27 "Bewezen en gemakkelijk te starten" Online zakelijke ideeën die geld verdienen - DeLaatbusiness

27 “Bewezen en gemakkelijk te starten” Online zakelijke ideeën die geld verdienen

12 min


139
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar online zakelijke ideeën om extra inkomsten te genereren aan de kant? Het internet biedt veel mogelijkheden om een ​​bedrijf te beginnen of een bevredigende loopbaan te vinden. In dit artikel laten we enkele van de bewezen en gemakkelijk te starten online zakelijke ideeën zien die echt geld verdienen.

Bewezen en gemakkelijk om zakelijke ideeën te starten

Waarom een ​​online bedrijf beginnen?

Technologie wordt vaak verweten dat ze traditionele bedrijven en banen doodt. Tegelijkertijd zorgen deze nieuwe technologieën echter voor nieuwe banen en zakelijke kansen die iedereen kan benutten.

Het starten van een online bedrijf is eenvoudiger dan ooit. U kunt het vanuit het comfort van uw huis doen met slechts een computer en een internetverbinding. Het is niet nodig om enorme hoeveelheden geld te investeren om aan de slag te gaan.

Let op: als iemand je vertelt dat je VEEL geld kunt investeren en een snelkoppeling kunt maken / rick snel kunt krijgen, dan is het waarschijnlijk een scam. Blijf er vanaf.

De ideeën die we in dit artikel delen, gaan over het bouwen van legitieme online bedrijven en u zult nog steeds hard moeten werken om te slagen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de bewezen en gemakkelijk te starten online zakelijke ideeën die echt geld verdienen.

1. Start een blog en verdien er geld mee

Een blog starten

Blogs zijn een van de meest succesvolle manieren om een ​​online bedrijf te starten. Bloggers zoals Darren Rowse, John Lee Dumas en Pat Flynn verdienen een inkomen van zes cijfers, en ze zijn niet de enige. Onze oprichter, Syed Balkhi , heeft een online bedrijf van acht cijfers gebouwd dat begon met een blog. Er zijn ook duizenden bloggers die zeer succesvolle blogs draaien als hun full-time online bedrijf.

Het is heel gemakkelijk om een blog te starten en er zijn talloze manieren om er geld mee te verdienen. Een van de populairste manieren om inkomsten te genereren met uw blog is door advertenties weer te geven met Google AdSense .

Hoewel je binnen een half uur een blog kunt starten, moet je eraan werken om er een succes van te maken. Je zult regelmatig nuttige, onderhoudende en boeiende inhoud aan je publiek moeten aanbieden (zie onze stapsgewijze handleiding over het starten van een blog ).

Gelukkig zijn er heel veel blogberichtideeën die je kunt gebruiken om consistent inhoud te maken. Naarmate je blog groeit, kun je ook geld verdienen met andere blogs.

Je kunt het ook gebruiken en als een platform gebruiken om andere online bedrijven te lanceren.

2. Word een Affiliate Marketer

Affiliate-marketeer

Affiliate marketeers maken verkoopcommissies door de producten of diensten van anderen aan te bevelen.

De meeste affiliate marketeers bevelen deze producten en diensten aan door hun eigen blogs, websites en e-maillijsten te beheren . Ze moeten verschillende online marketingstrategieën zoals SEO en contentmarketing leren om een ​​publiek op te bouwen.

Om te beginnen, volgt u onze ultieme affiliate marketinggids met stapsgewijze instructies voor beginners.

3. Creëer en verkoop online cursussen

Verkoop online cursussen

Als je ergens heel goed in bent, waarom dan niet anderen leren en er een carrière uit maken? Online cursussen verkopen is een andere populaire manier om een ​​online bedrijf te starten.

Veel gebruikers geven er de voorkeur aan om snel vaardigheden en kennis te verwerven door deel te nemen aan online cursussen. Het maken van een online cursus is een stuk eenvoudiger geworden met behulp van LMS-software . Met deze platforms kunt u interactieve cursussen maken met eenvoudig te beheren hulpmiddelen voor lessen, studenten, cursusmateriaal en meer.

Het beste deel is dat je geen enkele regel code hoeft te schrijven om een ​​cursuswebsite te bouwen.

Raadpleeg onze handleiding over het maken van een online cursus met WordPress om aan de slag te gaan .

4. Bouw een e-commerce winkel

Start een e-commerce winkel

Dingen online verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Iedereen kan binnen enkele minuten een online winkel maken en producten gaan verkopen.

Deze producten kunnen fysieke goederen zijn (dingen die moeten worden verzonden) of digitale downloads zoals eBooks, muziek, software en meer.

Voordat u begint, moet u uw onderzoek doen. Hier zijn enkele tips om u te helpen brainstormen over ideeën:

  • Zoek een niche met veel vraag en weinig concurrentie
  • Bedenk hoe u uw eCommerce-winkel opvallend maakt door dingen te doen die andere eCommerce-winkels niet doen.
  • Denk aan de kosten die gepaard gaan met het verkrijgen van producten van de fabrikant bij klanten. Kies een prijsmodel, zodat uw producten kunnen concurreren en grote waarde bieden aan uw klanten. Ten slotte, maar daarom niet minder belangrijk, moeten uw winstmarges redelijk genoeg zijn om ervoor te zorgen dat uw bedrijf op de lange termijn kan blijven bestaan ​​en groeien.

U moet ook een platform kiezen voor uw eCommerce-winkel. De makkelijkste manier om te beginnen is met behulp van Shopify of WooCommerce . Het zijn beide geweldige platforms. We hebben een vergelijking gemaakt met hun voor- en nadelen (zie Shopify vs WooCommerce voor meer informatie).

Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het maken van een online winkel in minder dan 30 minuten om aan de slag te gaan .

5. Bouw een lidmaatschapswebsite

maak een lidmaatschapswebsite

Lidmaatschapswebsites verdienen geld door abonnementen te verkopen met toegang tot premium content en community-functies. In plaats van te vertrouwen op advertentie-inkomsten, kunt u uw gebruikers toestaan ​​om uw website rechtstreeks te ondersteunen met betaalde lidmaatschappen.

Er zijn veel soorten lidmaatschapswebsites. Sommige lidmaatschapswebsites geven gebruikers bijvoorbeeld toegang tot exclusieve alleen-leden-inhoud. Anderen geven gebruikers toegang tot community-functies zoals een forum, Facebook-groep of Slack- groep.

U moet een geschikte niche vinden voor uw lidmaatschapswebsite. Het moet waardevol genoeg zijn voor gebruikers om ervoor te betalen.

Er zijn voldoende lidmaatschapssoftware waarmee u eenvoudig elke soort online community kunt bouwen. U kunt verschillende abonnementsmodellen kiezen, gebruikers beheren, online betalingen ontvangen en meer.

Zie onze ultieme gids voor het bouwen van een lidmaatschapswebsite met stapsgewijze instructies voor beginners voor meer informatie.

6. Maak een Drop Shipping Website

Drop Shipping combineert affiliate marketing en eCommerce . Kortom, je creëert een online winkel om andermans producten te verkopen voor een commissie. U zult een online winkel runnen zonder de inventaris of verzending te beheren.

Het grootste voordeel van het runnen van een drop shipping bedrijf is de lage toetredingsdrempel, minimale investering en weinig tot geen gedoe. Een nadeel is echter dat je hard zult werken om de producten van andere mensen met een kleinere winstmarge te verkopen.

De meeste drop shipping-bedrijven beginnen uiteindelijk hun eigen producten te verkopen om hun activiteiten te diversifiëren en hun winst te vergroten.

7. Maak een online jobboard

Jobboard

Een andere manier om online geld te verdienen, is door een website voor het zoeken naar werk te maken. Een jobboard-website helpt werkzoekenden bij een werkgever tegen een kleine vergoeding.

Er zijn tal van online banenzoekmachines, wat betekent dat u een specifieke niche moet vinden om uw jobboard op te laten vallen. U kunt bijvoorbeeld een jobboard maken dat specifiek is bedoeld voor webontwikkelaars of huisdieroppassers.

Je kunt een kleine vergoeding vragen voor elke vacature die door werkgevers wordt gepost, pakketten van bedrijven aanbieden om meerdere aanbiedingen te plaatsen of werkzoekenden opladen om hun cv te uploaden.

Er zijn veel jobboard-plug-ins voor WordPress, zodat u eenvoudig uw eigen jobboard-bedrijf kunt runnen.

8. Maak een Micro-Job Website

Met een micro-jobwebsite kunt u geld verdienen door werkgevers te verbinden met freelancers en aannemers. Hiermee kunt u geld verdienen op basis van de totale prijs van de vermelde baan. Populaire micro-vacaturesites zoals Fiverr, PeoplePerHour, UpWork en anderen genereren elk jaar miljoenen dollars aan inkomsten.

Kortom, je treedt op als een tussenpersoon tussen de werkgevers en freelancers. Je wordt betaald door werkgevers voor elke taak en na het nemen van je commissie, betaal je de rest aan de freelancers bij het voltooien van de taak.

Raadpleeg onze beginnershandleiding voor het opstarten van een micro-jobwebsite zoals Fiverr met WordPress om aan de slag te gaan .

9. Word een SEO Speciliast

SEO-expert

SEO of Search Engine Optimization helpt website-eigenaren meer bezoekers te krijgen van zoekmachines. Het is een vaardigheid die continu leren vereist en gelijke tred houdt met de nieuwste trends. SEO-specialisten kunnen hun eigen agentschappen runnen, als freelancers werken of zich bij een bedrijf aansluiten als fulltime medewerker.

U kunt een SEO-specialist worden door uw eigen succesvolle websites te runnen of door certificeringen online te krijgen. U kunt klanten vinden op freelancewebsites zoals UpWork en Freelancer.com.

SEO is een zeer competitieve industrie en u zult het beste uit de beste SEO-tools op de markt moeten halen. Je zou ook moeten de basis te leren WordPress SEO-technieken , keyword research tools , en de inhoud-marketing tools .

10. Maak een voedsel- of receptblog

Maak een blog over eten en recepten

Blogs over eten en recept zijn een lucratieve blogging-niche en een geweldige online zakelijke mogelijkheid. Blogs over eten en recepten maken gebruik van verschillende technieken om inkomsten te genereren, zoals het gebruik van Google Adsense, affiliate marketing, het verkopen van receptenboeken of het runnen van een online winkel.

Je moet gepassioneerd zijn over eten en koken. Het is een competitieve niche, dus je moet nadenken over de manieren om je foodblog uniek en interessant te maken.

Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding over het maken van een voedselblog en het verdienen van geld met uw recepten om aan de slag te gaan .

11. Word WordPress-ontwikkelaar

WordPress is ‘s werelds populairste website builder . Het beheert meer dan 30% van alle websites op internet. Dit betekent dat er miljoenen bedrijven over de hele wereld zijn die het platform gebruiken.

Door dit enorme gebruik is er een enorme vraag naar WordPress-ontwikkelaars op de markt. WordPress is een open source-software, wat betekent dat iedereen er code voor kan schrijven, thema’s kan maken en WordPress-plug-ins kan maken .

Als WordPress-ontwikkelaar kun je lid worden van top-WordPress-bedrijven , grote namen met WordPress of je eigen WordPress-ontwikkelingsagentschap.

Je moet PHP, JavaScript, CSS en HTML leren. Er zijn veel boeken, WordPress-videotutorials , online cursussen en WordPress-zelfstudies die je kunnen helpen aan de slag te gaan.

12. Bouw een online marktplaats

Een ander bewezen en gemakkelijk te starten bedrijfsidee is om een ​​online marktplaatswebsite te maken. Deze websites verdienen geld doordat gebruikers hun eigen minishop’s kunnen maken en producten kunnen verkopen.

Om verkopers aan te trekken, kunt u een veelgevraagde niche kiezen met minder concurrentie. Maak uw platform uniek en aantrekkelijk voor zowel verkopers als klanten door een betere gebruikerservaring en ondersteuning te bieden.

Raadpleeg onze stapsgewijze zelfstudie over het maken van een online marktplaatswebsite met WordPress om aan de slag te gaan .

13. Word een grafisch ontwerper

Grafisch ontwerpers verdienen geld door afbeeldingen, bedrijfslogo’s, websiteontwerpen, verkooppagina’s en meer te maken. Dit is een enorme industrie met tonnen zakelijke en carrièremogelijkheden.

Om een ​​grafisch ontwerper te worden, moet u leren hoe u professionele ontwerptools zoals Adobe Illustrator, Photoshop, enz. Kunt gebruiken. Er zijn vele scholen voor beroepsopleiding, hogescholen en universiteiten die cursussen aanbieden om u op weg te helpen.

Om uw grafische ontwerpcarrière te promoten, moet u een portfolio makenom uw werk en vaardigheden onder de aandacht te brengen.

14. Start een modeblog

Start een modeblog

Heb je interesse in de laatste modetrends en nieuws? Waarom zou je het niet gebruiken om een ​​modeblog te maken en er geld mee verdienen.

Modeblogs trekken tonnen adverteerders, topmerken en promoters aan. Ze laten je niet alleen toe om geld te verdienen, je kunt ook een beïnvloeder worden en andere extraatjes / voordelen krijgen, zoals gratis kleding, uitnodigingen voor exclusieve shows en meer.

Raadpleeg onze complete stapsgewijze handleiding om een begin te maken met een modeblog en verdien er geld mee om aan de slag te gaan .

15. Word Content-marketeer

Contentmarketeers helpen bedrijven hun producten en services te promoten door nuttige en zeer aantrekkelijke inhoud te genereren. Alle bedrijven hebben inhoud nodig om klanten aan te trekken. Er is een toenemende vraag naar contentmarketeers die naar verwachting niet snel zal vertragen.

Contentmarketeers zijn goed in het schrijven van content, maar het zijn niet alleen bloggers. Ze zijn gespecialiseerd in het vinden van inhoudsideeën die meer bezoekers en potentiële klanten naar een website zullen leiden.

Voor meer informatie, bekijk deze ultieme contentmarketinggids met stapsgewijze instructies voor beginners om aan de slag te gaan.

16. Word een PPC-expert

PPC is een afkorting voor Pay-Per-Click-reclame waarbij adverteerders hun advertenties betalen wanneer gebruikers erop klikken. Niet alle bedrijfseigenaren weten echter hoe ze deze campagnes effectief kunnen uitvoeren om het maximale voordeel te behalen.

PPC-experts helpen bedrijven met pay-per-click advertentiecampagnes op platforms zoals Google AdWords. Ze helpen bij het vinden van de juiste zoekwoorden en kenmerken om de ROI op advertenties te maximaliseren.

U kunt PPC leren door uw eigen advertentiecampagnes uit te voeren en door het materiaal te lezen dat beschikbaar is op internet. Er zijn online certificeringsprogramma’s die u kunt nemen om uw vaardigheden onder de aandacht te brengen.

Om PPC-jobs te vinden, kunt u populaire freelancing-websites gebruiken waar bedrijven actief op zoek zijn naar PPC-experts.

17. Start een podcast

Start een podcast

Een podcast is een episodische serie audiobestanden waarop gebruikers zich kunnen abonneren om te downloaden en te luisteren. Podcasts zijn een geweldige manier om een ​​succesvolle online business te maken met veel groeimogelijkheden.

Podcasts verdienen geld via advertenties, sponsoring, partnerschappen en affiliate marketing. Je zult een onderwerp voor je podcast moeten vinden dat interessant en boeiend is, zodat je je podcast uniek kunt maken.

We hebben een complete handleiding voor beginners gemaakt over het starten van een podcast met stapsgewijze instructies.

18. Maak een Beoordelingen Website

Het maken van een reviews-website is een andere goede online zakelijke mogelijkheid. Een van de meest populaire recensiesites, TripAdvisor, wordt geacht meer dan $ 12 miljard dollar waard te zijn.

Het is echter een zeer concurrerende industrie, wat betekent dat u een bepaalde niche met weinig concurrentie zult moeten vinden. U kunt geld verdienen door affiliate marketing, het weergeven van advertenties of het publiceren van betaalde beoordelingen.

Raadpleeg onze beginnershandleiding voor het maken van een niche-beoordelingenwebsite om aan de slag te gaan .

19. Koop en verkoop domeinnamen

Domeinnamen zijn vereist om een ​​website te maken. Zodra u echter een domeinnaam registreert , bent u gemachtigd om deze te gebruiken zolang u wilt. Veel ondernemers registreren domeinnamen in de hoop ze tegen een hogere prijs te verkopen, vergelijkbaar met onroerend goed.

Deze online business vereist investering en veel geduld, omdat u deze domeinnamen behoudt tijdens het wachten op een aanbieding. Dit is een zeer competitieve onderneming en u moet er zoveel mogelijk over lezen voordat u instapt.

20. Koop en verkoop niche-websites

Het maken van websites en het genereren van inkomsten met hen is een stuk eenvoudiger geworden. Dit heeft veel ondernemers van over de hele wereld in staat gesteld om succesvolle websites te maken en deze te verkopen zoals u een ander bedrijf zou verkopen.

Websites zoals Flippa zijn een geweldige bron om gevestigde websites te kopen en verkopen. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet voordat u een investering doet. Je zult tonnen aan hulpmiddelen vinden op Flippa om je te helpen de basis te leren.

Er is veel gelegenheid om een ​​onderbenutte website te kopen, de omzet / groei te optimaliseren en deze vervolgens opnieuw te verkopen voor een hoger veelvoud.

21. Maak een Veilingswebsite

Maak een veilingsite

Het creëren van een eBay-achtige veilingswebsite is een ander gemakkelijk te starten online bedrijfsidee. Kortom, u maakt een website die gebruikers een platform biedt om producten te kopen en verkopen via online veilingen.

U kunt zelf producten voor veilingen toevoegen of andere verkopers toestaan ​​om hun eigen veilingen uit te voeren. U kunt aan leveranciers een vast tarief of een percentage voor elk veilingitem in rekening brengen.

Raadpleeg onze stapsgewijze zelfstudie over het bouwen van een veilingsite zoals eBay met WordPress om aan de slag te gaan .

22. Word een YouTuber

Als je van video’s houdt, is het een uitstekende zakelijke mogelijkheid om YouTuber te worden. YouTube is ‘s werelds grootste video-hostingplatform, de op één na populairste zoekmachine en een enorme wereldwijde gemeenschap van makers van inhoud.

Hiermee kan iedereen zijn video’s uploaden, kanalen maken en geld verdienen met advertenties, sponsorschappen en deals. Sommige YouTubers verdienen elk jaar miljoenen dollars en er zijn duizenden YouTubers die een inkomen van zes cijfers verdienen.

U kunt video’s over elk onderwerp maken. Je kunt persoonlijke vlogs uploaden, educatieve kanalen zoals List25 of WPBeginner , videoreviews , kookkanaal , of bijna alles wat je maar kunt bedenken.

23. Word een Instagramster

Als je van het nemen van foto’s en video’s maken, dan moet u overwegen Instagram om een ​​lucratieve online bedrijf te starten. Instagram-gebruikers zijn het maken van een aanzienlijke hoeveelheid geld door middel van sponsoring, product plaatsingen, aantekeningen, en nog veel meer.

Je hebt een camera nodig, enkele basisbewerkingsvaardigheden en creativiteit om aan de slag te gaan. Daarna hebt u een consistente strategie nodig om regelmatig nieuwe inhoud te plaatsen. Je moet de kunst van het gebruik van hashtags om uw Instagram berichten te bevorderen en deel ze op uw website om publiek te bereiken dan Instagram beheersen.

U hebt ook een website met een pagina met contactformulieren nodig , zodat adverteerders contact kunnen opnemen om plaatsingen te kopen.

24. Word een video-editor

Video bewerker

Als je video’s wilt maken en bewerken, maar geen YouTube-kanaal wilt starten, kun je nog steeds je vaardigheden gebruiken om andere bedrijven te helpen. Vanwege de immense populariteit van YouTube- en Facebook-video’s hebben bedrijven over de hele wereld professionals nodig die hun video’s kunnen bewerken.

Je kunt beginnen met het zoeken naar optredens op freelancewebsites. In het begin zul je met willekeurige klanten werken, maar kort daarna zul je een paar vaste klanten hebben die je genoeg werk bieden om je tijd te dekken. U kunt vervolgens uw bedrijf laten groeien om een ​​bureau te starten of andere freelancers inhuren om te helpen.

Weet je niet hoe je video’s moet maken of bewerken? Maak je geen zorgen, er zijn genoeg online bronnen die gratis en betaalde tutorials en cursussen aanbieden. Je kunt wat tijd investeren om de basisvaardigheden te leren en meteen aan het werk te gaan.

25. Word een Verteller

Vertellers bieden stemtalent aan videomakers, filmmakers en andere producenten van digitale inhoud. Veel YouTube-kanalen zoeken actief naar mensen om video’s te vertellen. Sommige eenvoudige stemtrainingen kunnen u helpen gemakkelijk een winstgevende carrière op te zetten.

Je hebt een microfoon van goede kwaliteit nodig (we raden Samson Mic of Rhode Podcaster aan ) en audio-opnamesoftware om je voice-overs op te nemen. Je kunt de audiobestanden vervolgens naar de client sturen, zodat ze deze in hun video kunnen gebruiken.

Je kunt banen vinden op freelancewebsites en heel snel een gestage stroom van klanten opbouwen.

26. Bied technische ondersteuning aan

Vind je het leuk om mensen op technische forums te helpen? Als je dat doet, kun je de mogelijkheden onderzoeken om daarvoor betaald te worden. Veel online bedrijven zijn actief op zoek naar leveranciers van technische ondersteuning om hun klanten te helpen.

Kortom, u hoeft alleen maar vertrouwd te raken met het product en vragen te beantwoorden. Veel bedrijven gebruiken live chat of een systeem voor support-tickets om vragen van klanten te beantwoorden. Vaak zijn deze taken op afstand, wat betekent dat u vanuit uw eigen huis kunt werken.

27. Word een Lead Generation Expert

Lead generation-experts helpen bedrijven potentiële nieuwe klanten of leads te vinden. Ze doen dit door professionele hulpmiddelen zoals OptinMonster te gebruiken om leads te vangen of conversieratio’s te verhogen.

Zie voor meer informatie onze beginnershandleiding over het maken van leadgeneratie in WordPress als een professional.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste en eenvoudigste online bedrijfsideeën die daadwerkelijk geld verdienen. Wellicht wilt u ook onze stapsgewijze handleiding voor het maken van een bedrijfswebsite .


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format