40 Meest voorkomende WordPress-fouten en hoe ze op te lossen - DeLaatbusiness

40 Meest voorkomende WordPress-fouten en hoe ze op te lossen

18 min


117
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download
Hoewel WordPress heel gemakkelijk te gebruiken is, zijn er enkele veelvoorkomende WordPress-fouten die u in paniek kunnen brengen. Het goede ding is dat de WordPress-fout die u op uw site ziet hoogstwaarschijnlijk is gemeld en opgelost door iemand voor u. Bij WPBeginner hebben we zelfstudies geschreven over het oplossen van verschillende populaire WordPress-fouten. In dit artikel behandelen we de 40 meest voorkomende WordPress-fouten en laten we u zien hoe u al deze veelvoorkomende WordPress-fouten kunt oplossen. Veel voorkomende WordPress-fouten en hoe ze te verhelpen Belangrijk: voordat u een WordPress-fout probeert op te lossen, moet u ervoor zorgen dat u een volledige WordPress-back-up hebt . U kunt UpdraftPlus gebruikenof deze zelfstudie gebruiken om handmatig een WordPress-back-up te maken . Als u uw probleem niet kunt oplossen met de stappen die in dit artikel worden vermeld, neemt u contact op met uw WordPress-hostingbedrijf . Omdat dit een lang artikel is, hebben we hieronder een inhoudstabel gemaakt voor eenvoudige navigatie.

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave

  1. Hoe een interne serverfout te herstellen
  2. Hoe syntaxisfouten in WordPress te verhelpen
  3. Hoe de fout op te lossen database verbinding in WordPress te herstellen
  4. Hoe WordPress wit scherm van de dood op te lossen
  5. Hoe WordPress-berichten die fout 404 herstellen te herstellen
  6. Hoe zijbalk onder inhoudsfout in WordPress te repareren
  7. Hoe witte tekst en ontbrekende knoppen in WordPress visuele editor te herstellen
  8. Hoe WordPress geheugen uitgeputte fout te verhelpen door PHP geheugenlimiet te verhogen
  9. Wat te doen wanneer u bent buitengesloten in het WordPress-beheerdersgebied
  10. Hoe probleem met WordPress aanmeldpagina vernieuwen / omleiden op te lossen
  11. Hoe probleem met het uploaden van afbeeldingen in WordPress op te lossen
  12. Hoe algemene beeldproblemen in WordPress op te lossen
  13. Hoe te repareren “Weet je zeker dat je dit wilt” -fout in WordPress
  14. Hoe te repareren kort niet beschikbaar voor gepland onderhoud fout in WordPress
  15. Hoe WordPress e-mail probleem niet op te lossen
  16. Hoe WordPress RSS feed fouten op te lossen
  17. Hoe 403 verboden fout op te lossen in WordPress
  18. Hoe om fouten te veel omleidingen probleem in WordPress op te lossen
  19. Hoe “Upload: mislukt schrijven naar schijf” fout in WordPress oplossen
  20. Hoe te repareren “Deze site bevat schadelijke programma’s” fout in WordPress
  21. Hoe gemiste geplande postfouten in WordPress kunnen worden opgelost
  22. Hoe fatale fout te herstellen: maximale uitvoeringstijd overschreden in WordPress
  23. Hoe Facebook onjuist thumbnail probleem op te lossen in WordPress
  24. Hoe WordPress te repareren houdt het uitloggen probleem
  25. Hoe de Mixed Content Error in WordPress te herstellen
  26. Hoe de knop Media toevoegen te corrigeren werkt niet in WordPress
  27. Hoe de 502 Bad Gateway-fout in WordPress te verhelpen
  28. Hoe Fix 503 Service Niet beschikbaar Fout in WordPress
  29. Hoe de 504 Gateway Timeout Error in WordPress te verhelpen
  30. Hoe de WordPress te repareren Failed to Open Stream Error
  31. Hoe de WordPress 429 te veel verzoeken fout te herstellen
  32. Hoe de 413 Request Entity Too large Error in WordPress te repareren
  33. Hoe PHP-fouten in WordPress uit te schakelen
  34. Hoe Secure Connection Error Fix in WordPress
  35. Bestemmingsmap repareren Bestaat al Fout in WordPress
  36. Hoe een ‘Nog een update in Process’ Fout in WordPress te repareren
  37. Hoe Password Key Key Error Fix in WordPress
  38. Hoe te repareren “Ontbrekende een tijdelijke map” Fout in WordPress
  39. Hoe Pluggable.php te repareren Bestandsfouten in WordPress
  40. Problemen oplossen met WordPress-fouten zelf
Laten we eens kijken hoe de meest voorkomende WordPress-fouten (één voor één) kunnen worden opgelost.

1. Hoe interne server fout te herstellen

Interne Server Fout Misschien is de meest verwarrende WordPress-fout die een beginner tegen kan komen, ‘Interne serverfout’ of soms ‘500 Interne serverfout’. Deze fout verschijnt meestal als er iets mis is, maar de server kan niet vaststellen waar het probleem zit. Aangezien het foutbericht niet aangeeft waar u naar de fout moet zoeken, is het aan u om dit uit te zoeken. We hebben een lijst met oplossingen samengesteld die u kunt proberen en een daarvan zal u helpen het probleem op te lossen. [ Fix interne server fout ] Terug naar boven ↑ ]

2. Hoe te repareren Syntaxisfout in WordPress

Syntaxisfout in WordPress Deze fout treedt meestal op wanneer u codefragmenten wilt toevoegen aan WordPress en per ongeluk iets hebt gemist of de code heeft een onjuiste syntaxis. Dit resulteert in een PHP-parse error en je ziet een melding als: Parse error- syntax error, unexpected $end in /public_html/site1/wp-content/themes/my-theme/functions.php on line 278 Het foutbericht zou het onverwachte ding in de code aangeven en de locatie van het script waar de fout optrad met het regelnummer. Om dit probleem op te lossen, moet u de syntaxis corrigeren. Meestal is het een ontbrekende haakje, of een onverwacht teken in de code. [ Fix syntax error in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

3. Hoe de fout op te lossen Een databaseverbinding tot stand brengen in WordPress

Fout bij het maken van een databaseverbinding Deze foutmelding is duidelijk dat uw website geen verbinding kan maken met de database. Het oplossen van deze fout kan echter lastig zijn voor beginners. Meestal gebeurt dit wanneer een gebruiker zijn databasereferenties (databasehost, database-gebruikersnaam en database-wachtwoord) onjuist heeft ingevoerd of gewijzigd. Soms reageert uw databaseserver niet meer of is uw database mogelijk beschadigd. Het zijn echter meestal onjuiste inloggegevens voor de database. Kijk eens naar gemeenschappelijke oplossingen voor dit probleem. [ Herstel fout bij het tot stand brengen van een databaseverbinding in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

4. Hoe het WordPress White Screen of Death te herstellen

White screen of death error in WordPress Deze fout resulteert meestal in een gewoon wit scherm zonder foutmelding. Dit maakt het het meest raadselachtig omdat je geen idee hebt waar je moet kijken en wat je moet oplossen. Meestal wordt dit veroorzaakt wanneer een script de PHP-geheugenlimiet uitput. Het kan ook gebeuren als gevolg van een configuratie op de server. Het is ook mogelijk dat een gebruiker op bepaalde delen van zijn site alleen een wit scherm met de dood ziet. [Zie hoe WordPress wit scherm van overlijden te repareren ] Terug naar boven ↑ ]

5. Hoe WordPress-berichten te herstellen Terugkerende 404-fout

WordPress-berichten die 404-fout retourneren De symptomen van deze fout zijn dat wanneer een gebruiker één bericht op zijn site bezoekt, deze een 404 pagina krijgt – niet gevonden fout. De gebruiker kan bladeren door alle andere delen van zijn site, inclusief het admin-gebied. De meest voorkomende oorzaak van dit probleem zijn permalink-instellingen in WordPress. Om dit probleem op te lossen, moet een gebruiker zijn permalinks-instellingen opnieuw configureren of zijn herschrijfregels handmatig bijwerken. [ Fix WordPress berichten die 404-fout retourneren ] Terug naar boven ↑ ]

6. Hoe de zijbalk onder de inhoud te herstellen Fout in WordPress

Zijbalk verschijnt onder de inhoud Een ander veel voorkomend probleem voor beginners is wanneer de zijbalk onder de inhoud wordt weergegeven wanneer deze naast de inhoud zou moeten verschijnen. Dit probleem wordt meestal veroorzaakt door WordPress-thema’s. Soms wanneer gebruikers codefragmenten aan hun site toevoegen, vergeten ze per ongeluk dat ze een html div-tag sluiten of voegen ze een extra afsluitende div toe die kan resulteren in het doorbreken van de themalay-out. Een andere veel voorkomende oorzaak is het gebruik van onevenredige breedte in CSS of het niet juist opruimen van float. [ Fix zijbalk verschijnt onder inhoudsfout in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

7. Hoe witte tekst en ontbrekende knoppen in WordPress Visual Editor te repareren

Ontbrekende knoppen in WordPress TinyMCE visuele editor Soms verdwijnen er knoppen uit de visuele editor van WordPress of worden er witte spaties weergegeven in plaats van knoppen. Dit probleem kan optreden als aaneengeschakeld JavaScript niet werkt. Het kan ook worden veroorzaakt door ontbrekende of beschadigde TinyMCE-bestanden of conflicten met een andere plug-in die de TinyMCE die met WordPress wordt geleverd, wijzigt of uitbreidt. [ Witte tekst en ontbrekende knoppen in WordPress visuele editor ] Terug naar boven ↑ ]

8. Fix: WordPress Memory Exhausted Error – Verhoog PHP-geheugen

Geheugengrootte fout Indicaties voor deze fout kunnen een wit scherm van de dood zijn of een foutmelding zoals deze: Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 2348617 bytes) in /home/username/public_html/site1/wp-includes/plugin.php on line xxx Deze fout treedt op wanneer een WordPress-script of een plug-in de standaard toegewezen limiet voor geheugengrootte uitput. [ Verbeter de uitgeputte fout in het WordPress-geheugen ] Terug naar boven ↑ ]

9. Wat te doen als u bent afgesloten met WordPress Admin (wp-admin)

Geblokkeerd in het WordPress-beheergebied Soms merk je dat je buitengesloten bent in het WordPress-admingebied . Dit kan gebeuren als u uw wachtwoord bent vergeten en geen toegang hoeft te hebben tot e-mail voor wachtwoordherstel. Een plug-in of code die ten onrechte probeert een aantal wijzigingen aan te brengen in het beheerdersgedeelte, kan u ook blokkeren. U kunt ook de toegang tot het beheerdersgedeelte verliezen door een gehackte WordPress-site. [ Opgelost probleem opgelost door WordPress admin ] Terug naar boven ↑ ]

10. Hoe WordPress Aanmeldingspagina te repareren Probleem met vernieuwen en omleiden

WordPress login redirect error Symptomen van dit probleem zijn dat wanneer een gebruiker probeert zich aan te melden bij het WordPress-dashboard, deze door WordPress wordt omgeleid naar de inlogpagina. Meestal gebeurt dit als gevolg van onjuiste waarden voor url- en homelijstvelden in de WordPress-optietabel. Het kan ook worden veroorzaakt door slecht geconfigureerde permalink-instellingen of omleidingen in het .htaccess- bestand omleiden . [ Herstel en redirecting probleem met WordPress aanmeldingspagina ] Terug naar boven ↑ ]

11. Hoe probleem met afbeeldingsupload in WordPress op te lossen

WordPress problemen bij het uploaden van afbeeldingen Soms merkt een gebruiker plotseling dat alle afbeeldingen van zijn site verdwenen zijn en zijn tijdelijke aanduidingen met gebroken afbeeldingen zichtbaar. Wanneer de gebruiker een afbeelding probeert te uploaden naar een bericht met behulp van de media-uploader, resulteert dit in een fout. Al deze bestanden in de mediabibliotheek verschijnen als verbroken. Deze fout treedt op vanwege onjuiste bestands- en mapmachtigingen in een WordPress-installatie. Een aantal factoren kan dit probleem veroorzaken. [ Problemen met het uploaden van afbeeldingen in WordPress oplossen ] Terug naar boven ↑ ]

12. Hoe algemene beeldproblemen in WordPress op te lossen

Algemene beeldproblemen in WordPress Het uploaden van afbeeldingen naar een WordPress-site kan verwarrend zijn voor iemand die nog niet bekend is met WordPress. Een gebruiker kan mogelijk niet achterhalen hoe afbeeldingen moeten worden uitgelijnd, het formaat van de afbeelding of de bijsnijding moet worden aangepast of in een galerijindeling moeten worden weergegeven. Dit is geen fout of probleem in WordPress. U hoeft alleen maar bekend te raken met hoe WordPress omgaat met media. [ Veelvoorkomende problemen met afbeeldingen in WordPress oplossen ] Terug naar boven ↑ ]

13. Hoe te repareren “Weet u zeker dat u dit wilt doen” Fout in WordPress

Weet u zeker dat u deze fout in WordPress wilt doen? Gebruikers kunnen deze fout tegenkomen in het WordPress-beheergebied. De meest voorkomende oorzaak van deze fout is een plug-in of een thema dat Nonce niet correct gebruikt. Nonce zijn speciale beveiligingssleutels die kunnen worden toegevoegd aan URL’s bij het uitvoeren van een beheeractie in WordPress. Soms kan een plug-in of een thema het verkeerd gebruiken, wat ertoe kan leiden dat gebruikers deze fout zien. [ Fix weet je zeker dat je deze fout wilt doen in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

14. Hoe te repareren kort niet beschikbaar voor gepland onderhoud Fout in WordPress

WordPress niet beschikbaar voor onderhoudsfout Soms als gevolg van een onvoltooide of onderbroken WordPress-update, ziet u de melding “Kort niet beschikbaar voor gepland onderhoud” in WordPress. Wat er gebeurt, is dat WordPress uw site tijdens een update in de onderhoudsmodus plaatst. Als de update om een ​​of andere reden wordt onderbroken, krijgt WordPress niet de kans om uw site uit de onderhoudsmodus te halen. Door deze fout wordt uw gehele site vergrendeld en is deze niet meer beschikbaar voor zowel beheerders als bezoekers. [ Fix kort niet beschikbaar voor geplande onderhoudsfout ] Terug naar boven ↑ ]

15. Hoe WordPress e-mailproblemen niet oplossen

Bevestiging dat WordPress geen e-mailprobleem veroorzaakt Het meest voorkomende symptoom van dit probleem is dat u geen contactformulier of WordPress-kennisgevingsmails van uw site ontvangt. Dit probleem wordt meestal veroorzaakt doordat de meeste gedeelde hostingproviders de module die wordt gebruikt voor het verzenden van e-mails uitschakelen of beperken om te voorkomen dat hun servers misbruik maken. [ Fix WordPress verzendt geen e-mail probleem ] Terug naar boven ↑ ]

16. Hoe WordPress RSS Feed Fouten Fixeren

Het oplossen van fouten in RSS-feeds in WordPress De meeste WordPress RSS-feedfouten worden veroorzaakt door slechte opmaak. U ziet mogelijk de volgende fouten: XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity Location: http://example.com/feed Line Number 2, Column 1: Afhankelijk van welke browser u gebruikt, kan uw RSS-feed-foutbericht variëren. U kunt dit foutbericht ook bekijken wanneer u uw feed in een browser bezoekt. Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/username/example.com/wp-content/themes/twentysixteen/functions.php:433) in /home/username/example.com/wp-includes/pluggable.php on line 1228 WordPress voert RSS-feeds uit in XML, wat een strikte opmaaktaal is. Een ontbrekende regeleinde of een extra tabblad kan uw RSS-feed doorbreken. [ Fix WordPress RSS feed fouten ] Terug naar boven ↑ ]

17. Hoe 403 Forbidden Error in WordPress te herstellen

403 Verboden fout 403 Verboden foutcode wordt weergegeven wanneer uw servermachtigingen geen toegang tot een specifieke pagina toestaan. Daarom gaat de fout meestal vergezeld van de tekst: 403 Forbidden – You don’t have permission to access ‘/’ on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Er zijn verschillende scenario’s wanneer u deze fout kunt zien. Onjuiste bestandsmachtigingen, slecht gecodeerde beveiligingsinvoegtoepassingen of serverconfiguratie zijn de meest voorkomende boosdoeners. [ Fix 403 Forbidden error in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

18. Hoe Fout te veel omleidingen probleem in WordPress Fix

Te veel omleidingen fout in WordPress Deze fout treedt meestal op vanwege een verkeerd geconfigureerd omleidingsprobleem. Zoals u weet heeft WordPress een SEO-vriendelijke URL-structuur die de omleidingsfunctie gebruikt. Verschillende andere populaire WordPress-plug-ins gebruiken ook de omleidingsfunctionaliteit. Vanwege een verkeerde configuratie in een van deze omleidingshulpprogramma’s, kan uw site ertoe leiden dat gebruikers uiteindelijk worden omgeleid naar een URL die hen daadwerkelijk terugleidt naar de verwijzende URL. In dat geval zit de browser van de gebruiker vast tussen twee pagina’s waardoor een omleidingslus ontstaat. [ Fix te veel redirects probleem in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

19. Hoe te repareren “Upload: kan geen bestand naar schijf schrijven” Fout in WordPress

Upload mislukte fout in WordPress Deze fout kan om een ​​aantal redenen optreden. De meest voorkomende is echter onjuiste mapmachtigingen. Elk bestand en elke map op uw website heeft een aantal machtigingen. Uw webserver beheert de toegang tot de bestanden op basis van deze machtigingen. Onjuiste machtigingen voor een map kunnen uw mogelijkheid om bestanden te schrijven op de server wegnemen. Dit betekent dat uw webserver geen nieuwe bestanden kan maken of toevoegen aan die specifieke map. [ Fix Upload: Fout bij schrijven van bestand naar schijf ] Terug naar boven ↑ ]

20. Hoe te repareren “Deze site bevat schadelijke programma’s” Fout in WordPress

Schadelijke programmafout in Google Chrome Google markeert een website met deze waarschuwing als ze verdachte code vinden die een malware of trojan zou kunnen zijn. Soms is de reden hiervoor dat uw website gehackt is en nu wordt gebruikt om schadelijke code te verspreiden. Een andere veel voorkomende reden voor deze fout is het weergeven van advertenties van advertentienetwerken van lage kwaliteit. Deze netwerken kunnen soms advertenties weergeven die linken naar websites die schadelijke code verspreiden. [ Fix site voor bevat schadelijke programmafout in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

21. Hoe de foutmelding van het gemiste rooster in WordPress te herstellen

Tijdschema gemist WordPress heeft deze prachtige functie waarmee je kunt plannen dat berichtenautomatisch op een bepaalde tijd worden gepubliceerd. De meeste bloggers vertrouwen op de toekomst om hun publicatieschema te beheren. Soms kan WordPress echter geplande berichten missen vanwege een aantal redenen. Als dit je meer dan een paar keer is overkomen, moet je dit probleem aanpakken. [ Gemiste planningsberichtfout in WordPress oplossen ] Terug naar boven ↑ ]

22. Hoe fatale fout te herstellen: maximale uitvoeringstijd overschreden in WordPress

Maximale uitvoeringstijd fout in WordPress WordPress is voornamelijk gecodeerd in PHP-programmeertaal. Om webservers te beschermen tegen misbruik, is er een tijdslimiet ingesteld voor hoe lang een PHP-script kan worden uitgevoerd. Sommige providers van WordPress-hosting hebben deze waarde op een hoger niveau ingesteld, terwijl anderen deze mogelijk op een lager niveau hebben ingesteld. Wanneer een script de maximale uitvoeringstermijn bereikt, resulteert dit in een maximale uitvoeringstijd overschreden fout. [ Fix maximale uitvoeringstijd overschreden fout in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

23. Hoe Facebook te corrigeren Incorrect Thumbnail-probleem in WordPress

Instelling Facebook-thumbnail in WordPress met Yoast SEO Er zijn veel redenen die kunnen voorkomen dat Facebook de juiste miniatuurafbeelding correct raadt. Een van de meest voorkomende reden is om meerdere afbeeldingen in te stellen in de og: image-tag, waarbij uw aanbevolen afbeelding kleiner is dan de rest van de afbeeldingen. Facebook maakt gebruik van Open Graph (og) -tags en plug-ins zoals Yoast SEOvoegen ze automatisch toe aan uw site om te voorkomen dat de thumbnail ontbreekt. [ Fix Facebook thumbnail incorrect thumbnail issue in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

24. Hoe WordPress te verhelpen Houdt het probleem met uitloggen

WordPress blijft uitloggen WordPress zet een cookie in uw browser om een ​​login-sessie te verifiëren. Deze cookie is ingesteld voor de WordPress-URL die is opgeslagen in uw instellingensectie. Als u toegang zoekt via een URL die niet overeenkomt met die in uw WordPress-instellingen, kan WordPress uw sessie niet verifiëren. [ Fix WordPress zorgt voor afmelding probleem ] Terug naar boven ↑ ]

25. Hoe de fout gemengde inhoud in WordPress te verhelpen

Gemengde inhoud fouten Gemengde inhoudsfouten worden veroorzaakt door onjuiste HTTP / SSL-instellingen op uw WordPress-site. Ze kunnen al dan niet van invloed zijn op de functionaliteit van uw website, maar ze kunnen van invloed zijn op de SEO en gebruikerservaring van uw website. Kortom, op een SSL-enabled website moeten alle bronnen worden geladen met behulp van een HTTPs-URL. Uw site bevat mogelijk inhoud met HTTP-URL’s of een plug-in of thema laadt mogelijk een bestand met HTTP. Dit veroorzaakt de gemengde inhoudsfout omdat die bronnen niet worden geladen met een beveiligd protocol. Om dit te verhelpen, moet u weten welke bronnen onveilig zijn geladen en vervolgens hun URL’s corrigeren. U kunt dit doen met een plug-in of u kunt dit ook handmatig doen. [ Fixeer fouten in gemengde inhoud in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

26. Hoe Fix Media Media-knop niet werkt in WordPress

Media-knop toevoegen werkt niet Knop Media toevoegen in WordPress schermen voor het bewerken van berichten gebruiken JavaScript om de mediabibliotheek en de uploader te starten. Soms kan een plug-in of een themacode conflicteren met WordPress core, waardoor JavaScript niet werkt. Wat er gebeurt, is dat WordPress alle scripts binnen het WordPress-beheergebied combineert om de prestaties te verbeteren. Een script van een plug-in of thema kan dit verstoren waardoor andere code in het script niet meer werkt. [ Fix media-knop toevoegen werkt niet in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

27. Hoe de 502 Bad Gateway-fout in WordPress te verhelpen

502 Bad Gateway-fout 502 Slechte gatewayfout is een andere raadselachtige fout die op uw WordPress-website kan verschijnen. Dit wordt meestal veroorzaakt wanneer het verzoek van een gebruiker naar een server te lang duurt om te verwerken zonder een andere fout te geven. Deze vertraging kan een tijdelijke storing zijn die wordt veroorzaakt door veel verkeer. Het kan ook worden veroorzaakt door een slecht gecodeerd WordPress-thema of -plug-in. Last but not least, een misconfiguratie van de server kan ook deze fout veroorzaken. [ Fix 502 bad gateway error in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

28. Hoe Fix 503 Service Niet beschikbaar Fout in WordPress

De 503-foutmelding ‘service niet beschikbaar’ wordt vaak veroorzaakt door een niet-reagerend PHP-script. Dit kan een WordPress-plug-in, een thema of een onjuist aangepast codefragment zijn. Het kan ook worden geactiveerd door zware serverbelasting, een serverglitch of een brute force-aanval . In dat geval zou het binnen enkele minuten automatisch kunnen verdwijnen. Als het niet verdwijnt, moet u het oplossen en oplossen. [ Fix 503 service niet beschikbaar fout in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

29. Hoe de 504 Gateway Time-out fout in WordPress te verhelpen

De 504 gateway timeout-fout wordt vaak veroorzaakt wanneer een verzoek aan uw server wordt verwerkt via een proxy of firewall, maar er geen verbinding tot stand kan worden gebracht met de upstream-server. Waarschijnlijk ziet u deze fout als u een WordPress-firewall zoals Sucuri of Cloudflare gebruikt. [ Fix 504 gateway time-out fout in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

30. Hoe de WordPress te repareren Failed to Open Stream Error

Kan geen stream-fout openen De foutmelding ‘Failed to stream’ treedt op wanneer WordPress een bestand niet kan laden dat wordt vermeld in de websitecode. Soms zal WordPress doorgaan met het laden van de site en alleen een waarschuwingsboodschap laten zien, terwijl het op andere momenten een fatale fout zou veroorzaken. Het foutbericht kan verschillen, afhankelijk van waar de fout in de code is geactiveerd en wat de oorzaak is. In elk geval zou het niet kunnen openen van een stream-phrase gevolgd worden door een reden. Machtiging geweigerd, geen dergelijk bestand of map, bewerking mislukt en meer. [ Fix de WordPress mislukt om stream-fout te openen ] Terug naar boven ↑ ]

31. Hoe de fout WordPress 429 te veel verzoeken op te lossen

429 te veel verzoeken fout De 429-fout is een preventieve maatregel om servers te beschermen tegen misbruik. Deze fout treedt op als een bot, script of gebruiker teveel verzoeken naar de server verzendt. Als het echter niet correct is geconfigureerd, kan het zoekmachines en andere API’s blokkeren voor toegang tot uw website. Om dit op te lossen, moet je de code, plug-in of service vinden die de fout veroorzaakt. [ Fix WordPress 429 te veel verzoeken fout ] Terug naar boven ↑ ]

32. Hoe de 413 Request Entity te groot te maken Error in WordPress

413 Verzoek entiteit te groot Normaal gesproken hebben de meeste WordPress-hostingbedrijven hun servers geconfigureerd, zodat gebruikers van WordPress gemakkelijk grote afbeeldingen en andere media kunnen uploaden. Soms is deze instelling echter niet hoog genoeg om grote thema- of plug-inbestanden te uploaden. Het zou u er ook van weerhouden om grote bestanden in de mediabibliotheek te uploaden. In dat geval ziet u een ander bericht met de duidelijke vermelding dat de bestandsgrootte de maximaal toegestane limiet overschrijdt. [ Fix 414 aanvraag entiteit te grote fout in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

33. PHP-fouten uitschakelen in WordPress

PHP-fouten en waarschuwingen in WordPress Uw WordPress-site kan soms fouten en waarschuwingen weergeven in het WordPress-beheergebied of uw website. Deze fouten voorkomen niet dat WordPress uw website weergeeft. Ze zijn nuttig bij het oplossen van problemen, maar uw website ziet er echt onprofessioneel uit als deze fouten aan de voorkant worden getoond. WordPress wordt geleverd met eenvoudige configuratietrucs om PHP-fouten te beheren en hoe ze worden weergegeven of op uw website worden geregistreerd. Je hoeft ze alleen maar uit te schakelen en PHP-fouten verdwijnen van je site. [ PHP-fouten in WordPress oplossen ] Terug naar boven ↑ ]

34. Hoe Secure Connection Error in WordPress te verhelpen

Beveiligde verbindingsfout in WordPress WordPress wordt geleverd met een updatesbeheersysteem dat regelmatig controleert op beschikbare updates op de WordPress.org-website. Uw website kan mogelijk geen verbinding maken met de WordPress.org-website vanwege een verkeerde configuratie op uw hostingserver, waardoor de beveiligde verbindingsfout wordt veroorzaakt. Updates spelen een belangrijke rol in de beveiliging en prestaties van WordPress . Dit is de reden waarom u deze fout moet oplossen om WordPress-updates te hervatten. [ Fix beveiligde verbindingsfout in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

35. Bestemmingsmap repareren Bestaat al Fout in WordPress

Map bestaat al fout Deze fout treedt op tijdens de installatie van een WordPress-thema of -plug-in. WordPress extraheert het zip-bestand van uw plug-in of thema in een map die genoemd is naar het bestand zelf. Als er al een map met dezelfde naam bestaat, wordt de installatie door WordPress afgebroken met het volgende foutbericht.
Bestemmingsfolder bestaat al. /home/user/example.com/wp-content/plugins/wpforms/ Installatie van plug-in is mislukt.
Om dit op te lossen, hoeft u alleen maar de bestaande map te verwijderen en vervolgens door te gaan met de installatie. [ Fix map bestaat al fout in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

36. Hoe een ‘Nog een update in proces’-fout in WordPress te repareren

Nog een update in procesfout Deze fout verschijnt meestal tijdens het kernupdate-proces van WordPress. Als een gebruiker een ander updateproces start terwijl er al een update aan de gang is, wordt dit foutbericht weergegeven. Wat er gebeurt, is dat WordPress automatisch een update-vergrendelingsoptie in de database instelt. Met deze databaseoptie voorkomt u dat er gelijktijdig updates op uw website worden uitgevoerd. Deze optie verdwijnt na enige tijd automatisch. Als dit niet het geval is of als u niet wilt wachten, kunt u het ook handmatig repareren. [Een andere update in procesfout in WordPress verhelpen ] Terug naar boven ↑ ]

37. Hoe te herstellen Password Reset Key Error in WordPress

Wachtwoord reset sleutelfout in WordPress Deze fout dwingt de inlogpagina om zich te blijven vernieuwen en staat niet toe dat u de wachtwoordreset-sleutel opslaat. Terwijl de voorkant van uw website normaal werkt, zou u niet in staat zijn om in te loggen en aan uw website te werken. Het wordt veroorzaakt door het gebrek aan schijfruimte op uw WordPress hosting-account. Omdat er geen schijfruimte meer is, slaagt WordPress er niet in om nieuwe gegevens in de database op te slaan. De eenvoudige manier om dit op te lossen, is door eenvoudig een paar onnodige bestanden van uw website te verwijderen. [ Fix key key error-fout in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

38. Hoe te repareren “Ontbrekende een tijdelijke map” Fout in WordPress

Ontbrekende tijdelijke map Deze fout wordt veroorzaakt wanneer WordPress geen toegang heeft tot de map die PHP gebruikt om tijdelijke bestanden op te slaan. De fout verstoort je WordPress media-uploads, plug-ins en thema-installaties. Om deze fout te verhelpen, moet u een tijdelijke map voor WordPress definiëren om te gebruiken of vraagt ​​u uw WordPress-hostingprovider om deze voor u te repareren. [ Fix ontbreekt een tijdelijke mapfout in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

39. Pluggable.php herstellen Fouten in het bestandsformaat in WordPress

Pluggable.php bestandsfout in WordPress Pluggable.php-bestand bevat enkele belangrijke WordPress-functies die gebruikers en ontwikkelaars kunnen negeren in hun eigen code. Als een WordPress-plug-in of een aangepast codefragment echter een van deze functies niet correct kan afhandelen, ziet u een fout als deze:
Waarschuwing: kan koptekstinformatie niet wijzigen – koppen die al zijn verzonden (uitvoer gestart op /home/gebruikersnaam/demosite/wp-content/themes/mytheme/functions.php:1035) in / home / gebruikersnaam / demosite / wp-includes / pluggable. php op regel 1179
Soms kunt u ondanks de fout aan uw site blijven werken, soms is de fout fataal en is uw site volledig ontoegankelijk. [ Fix pluggable.php bestandsfouten in WordPress ] Terug naar boven ↑ ]

40. WordPress fouten zelf oplossen

We hebben een aantal van de meest voorkomende WordPress-fouten in dit artikel behandeld. De echte kracht van WordPress komt echter van duizenden plug-ins en thema’s die u op uw site kunt gebruiken. Elke plug-in of thema dat op uw site is geïnstalleerd, kan fouten veroorzaken. Het kan voor beginners erg moeilijk worden om uit te zoeken wat het probleem op hun site veroorzaakt en hoe ze het probleem kunnen oplossen. We hebben een complete stap voor stap handleiding samengesteld over het oplossen van WordPress-fouten voor beginners . Het helpt je te leren hoe WordPress-problemen kunnen worden vastgesteld en hoe je ze als een professional kunt oplossen.

Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *