Hoe u uw online bedrijf gratis op de markt kunt brengen. - DeLaatbusiness

Hoe u uw online bedrijf gratis op de markt kunt brengen.

5 min


113
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Vier jaar geleden schreef Carrie Hill een briljante gids over het op de markt brengen van een kleine bedrijfswebsite. Maar aangezien de wereld van online bedrijfsmarketing een tumultueuze plek is, was het artikel uit 2012 veel te laat voor een update.

Dus hier presenteren we een geheel nieuwe gids, vol met bijgewerkte informatie en tips om uw online bedrijf een boost te geven zonder de noodzaak van een creditcard.

Let op: enkele van de onderstaande tips zijn van Carrie Hill, maar zijn bijgewerkt om eventuele wijzigingen aan te geven.

32 dingen die u nu kunt doen om uw website gratis te promoten …

1) Stel uw Search Console- account in en verifieer dit met Google. Hier kunt u de prestaties van uw site volgen, problemen identificeren, inhoud voor crawlen indienen, inhoud verwijderen die u niet wilt indexeren, de zoekopdrachten bekijken die bezoekers naar uw site hebben geleid, backlinks monitoren … het is allemaal goed.

Search Console Search Analytics

2) Stel een Bing Webmaster Tools- account in en verifieer het, omdat het niet alleen om Google gaat.

3) Werk uw XML-sitemap bij of maak deze aan en upload deze naar Google Search Console  en Bing Webmaster Tools.

4) Claim, verifieer en update uw Google Mijn Bedrijf-  vermelding. Dit is buitengewoon belangrijk. Het is gratis en stelt u in staat om te verschijnen in lokale zoekresultaten voor vragen die specifiek zijn voor uw producten of diensten. 

5) Installeer Google Analytics , zelfs als u bestaande trackingsoftware op uw site heeft. Het programma opent een wereld van gegevens en analyses waarvan u kunt profiteren. Vooral als u uw bezoekers op locatie op de hoogte houdt en ziet welke inhoud ze leuk vinden.

6) Stuur een persbericht. Ja, ze werken af ​​en toe nog steeds. Hier zijn enkele van de beste gratis bronnen voor persberichten die u kunt gebruiken, zoals aanbevolen door Carrie Hill …

7) Stuur het persbericht naar alle niche-mediakanalen die mogelijk geïnteresseerd zijn in wat u doet.

8) Zoek een niche sociale mediasite of forum binnen uw branche en neem deel. Wees behulpzaam, verstrek relevante en nuttige informatie en uw mond-tot-mondreclame zal groeien van die betrokkenheid.

Hier zijn enkele voorbeelden van Carrie Hill:

9) Als er geen forum voor u beschikbaar is, overweeg dan om er een te beginnen.

10) Het opzetten van een gezamenlijk voordeel met lokale bedrijven of andere bedrijven in uw niche kan u helpen een nieuw publiek te bereiken.

11) Je kunt ook proberen om een sociale beïnvloeder te ontmoeten . Vergeet niet of uw handelsgoederen of -services voor promotie zijn, maar dit moet worden aangeduid als ‘gesponsorde inhoud’.

12) Reageer op andere websites en blogs binnen uw branche. Bied originele, goed doordachte, verstandige informatie aan en zorg ervoor dat u uw URL achterlaat.

De kans bestaat dat er een nofollow- tag wordt toegevoegd, zodat je geen ‘link-juice’ zult krijgen, maar je zou wat meer traffic en enige geloofwaardigheid als autoriteit kunnen krijgen. Carrie Hill zegt: “Dit is geen blog-spamming, maar dit is een gesprek dat relevant is voor het onderwerp van uw website.”

13) Schrijf een “how-to” -artikel dat betrekking heeft op uw niche. Maak het duidelijk geformatteerd met veel leuke afbeeldingen. Google houdt van eenvoudig leesbare uitleggers.

14) Gebruik een artikel om een ​​vraag in uw niche te beantwoorden. Antwoordvensters worden steeds vaker gebruikt in SERP’s en deze inhoud wordt opgehaald uit de meest betrouwbare bron. Hier is een gids om dozen te beantwoorden die je helpen die bron te worden!

/ IMG / 279/281279 / google-direct-antwoord-afstand-tot-mars

15) Schrijf unieke metatitel-tags  voor al uw pagina’s. Dit is nog steeds uiterst belangrijk, zowel vanuit het oogpunt van de gebruiker als voor SEO.

16) Schrijf unieke metabeschrijvingen voor al uw pagina’s. Dit is opnieuw uiterst belangrijk. Zorg ervoor dat de kopie zo aantrekkelijk mogelijk en gemakkelijk leesbaar is voor mensen.

17) Start een blog. Er is niets mis met het verkrijgen van de basisprincipes van bloggen door een gratis service van Blogger of WordPress te gebruiken. Je zou zelfs kunnen proberen om Medium te gebruiken voor een extra SEO-boost.

18) Zorg ervoor dat uw Bing- en Yahoo Local-vermeldingen up-to-date zijn.

19) Gebruik uw Bing Webmaster Tools-account om naar uw inkomende links te kijken. Hoe zien ze eruit? Zijn alle sites relevant en on-topic?

Als dit niet het geval is, evalueert u uw koppelingspraktijken opnieuw en neemt u contact op met een van de irrelevante sites die u kunt en vraagt ​​u hen om uw link te verwijderen. Een schoon en relevant inkomende-linkprofiel is belangrijk; het opruimen van slechte links is een noodzaak totdat we Google en Bing kunnen vertellen welke links we willen dat ze negeren.

20) Maak een diavoorstelling van uw producten of neem een ​​originele instructievideo op en upload deze naar YouTube. Zorg ervoor dat je je titel en beschrijvingen voor YouTube optimaliseert . Nadat het is geüpload, schrijft u een nieuwe pagina en sluit u de video in op uw eigen website. Voeg indien mogelijk een transcriptie van de video toe.
youtube-tags

21) Probeer een nieuwe gratis zoekwoordtool voor het onderzoeken van website-optimalisatie . Er zijn veel gratis opties die u kunt uitproberen in onze door experts aanbevolen lijst met gratis SEO-tools .

22) Bouw een Facebook-pagina en werk eraan mensen te interesseren die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Facebook is veel moeilijker te beheersen dan vroeger als je niet voor bereik betaalt, dankzij het algoritme voor nieuwsfeeds, maar het is de moeite waard om te doen.

23) Begin met tweeten of begin het veel beter te doen dan je nu bent – het is een geweldige manier om te netwerken met gelijkgestemde individuen. Uw Twitter-feed wordt nu ook weergegeven voor merkzoekopdrachten op Google.

24) Pinterest is nog steeds populair. Als je visueel stimulerende inhoud hebt die relevant is voor de demografie van de site, kun je nu meteen veel succes boeken. Zorg ervoor dat u solide methoden gebruikt voor het optimaliseren van Pinterest voor zoeken .

pinterest beschrijvingen

25) Maak een lijst op Twitter en volg profielen van branche-experts die je kent en vertrouwt. Gebruik dit als uw moderne feedreader. Carrie Hill zegt: “Ik gebruik RSS-feedlezers niet meer. Ik hou van inhoud die is beoordeeld door mijn collega’s en een tweet waard is. “

26) Probeer een nieuwe manier om een ​​advertentie te schrijven voor een worstelende PPC-advertentiegroep of -campagne.

27) Beoordeel uw Google In-Page Analytics  en neem notitie van hoe gebruikers omgaan met uw pagina. Waar ze klikken, wat wordt genegeerd. Breng veranderingen aan op basis van deze kennis.

28) Zorg ervoor dat uw bedrijf wordt weergegeven in Google Maps en voeg beschrijvingen toe voor uw storefront, locaties en nuttige nuttige Points of Interest in de buurt. Maak uw kaart openbaar en sluit deze in op uw eigen website. Voeg links naar relevante inhoud op uw site toe, indien mogelijk naar elk nuttig punt.

29) U kunt uw zoekresultaten aantrekkelijker maken door Schema-markeringen toe te voegen aan de HTML van uw pagina’s. Dit kan helpen uw zoekresultaten om te zetten in rich media snippets, sterbeoordelingen, klantbeoordelingen, afbeeldingen en verschillende andere nuttige informatie toe te voegen …

schema-opmaak voor recept

30) Probeer uw website in te dienen bij Google Nieuws. U kunt hier controleren of uw site hier inaanmerking komt . Houd er rekening mee dat u uw eigendom van uw site moet verifiëren en ervoor moet zorgen dat uw metatags correct worden gebruikt.

31) Zorg ervoor dat uw website mobiel reageert en van behoorlijke snelheid is, omdat dit beide signalen zijn die de rangorde bepalen. U kunt beide zeer belangrijke factoren controleren met behulp van de Google Mobile- en snelheidstest .

32) Lees verder Zoekmachine Kijk voor meer gratis tips en trucs. Ja!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format