14 Tips voor het beheersen van de WordPress Visual Editor - DeLaatbusiness

14 Tips voor het beheersen van de WordPress Visual Editor

5 min


114
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

De meeste WordPress-gebruikers spenderen meer tijd met het schrijven van WordPress- teksten in visuele editor dan met elk ander deel van het admingebied. WordPress visuele editor stelt u in staat om inhoud te creëren in een WYSIWYG-omgeving (wat u ziet is wat u krijgt). Het is gemakkelijk te gebruiken, maar als een krachtige gebruiker kunt u uw productiviteit verhogen door deze minder bekende trucs te leren. In dit artikel hebben we 14 tips verzameld voor het beheersen van de visuele editor van WordPress. Deze tips zullen je leren hoe je WordPress visuele editor moet gebruiken als een professional.

De visuele editor van WordPress

De standaard visuele WordPress-editor

WordPress Visual Editor maakt gebruik van een aangepaste versie van TinyMCE. Dit is een open source-software zelf, net als WordPress. De visuele editor van WordPress is uitbreidbaar, wat betekent dat u er meer opties en knoppen aan kunt toevoegen. We zullen je laten zien hoe je dat later in dit artikel kunt doen.

Tip 1. De gootsteen

Standaard toont de Visual Editor slechts één rij knoppen in de editor. Kitchen Sink is de laatste knop in deze rij. Als u erop klikt, wordt een andere rij knoppen met meer knoppen weergegeven.

Knop Aanrecht in de berichteditor

Tip 2. Beheers de sneltoetsen op het toetsenbord

Het is vervelend om de muis over te bewegen, alleen om wat tekst vet te maken of om een ​​link toe te voegen. De visuele editor wordt geleverd met een hele reeks handige sneltoetsen voor de meest voorkomende opmaaktaken.

Het gebruik van sneltoetsen op het toetsenbord in plaats van muizen bespaart niet alleen tijd, maar maakt schrijven ook gemakkelijker voor u. Bekijk onze gids over de meest tijdbesparende sneltoetsen in WordPress .

Sneltoetsen gebruiken in WordPress visuele editor

Tip 3. Enkele en dubbele regelafstand

Veel gebruikers op beginnersniveau vinden het vaak moeilijk om erachter te komen hoe alinea’s en regeleinden in WordPress moeten worden gemaakt. Om een ​​nieuwe alinea in de visuele editor toe te voegen, moet u op de Enter-toets drukken. WordPress voegt een nieuwe alinea toe met dubbele regelafstand.

Als u gewoon een regelafbreking wilt invoeren met een enkele regelafstand, moet u samen op Shift + Enter drukken. Bekijk onze handleiding over het toevoegen van enkele / dubbele regelafstand in WordPress .

Tip 4. Herschik het berichtbewerkingsscherm

Het berichtbewerkingsscherm in WordPress heeft niet alleen de berichteditor. Het heeft andere secties (ook wel metaboxen genoemd) voor veel andere dingen, zoals categorieën, auteur, aangepaste velden enz. Bij het schrijven van berichten, gebruik je waarschijnlijk maar een paar van deze vakken en de rest zit er gewoon.

Een rommelvrij schrijfgebied helpt u scherp te stellen en meer dingen voor elkaar te krijgen. Gelukkig kunt u met WordPress items weergeven en verbergen in het berichtbewerkingsscherm. Je kunt ze zelfs naar eigen smaak herschikken. Raadpleeg onze beginnershandleiding voor het herschikken van het bewerkingsscherm van berichten in WordPress .

Tip 5. Gebruik de afleidingsvrije of schrijfmodus op het volledige scherm

Afleidingsvrije volledig scherm schrijfmodus in de WordPress berichteditor

Er zijn momenten waarop je je moet concentreren op schrijven zonder afleiding van de gebruikersinterface. WordPress wordt geleverd met een schrijfmodus op volledig scherm die een afleidingsvrije editor biedt. Klik gewoon op de knop op het volledige scherm en uw bewerkingsscherm voor berichten zal transformeren naar een editor voor volledig scherm.

Introductie van een volledig afleidingsvrije schrijfmodus op het scherm in WordPress

Tip 6. Veranderen van lettergrootte in WordPress Visual Editor

We begrijpen dat typografie een zeer belangrijke rol speelt in webcontent. U kunt verschillende lettergroottes gebruiken om de aandacht van uw publiek te trekken of verschillende secties in een lang artikel te markeren.

Met WordPress visual editor kunt u standaard de lettergrootte wijzigen in alineatekst, kopteksten, enzovoort. Als u nog meer opties voor de tekengrootte wilt, bekijk dan onze handleiding over het wijzigen van de tekengrootte in WordPress .

Veranderen van lettergrootte in WordPress visuele editor

Tip 7. Kolommen toevoegen in WordPress Post-editor

WordPress berichteditor wordt niet geleverd met een standaardoplossing om inhoud met meerdere kolommen toe te voegen aan een bericht of een pagina. U kunt echter inhoud met meerdere kolommen toevoegen door over te schakelen naar de tekstmodus en de HTML te schrijven om kolommen te maken. Dat is natuurlijk niet de gemakkelijkste manier om het te doen.

Het goede nieuws is dat je geen HTML hoeft te schrijven om inhoud met meerdere kolommen te maken. Zie hoe u inhoud met meerdere kolommenkunt toevoegen in WordPress- berichten en -pagina’s met behulp van de visuele editor zonder HTML of CSS te schrijven.

Kolommen aan berichten toevoegen in WordPress visuele editor

Tip 8. Tabellen maken in WordPress Posts

Een ander ding dat ontbreekt in de standaard WordPress berichteditor is een knop om tabellen te maken. Soms moet u datatabellen invoegen in WordPress-berichten.

Een manier om tabellen toe te voegen in WordPress is door een online tafelgenerator te gebruiken, maar deze tabellen zijn niet mooi. Gelukkig is er een eenvoudigere manier om tabellen toe te voegen in WordPress-berichten rechtstreeks vanuit de berichteditor. Ontdek hoe u tabellen kunt toevoegen in WordPress (geen HTML vereist).

Tip 9. Hoe YouTube-video’s toevoegen in WordPress Post-editor

Je moet nooit je video’s uploaden naar WordPress . Gebruik in plaats daarvan een video-hosting-service zoals Vimeo of YouTube om uw video-inhoud te delen.

Eerst moet je je video uploaden naar YouTube (of Vimeo) en vervolgens gewoon je video-URL in de berichteditor plakken. Bekijk gedetailleerde instructies in onze gids over het toevoegen van video’s in WordPress .

Tip 10. Schakel over naar HTML-editor

Hoewel de visuele editor geweldig is vanwege het gebruiksgemak, de sneltoetsen op het toetsenbord en de visuele uitstraling, moet u de kracht van de teksteditor niet onderschatten . Soms, wanneer u worstelt met problemen met beelduitlijning of de editor niet toestaat dat u een nieuwe regel begint nadat u een afbeelding hebt toegevoegd, is overschakelen naar HTML-editor de snelste oplossing. Klik gewoon op het tabblad Tekst in de editor en ga verder met schrijven.

Wisselen van visuele naar teksteditor in WordPress

Tip 11. Knoppen toevoegen zonder Shortcodes te gebruiken

Er zijn veel WordPress-plug-ins waarmee je mooie call-to-action-knoppen kunt toevoegen in WordPress met behulp van shortcodes. Het probleem is dat je knop niet direct zichtbaar is in de editor.

Wat als we u vertelden dat u knoppen kunt toevoegen en ze precies kunt zien zoals ze eruitzien in uw WordPress-bericht of -pagina’s? Bekijk dit artikel over het toevoegen van knoppen in WordPress zonder gebruik te maken van shortcodes .

CSS-oproep aan actieknoppen toevoegen in de WordPress-berichteditor

Tip 12. Spelling- en grammaticafouten controleren

Spelfouten en grammatica blunders zijn heel gebruikelijk. Het bewerken van je eigen artikelen is moeilijk en soms kun je gewoon niet alle fouten corrigeren door simpelweg je artikelen opnieuw te lezen.

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om dit probleem op te lossen. Bekijk onze handleiding over het controleren van grammaticale en spellingsfouten in WordPress voor gedetailleerde instructies.

Spelling- en grammaticafouten controleren in de WordPress-berichteditor

Tip 13. Plak als gewone tekst

Als u inhoud plakt die van een andere webpagina is gekopieerd, kopieert TinyMCE de opmaakstijl van de tekst. Om dit probleem op te lossen, drukt u op de knop Plakken als tekst in de visuele editor voordat u uw tekst plakt.

Plak als tekstknop in WordPress visuele editor

Tip 14: Speciale tekens toevoegen

Soms moet je misschien een copyright-, geregistreerde en handelsmerkteken toevoegen aan je berichten. De eenvoudigste manier om deze en vele andere tekens toe te voegen, is met de knop Speciale tekens in de berichteditor.

Druk gewoon op de knop en er verschijnt een pop-up met speciale tekens. Klik op het speciale teken dat je nodig hebt en het verschijnt in de berichteditor.

Speciale tekens toevoegen in WordPress visuele editor

We hopen dat deze tips u hebben geholpen de visuele editor van WordPress onder de knie te krijgen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format