerkt hoe dit de lokale rangschikking van uw bedrijf bepaalt.

Nog een week, een nieuwe stap naar Google wordt een verdomd beeld dat transparanter is dan we gewend zijn. Als Google niet wist dat Google zijn top 3-ranglijstsignalen bekendmaakte voor organisch zoekenafgelopen vrijdag, onthulde het deze vrijdag een nieuw ranking-signaal voor lokale SEO … Prominence .

Zoals opgemerkt door Mike Blumenthal en gerapporteerd door SEJ tijdens het weekend, heeft Google de help-pagina van Google Mijn Bedrijf bijgewerkt .

Deze bron beschrijft hoe u uw lokale ranglijst kunt verbeteren met praktische richtlijnen om uw bedrijfsinformatie compleet en nauwkeurig te houden (fysiek adres, telefoonnummer, categorie), uw locatie (s) te verifiëren, uw openingstijden correct te houden en klantrecensies te beheren .

Het geeft ook een overzicht van de manieren waarop Google uw lokale ranking bepaalt …

Hoe Google uw bedrijf rangschikt voor lokaal zoeken

Relevantie

Hoe goed komt uw lokale vermelding overeen met wat iemand zoekt? Dit is de reden waarom uw bedrijfsinformatie altijd volledig gedetailleerd en nauwkeurig moet zijn.

Afstand

Hoe dicht staat u bij de persoon die naar een bepaalde term zoekt? Houd er rekening mee dat relevantie het sterkste signaal is. Als een bedrijf verder weg is van de locatie van een zoeker, maar waarschijnlijk eerder heeft wat hij zoekt dan een bedrijf dat dichterbij komt, rangschikt Google dit hoger in lokale resultaten.

Als een gebruiker geen locatie opgeeft, berekent Google bovendien de afstand op basis van wat bekend is over hun locatie.

En dit weekend heeft Google nog een …

Uitsteeksel

Kortom … Hoe bekend is uw bedrijf?

Hier volgt de exacte formulering van ‘prominentie’ van Google …

Sommige plaatsen zijn prominenter in de offline wereld en zoekresultaten proberen dit weer te geven in de lokale ranglijst. Beroemde musea, bekende hotels of bekende winkelmerken die bekend zijn bij veel mensen, zijn bijvoorbeeld ook waarschijnlijk prominent aanwezig in lokale zoekresultaten.

Prominence is ook gebaseerd op informatie die Google heeft over een bedrijf op internet (zoals links, artikelen en mappen). Het aantal en de score van Google-recensies worden meegenomen in de positie van lokale zoekmachines: meer beoordelingen en positieve beoordelingen zullen waarschijnlijk de lokale ranking van een bedrijf verbeteren.

Uw positie in webresultaten is ook een factor, zodat SEO-best practices ook van toepassing zijn op lokale zoekoptimalisatie .

De algemene organische aanwezigheid van uw bedrijf is een rangorde als het gaat om lokaal.

Dus uiteindelijk zijn al uw normale, dagelijkse SEO-praktijken die u doet om uw ranglijst te verbeteren, zowel op de pagina als op de pagina, van toepassing op lokaal.

Klanten-reviews

Het is ook interessant om te weten dat Google heeft bevestigd dat klantrecensies en beoordelingen zijn verwerkt in de lokale zoekrangschikking. (Hoewel gewaarschuwd dat er een ‘waarschijnlijk’ in de originele tekst hierboven was.)

Deskundigen dachten altijd dat dit hoe dan ook waar was. Moz vond previosly dat de evaluatiesignalen 8,4%  van de algemene ‘lokale ranking taart’ zijn.


0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *