Hoe installeer ik WP Super Cache voor beginners - DeLaatbusiness

Hoe installeer ik WP Super Cache voor beginners

4 min


104
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Zoekmachines beschouwen sitesnelheid als een belangrijke factor voor het rangschikken van zoekmachines. Dit is de reden waarom we bij WPBeginner ons best doen om de laadsnelheid van de site naar een optimaal niveau te verbeteren. Als we dat doen, hebben we gemerkt dat het cachen van onze website ons heeft geholpen de sitesnelheid te verbeteren en enorme pieken in het verkeer in balans te houden. We gebruiken W3 Total Cache om de prestaties van onze website te verbeteren. Veel van onze lezers vroegen ons echter hoe WP Super Cache moest worden geïnstalleerd en ingesteld. Daarom zullen we u in deze handleiding laten zien hoe u WP Super Cache installeert en juist instelt.

Opmerking: zowel W3 Total Cache als WP Super Cache zijn geweldige plug-ins. We raden u ten sterkste aan om de ene of de andere te gebruiken, afhankelijk van uw behoeften.

Allereerst moet u de WP Super Cache-plug-in installeren en activeren (zelfstudie: hoe u een WordPress-plug-in installeert ). Na activering meldt WP Super Cache u dat caching op dit moment niet is ingeschakeld op uw website.

WP Super Cache instellen – De gemakkelijke manier

Ga naar Instellingen »WP Super Cache om de cache in te schakelen . Schakel op het tabblad Easy caching in en klik op de knop voor de updatestatus.

Cache inschakelen in WP Super Cache voor WordPress

Nadat u de cache hebt ingeschakeld, klikt u op de knop Testcache om te controleren of deze werkt. WP Super Cache haalt uw WordPress-site twee keer op en vergelijkt de tijdstempels van beide pagina’s. Als de beide tijdstempels overeenkomen, betekent dit dat caching nu op uw site werkt.

WP Super Cache Geavanceerd instellen

WP super cache is een krachtige plug-in, en het komt met veel geavanceerde opties. Deze opties kunnen de prestaties van uw site verder verbeteren. Om WP Super Cache met vooraf ingestelde opties in te stellen, ga je naar Instellingen »WP Super Cache en klik je op het tabblad Geavanceerd.

Vooraf ingesteld voor WP Super Cache

Schakel Caching in Schakel
eerst het selectievakje Cachenhots naar deze website in voor snelle toegang . Hieronder ziet u drie cacheopties. WP Super Cache gebruikt standaard PHP om cachebestanden weer te geven. Het gebruik van PHP voor cachebestanden kan echter resource-intensief zijn, met name in shared hosting-omgevingen. We raden u daarom aan om mod_rewrite te gebruiken om cachebestanden weer te geven. Blader daarna naar beneden en druk op de updatestatusknop om deze instellingen op te slaan.

In WP Super Cache wordt nu een melding weergegeven dat de mod_rewrite-regels moeten worden bijgewerkt en mogelijk een andere melding over het plannen van garbagecollection. Blader naar beneden op de pagina en u ziet mod_rewrite-regels die moeten worden toegevoegd. Klik op de knop Mod_Rewrite-regels bijwerken om deze regels bij te werken. Zodra de mod_rewrite-regels zijn bijgewerkt, wordt dit gedeelte groen.

Om de melding over garbage collection op te lossen, scrolt u omlaag op de pagina met voorinstellingen naar het gedeelte Vervaltijd en garbage-verzameling en stelt u een tijd en frequentie in voor het ophalen van cache-bestanden in de cache op uw server.

Planning van garbage collection en instellen van de cache-vervaldatum

Compressie inschakelen in WP Super Cache : Compressie stelt WP Super Cache in staat om cachebestanden weer te geven als gecomprimeerde bestanden. Deze bestanden worden snel gedownload door gebruikersbrowsers vanwege hun kleinere formaat. Als u compressie wilt inschakelen, vinkt u het selectievakje met de tekst Comprimeer pagina’s aan, zodat deze sneller aan bezoekers worden weergegeven .

CDN instellen met WP Super Cache

De meeste inhoudswebsites serveren veel statische bestanden bij elke paginavraag. Deze bestanden zijn JavaScripts, afbeeldingen, stylesheets, enz. Anders dan uw WordPress-berichten die dynamisch worden gegenereerd door PHP, kunnen deze bestanden worden weergegeven met behulp van een Content Delivery Network (CDN). Als je niet weet wat een CDN is of waarom je een CDN nodig hebt, bekijk dan onze infographic ” What the Heck is a CDN “.

Bij WPBeginner gebruiken we MaxCDN . Je kunt onze blauwdruk lezen over waarom we MaxCDN gebruiken . Als u hulp nodig hebt bij het instellen van MaxCDN , hebben we al een zelfstudie voor het installeren en instellen van MaxCDN voor WordPress . De tutorial maakt gebruik van W3 Total cache, maar het basisconcept is hetzelfde.

Om CDN met WP Super Cache in te stellen, klikt u op het tabblad CDN en vinkt u het vakje aan naast CDN-ondersteuning inschakelen . Voer uw offsite URL in, die de url van uw pullzone zal zijn. Bijvoorbeeld http://cdn.wpbeginner.com

MaxCDN instellen met WP Super Cache

Voer in het aanvullende veld CNAME’s andere CNAME’s in die u voor uw pullzone hebt gemaakt. Bijvoorbeeld http://cdn1.wpbeginner.com, http://cdn2.wpbeginner.com, http://cdn3.wpbeginner.com

Schakel ten slotte het selectievakje bij ‘ https-URL’s overslaan’ om fouten met ‘gemengde inhoud’ te voorkomen en wijzigingen op te slaan. Nu is uw website nu klaar om statische inhoud van een CDN te presenteren.

Serveer een statische site met WP Super Cache

Met de preload-modus in WP Super Cache kunt u supercache-statische bestanden voor al uw berichten en pagina’s maken en een statische website bedienen. Je vraagt ​​je misschien af waarom zou iemand dat willen doen?

Om serverbronnen te sparen. 
Om een ​​oude site te bedienen die niet meer wordt bijgewerkt. 
De sitesnelheid verbeteren door alleen statische inhoud te leveren.

Dit waren slechts enkele redenen, maar er kunnen nog veel meer redenen en situaties zijn waarbij u PHP-processen volledig wilt uitschakelen. Maak je geen zorgen dat je WordPress normaal werkt, en je kunt nog steeds je inhoud beheren met WordPress.

Preload WP Super Cache en serveer statische bestanden

Vernieuwen cache-bestanden van preload-bestanden worden standaard op nul gezet, de minimaal vereiste tijd is minimaal 30 minuten. Het vooraf laden van uw gehele WordPress-site kost wat tijd en verbruikt veel bronnen op uw server. U kunt dit op 0 laten staan ​​als u niet wilt dat uw statische bestanden vervallen tenzij u de cache handmatig ververst.

We hopen dat deze handleiding u heeft geholpen bij het instellen van WP Super Cache op uw WordPress-blog. Voor plug-in-specifieke ondersteuning plaatst u al uw vragen in de WordPress-ondersteuningsforums voor de auteur van de plug-in. Lees onze handleiding over hoe u naar WordPress-ondersteuning kunt vragen en deze kunt krijgen .


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format