Vier pijlers van SEO-beheer: inhoud optimaliseren voor succes - DeLaatbusiness

Vier pijlers van SEO-beheer: inhoud optimaliseren voor succes

5 min


118
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Volgens onderzoek van mijn bedrijf BrightEdge is naar schatting 51% van het verkeer dat vandaag op uw website arriveert afkomstig van organisch zoeken.

Dit betekent dat uw positie op de SERP meer impact heeft op uw siteverkeer dan betaalde zoekresultaten, e-mail, sociale media en directe bezoekers samen. Het verkrijgen van deze aandacht is van cruciaal belang, maar het wordt ook al snel een grotere uitdaging.

Naar schatting 88% van de B2B-bedrijven en 77% van de B2C-bedrijven zeggen dat ze contentmarketing gebruiken.

In beide groepen zegt ongeveer de helft dat zij hun begrotingen het komende jaar zullen verhogen. Het verhoogde budget zal leiden tot meer inhoud en het digitale ecosysteem staat op het punt nog meer verzadigd te raken.

Merken moeten manieren vinden om op te vallen ondanks deze enorme hoeveelheid inhoud, en SEO is een belangrijk onderdeel van die vergelijking.

SEO levert echter problemen op voor veel markten en hun afdelingen. Om te beginnen, het overtuigen van degenen die niet betrokken zijn bij SEO – met name die in de c-suite – van de waarde van deze digitale inspanningen om het benodigde budget te krijgen, kan een uitdaging zijn.

De industrie zelf verandert ook voortdurend naarmate het algoritme en de verwachtingen van de klant evolueren.

Als u echter de vier pijlers van SEO-beheer begrijpt, krijgt u de mogelijkheid om uw doelgroep op de juiste manier te targeten, succes te zien en uw organisatie te laten groeien.

Hier is wat alle marketeers moeten weten …

inhoud optimalisatie kader

Beeldbron – Andy Betts, Adobe Summit EMEA, optimaliseren van inhoud voor de klantreis

Identificeer uw vraag

De eerste stap naar het maken van een SEO-beheerplan is om uw vraag te identificeren. Dit betekent dat u moet weten welke onderwerpen uw doelgroep interesseren, zodat u ze beter kunt verleiden uw merk te volgen en langzaam de trechter naar de conversie kunt vinden.

Kijk naar de bestaande inhoud op uw website om te beginnen. U wilt zien welke soorten inhoud en welke onderwerpen het meeste succes genereren. Bekijk welke stukken het beste correleren met verkeer, conversies en inkomsten.

Kijk naar de koppelingen tussen uw stukken en kijk of uw materiaal mensen efficiënt van het ene stadium van de reis van de koper naar het volgende kan verplaatsen.

Hoe beter u de huidige prestaties van uw inhoud begrijpt, hoe eenvoudiger het zal zijn om uw sterke en zwakke punten te identificeren. Je zult ook duidelijk kunnen zien welke inhoud je publiek het meest waardeert, en dus verder bouwen aan deze informatie.

Je wilt ook goed kijken naar de persona ‘s van je doelgroep en hun zoektocht naar de koper.

Zorg ervoor dat u een goed idee hebt van de markt waarop u zich richt, inclusief hun budget, pijnpunten en motivaties.

Omdat u begrijpt wat uw potentiële klanten willen zien in elke fase van de reis van de koper, kunt u beginnen met het maken van de inhoud die aan deze behoeften voldoet. U kunt uw klanten vervolgens door de reis van de koper heen lokken.

Nadat u uw kopers heeft getarget en u weet wat ze willen zien, kunt u trefwoordonderzoek gebruiken om onderwerpen te vinden die interesse genereren binnen uw branche.

Hoge zoekfrequenties kunnen u helpen onderwerpen te vinden waar mensen over willen lezen. Onderzoek de zoekwoorden en bekijk de bestaande hoogst gerangschikte sites voor dat onderwerp. Selecteer vervolgens zoekwoorden die u volledig kunt ontwikkelen en waarvoor u een positie kunt verdienen op de SERP.

Vergelijk de concurrentie

Het is belangrijk om te onthouden dat je bij SEO niet alleen probeert je eigen content te rangschikken, maar om te slagen, moet je ook de concurrentie overtreffen .

Om deze reden is het belangrijk om te weten wat de andere merken doen, waar ze slagen en waar ze tekortschieten.

leren damesschoenen ppc

Wanneer je methoden ontdekt die voor anderen werken, zoals onderwerpen, sociale strategieën en soorten inhoud, kun je kijken om sommige van deze ideeën in je eigen digitale strategie op te nemen.

Sites van concurrenten kunnen u helpen nieuwe zoekwoorden te ontdekken die belangrijk zijn voor klanten, bijvoorbeeld. U kunt ook gebieden gebruiken waar ze tekortschieten in uw voordeel.

Als ze bijvoorbeeld geen inhoud hebben voor een bepaalde koperspersoon, kunt u deze inhoud op uw eigen site optimaliseren om een ​​groter percentage van de klanten te trekken die aan deze criteria voldoen.

Het kan ook handig zijn om de sites met de hoogste ranking voor uw grote zoekwoorden te bekijken. Kijk naar het type inhoud dat goed scoort en hoe die inhoud is geoptimaliseerd. Gebruik dit om ervoor te zorgen dat uw materiaal volledig is voorbereid om te concurreren in de zoekmachines .

Maak en optimaliseer uw inhoud

Zodra u uw informatie hebt verzameld via zoekwoordonderzoek, de reis van de koper voor uw belangrijkste persona’s en uw concurrenten, moet u nu het hoogwaardige materiaal maken dat uw klanten van u verwachten.

Het is belangrijk om materiaal aan te leveren dat diepte laat zien, en niet dunne inhoud die alleen maar wordt geproduceerd om een ​​lijst met zoekwoorden te controleren.

Bied iets zinvols dat mensen zal verleiden om het te delen en in de toekomst op je pagina terug te komen. Vergeet niet dat je wilt dat je merk als een leider wordt beschouwd, dus wees geen volgeling en schrijf gewoon opnieuw in wat iedereen heeft gezegd.

Vind ideeën om te verkennen en voeg uw eigen unieke inzichten toe als een professionele professional.

Nadat de inhoud is gemaakt, moet u deze vervolgens optimaliseren . Dit bevat:

  • Het gebruik van uw zoekwoorden natuurlijk gedurende het stuk
  • Uw zoekwoorden gebruiken in gebieden zoals de title-tag, rubrieken, URL’s en alt-tags
  • Uw pagina koppelen aan de rest van uw site via inkomende en uitgaande interne links
  • De pagina opnemen in uw sitemap
  • Verbeter uw sitesnelheid
  • Voeg indien mogelijk lokale zoekwoorden toe
  • Zorg ervoor dat uw site klaar is voor mobiel en overweeg zo nodig de pagina voor AMP te configureren .

U wilt ook werken aan het creëren van een effectief distributiesysteem op basis van uw doelgroep en waar u denkt dat ze zouden zijn. Dit omvat uw sociale media-pagina’s en uw e-maillijsten.

Vergeet ten slotte niet om backlinks te zoeken waar mogelijk. Als iemand je onderzoek noemt, bijvoorbeeld, maar je niet citeert, overweeg dan om contact op te nemen en om een ​​backlink te vragen.

Meet je resultaten

Terwijl u met dit SEO-beheersysteem werkt, is het van cruciaal belang dat u de laatste stap niet verwaarloost: het meten van uw resultaten.

De analyses die u gebruikt, hebben invloed op uw gehele SEO-programma. Het informeert uw toekomstige campagnes over de meest effectieve methoden. Het zal ook rechtstreeks van invloed zijn op hoe goed uw pitches en rapporten worden ontvangen door de leiders van uw organisatie, en dus uw budget en middelen.

U wilt elke stap van uw campagne volgen. In staat zijn om uw senior management te vertellen wat er is gebeurd, waarom, en hoe SEO direct positieve resultaten heeft beïnvloed.

U wilt kunnen laten zien hoe u uw strategieën gaat aanpassen en hoe de investering in SEO het bedrijf ten goede zal komen. Merkleiders willen graag concrete getallen zien, vooral als ze de ROI weerspiegelen – ze willen geen meningen of ingevingen horen.

sociale analyse

SEO biedt een unieke uitdaging omdat het wachten vereist en er zijn weinig directe resultaten. Maak een verhaal dat je kwantificeerbare voortgang in de loop van de tijd laat zien en wat je kunt verwachten te zien vooruitgaan.

Voor uw eigen inzicht wilt u ervoor zorgen dat u duidelijk kunt zien hoe uw campagne de doelen van uw merk heeft beïnvloed, zoals bewustzijn, conversies en inkomsten.

Kijk hoe goed je in staat bent mensen te overtuigen door de reis van hun koper, je bouncepercentagesen je inkomsten. Slechte prestaties op deze gebieden kunnen wijzen op een probleem in uw managementplan, zoals slecht ontworpen koperpersonages of inhoud van lage kwaliteit. Gebruik deze statistieken om de beste vervolgacties te bepalen.

SEO-beheer blijft een uitdaging voor marketeers als de technologie en verwachtingen voortdurend veranderen. Door een stevige strategie te implementeren, kunnen merken echter hun doelgroepen effectief bereiken, betrekken en de bedrijfsresultaten naar voren halen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format