Snelheid een essentieel onderdeel van uw verkeers- en conversiestrategie maken - DeLaatbusiness

Snelheid een essentieel onderdeel van uw verkeers- en conversiestrategie maken

5 min


135
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Snelheid kan meer van het verschil maken voor het succes van uw online bedrijf dan iets anders, maar er zijn maar heel weinig mensen die erover praten.

Als u de snelheid van uw site kunt verhogen , kan het verkeer toenemen en de conversie verdubbelen.

Hier zal ik niet alleen praten over de snelheid van uw website, maar over de algehele “snelheidservaring” van uw online bedrijf.

Een Microsoft-onderzoek van 2015  waarin 2.000 mensen werden ondervraagd en de hersenactiviteit van 112 extra mensen met EEG werd gecontroleerd, toonde aan dat de gemiddelde menselijke aandachtsspanne is teruggebracht tot acht seconden, vanaf 12 seconden in het jaar 2000.

Interessant is dat de afnemende aandachtsspanne ook van invloed is op online transacties. Hier zijn enkele interessante statistieken over wat er gebeurt als u de toegang van mensen tot uw website uitstelt:

  • Een vertraging van een seconde bij het laden van de pagina resulteert in een verlies van 7% in de conversie.
  • 40% van de mensen verlaat uw website als het laden langer dan drie seconden duurt.
  • Een onderzoek dat realtimegegevens van 33 grote retailers bewaakte, ontdekte dat het verbeteren van de laadtijd van een site van acht seconden naar twee seconden de conversieratio met 74% verhoogde.
  • Langzame laadlocaties kosten de Amerikaanse economie elk jaar meer dan $ 500 miljard.

De bovenstaande statistieken wijzen duidelijk op de impact van de sitesnelheid op conversie en verkeer, maar daar houdt het niet op. Het is geen geheim dat Google sitetoerental nu als een van zijn rangorde factoren gebruikt .

Als u een online bedrijf leidt, kan het prioriteit krijgen van snelheid uw verkeer en conversies in uw eentje verdubbelen. Hier zijn enkele tips voor u:

1) Optimaliseer de laadtijd van uw site

De allereerste stap op weg naar een snellere ervaring met mensen die online communiceren met uw merk, is het optimaliseren van de laadtijd van uw site.

Zoals vastgesteld door sommige van de bovenstaande statistieken, speelt website-snelheid een centrale rol in het feit of mensen op uw website blijven of bij u kopen.

Uit een studie van Akamai bleek zelfs dat 47% van de mensen verwacht dat een webpagina binnen twee seconden wordt geladen. Hier zijn enkele ideeën om uw site sneller te laten laden:

  • Ontvang een betere host : echt, de basis van uw website is belangrijk; als je een slechte gastheer bent, is alles wat ik hier suggereer nutteloos. Zorg eerst voor een goede gastheer. Ik heb deze vergelijkingspagina gemaakt om het eenvoudig te maken webhosts te vergelijken op basis van snelheid.
  • Gebruik een CDN : een van de belangrijkste voordelen van internet is dat het universeel is. Iemand uit het meest afgelegen dorp in Bulgarije heeft toegang tot de inhoud van India zodra deze is gemaakt. Vanwege de afstand en enkele andere factoren kan dit voordeel ook een nadeel zijn. Uw site laadt niet voor iedereen hetzelfde: uw website die wordt gehost in de VS zal sneller zijn voor mensen die er toegang toe willen krijgen in de VS, maar het zal minder snel zijn voor mensen die het in China willen openen. De snelheid is afhankelijk van de locatie van uw gebruikers. Dankzij CDN’s kan uw website echter worden gedistribueerd naar servers in verschillende delen van de wereld. Hiermee kunt u de snelste versie van uw website aan bezoekers aanbieden, afhankelijk van waar ze toegang proberen te krijgen. Dit resulteert op zijn beurt in een veel snellere website. CloudFlareen MaxCDN zijn geweldige CDN-opties.
  • Schakel onnodige invoegtoepassingen en plug-ins uit : usability troef kan elke dag troef worden. Als u een snellere website wilt, moet u klaar zijn om alles te verwijderen wat onnodig is; dit omvat plug-ins en add-ons die geen doel dienen. Als uw website goed werkt zonder een bepaalde plug-in of invoegtoepassing, hebt u deze niet nodig.
  • Afbeeldingen comprimeren : wanneer u een afbeelding online neemt of online downloadt, is deze meestal erg groot. Dit geldt vooral als het een afbeelding met een hoge resolutie betreft. Het probleem is dat de grootte van afbeeldingen die op uw website worden weergegeven, bijdraagt ​​aan de algehele laadsnelheid van uw site. Een afbeelding van 2,4 MB kan eenvoudig worden gecomprimeerd tot 100 KB, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van de laadtijd van de pagina.

afbeeldingen van snelheden op de site

  • Gebruik caching : wanneer iemand uw website bezoekt, moet zijn browser bestanden van uw server downloaden voordat hij uw site aan u aanbiedt. Als dit elke keer gebeurt, duurt het niet alleen langer om uw site voor gebruikers te laden, maar kan dit ook leiden tot een langzamere website als veel mensen tegelijk proberen uw website te openen. Met caching worden de bestanden echter tijdens hun eerste bezoek gedownload en opgeslagen door hun browser. In plaats van elke keer een nieuw bestand van uw server aan te vragen, zal hun browser de eerder gedownloade versie gebruiken, tenzij u uw website bijwerkt. Dit maakt uw site sneller voor zowel oude als nieuwe bezoekers.

2) Maak een mobiele (of responsieve) versie van uw site

Veel website-eigenaren richten zich alleen op desktop-bezoekers en negeren mobiele bezoekers. Het interessante feit is echter dat er tegenwoordig meer mobiele internetgebruikers zijn dan desktop-internetgebruikers. Daarom is het erg belangrijk voor u om een ​​mobiele versie van uw website te maken.

mobielvriendelijk

Mobiele apparaten hebben niet dezelfde capaciteit als desktopcomputers, dus websites die in de oorspronkelijke vorm zijn ontworpen voor desktopbezoekers, zullen veel langer nodig hebben om op een mobiele telefoon te laden dan op een desktopcomputer, zelfs met dezelfde internetsnelheid.

Door een veel kleinere mobiele site te maken of door uw site te optimaliseren voor alle apparaten, kunt u een veel snellere website aan mobiele gebruikers leveren.

3) Gebruik een compleetheidsmeter op uw website

Uit onderzoek blijkt dat 75% van de mensen graag een voortgangsbalk willen hebben, of een indicatie van hun voortgang, wanneer ze een website gebruiken.

Zelfs wanneer u uw best hebt gedaan, kunt u niet alles controleren – er gebeuren problemen als het gaat om technologie. Soms komt er vertraging van uw betalingsverwerker, of uw website kan ongewoon langzaam zijn.

Ongeacht, mensen zullen eerder uw website verlaten – als het traag is – als ze niet zeker weten hoe lang het duurt voordat hun probleem is opgelost. De oplossing hiervoor is om een ​​”volledigheidsmeter” te gebruiken.

Een compleetheidsmeter, zoals een voortgangsbalk, laat gebruikers weten hoe lang ze nog moeten wachten voordat hun probleem is opgelost; Omdat ze nu zeker weten hoe lang ze moeten wachten, voelen ze zich een stuk minder ongeduldig en zullen ze waarschijnlijk doorgaan met hun transactie op jouw site.

4) Verminder uw aanmeldingsformulieren en pagina’s

De meeste mensen denken aan laadtijd van sites als de enige factor waarmee rekening moet worden gehouden bij het optimaliseren van een website voor snelheid, maar dat is allesbehalve. Zelfs uw aanmeldingsformulieren en betalingspagina’s zijn van belang.

Als je wilt dat mensen meer op je aanbod reageren, verminder dan het aantal ringen waar ze doorheen moeten springen; dit betekent dat u het aantal formuliervelden moet verminderen dat gebruikers moeten invullen, het aantal vragen dat u aan gebruikers stelt en het aantal pagina’s dat ze moeten doorlopen. Dit zal resulteren in een veel snellere ervaring voor uw gebruikers, en minder is meer in dit geval.

5) Optimaliseer de reactietijd van uw klantenondersteuning

Het belangrijkste is dat u de reactietijd van uw klantenondersteuning optimaliseert.

Uit onderzoek blijkt dat 53% van de mensen verwachten dat merken binnen een uur reageren op het bereiken van hen op Twitter. Onderzoek toont ook aan dat mensen verwachten dat je binnen 24 uur reageert op hun e-mails.

Meestal kunnen klanten nog steeds een teruggave aanvragen als ze niet tevreden zijn. Het belangrijkste is dat ontevreden klanten veel schade aan uw merk kunnen toebrengen door het verspreiden van het woord over hun slechte ervaringen aan anderen.

Snelheidsoptimalisatie eindigt niet alleen met uw website; het is belangrijk om een ​​kwaliteitshouding te handhaven ten opzichte van snelheid, zelfs nadat mensen klant worden.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format