Hoe Google AdSense naar uw WordPress-site op de juiste manier toe te voegen - DeLaatbusiness

Hoe Google AdSense naar uw WordPress-site op de juiste manier toe te voegen

5 min


132
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Google AdSense is een van de populairste manieren om inkomsten te genereren met uw website. U kunt eenvoudig Google AdSense toevoegen aan uw WordPress-site en beginnen met het verdienen van geld. In dit artikel laten we u zien hoe u Google AdSense in WordPress kunt toevoegen, samen met enkele praktische tips en tips om uw inkomsten te verhogen.

Juiste toevoeging van Google AdSense in WordPress

Wat is Google AdSense?

Google AdSense is een advertentienetwerk van Google waarmee bloggers en website-eigenaren geld kunnen verdienen door tekst, afbeeldingen, video en andere interactieve advertenties op hun websites weer te geven. Deze advertenties worden getarget op inhoud van de site en doelgroep.

Google AdSense is probleemloos omdat u geen advertenties hoeft te maken of zich zorgen hoeft te maken over het verzamelen van geld. Google beheert en onderhoudt relaties met de adverteerders. Zij verzamelen de betaling, nemen hun beheervergoeding en sturen de rest van het geld naar u.

AdSense biedt CPC-advertenties (kosten per klik), wat betekent dat u geld verdient telkens wanneer een gebruiker op de advertentie op uw website klikt. Het ontvangen bedrag per klik varieert op basis van verschillende factoren.

Als je de video niet leuk vindt of meer instructies nodig hebt, ga dan door met lezen.

Aan de slag met AdSense

Het eerste dat u hoeft te doen, is u aanmelden voor een Google AdSense-account . Als je een Gmail-account hebt, kun je je bestaande account gebruiken om je aan te melden.

Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, ontvangt u binnen 6 – 8 uur een e-mail waarin staat of u de eerste stap van het beoordelingsproces hebt doorlopen. Als u de eerste controle hebt doorstaan, kunt u zich aanmelden bij uw AdSense-account en uw advertentiecode opvragen.

Begin door te klikken op het tabblad Mijn advertenties en klik vervolgens op de knop Nieuw advertentieblok .

Een nieuw AdSense-advertentieblok maken

Hiermee wordt u naar een nieuw advertentiescherm gebracht en wordt u gevraagd een advertentietype te kiezen. U kunt kiezen uit ‘tekst- en display-advertenties’, ‘In-feed-advertenties’ en ‘In-artikel-advertenties’.

Als u niet zeker bent, begin dan met de tekst- en display-advertenties.

Vervolgens moet u een naam voor dit advertentieblok opgeven en het advertentieformaat, -type, -stijl en -kleuren selecteren.

De naam van de advertentie wordt alleen voor interne doeleinden gebruikt, dus u kunt hem een ​​naam geven zoals “zijbalk op de site”.

De volgende optie is het kiezen van de advertentieomvang. Hoewel Google een grote verscheidenheid aan advertentieformaten biedt, zijn er bepaalde formaten die onder aanbevolen worden weergegeven, omdat deze het populairst zijn onder adverteerders.

Wat dat betekent is dat deze advertenties waarschijnlijk een hogere voorraad hebben, dus een betere uitbetaling.

Daarna moet u het advertentietype kiezen. We raden aan om zowel tekst- als display-advertenties te gebruiken.

Met de advertentiestijl kunt u de weergave van uw op tekst gebaseerde advertentieblokken beheren. We raden u aan het kleurenschema van uw site te gebruiken voor de beste resultaten.

Met de functie aangepaste kanalen kunt u de advertentieprestaties op basis van sites beter volgen. U hoeft het niet te gebruiken als u het niet wilt.

Voor ‘Als geen advertenties beschikbaar’ optie, kunt u ervoor kiezen om de advertentieruimte samen te vouwen of vul het met uw eigen advertentie. Dit wordt weergegeven wanneer Google geen geschikte advertentie kan vinden (wat zelden gebeurt).

Zodra u klaar bent met deze installatie, klikt u gewoon op de knop Opslaan en krijgt u de code. Er wordt een bericht weergegeven met de melding ‘Advertentie is gemaakt’ en u ziet ook de advertentiecode.

Kopieer uw advertentiecode en plak deze in een gewone teksteditor zoals Kladblok of Teksteditor. Je hebt het nodig in de volgende stap.

Google AdSense toevoegen in WordPress

U moet bepalen waar u de advertentie op uw website wilt weergeven. Advertenties worden meestal weergegeven in de zijbalk . U kunt Google Adsense toevoegen aan uw zijbalk met behulp van WordPress-widgets .

Ga eenvoudig naar de pagina Uiterlijk »Widgets in uw WordPress-beheerdersgebied. Sleep vervolgens de widget ‘Aangepaste HTML’ naar het gewenste widgetgebied en plak hierin uw Google AdSense-code.

Voeg uw AdSense-advertentiecode toe aan de aangepaste HTML-widget in WordPress

Voor een betere controle over het plaatsen en volgen, raden wij u aan AdSanity WordPress-plug-in te bekijken. (Zie: Beste Ad Management WordPress-oplossingen )

Praktische tips en veelgestelde vragen van AdSense

In de loop der jaren hebben we verschillende AdSense-gerelateerde vragen beantwoord. Nadat AdSense op verschillende van onze sites is gebruikt, zoals List25 , hebben we veel geleerd over optimaliseren. Hieronder volgen enkele praktische tips en veelgestelde vragen van AdSense.

Wat is de beste AdSense-advertentieformaat?

Hoewel advertentieplaatsing de sleutel is, hebben we geconstateerd dat de beste formaten 336 × 280 en 300 × 250 zijn. Deze advertenties passen meestal op de meeste schermformaten en hebben ook de beste betalingsrente.

Wat is de beste AdSense-plaatsing?

Dit is volledig afhankelijk van je lay-out. Het doel is om meer klikken te ontvangen, dus u wilt uw advertenties op een prominentere plaats plaatsen. We hebben geconstateerd dat advertenties in post-inhoud aan de bovenkant van het scherm de meeste klikken genereren.

Verschillende gebruikers hebben ons gevraagd over het toevoegen van AdSense in een zwevende widget omdat deze erg prominent is. We raden dit ten zeerste af, omdat dit niet is toegestaan ​​volgens de Servicevoorwaarden van Google. Als u hun Servicevoorwaarden schendt, kunt u worden uitgesloten van het programma.

Kan ik op mijn eigen Google AdSense-advertenties klikken?

Vaak zijn beginners geneigd om op hun eigen advertenties te klikken of hun familieleden te vragen op hun advertenties te klikken. Doe dat alsjeblieft niet. Het algoritme van Google is erg slim en weet wanneer u op uw eigen advertentie klikt. Dit kan je uit het programma laten verbannen.

Wat is Page RPM in Google AdSense?

RPM staat voor Revenue per Mille, wat inkomsten per 1000 vertoningen betekent. Dit wordt bepaald door het totale aantal klikken en de kosten per klik te vermenigvuldigen en dat vervolgens te delen door het totale aantal paginaweergaves.

Kan ik mijn Blogger of YouTube AdSense-account gebruiken met WordPress?

Ja, dat kan. Als u AdSense op een van Google’s gehoste platforms zoals Blogger of YouTube bent gaan gebruiken, kunt u uw AdSense-accounttype wijzigen en gebruiken met WordPress. U moet Google AdSense voorzien van de URL van de site waarmee u inkomsten wilt genereren door een aanvraagformulier in te vullen.

Meld u aan bij uw AdSense-account en klik onder ‘Mijn advertenties’ op de optie ‘Andere producten’. Vervolgens moet u op ‘Nu upgraden’ klikken en het aanvraagformulier invullen.

Wat is CTR in Google AdSense?

CTR of click-through-rates verschillen enorm voor verschillende soorten websites. Uw advertentieklikken zijn afhankelijk van veel factoren, zoals de onderwerpen van uw website, uw doelgroeptype, advertentieplaatsing op uw site en meer. De ideale CTR voor Google AdSense is erg moeilijk te definiëren omdat u geen toegang heeft tot de klikfrequenties van andere websites zoals die van u.

Google AdSense heeft echter ingebouwde hulpprogramma’s waarmee u berichten kunt weergeven als uw site geen goede CTR heeft. U kunt de optimalisatiegidsen volgen die worden weergegeven in het Google AdSense-dashboard om uw advertentie-inkomsten te verbeteren.

Wanneer en hoe betaalt Google AdSense uitgevers?

Elke maand berekent Google AdSense de inkomsten van uw vorige maand en geeft deze weer op uw ‘Transacties’-pagina. Als uw inkomsten overeenkomen met de vereiste drempel, wordt uw betaling verwerkt en vrijgegeven tegen de 21e van die maand.

Er zijn meerdere betaalmethoden beschikbaar, waaronder directe elektronische overdracht, overboeking, cheque, Western Union en meer.

Waarom heeft Google AdSense mijn aanvraag afgewezen?

Google Adsense kan uw aanvraag afwijzen als uw website niet voldoet aan het programmabeleid van AdSense of hun algemene voorwaarden.

Wat zijn de vereisten om de Google AdSense-aanvraag goedgekeurd te krijgen?

Dit zijn de minimumvereisten om uw Google AdSense-accounttoepassing goedgekeurd te krijgen.

  • Uw website en al zijn inhoud moeten voldoen aan het programmabeleid en de algemene voorwaarden van AdSense.
  • Uw website moet minstens 6 maanden oud zijn.
  • U, de aanvrager, moet ouder zijn dan 18 jaar.

Opmerking: zelfs als uw toepassing aan alle vereisten voldoet, behoudt Google AdSense zich nog steeds het recht voor om uw aanvraag af te wijzen.

Kan ik Google AdSense toevoegen aan mijn WordPress.com-blog?

WordPress.com staat niet toe dat u Google AdSense aan uw website toevoegt, tenzij u een upgrade naar het bedrijfsplan uitvoert. Raadpleeg onze handleiding over het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org voor meer informatie over dit onderwerp .

Wat is het verschil tussen Google Adsense versus Google AdWords?

Met Google AdWords kunt u adverteren op andere websites, inclusief de websites die deelnemen aan het Google AdSense-programma.

Met Google AdSense kunt u geld verdienen met uw website door advertenties op uw website weer te geven.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen Google Adsense toe te voegen aan uw WordPress-site. U kunt ook onze gids bekijken op 25 manieren om online blogging met geld te verdienen .


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *