Hoe grote afbeeldingen in WordPress te uploaden - DeLaatbusiness

Hoe grote afbeeldingen in WordPress te uploaden

3 min


104
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Onlangs heeft een van onze gebruikers ons gevraagd hoe ze grote afbeeldingen in WordPress kunnen uploaden. Veel gebruikers zien een fout bij het uploaden van grotere afbeeldingen in WordPress. Dit komt door de maximale bestandsgrootte. In dit artikel laten we u zien hoe u dit kunt oplossen en grote afbeeldingen kunt uploaden in WordPress.

Grote bestandsgroottefout

Waarom kun je geen grote afbeeldingen uploaden in WordPress?

Uw hostingprovider van WordPress heeft zijn servers mogelijk zodanig geconfigureerd dat er een redelijke limiet is aan de bestandsgrootte van bestanden.

Je kunt deze limiet zien door naar Media »Nieuwe pagina toevoegen te gaan.

maximale upload bestandsgrootte in WordPress

Als de limiet lager is dan het bestand dat u probeert te uploaden, ziet u een fout als volgt: ‘filename.jpg overschrijdt de maximale uploadgrootte voor deze site’ .

Een ander probleem dat u ervan kan weerhouden om grote afbeeldingsbestanden te uploaden, is geheugenlimiet.

Uw WordPress-site kan standaard een redelijke hoeveelheid geheugen gebruiken. Wanneer een script te lang wordt uitgevoerd en de gedefinieerde geheugenlimiet wordt uitgeput, ziet u een fout.

Als u een van deze fouten tegenkomt, kunt u dit artikel in dit artikel gebruiken om grote bestanden naar WordPress te uploaden.

Uploadgrootte van afbeeldingen in WordPress

Als u grote afbeeldingen en mediabestanden in WordPress wilt uploaden, dan kunt u hier het probleem met de uploadgrootte van afbeeldingen in WordPress oplossen.

Voeg eenvoudig deze code in uw thema functions.php bestand.

1
2
3
@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' );
@ini_set( 'post_max_size', '64M');
@ini_set( 'max_execution_time', '300' );

Deze code probeert de upload-maximale bestandsgrootte, post maxiumum-grootte en maximale uitvoeringstermijnen voor uw WordPress-site te verhogen. Dit werkt echter mogelijk niet voor sommige WordPress-websites.

In dat geval kunt u proberen deze code toe te voegen aan uw .htaccess-bestand in de hoofdmap van uw site.

1
2
3
4
php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

Als beide methoden mislukken, kunt u proberen deze waarden aan te passen met het php.ini-bestand.

Het php.ini-bestand is een configuratiebestand dat door PHP wordt gebruikt om instellingen te definiëren. Gebruikers van shared hosting hebben meestal geen toegang tot het hoofdbestand. U kunt echter nog steeds een lege php.ini maken in de hoofdmap van uw site met behulp van een FTP-client .

Een nieuw bestand maken met behulp van FTP

Voeg eenvoudig deze code toe aan uw php.ini-bestand:

1
2
3
upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 300

Bekijk onze handleiding over het vergroten van de maximale bestandsuploadgrootte in WordPress voor meer informatie.

Moet u echt grote afbeeldingsbestanden in WordPress uploaden?

Afbeeldingen laden meer tijd dan tekst. Dit betekent dat als u grote afbeeldingenbestanden hebt, het langer zou duren voordat uw website werd geladen.

Zoekmachines houden niet van langzame websites en uw pagina’s met grote afbeeldingen staan ​​mogelijk niet hoog in de zoekresultaten. Dit kost u verkeer en heeft invloed op uw bedrijfsdoelen.

We begrijpen dat veel eigenaren van een fotosite mogelijk afbeeldingen van hoge kwaliteit willen uploaden naar hun site. Beelden van hoge kwaliteit kunnen echter worden geoptimaliseerd om redelijke bestandsgroottes te hebben zonder al te veel kwaliteit te verliezen.

Eerst zouden we u aanraden om te leren hoe u afbeeldingen voor internetkunt optimaliseren . U kunt de bestandsgrootte van afbeeldingen verkleinen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. U kunt afbeeldingen ook vergroten of verkleinen vanuit uw WordPress-beheergebied.

Vervolgens zou u Envira Gallery moeten gebruiken om afbeeldingen op uw website weer te geven. Envira toont prachtig beeldgalerijen zonder uw website te vertragen. Het is ongelooflijk snel, mooi en werkt op alle apparaten. We geloven dat dit de beste plugin voor Photo Gallery is voor WordPress .

Veel populaire websites vertrouwen op CDN’s voor statische inhoud zoals afbeeldingen. CDN (content delivery network) bedient uw afbeeldingen van servers over de hele wereld. Hierdoor worden uw afbeeldingen en de rest van uw website tegelijkertijd geladen. Het verbetert ook de SEO en gebruikerservaring van uw site.

Raadpleeg onze handleiding over het installeren en instellen van de WordPress CDN-oplossing voor gedetailleerde instructies.

Dat is alles, we hopen dat deze handleiding u heeft geholpen bij het leren hoe u grote afbeeldingen kunt uploaden in WordPress. Wellicht wilt u ook onze handleiding over het verkleinen en vergroten van afbeeldingen zonder de kwaliteit te verliezen .


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *