Hoe kunt u met succes een efficiënte zakelijke blog maken met een krap budget? - DeLaatbusiness

Hoe kunt u met succes een efficiënte zakelijke blog maken met een krap budget?

4 min


136
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het instellen van online aanwezigheid voor uw bedrijf kan overweldigend zijn. Zoveel te plannen en zoveel te investeren (zowel qua tijd als qua geld).

Hoeveel kost het om een ​​bedrijfssite op te zetten en op de markt te brengen? Dit is verreweg de meest voorkomende vraag die ik al jaren tegenkom.

Deze snelle checklist beantwoordt uw vragen. Hieronder geef ik de minimale jaarlijkse uitgaven, maar natuurlijk, hoe minder geld u bereid bent te betalen, hoe meer van uw eigen tijd u zult moeten investeren in het uitzoeken van sommige van de taken.

1. Kosten instellen

Om een ​​site te maken, moet je in principe betalen voor de volgende dingen:

 • Uw domeinnaam (ongeveer $ 10,69 / jaar voor een .com-domein)
 • Uw site hosting

Sommige hostingbedrijven zullen de domeinnaam gratis toevoegen, maar u zult na het eerste jaar moeten beginnen te betalen.

Als u kiest voor de shared hostingoptie, betaalt u slechts $ 3,5 per maand, soms zelfs minder. Hier is een goede selectie van shared hosting providers die u kunt vertrouwen.

Hoewel ik ben verscheurd of je moet investeren in een gedeelde hosting, wetend hoe vervelend het kan zijn om de site in de toekomst te migreren naar een speciale oplossing, begrijp ik volledig waarom het een geldige optie kan zijn voor iemand die proberen om geld te besparen bij de start.

Meer oprichtingskosten omvatten een basislay-out en een ontwerp. Ik zou absoluut aanraden om WordPress te gebruiken als een content management platform, simpelweg omdat het een gratis, regelmatig bijgewerkte (dus up-to-date) en eenvoudig aan te passen oplossing is.

Je kunt het thuis helemaal gratis aanpassen en zelfs het gratis WordPress-thema gebruiken. Het ziet er professioneel en modern genoeg uit. Ik was een totale newbie van WordPress toen ik mijn eigen blog begon en ik het gratis thema kon aanpassen om het er uniek en pakkend uit te laten zien. En jij kunt ook.

Je kunt ook een goedkoop logo krijgen door te winkelen bij Fiverr of DesignHill . Maar wees bereid om hier minstens $ 100 te spenderen. U kunt onderweg meer investeren in uw ontwerp, maar u wilt uw logo over een jaar of zo niet wijzigen. Een logo is iets dat u kunt integreren in sociale mediakanalen, video- en beeldwatermerken, downloadbare items, enz. Het is beter om het een keer goed te doen.

Als je van je site gaat verkopen, is WooCommerce waarschijnlijk de beste keuze. Het is gratis, maar misschien heb je een aantal betaalde plug-ins nodig. In dit artikel wordt uitgelegd wat u mogelijk nodig heeft en hoeveel het gaat kosten. Hier zijn meer WordPress-plug-ins die u nodig hebt – ze zijn allemaal gratis.

Kort samengevat, het budget voor het eerste jaar instellen:

 • Domeinnaam: ~ $ 10
 • Hosting: ~ $ 40 per jaar
 • WordPress + WordPress-thema + WordPress-plug-ins: gratis
 • Merkidentiteit (dwz een logo): ~ $ 100 (tenminste)

Bedenk dat ik met opzet de nadruk leg op de minimale instellingskosten om meer marketingbudgetten mogelijk te maken. U wilt mensen zien komen en converteren voordat u kunt herinvesteren in het instellen en ontwerpen. Zelfs zeer minimale website-ontwerpen kunnen goed worden omgezet!

2. Basic SEO en conversie-optimalisatie

Als je WordPress gaat gebruiken, heb je niet teveel SEO gedaan. Het installeren van Yoast SEO(gratis) zou genoeg zijn om te beginnen. Voer de documentatie grondig door om zeker te zijn dat u alle instellingen begrijpt waarmee u speelt. Ik heb gebruikers zonder het te weten al hun pagina’s zien blokkeren met nofollow noindex metatags bij het gebruik van de plug-in-instellingen.

Het doornemen van sleutelwoorden is in het begin ook zeer essentieel. Kijk naar je concurrenten en vind waardevolle frases om je pagina voor te optimaliseren. Keyword-onderzoek is de meest essentiële stap bij het plannen van uw SEO-strategie. Serpstat lijkt de meest betaalbare oplossing te zijn.

Zorg ervoor dat uw conversiepaden vanaf het begin zijn ingesteld. Wacht niet tot je verkeer komt. Uw website zou klaar moeten zijn om zelfs die eerste twee bezoekers om te zetten in uw klanten, of op zijn minst leden van uw gemeenschap.

Ik gebruik Sumo (voorheen bekend als Sumome) voor mijn leadgeneratie- en opt-in-formulieren. Het is heel gemakkelijk en meestal gratis. U hoeft geen professionals te betalen om het geïnstalleerd of geoptimaliseerd te krijgen. Tenzij u een behoorlijk aantal bezoekers ontvangt, hoeft u niet eens te upgraden voor A / B-tests en aanvullende functies. Zodra u klaar bent om te spelen en te optimaliseren, is het $ 29 per maand.

Hier volgen meer hulpprogramma’s voor bestemmingspagina’s , afhankelijk van hoeveel conversieoptimalisatie en testen u van plan bent aan het begin te doen. En voor andere tools om uw SEO met een beperkt budget te verbeteren, mag u onze lijst met 26 door deskundigen aanbevolen gratis SEO-tools niet missen  .

Als u services of een SaaS-oplossing verkoopt, is het van meet af aan essentieel om verkoopbeheersoftware in te stellen. Maar goed, het is ook heel betaalbaar. Pipedrive is een net klantenrelatiebeheerplatform dat u helpt uw ​​leadgeneratie- en onboardingstrategie efficiënt te maken. Bovendien heeft het onlangs een integratie met Ringostat aangekondigd , een solide en betaalbare oplossing die call-tracking en callback -functies biedt.

Dus voor SEO en conversie-optimalisatie zou de kostprijs van het eerste jaar zijn:

 • Yoast SEO: gratis
 • Sumo: gratis of ~ $ 340 (als je genoeg verkeer hebt om mee te spelen)
 • Serpstat: gratis of $ 182,40
 • Ringostaat + Pipedrive: $ 600 + $ 100 (misschien wilt u beginnen met een van beide en vervolgens de twee integreren wanneer u klaar bent)

3. Jaarlijks advertentiebudget

Aangezien u in de eerste maanden na de lancering niet veel organisch verkeer zult zien, is betalen voor advertenties een van de weinige manieren om mensen naar uw nieuwe site te laten komen. Als ik een krap budget had, zou ik het advertentiebudget als volgt verbreken:

 • Facebook-advertenties: $ 50 per maand
 • Google-advertenties: $ 100 per maand (afhankelijk van uw branche is dit het minimaal denkbare budget)

Jaarlijks minimaal advertentiebudget is dus ongeveer $ 1.800.

Als u nu investeert in advertenties, moet u ervoor zorgen dat uw bestemmingspagina’s goed worden omgezet (zie oplossingen voor het bijhouden van gesprekken, A / B-tests, enzovoort). Hier is een goed bericht over wat u in gedachten moet houden bij het starten van een online advertentiecampagne .

Nogmaals, onthoud dat dit een minimaal budget is, dat veronderstelt dat je een zeer beperkt budget hebt, maar dat zal je er niet van weerhouden om je nieuwe onderneming te starten. Als je weet hoe je kunt opslaan, reageer dan alsjeblieft!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format