Hoe een modeblog te starten ( en geld te verdienen) - DeLaatbusiness

Hoe een modeblog te starten ( en geld te verdienen)

10 min


108
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Ben je op zoek naar een modeblog, maar weet je niet waar te beginnen? Het is gemakkelijk om een blog te starten , maar het moeilijke is om succesvol te zijn en er geld mee te verdienen. In dit artikel laten we u zien hoe u een modeblog start en tips geeft over hoe u geld kunt verdienen met uw modeblog.

Een modeblog starten en geld verdienen

Waarom zou je een modeblog moeten starten?

Als je een passie hebt voor mode en stijl, dan heb je vast wel een aantal topmodebloggers en beïnvloeders op Instagram gezien.

Deze modeblogs bieden niet alleen een platform aan de bloggers, maar bieden ook veel kansen op hun manier. Je zult verrast zijn om de vele manieren te ontdekken waarop modebloggers geld verdienen met hun blogs.

Volgens Harper’s Bazaar besteden ontwerpers en topmerken elk jaar meer dan een miljard dollar aan advertenties op Instagram alleen.

Top 10 voorbeelden van modeblog die in 2018 worden verpletterd

Voorbeelden van topmodeblog

Behalve met geld, kun je met een modeblog je op de meest creatieve manier uitdrukken. Hier zijn enkele van de topmodeblog-voorbeelden die u kunt volgen ter inspiratie.

 1. We Wore What – (Danielle Bernstein)
 2. Met vriendelijke groet, Jules – (Julie Sariñana)
 3. The Blonde Salad – (Chiara Ferragni)
 4. Gal Meets Glam – (Julia Engel)
 5. Lied van stijl – (Aimee Song)
 6. Kayture – (Kristina Bazan)
 7. Wendy’s Lookbook – (Wendy Nguyen)
 8. Atlantic-Pacific – (Blair Eadie)
 9. The Chriselle Factor – (Chriselle Lim)
 10. Gary Pepper Girl – (Nicole Warne)

Een ding dat je zult opvallen aan elk van de bovenstaande voorbeelden van topmodeblog, is dat ze allemaal hun eigen unieke stem, persoonlijkheid en smaak in de mode hebben. Deze mode-bloggers brengen hun eigen unieke perspectief om hun favoriete producten, merchandise en merken te benadrukken.

Als je denkt dat je een unieke kijk op mode en stijl hebt, moet je zeker een modeblog starten.

Het opzetten van het modebloggedeelte is eenvoudig, net als alle belangrijke dingen in het leven die het blog populair maken en het genereren van geld kost inspanning.

Maar als je het goed doet, dan zul je de ervaring zeker als dankbaar en bevredigend ervaren.

Wat u nodig heeft om uw modeblog te starten

Modeblogging

Eerst moet je het juiste platform kiezen om je eigen modeblog te bouwen. Je hebt veel keuzes, maar ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen (zie onze vergelijking van de beste blogplatforms ).

U kunt bijvoorbeeld een gratis blog starten op een platform zoals WordPress.com, Tumblr, Blogger, enzovoort.

Dit zijn gratis blogs en ze zijn zeer beperkt in termen van functies en flexibiliteit als het gaat om het vergroten van je persoonlijke merk. De belangrijkste beperking is uw vermogen om geld te verdienen met uw inhoud.

Hoe zit het met het starten van een Fashion Blog met Instagram?

Instagram is geweldig, maar jij bent het niet. Je kunt een enorme aanhang opbouwen en dit alles kan onmiddellijk verdwijnen als Instagram besluit dat je inhoud een deel van hun beleid schendt.

We zeggen niet dat je Instagram niet moet gebruiken. Je moet het gebruiken om een ​​groot publiek op te bouwen, maar je hebt een centraal platform nodig dat je kunt bepalen waar je het publiek jarenlang kunt laten terugkomen.

De beste manier om je modeblog te maken, is door je eigen website te maken met volledige eigendomsrechten en volledige controle.

Nu is de vraag, hoe kan een beginner zonder kennis van codering een website bouwen?

Hier komt WordPress.org om de hoek kijken. Het is een krachtige websitebouwerdie u volledige controle en volledige eigendom van uw website geeft. Het is belangrijk om WordPress.org niet te verwarren met WordPress.com. Het zijn twee verschillende platforms. (Zie onze vergelijking van WordPress.com vs WordPress.org voor meer details).

Er zijn drie dingen die je nodig hebt om een ​​fashion blog te starten met WordPress.org:

 1. Domeinnaam – Dit wordt het adres van uw website en wat gebruikers in de browser typen om uw blog te bezoeken (bijvoorbeeld wpbeginner.com).
 2. Webhosting – Dit wordt het huis van je blog en waar je al je websitebestanden opslaat.
 3. Uw onverdeelde aandacht gedurende 30 minuten

Ja, je kunt binnen 30 minuten een gloednieuw modeblog starten en we zullen je stap voor stap door het hele proces begeleiden.

In deze zelfstudie behandelen we het volgende:

 • Hoe een domeinnaam gratis te registreren
 • Hoe u de beste webhosting kiest
 • Hoe WordPress te installeren
 • Hoe het perfecte thema (website-ontwerp) voor uw Fashion Blog te vinden
 • Hoe u inhoud aan uw modeblog toevoegt
 • Hoe meer bezoekers naar uw modeblog te krijgen
 • Hoe u geld kunt verdienen met uw Fashion Blog
 • Hulpbronnen om WordPress te leren kennen en uw modeblog te laten groeien

Klaar? Laten we beginnen.

Een modeblog opzetten met WordPress

Een domeinnaam kost meestal $ 14,99 / jaar en webhosting kost normaal $ 7,99 / maand.

Dat is veel voor beginners die net beginnen.

Gelukkig bieden onze vrienden bij Bluehost een gratis domein, een gratis SSL en 60% korting op hosting aan onze lezers.

Kortom, u kunt aan de slag voor zo laag als $ 2,75 / maand.

← Klik hier om deze Exclusive Bluehost-aanbieding te claimen →

OPMERKING: bij WPBeginner geloven we in transparantie. Als u zich aanmeldt bij Bluehost met behulp van onze verwijzingslink, zullen we een kleine commissie verdienen zonder extra kosten voor u (u zult in feite geld besparen en een gratis domein krijgen). We zouden deze commissie krijgen om zowat elk WordPress hostingbedrijf aan te bevelen , maar we raden alleen producten aan die we persoonlijk gebruiken en waarvan we geloven dat deze waarde toevoegen aan onze lezers.

Laten we verder gaan en uw webhosting + domein instellen, zodat u aan de slag kunt.

Eerst moet je naar de Bluehost-website gaan en op de knop Aan de slag klikken.

Op het volgende scherm wordt u gevraagd om een ​​plan te kiezen. We raden de basis- of plusplannen aan. Je kunt altijd later upgraden als dat nodig is.

Vervolgens vraagt ​​het u om een ​​domeinnaam voor uw website te kiezen.

Kies domeinnaam

Domeinnaam is het adres van uw website en dit is wat uw gebruikers in hun browsers zullen typen om uw blog te bezoeken.

U moet een domeinnaam kiezen die uw persoonlijke stem weerspiegelt. Het moet uniek, creatief en interessant zijn. Raadpleeg onze tips voor het kiezen van een goede domeinnaam voor uw website voor meer informatie .

Nadat u uw domeinnaam hebt ingevoerd, moet u uw gegevens invullen om de aankoop te voltooien.

U ontvangt uw accountgegevens in een e-mail die naar het door u opgegeven adres wordt gestuurd tijdens het aanmelden. Deze e-mail bevat uw webhosting-dashboardlink en inloggegevens.

Zodra u hosting hebt gekocht, is de volgende stap om WordPress te installeren. U kunt dat doen door de instructies in onze stapsgewijze handleiding over het starten van een blog te volgen .

Een ontwerp voor uw modeblog kiezen

Voorbeelden van modeblogs

Een blog over mode en stijl kan niet zomaar samengaan met een eenvoudig ogende lay-out voor bedrijven of blogs. Uw website heeft een ontwerp nodig dat uw unieke gevoel voor stijl en creativiteit vertegenwoordigt.

De meeste modebloggers zijn geen websiteontwerpers, dus hoe creëer je een websiteontwerp dat uniek, elegant, stijlvol en natuurlijk creatief is?

Gelukkig zijn er duizenden vooraf gemaakte WordPress-sjablonen waaruit je kunt kiezen.

Onze redacteurs hebben de beste WordPress-thema’s gekozen voor modeblogsdie u kunt bekijken. Alle thema’s in de lijst bevatten creatieve ontwerpen met flexibele opties om ze eenvoudig uniek te maken. Het belangrijkste is dat ze allemaal responsief zijn (ook bekend als mobielvriendelijk), wat betekent dat ze er ook goed uitzien op mobiel en tablets.

Elk van deze thema’s wordt geleverd met een eigen instellingenpagina. Hier zet u het thema op, voegt u uw weblog toe, kiest u kleuren en selecteert u basisinstellingen.

Afhankelijk van welk thema je kiest, zul je heel veel aanpassingsmogelijkheden vinden. We raden aan te streven naar eenvoud in het ontwerp van uw website voor een schoner uiterlijk.

Voeg nuttige inhoud toe aan uw modeblog

Gal Meets Glam - een topmodeblog

Als u eenmaal een functionerend ontwerp hebt, kunt u beginnen met het werken aan inhoud. We raden aan eerst de statische inhoud toe te voegen.

Statische inhoud zijn pagina’s die op alle websites op internet voorkomen. Dit omvat een contactformulierpagina , over ons pagina en een pagina met privacybeleid .

Als uw thema een invoegtoepassing voor het maken van pagina’s bevat , kunt u dit ook gebruiken om andere statische bestemmingspagina’s te maken .

Vervolgens zou je artikelen / blogberichten willen toevoegen. Raadpleeg onze handleiding over het toevoegen van een nieuw blogbericht in WordPress en gebruik alle functies.

Dit is waar je je eigen stem zult ontwikkelen. Je blogberichten moeten vermakelijk, informatief en nuttig zijn. Als je een blog draait, moet je regelmatig nieuwe ideeën bedenken voor je blogposts . Bekijk deze 73 soorten blogberichten waarvan is bewezen dat ze werken, en je kunt ze gemakkelijk aanpassen aan je modeblog.

We raden u aan een consistente frequentie voor uw artikelen te kiezen. Drukke en grotere websites publiceren elke dag nieuwe inhoud. U kunt beginnen door enkele berichten per week toe te voegen en vervolgens uw frequentie geleidelijk aan te verhogen tot dagelijkse updates.

Maak kennis met populaire blogs in de modebranche om inspiratie op te doen voor regelmatige blogpostideeën. Bekijk wat deze blogs doen en repliceer deze op uw blog.

Hashtagemode op Instagram

We zeggen niet dat je dezelfde inhoud moet stelen / herscheppen.

Je hoeft alleen maar onderwerpen te verzamelen, ideeën te verzamelen en inspiratie op te doen. Daarna zou je die ideeën op je blog moeten gebruiken door er je eigen unieke stem, stijl en smaak aan toe te voegen.

Optimaliseer uw modeblog om meer bezoekers te krijgen

Zodra u begint met het toevoegen van nuttige inhoud, is de volgende stap om ervoor te zorgen dat gebruikers uw website kunnen vinden.

Zo zorgt u ervoor dat uw website bezoekers en bezoekers aanspreekt met uw inhoud.

Begin te werken aan de SEO van uw website

Verbeter uw blog SEO

De meeste populaire blogs krijgen een groot deel van hun verkeer van zoekmachines zoals Google en Bing. Marketeers gebruiken SEO , Search Engine Optimization, om hun website te optimaliseren voor hogere rankings.

WordPress zelf is vrij SEO-vriendelijk uit de verpakking, maar er zijn nog steeds dingen die je kunt doen om het verder te optimaliseren. Volg onze stap voor stap WordPress SEO-gids voor het verbeteren van uw website ranking.

Verbeter de snelheid van de website

Verbeter je blogsnelheid

Snelheid is een van de belangrijkste factoren die de gebruikerservaring op uw website beïnvloedt. Het is ook van invloed op de positie van uw website in zoekmachines, aangezien Google snelheid een van de best beoordeelde factoren vindt.

U kunt uw website aanzienlijk sneller maken door bepaalde prestatievariaties in WordPress te implementeren. We hebben een complete stapsgewijze handleiding gemaakt over het versnellen van WordPress en het verbeteren van de prestaties .

Volg gebruikersbetrokkenheid

Gebruikersactiviteiten volgen op uw blog

Dingen die uw gebruikers doen na aankomst op uw website worden gebruikersbetrokkenheid genoemd. Een zeer betrokken publiek betekent meer pageviews en meer succes voor je modeblog.

Dit is waar u Google Analytics nodig heeft. Het vertelt u waar uw bezoekers vandaan komen, wat ze op uw website doen en hoe u ze kunt laten terugkomen.

Ga gewoon naar onze tutorial over hoe Google Analytics te installeren in WordPress , en het zal beginnen met het bijhouden van uw websiteverkeer.

Google Analytics biedt veel gegevens. Hoe kom je erachter waar je moet zoeken naar de informatie die je nodig hebt?

Om deze vraag te beantwoorden, hebben we een apart artikel over het bijhouden van gebruikersbetrokkenheid in WordPress met behulp van Google Analytics.

Begin met het verdienen van geld met je Fashion Blog

Verdien geld met je modeblog

Ooit afgevraagd hoe modebloggers hun kleding, make-up en accessoires veroorloven? Eigenlijk hoeven ze dat niet te doen. De meeste succesvolle modebloggers promoten gesponsorde inhoud waarbij merken betalen om producten te promoten.

Betaalde en gesponsorde inhoud is de belangrijkste bron van inkomsten voor veel modebloggers. Hier zullen we een lijst maken van de meest effectieve manieren om geld te verdienen met je modeblog wanneer je voor het eerst begint.

1. Geef advertenties weer met Google AdSense

De meeste websites op internet zijn afhankelijk van advertenties om inkomsten te genereren. Met Google AdSense kunt u eenvoudig advertenties op uw website weergeven en geld verdienen met uw blog, zelfs als u net begint.

Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het correct toevoegen van Google AdSense in WordPress voor gedetailleerde instructies.

2. Affiliate marketing

Affiliate marketing stelt u in staat om producten aan te bevelen waar u van houdt. U krijgt een verwijzingsprovisie wanneer uw gebruikers een product kopen nadat ze op uw link hebben geklikt.

Om geld te verdienen met affiliate marketing, moet je modemerken en -merken vinden met een affiliate-programma. De grootste partner waarmee u zich kunt aanmelden is Amazon Affiliates . Ze hebben tonnen producten in mode, kleding en accessoires die u kunt aanbevelen en ervoor kunt laten betalen.

Raadpleeg onze handleiding over het toevoegen en beheren van affiliate links in WordPress .

3. Bouw een Instagram volgen

Instagram heeft zichzelf geplaatst als het belangrijkste sociale netwerk voor beïnvloeders van mode en stijl. Je moet lid worden van Instagram en beginnen met posten met relevante hashtags om ervoor te zorgen dat je berichten de juiste doelgroep bereiken.

De beste manier om met een Instagram-strategie te komen, is door andere topmodeblogs op Instagram te volgen. Bestudeer hun berichten, beschrijvingen en hashtags en probeer hetzelfde effect te repliceren met je Instagram-berichten.

Je moet ook netwerken met andere influencers en S4S doen, delen voor delen, campagnes. In deze strategie zal elk feest de Instagram-posts van de ander delen en taggen. Het helpt beide mensen hun volgzaamheid te vergroten.

Een andere eenvoudige manier om Instagram-volgers te bouwen, is door uw Instagram-berichten te delen op uw WordPress-blog .

4. Merkpromoties

Sta merken toe om naar u uit te reiken

Neem contact op met merken, fashion startups en bureaus om met hen samen te werken. De beste manier om te achterhalen welke bedrijven blogpromoties doen, is om topmodebloggers en hun Instagram-berichten in de gaten te houden.

Bekijk onze gids over bewezen manieren om geld te verdienen met je blog voor meer manieren om inkomsten te genereren met je modeblog .

Mastering WordPress-vaardigheden

WordPress is gebruiksvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Wanneer u echter een nieuw platform begint te gebruiken, zijn er altijd nieuwe dingen om te ontdekken en te leren. Dit is waar WPBeginner kan helpen.

WPBeginner is de grootste gratis WordPress-bronsite voor beginners. We hebben veel nuttige inhoud die speciaal is gemaakt voor beginners, bedrijfseigenaren en bloggers.

Als u uw WordPress-vaardigheden wilt uitbreiden, moet u het volgende controleren:

 • WPBeginner-woordenboek – Onze woordenlijst van WordPress is de beste plaats om bekend te raken met het WordPress-jargon
 • WPBeginner-video’s – Nieuwe WordPress-gebruikers kunnen met deze 23 video’s beginnen om WordPress onder de knie te krijgen.
 • WPBeginner Blog – De centrale plaats voor al onze WordPress-zelfstudies en -gidsen.

Je kunt je ook abonneren op ons YouTube-kanaal, waar we regelmatig nieuwe videozelfstudies uploaden om je te helpen WordPress te leren kennen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen met je modeblog en er geld mee verdient. Wellicht wilt u ook onze ultieme WordPress beveiligingsgids bekijken om uw blog veilig te houden.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format