Wordt Google hyperlokaal? (hyperlocal) - DeLaatbusiness

Wordt Google hyperlokaal? (hyperlocal)

2 min


95
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Vorige week kwamen er rapporten boven die de mogelijkheid suggereerden dat Google wijzigingen in de resultaten van lokale kaarten heeft aangebracht.

Zoals gedetailleerd door  Barry Schwartz van Search Engine Roundtable, meldden talloze personen in de SEO-gemeenschap de afgelopen week dat ze compressie zagen in de resultaten van het lokale kaartpakket. Eén SEO die resultaten controleerde voor klanten die “massale compressie” constateerden:

In veel geteste gebieden (legaal, hondenboarden, fotografen) waren er 4+ pagina’s met kaartzoekresultaten te zien – nu een pagina te zien (maximaal twee).

Het lijkt erop dat centroïden ook zijn toegenomen – en het is verschillend voor verschillende bedrijfstypen. “Resultaten van familiefotografen austin” stoppen bijvoorbeeld bij de stadslijn (de resultaten van vorige week bevatten voorsteden en omliggende steden.) Maar “huwelijksfotografen austin” neemt de hele Austin DMA in zich op.

Anderen meldden dat ze vergelijkbaar gedrag observeerden, wat, als het in de praktijk meer in de praktijk werd gebracht, sommige bedrijven kon helpen en anderen kon schaden.

nieuw-pack-advertentie

Eén SEO merkte bijvoorbeeld op: “Ik zie het hier ook en hoewel mijn klanten over meerdere locaties in de stad beschikken, is dat geweldig, maar voor klanten die één locatie hebben en zaken doen vanuit de hele stad, doet het hen pijn. op een grote manier! “Hij voegde eraan toe:” Alleen al omdat een bedrijf meer locaties heeft, betekent dat niet dat zij degene zijn die in de meeste zoekopdrachten verschijnen. “

Het is duidelijk dat Google kan verschillen. Het doel van Google is immers om de meest relevante resultaten aan zijn gebruikers te leveren, van wie een groeiend aantal Google op mobiele apparaten benadert.

Voor zover het op betrouwbare wijze zeer relevante, hyperlokale resultaten kan leveren die gepersonaliseerd zijn voor specifieke gebruikers op basis van hun huidige locaties, is er voor Google waarschijnlijk geen reden om dat niet te doen. Dit geldt vooral omdat Google’s lokale kaartpakket vanaf vorig jaar slechts drie resultaten weergeeft in plaats van zeven.

Die wijziging maakte optimalisatie nog belangrijker voor lokale marketeers.

De impact van Hyperlokal op de strategie

Hoewel het nog te bezien is of de resultaten die de afgelopen dagen zijn waargenomen, het resultaat zijn van experimenten of permanente, grotere veranderingen, herinneren ze eraan dat lokale bedrijven concurreren op een dynamische online marktplaats die hen constant vereist om hun strategieën opnieuw te evalueren. en tactieken.

Optimalisatie is zonder twijfel en belangrijk onderdeel van dat proces, maar een nog grotere hyperlokale push van Google benadrukt waarom alternatieve en opkomende kanalen de  komende jaren waarschijnlijk belangrijker worden voor lokale marketeers.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format