Hoe de beste Website Builder (website bouwer) te kiezen in 2019 - DeLaatbusiness

Hoe de beste Website Builder (website bouwer) te kiezen in 2019

13 min


120
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Website-ontwikkelaars zijn een perfecte oplossing voor particulieren en kleine bedrijven om een ​​website te starten zonder een ontwikkelaar in dienst te nemen. Het probleem is dat het vinden van de beste website builder lastig kan zijn voor beginners. Met zoveel webbouwers die er zijn, hoe weet u welke de juiste oplossing voor u is? In dit artikel helpen we u de beste websitemaker te kiezen door de voor- en nadelen van de populairste opties te bespreken.

Hoe de beste websitebouwer te kiezen

In dit artikel zullen we de volgende websitebouwers vergelijken. Als u geïnteresseerd bent in een bepaalde websitebouwer, klikt u gewoon op de naam om door te gaan.

Het kiezen van de beste Website Builder – wat te zoeken?

Voordat u de beste websitebouwers vergelijkt, raden we u aan op te schrijven wat u met uw website wilt doen? Wat zijn uw doelen en welke functies zou u op uw website willen zien.

U kunt bijvoorbeeld dingen opschrijven als: een blogsectie, fotogalerij, online winkel, reserveringssysteem, contactformulier, schuifregelaar, etc.

Als je niet zeker weet wat je wilt, bekijk dan je concurrenten of andere websites voor inspiratie.

De meeste websitebouwers bieden een gebruikersinterface voor slepen en neerzetten om uw website te bouwen. U kunt profiteren van de proefaccounts om een ​​rit te testen voordat u een definitieve beslissing neemt.

Vervolgens moet u rekening houden met uw groeimogelijkheden. Zult u regelmatige updates aan uw website toevoegen? Heeft u een bloggedeelte nodig? Zou u in de toekomst meer producten op uw website verkopen?

U moet ervoor zorgen dat de websitebouwer die u kiest in staat is om aan uw behoeften te voldoen terwijl uw bedrijf groeit.

Dat gezegd hebbende, laten we een kijkje nemen naar de top website builder platforms om uw website te maken zonder een ontwikkelaar in dienst te nemen.

1. WordPress

WordPress

WordPress.org (ook bekend als zelf gehoste WordPress) is ‘s werelds populairste website bouwplatform. Meer dan 28% van alle websites op het internet wordt mogelijk gemaakt door WordPress.

Opmerking: Er zijn twee versies van WordPress beschikbaar. Er is self-gehoste WordPress.org en WordPress.com. We zullen later in dit artikel over WordPress.com praten. U kunt ook onze vergelijking met WordPress.org versus WordPress.com lezen voor meer informatie.

De door uzelf gehoste WordPress staat bovenaan onze lijst met beste websitemakers vanwege de populariteit, krachtige functies, schaalbaarheid en gebruiksgemak.

WordPress is een gratis en open source website builder. Dit betekent dat u maximale controle over uw website hebt ten opzichte van andere bouwers in deze lijst.

In tegenstelling tot andere website-bouwers, heb je een WordPress hosting-account nodig en host je je eigen website (dit is een stuk eenvoudiger dan het klinkt).

Voors:

WordPress geeft je volledige controle over elk aspect van je website. Het kan worden gebruikt om elke soort website te bouwen. Bijvoorbeeld een eCommerce-winkel , communityforums , een sociaal netwerk , een lidmaatschapswebsite en meer.

Er zijn duizenden vooraf gemaakte WordPress-thema’s die u kunt gebruiken voor het ontwerp van uw website. Het heeft ook geweldige drag-and-drop pagina-bouwers zoals Beaver Builder en Divi waarmee je eenvoudig je eigen paginalay-outs kunt maken.

Een pagina maken met de beste paginabuilder-plug-in van Beaver Builder

U krijgt ook toegang tot meer dan 50.000 gratis WordPress-plug-ins . Dit zijn net als apps voor WordPress die extra functies en functionaliteit aan uw website toevoegen.

WordPress is volledig vertaald in tientallen talen en kan gemakkelijk worden gebruikt om meertalige websites te maken .

nadelen:

Je zult je eigen website moeten beheren, wat betekent dat je jezelf vertrouwd zult moeten maken met een nieuw systeem. Deze lichte leercurve wordt gemakkelijk door de meeste gebruikers overwonnen, maar het voelt in het begin een beetje moeilijk aan.

Je zult ook gelijke tred moeten houden met WordPress-updates, updates van plug-ins en back-ups maken.

Prijzen:

WordPress-software is gratis beschikbaar, maar je hebt een domeinnaam en webhosting nodig die meestal $ 14,99 per jaar en $ 7,99 per maand kosten.

Gelukkig hebben we een speciale deal uitgewerkt voor WPBeginner-gebruikers. U kunt een website starten voor slechts $ 2,75 per maand met Bluehost , een officiële door WordPress aanbevolen hostingprovider. Ze bieden onze gebruikers 60% korting op webhosting die wordt geleverd met gratis SSL en een gratis domeinnaam.

→ Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding ← te claimen

Raadpleeg onze handleiding over stapsgewijze instructies voor het maken van een website voor meer informatie .

2. Wix

Wixlogo

Wix is ​​een andere populaire website-builder in de cloud. Het biedt gebruiksgemak in combinatie met een krachtige reeks functies om eenvoudig uw website te bouwen.

Pros

Wix is ​​een volledig gehost platform, dus u hoeft niet te betalen voor hosting. U krijgt toegang tot honderden sjablonen om te kiezen voor het ontwerp van uw website. Elke sjabloon is volledig bewerkbaar met zijn intuïtieve drag-and-drop sitebouwer.

Wix Builder

Het komt ook met tientallen gratis en betaalde apps die u kunt installeren op uw website. Met deze apps kunt u nieuwe functies en functionaliteit aan uw website toevoegen. Sommigen van hen zijn gemaakt door Wix en andere worden gemaakt door externe ontwikkelaars.

Wix biedt een gratis abonnement met beperkte bandbreedte en opslag. U kunt dit plan echter wel gebruiken om het testen van hun drag-and-drop-website-builder te testen. Het bevat geen domeinnaam , dus als u besluit uw website te houden, wilt u misschien upgraden naar een premium abonnement.

U krijgt ook een gratis SSL met alle Wix-abonnementen, maar u moet deze inschakelen voor uw website.

Cons

Gratis en Connect Domain-abonnementen zullen Wix-merkadvertenties op uw website weergeven. U moet upgraden naar hun Combo- of Unlimited-abonnement om die advertenties te verwijderen.

Als je ooit besluit om je website van Wix te verwijderen , dan zul je het vrij ingewikkeld vinden om dit te doen.

Hun Connect Domain-abonnement, dat $ 9,16 per maand kost, geeft u alleen de mogelijkheid om een ​​aangepaste domeinnaam te koppelen, dus u zult nog steeds een domeinnaam apart moeten kopen.

pricing

Wix biedt een beperkt gratis abonnement met een Wix-subdomein. U kunt een domein verbinden voor $ 9,16 per maand. Hun combo-abonnement begint bij $ 14,95 per maand en krijgt je een gratis domeinnaam. Het e-commerceplan kost $ 26,25 per maand.

Als u geïnteresseerd bent in hoe het zich opstapelt tegen WordPress, bekijk dan onze vergelijking van Wix versus WordPress .

3. Gator door HostGator

Gator Website Builder door HostGator

Gator is een gloednieuwe website builder van HostGator , een van de meest populaire webhostingproviders ter wereld. De Gator-bouwer is een alles-in-één oplossing voor het bouwen en hosten van websites.

Pros

Gator is een volledig gehost platform, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de software, updates of back-ups.

Het heeft een intuïtieve website builder waarmee je kunt kiezen uit meer dan 200 professionele website ontwerpsjablonen. Elk ontwerp wordt geleverd met eenvoudige aanpassingsopties die u kunt configureren vanuit de builder zelf.

U kunt elk item op een pagina bewerken met een eenvoudige punt- en klikinterface. U kunt ook veelgebruikte items zoals afbeeldingen, video’s, fotogalerie , tekst, kolommen, kaarten en contactformulieren slepen en neerzetten .

U hebt ook toegang tot een ingebouwde stockfotobibliotheek, zodat u prachtige foto’s op uw website kunt vinden en toevoegen.

Alle betaalde abonnementen bevatten ook een gratis aangepaste domeinnaam voor uw website. Het eCommerce-plan komt ook met de mogelijkheid om een ​​online winkel op te zetten en uw producten online te verkopen.

Aangezien Gator een betaald product is, verkopen ze uw gegevens niet of vertonen ze geen advertenties op uw website.

Cons

In tegenstelling tot sommige andere opties in de lijst, heeft Gator geen gratis abonnement. Ze bieden ook geen gratis proefversie.

Net als andere gepatenteerde builders in de lijst, kunt u geen ontwikkelaar inhuren om u te helpen uw websiteontwerp aanzienlijk te wijzigen of nieuwe functies aan uw website toe te voegen.

pricing

Gator betaalde abonnementen starten vanaf $ 3,84 per maand, $ 5,99 per maand voor premium en $ 9,22 voor eCommerce-abonnement.

Gator kan worden gebruikt om een ​​kleine bedrijfswebsite, een winkel met beperkte items of een fotogalerij te bouwen. Het is echter geen partij voor de kracht van de populairste website builder, WordPress.

4. Shopify

Shopify

Shopify is een website builder die speciaal is ontworpen voor online winkels en e-commerce websites . Het beheert meer dan een half miljoen bedrijven met 1 miljoen actieve gebruikers. Meer dan 40 miljard dollar aan producten zijn verkocht op het platform van Shopify.

Pros

Shopify is een alles-in-één volledig gehoste oplossing, dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheren van software, het installeren van updates of het maken van back-ups . Shopify doet dat allemaal voor u.

Het biedt een geïntegreerde betalingsoplossing, genaamd Shopify Payments. U kunt ook betalingsgateways van derden toevoegen om betalingen te accepteren.

Als webshop builder voor e-commerce wordt Shopify geleverd met volledig voorraadbeheer, onbeperkte producten, krachtige statistieken, eenvoudige marketingoplossingen, allemaal netjes verpakt onder één dak. Ze hebben een groot aantal ontwerpen waaruit je kunt kiezen en je hoeft nooit code toe te voegen.

Shopify

Met zijn intuïtieve interface met slepen en neerzetten, maakt Shopify het supereenvoudig om een ​​volwaardige ecommerce-winkel te maken. Ze bieden ook POS in de winkel, waarmee u producten op uw locatie kunt verkopen, terwijl u alle creditcards accepteert en kunt profiteren van de tools voor inventarisbeheer, verzending, marketing en statistieken van Shopify.

U kunt Shopify zelfs integreren in WordPress , zodat u beide geweldige oplossingen tegelijkertijd kunt gebruiken.

Cons

Als je net begint, kun je de prijzen van Shopify een beetje hoger vinden dan sommige andere websitebouwers in deze lijst.

Als u uw website ooit uit Shopify wilt verwijderen, zult u het vrij moeilijk vinden om dit te doen.

pricing

Het basisplan van Shopify kost je $ 29 per maand. Je kunt het upgraden naar Shopify voor $ 79 per maand of naar Advanced Shopify voor $ 299 per maand. Shopify biedt ook een Shopify Lite-abonnement voor $ 9 per maand, waarmee je in principe een koopknop kunt toevoegen aan elke website.

Als u een probleemloze website builder voor e-commerce wilt, dan is Shopifymisschien de perfecte optie voor u.

5. Weebly

Weebly-logo

Weebly is een eenvoudig te gebruiken website-bouwer met tal van geweldige ontwerpen. Het bevat een prachtig ontworpen paginabuilder waarmee u uw website kunt bewerken zonder dat u codeervaardigheden leert.

Pros

Weebly is een volledig gehost platform, dus u hoeft geen software te installeren en beheren. Zij zorgen voor de hosting van uw website en beheren alle software die in de backend draait.

Het komt met tientallen websiteontwerpen om als uitgangspunt voor uw website te gebruiken. Deze prachtige ontwerpen kunnen volledig worden bewerkt met de live-pagina-editor van Weebly.

weebly

Weebly wordt ook geleverd met ingebouwde ondersteuning voor e-commerce. Hiermee kunt u eenvoudig een online winkel maken en beginnen met verkopen.

Elke Weebly-site wordt geleverd met ingebouwde functies voor contactformulieren , fotogalerijen, schuifregelaars en meer. Hiermee kunt u eenvoudig functies aan uw website toevoegen zonder ingewikkelde installatieprocedures.

Cons

Weebly is een volledig gehost platform, zodat u opgesloten zit met de functies die zij bieden. U kunt een ontwikkelaar of ontwerper niet inhuren om nieuwe functiefunctionaliteit aan uw website toe te voegen.

Weebly brengt 3% transactiekosten in rekening bij elke aankoop via uw e-commerce winkel. U moet upgraden naar hun bedrijfsplan om deze extra kosten te voorkomen.

pricing

Weebly wordt geleverd met een vrij eenvoudig basisplan. Hun betaalde plannen beginnen vanaf $ 8 per maand, jaarlijks gefactureerd. Het pro-plan kost $ 12 per maand en hun bedrijfsplan kost $ 25 per maand.

Als je je afvraagt ​​hoe het zich opstapelt tegen WordPress, bekijk dan onze vergelijking van Weebly versus WordPress .

6. Squarespace

Squarespace

Squarespace is een populaire, volledig gehoste website-builder bekend om zijn geweldige ontwerpen en gebruiksgemak.

Pros

Squarespace wordt geleverd met enterprise-grade infrastructuur voor het hosten van uw website. Met dit veilige en robuuste platform kunt u zich concentreren op het laten groeien van uw bedrijf zonder u zorgen te hoeven maken over hosting.

Squarespace bevat tal van websiteontwerpen om aan de slag te gaan. Al deze ontwerpen zijn volledig klaar voor alle soorten inhoud. Ze kunnen volledig worden bewerkt en met Squarespace kunt u zelfs meerdere sjablonen voor dezelfde website tegelijk gebruiken.

Squarespace

Het toevoegen van inhoud aan uw website is heel eenvoudig voor Squarespace. Plaats gewoon ergens op uw website en begin met typen. U kunt eenvoudig items op pagina’s slepen en neerzetten om binnen enkele minuten uw eigen lay-outs te maken.

Squarespace heeft ook een e-commerceplan waarmee u een online winkel aan uw website kunt toevoegen. Het biedt een mooie interface om uw producten, voorraad, bestellingen, couponkortingen en meer te beheren.

Cons

Squarespace biedt beperkte integraties met services van derden, wat een obstakel kan zijn bij het laten groeien van uw bedrijf.

Hun e-commerce plannen staan ​​alleen Stripe, Apple Pay en PayPal toe voor het verwerken van betalingen. U kunt geen extra betalingsgateways toevoegen.

pricing

Squarespace-websites starten vanaf $ 12 per maand en $ 18 per maand. Hun online winkels beginnen vanaf $ 26 en $ 40 per maand.

Squarespace is een prachtig ontworpen platform dat zeer gebruiksvriendelijke functies biedt. Het kan perfect zijn als je gewoon snel een website wilt bouwen.

Als je je afvraagt ​​hoe het zich opstapelt tegen WordPress, bekijk dan eens onze vergelijking van Squarespace versus WordPress .

7. iPage Website Builder

Website-bouwer van iPage

iPage Website Builder is een andere eenvoudig te gebruiken tool om uw website te bouwen. Het wordt verkocht als een add-on voor de hostingdiensten van iPage .

Pros

iPage Website Builder is een eenvoudige website builder voor het slepen en neerzetten. Een beperkte versie van de builder is gratis beschikbaar met je iPage-hostingaccount. U kunt het upgraden naar een professioneel of bedrijfsplan om onbeperkte functies te krijgen.

De website builder tool bevat meer dan 100 professioneel ontworpen en mobiele responsieve sjablonen . U kunt deze sjablonen met één klik op uw website toepassen.

Het bewerken van pagina’s is heel eenvoudig gemaakt met slepen en neerzetten. Alle elementen op uw webpagina’s kunnen eenvoudig worden bewerkt door er eenvoudig op te klikken in live preview. Het heeft ook vooraf gebouwde secties die u kunt slepen en neerzetten op uw website.

iPage Builder heeft ingebouwde tools voor sociale media, SEO-instellingen en prachtige afbeeldingsgalerijen . U kunt ook video’s insluiten, Google Analytics toevoegen en een eCommerce-winkel toevoegen.

Cons

De websitemaker is beperkt in termen van functies. Je kunt niet zomaar een nieuwe functie aan je website toevoegen. Er zijn geen integraties of add-ons van derden die u kunt installeren.

pricing

De basiswebsitebouwer komt gratis met uw iPage-hostingaccount. Je kunt het upgraden naar professional voor $ 6,99 per maand of bedrijf voor $ 15,99 per maand.

iPage Website Builder is een eenvoudiger en gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat perfect is voor een starterswebsite met minder pagina’s. Het is niet echt een content management systeem, dus je zult in de toekomst beperkt zijn als je probeert je website uit te breiden.

8. GoDaddy Website Builder

GoDaddy Website Builder

GoDaddy is een van de grootste domeinnamen en hosting service providers ter wereld. Ze bieden een eenvoudige en elegante website builder compleet met hosting inbegrepen.

Pros

GoDaddy Website Builder is een eenvoudige en gemakkelijke tool om professioneel ogende websites te maken. Het komt vooraf geladen met verschillende gebruiksklare blokken die u kunt slepen en neerzetten om verschillende lay-outs te maken.

GoDaddy Website Builder

Het heeft ook een geïntegreerde fotobibliotheek met professionele afbeeldingen van Getty Photography die u op uw website kunt gebruiken. U kunt ook uw eigen foto’s uploaden en afbeeldingsgalerijen maken.

De website builder van GoDaddy werkt ook op kleinere schermen. Hiermee kunt u onderweg werken op uw website met uw mobiele telefoon of tablet.

Cons

Het is niet zo rijk en flexibel als de meeste andere websitebouwers op deze lijst. Het biedt een beperkt aantal functies met minder ontwerpopties.

Het is vrij moeilijk om uw website van GoDaddy Website Builder naar WordPress te verplaatsen .

pricing

Persoonlijk abonnement kost $ 5,99 / maand, een businessplan voor $ 9,99 / maand en een zakelijk plusplan voor $ 14,99 / maand. Alle plannen worden jaarlijks gefactureerd.

GoDaddy Website Builder kan worden gebruikt voor een eenvoudige website met een paar pagina’s. Het is echter geen goede keuze om inhoudrijke websites te bouwen.

9. WordPress.com

WordPress.com

WordPress.com is een blog en website hosting service gerund door Automattic. Het is gemaakt door Matt Mullenweg, de mede-oprichter van WordPress open source software, vandaar de naam WordPress.com. Raadpleeg ons artikel over hoe verwant WordPress.com en WordPress.org zijn.

WordPress.com is echter niet hetzelfde als door uzelf gehoste WordPress.org. Zie onze vergelijking van WordPress.com vs WordPress.org voor meer informatie.

Pros

WordPress.com is een website-hostingservice. Gebouwd op dezelfde WordPress-software maar met een volledig aangepaste gebruikerservaring. U hoeft zich geen zorgen te maken over de software en back-ups zoals WordPress.com ervoor zorgt.

Hun gratis en betaalde plannen hebben verschillende functies. Met alle plannen kunnen gebruikers kiezen uit honderden gratis en betaalde WordPress-thema’s. U kunt vervolgens de ingebouwde aanpasser gebruiken om de titel van uw site toe te voegen, widgets te gebruiken, navigatiemenu’s toe te voegen, enzovoort.

WordPress.com

Het biedt niet dezelfde functionaliteit voor slepen en neerzetten van andere websitebouwers. U kunt ontwerpen echter tot op zekere hoogte eenvoudig aanpassen.

Cons

U kunt geen aangepaste plug-ins of thema’s installeren, tenzij u een upgrade naar hun bedrijfsplan uitvoert.

Premium- en lagere abonnementen hebben geen e-commercefuncties of ondersteuning door advertentienetwerken van derden. Met het bedrijfsplan kunt u WooCommerce en advertentienetwerken van derden gebruiken. U moet echter nog steeds de algemene voorwaarden van WordPress.com volgen.

pricing

Het basisplan is gratis, maar is uiterst beperkt. Hun persoonlijk plan begint met $ 4 per maand, jaarlijks gefactureerd en bevat een aangepast domein. Premium-abonnement kost $ 8,25 per maand, en dit geeft u de mogelijkheid om inkomsten te genereren met uw site en geavanceerde ontwerpaanpassingen. Het businessplan kost $ 24,92 per maand en wordt jaarlijks gefactureerd, en het geeft je de mogelijkheid om e-commerce en aangepaste plug-ins te hebben.

10. BoldGrid

BoldGrid

BoldGrid is een nieuw soort websitebouwer die bovenop WordPress is gebouwd. Het is beschikbaar als zelfstandige WordPress-plug-in en als volledig gehoste website builder-suite.

Pros

BoldGrid is gebouwd bovenop WordPress, zodat u optimaal kunt profiteren van WordPress met een aangepaste gebruikerservaring. Met de website-builder van BoldGrid kunt u een professioneel ontwerp kiezen uit de thema-galerij.

Daarna kunt u die ontwerpen aanpassen met een aanpassingsfunctie voor slepen en neerzetten. U kunt op elk item in de voorbeeldsectie klikken en klikken om de eigenschappen ervan te bewerken. U kunt kleuren, lettertypen, lay-outs, navigatiemenu’s en widgets eenvoudig wijzigen.

BoldGrid

Een stadswebsite nodig ? BoldGrid creëert er een voor u met een enkele klik. Hiermee kunt u uw nieuwe ontwerpen, lay-outs, plug-ins en thema’s testen voordat u deze live beschikbaar maakt voor iedereen.

Het komt ook met een volledige WYSIWYG-pagina-editor. Geen giswerk meer bij het bewerken van uw pagina’s in WordPress. Je krijgt precies wat je ziet in je pagina-editor-venster. U kunt ook GridBlocks gebruiken om eenvoudig elementen naar uw pagina te slepen en neer te zetten en uw eigen lay-outs helemaal zelf te bouwen.

Alle BoldGrid-thema’s zijn klaar voor WooCommerce . Op deze manier kun je gemakkelijk een storefront maken met behulp van de drag & drop-builder van BoldGrid (zie onze lijst met beste WooCommerce-hostingbedrijven ).

Cons

BoldGrid werkt bovenop WordPress, dus u hebt nog steeds een door uzelf gehoste WordPress.org-website nodig om het te gebruiken.

Maar het goede deel is dat back-ups worden opgenomen via BoldGrid-back-ups, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

pricing

BoldGrid-basisplug-in is beschikbaar als gratis download. U hebt een WordPress-hostingaccount en een domeinnaam nodig om het te installeren en te gebruiken. We raden het gebruik van InMotion Hosting aan omdat ze een officiële BoldGrid-hostingprovider zijn.

Dit betekent dat u eenvoudig BoldGrid kunt instellen met een paar klikken op het platform van InMotion Hosting .

InMotion Hosting heeft ermee ingestemd gebruikers van WPBeginner 50% korting op hosting aan te bieden. Klik hier om aan de slag te gaan met InMotion Hosting .

Als u WordPress wilt gebruiken, maar met het gemak van gehoste webbouwers voor het slepen en neerzetten, dan is BoldGrid perfect voor u.

Onze keuze voor de beste websitebouwer

Na zorgvuldig verschillende websitebouwers te hebben beoordeeld, zijn we van mening dat WordPress ze allemaal verslaat door de algehele prestaties, gebruiksgemak en flexibiliteit.

Het is niet alleen geweldig voor beginners. De beste merken van de wereld gebruiken WordPress op hun websites. Zie nog veel meer redenen om WordPress te kiezen als uw website builder.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het kiezen van de beste website builder voor uw project. Misschien wil je ook een lijst met hulpmiddelen zien om je website te laten groeien .


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *