Wat zijn de top 10 populairste zoekmachines? - DeLaatbusiness

Wat zijn de top 10 populairste zoekmachines?

4 min


101
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Je weet wel, afgezien van de meest voor de hand liggende zoekmachine. En mogelijk de tweede meest voor de hand liggende ook. Ik zal in feite opnieuw beginnen, wat zijn de acht populairste zoekmachines na Google en Bing?

De eerste lijst hieronder bevat de meest populaire zoekmachines die momenteel beschikbaar zijn, besteld door de meeste tot minst populaire zoekmachines in de VS. De rangorde is volgens eBiz , het is in volgorde van geschatte unieke maandelijkse bezoekers en is accuraat vanaf augustus 2016.

De tweede lijst is een globaal overzicht van de meest populaire zoekmachines, volgens Net Market Share , die gerangschikt is in volgorde van marktaandeel en die opnieuw accuraat is vanaf augustus 2016.

In tegenstelling tot onze vorige lijst met zoekmachine-alternatieven voor Google , zal deze lijst zich uitsluitend concentreren op informatieve zoekopdrachten in plaats van te zeggen … Gifs of auteursrechtvrije afbeeldingen .

ONS

1) Google

google

Geschatte unieke maandelijkse bezoekers: 1,6 miljard 
Alexa Rank: 1

Waarom zou je het gebruiken?

Met 72,48% van ‘s werelds marktaandeel van zoeken, heb je als marketeer niet echt de keuze om het niet te gebruiken voor zowel betaald als biologisch bereik.

Als een dagelijkse gebruiker, voor al onze cynisme en soms oppervlakkige verwijzingen naar The Circle , moet je toegeven dat Google absoluut onmisbaar is in je dagelijkse leven. Voor elke interferentie (de constante inperking van organische resultaten) zijn er 10 triomfen … Google Maps, Gmail, de angstaanjagende relevantie van Kennisgrafiek, het doden van flitskredietadvertenties, AMP

Waar zouden we in vredesnaam zonder zijn … ja, ik ga het zeggen … zoek gigant.

2) Bing

bing

Geschatte unieke maandelijkse bezoekers: 400 miljoen 
Alexa Rank: 22

Waarom zou je het gebruiken?

Zoals ik eerder in het jaar al zei in de bovengenoemde ‘alternatieven voor Google’, zijn er enkele goede redenen om voor Bing te kiezen:

  • De videozoekopdracht van Bing is beduidend beter dan die van Google.
  • Bing geeft vaak tweemaal zoveel suggesties voor automatisch aanvullen dan Google.
  • Bing heeft een geweldige  linkfromdomain: [site name] -functie die de best gerankte uitgaande links van die site markeert, zodat u erachter kunt komen op welke andere sites uw gekozen site het meest linkt.

3) Yahoo

yahoo

Geschatte unieke maandelijkse bezoekers: 300 miljoen 
Alexa Rank: n / a

Waarom zou je het gebruiken?

Nou, dat is alles, maar op dit moment in de lucht, omdat Verizon net Yahoo heeft gekocht voor $ 4,8 miljard dollar en van plan is om het samen te voegen met AoL.

Yahoo zal onafhankelijk blijven opereren in afwachting van goedkeuring door de regelgevende partij, die naar verwachting begin 2017 zal zijn voltooid. Hierna zullen alle nieuws-, financiële en sportplatforms van Yahoo worden toegevoegd aan AOL’s media-assets, waaronder The Huffington Post en TechCrunch. .

4) Vraag

vragen

Geschatte unieke maandelijkse bezoekers: 245 miljoen 
Alexa Rank: 31

Waarom zou je het gebruiken?

Ondanks Google’s vastberadenheid om het ultieme lettertype te zijn van alle kennis op zijn eigen SERP, is Ask nog steeds goed voor specifieke vraaggerelateerde zoekopdrachten, waarbij de resultaten uitgaan naar Q & A-gerelateerde wedstrijden.

En hey, soms is het leuk om hulp te krijgen van een butler.

5) Aol Zoeken

aol

Geschatte unieke maandelijkse bezoekers: 125 miljoen 
Alexa Rank: n / a

Waarom zou je het gebruiken?

Zoals hierboven vermeld, kan de AOL die je kent en mogelijk liefhebt een ander beest worden zodra Verizon Communications het samenvoegt met Yahoo.

Laten we eenvoudiger tijden onthouden …

6) Wow

Wauw

Geschatte unieke maandelijkse bezoekers: 100 miljoen 
Alexa Rank: 767

Waarom zou je het gebruiken?

Omdat het meer als een nieuwssite dan een zoekmachine werkt, handig als je alles op één plek wilt hebben. Er is een sterke lean naar nieuws en op beroemdheden gebaseerde artikelen in plaats van pure Wikipedia-achtige informatie, maar de handige links naar gerelateerde sociale kanalen en wiki-pagina’s zijn nuttig.

7) WebCrawler

webcrawler

Geschatte unieke maandelijkse bezoekers: 65 miljoen 
Alexa Rank: 674

Waarom zou je het gebruiken?

WebCrawler heeft een veel duidelijker afbakening tussen betaalde zoekadvertenties en organische resultaten. Het lijkt ook veel meer natuurlijke ‘blauwe links’ te bevatten dan Google.

8) MyWebSearch

mywebsearch

Geschatte unieke maandelijkse bezoekers: 60 miljoen 
Alexa Rank: 405

Waarom zou je het gebruiken?

Eh … niet doen.

Volgens de Malware Wikia is MyWebSearch een spyware- en zoekwerkbalkprogramma waarmee de gebruiker verschillende populaire zoekmachines kan bevragen en wordt geleverd met een uitputtend pakket ‘goodies’ zoals Smiley Central, Webfetti, Cursor Mania, My Mail Stationary , My Mail Signature, My Mail Stamps, FunBuddyIcons … het plezier gaat maar door.

Meest verontrustend genoeg echter, meldt Malware Wikia dat ondanks dat het geen malwarekenmerken bij zich heeft, een onafhankelijk reparatiebedrijf de werkbalk als hinderlijk heeft geclassificeerd vanwege “vertragingen in ruil voor functies die al in veel moderne webbrowsers zijn ingebouwd”.

9) Infospace

InfoSpace

Geschatte unieke maandelijkse bezoekers: 24 miljoen 
Alexa Rank: 2,110

Waarom zou je het gebruiken?

U gebruikt het mogelijk al … InfoSpace is een “leverancier van white label search en oplossingen voor het genereren van inkomsten” en het beheert ook zijn eigen merkzoeksites , inclusief de meta-zoekmachine Dogpile, evenals Zoo.com en WebCrawler (zoals hierboven vermeld. )

10) Info.com

info.com

Geschatte unieke maandelijkse bezoekers: 13,5 miljoen 
Alexa Rank: 1,938

Waarom zou je het gebruiken?

Info.com verzamelt de resultaten van de geïndexeerde web- en socialemediakanalen. Het houdt realtime sociale gesprekken in de gaten en volgens hen levert het “nieuwswaardige, trending en populaire resultaten op voordat ze het geïndexeerde web bereiken.” Deze streams worden ingedeeld in gestructureerde onderwerpen die extra context en inzicht bieden.

Bonus: 11) DuckDuckGo

Eervolle vermelding voor DuckDuckGo , de nieuwe jongen in de buurt die uw persoonlijke gegevens niet opslaat, die erin geslaagd is 13 miljoen unieke maandelijkse bezoekers te verzamelen en momenteel de 11e populairste zoekmachine in de VS is.

Wereldwijd

Dit is het wereldwijde marktaandeel voor zoekmachines …

zoekmachine marktaandeel

1) Google – 72,48% 
2) Bing – 10,39% 
3) Yahoo – 7,78% 
4) Baidu – 7,14% 
5) Vraag – 0,22% 
6) AOL – 0,15% 
7) Excite – 0,01%


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *