Hoe u uw AdSense-inkomsten kunt optimaliseren in WordPress - DeLaatbusiness

Hoe u uw AdSense-inkomsten kunt optimaliseren in WordPress

7 min


115
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u uw Google AdSense- inkomsten verhogen? Onlangs heeft een van onze gebruikers ons gevraagd om enkele AdSense-optimalisatietips voor WordPress-gebruikers te delen. In dit artikel geven we tips over hoe u uw AdSense-inkomsten kunt vergroten, een lijst met een aantal fantastische, voor AdSense geoptimaliseerde WordPress-thema’s en een lijst met plug-ins waarmee u uw AdSense-inkomsten kunt vergroten.

Klinkt goed? Laten we beginnen.

AdSense-inkomsten laten groeien

Wat is AdSense en hoe werkt het?

Google AdSense is een advertentienetwerk van Google waarmee bloggers en website-eigenaren geld verdienen door tekst, afbeeldingen, video en andere interactieve advertenties weer te geven op hun websites. Deze advertenties worden getarget op inhoud van de site en doelgroep.

AdSense-advertenties zijn CPC (kosten per klik), wat betekent dat u wordt betaald voor elke keer dat een advertentie op uw website wordt geklikt. Het bedrag dat u per klik ontvangt, is afhankelijk van de advertentie-inhoud en de demografische gegevens van de gebruiker.

U kunt dus 10 klikken ontvangen voor uw advertenties waarbij één klik $ 6 waard is, terwijl anderen slechts $ 0,20 per stuk werken.

Het hangt allemaal af van de demografische en site-inhoud van uw gebruiker. Verkeer afkomstig uit tier-1-landen (VS, VK, Australië en Canada) krijgt bijvoorbeeld meestal een veel hogere CPC versus verkeer uit tier-3-landen.

Hier zijn drie factoren die van invloed zijn op uw algehele AdSense-inkomsten:

  • Advertentieformaat
  • Advertentieplaatsing
  • Kwaliteit van het verkeer

Laten we eens kijken welke grootte en positie van AdSense het beste presteren.

Beste Adsense-advertentieformaat en -plaatsing

Aangezien we weten dat de inkomsten van Adsense afhankelijk zijn van hoe uw gebruikers omgaan met advertenties op uw website, is strategische plaatsing van advertenties van cruciaal belang voor het verhogen van uw AdSense-inkomsten.

In onze ervaring zijn de AdSense-formaten die het beste werken:

  • 336 x 280 (grote rechthoek)
  • 300 x 250
  • 728 x 90
  • 160 x 600

Merk op dat dit vrij grote advertenties zijn dus standaard prominenter. De gebieden waar u ze in het algemeen zou plaatsen, moeten ook prominent zijn.

De ideale advertentieplaatsingen zijn de koptekst van uw site, de inhoud, de inhoud en de post-inhoud.

Sidebar-advertenties hebben zelden een goede klikfrequentie (CTR), dus we hebben de neiging om ze helemaal te vermijden.

De algemene vuistregel is dat u ten minste één advertentieblok boven de vouw van uw website moet plaatsen. Boven de vouw is het gebied zichtbaar voor gebruikers wanneer ze op uw website terechtkomen zonder te scrollen.

Advertenties boven de vouw plaatsen

Er zijn maar weinig AdSense-plaatsingen die u absoluut wilt vermijden, omdat dit ertoe kan leiden dat uw account wordt beëindigd.

Zwevende scrolle Advertenties – Sommige uitgevers gebruiken zwevende zijbalk-widgets of zwevende voetbalk-balken om advertenties weer te geven die met gebruikers scrollen. We hebben gezien dat mensen hun AdSense-account hiervoor hebben verbannen, dus raden we aan om deze plaatsing niet te gebruiken.

Pop-upadvertenties – We hebben ook mensen gezien die hun AdSense-advertenties in een pop-up met light-boxes weergeven . Dit is ook in strijd met het AdSense-beleid en u moet deze plaatsing vermijden.

Advertenties boven paginering – Een van de beste plaatsen om onbedoelde klikken te genereren, is paginering boven . We hebben een waarschuwing van Google ontvangen en snel een wijziging aangebracht om te voorkomen dat onze account wordt opgeschort.

Wat u ook doet, NIET op uw eigen advertenties klikken. Omdat dat een goede manier is om uw Google-account te laten verbannen.

Laten we, gezegd zijnde, eens kijken naar de beste Google AdSense plug-ins voor WordPress die u kunnen helpen uw AdSense-inkomsten te vergroten.

Adsense-advertenties beheren en invoegen in WordPress

De beste manier om advertenties in WordPress te beheren, is door een plug-in voor advertentiebeheer te gebruiken . Met deze plug-ins kunt u uw advertenties vanaf één plek invoegen en beheren zonder een code te hoeven schrijven.

Hier zijn een aantal WordPress-plug-ins om uw AdSense-plaatsingen te optimaliseren.

1. Plaats postadvertenties

Voeg advertenties toe

Zoals de naam doet vermoeden, is Insert Post Ads een gratis plug-in waarmee je eenvoudig advertenties kunt invoegen in je WordPress-blogposts.

Met de plug-in kunt u uw advertenties tussen uw alinea’s plaatsen, wat uw inkomsten aanzienlijk kan verhogen.

Het is heel gemakkelijk te gebruiken en vereist geen ingewikkelde instellingen. Maak eenvoudig een nieuw advertentieblok en plak de Adsense-advertentiecode. Selecteer waar u de advertentie wilt laten verschijnen, bijvoorbeeld na paragraaf 1 en publiceer het advertentieblok. Dat is alles, de plug-in zal automatisch de advertentie in uw berichten weergeven.

Bekijk onze tutorial over hoe u advertenties invoegt in uw berichtinhoud in WordPress.

2. Adsanity

Adsanity

Adsanity is een premium WordPress-plug-in om advertenties op uw WordPress-site correct te beheren. Het werkt met alle advertentieplatforms, waaronder Google AdSense. U kunt eenvoudig advertenties maken en invoegen op uw WordPress-site en al uw advertentieblokken beheren vanuit uw WordPress-beheergebied.

U kunt advertentiegroepen maken en advertenties op roterende basis weergeven. U kunt ook advertenties weergeven met behulp van WordPress-widgets slepen en neerzetten. Raadpleeg onze tutorial over hoe u advertenties in WordPress met Adsanity-plug-ins beheert voor meer informatie .

3. OIO-uitgever

OIO-uitgever

OIO Publisher is een ander hulpprogramma voor advertentiemanagement dat beschikbaar is voor WordPress. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt u een gemakkelijkere manier om AdSense-advertenties te beheren en in te voegen in uw WordPress-site. U kunt advertentiezones voor verschillende advertentieblokken maken en knoppen en widgets gebruiken om advertenties op uw site in te voegen. OIO Publisher biedt ook statistieken over hoe het met uw advertentieblokken gaat. Bekijk onze tutorial over het beheren van advertenties in WordPress met OIO Publisher .

Deze plug-ins werken met alle WordPress-thema’s en we raden u ten zeerste aan ze voor uw advertentieplaatsingen te gebruiken.

Als u op het punt staat een nieuwe website te gaan gebruiken, kunt u overwegen om enkele van de AdSense-geoptimaliseerde WordPress-thema’s te gebruiken.

Adsense geoptimaliseerde thema’s voor WordPress

Hoewel u Google AdSense kunt toevoegen aan elk WordPress-thema, zijn er enkele WordPress-thema’s die meer zijn geoptimaliseerd voor advertenties. Deze thema’s hebben speciale speciale gebieden waar u een advertentiecode kunt plaatsen of een lay-out waarmee u advertenties op geoptimaliseerde locaties kunt invoegen.

Hier zijn enkele Adsense geoptimaliseerde WordPress-thema’s die u kunt gebruiken.

1. ModernMag

ModernMag

ModernMag is een voor Adsense geschikt WordPress-thema. Het is volledig mobiel responsief en in tegenstelling tot andere premium thema’s is het eenvoudig in te stellen en helemaal rommelvrij. ModernMag werkt goed met alle ad management-plug-ins voor WordPress. Met de lay-out van de thema’s kunt u eenvoudig verschillende advertentie-eenheden plaatsen op elke locatie op uw site.

2. Magazine Pro

Magazine Pro

Magazine Pro is een volledig responsief Adsense-vriendelijk WordPress-thema van StudioPress . Magazine Pro is gebaseerd op het krachtige themakader van Genesis en wordt geleverd met een oerdegelijke codestichting die is geoptimaliseerd voor prestaties. De lay-out van het thema biedt voldoende ruimte om uw AdSense-advertenties overal op de site weer te geven. Het is ook volledig compatibel met ad management-plug-ins die we hierboven hebben genoemd.

3. CWP Youit

CWP Youit

CWP Youit is een Adsense geoptimaliseerd WordPress-thema voor gaming- en tijdschriftenwebsites. Het wordt geleverd met gemakkelijk te gebruiken spots voor uw Adsense-advertentieplaatsingen direct onder de berichtblokken op de voorpagina. Dankzij het mobiele responsieve ontwerp kunt u Adsense-advertenties overal op uw site gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het overtreden van de lay-out van de site. CWP Youit is ook compatibel met alle populaire ad management plug-ins. Het heeft een flexibel ontwerp dat het geschikt maakt voor allerlei soorten websites.

4. RedWaves Lite

RedWaves Lite

RedWaves Lite is een gratis Adsense geoptimaliseerd WordPress-thema. Het heeft een minimalistisch ontwerp met een volledig mobielvriendelijke lay-out. Het koptekstgedeelte ondersteunt een groot banneradvertentieblok dat zichzelf aanpast voor mobiele apparaten. Het wordt geleverd met eenvoudige aanpassingsopties en volledige ondersteuning voor postminiatuur. Het kan worden gebruikt als een multifunctioneel thema dat geschikt is voor elke soort website.

5. MH-nieuwsdesk

MH-nieuwsdesk

MH Newsdesk is een volledig mobielvriendelijk WordPress-thema voor tijdschriften en nieuwswebsites. Het belangrijkste kenmerk van dit thema is dat het volledig Adsense geoptimaliseerd thema is voor WordPress-sites. Thema wordt geleverd met 14 gereedschappen voor widgets waarmee u uw advertentie-widgets overal op uw site kunt plaatsen.

6. Digitaal

Digitaal

Digitaal is een gratis Adsense-vriendelijk WordPress-thema. Het is een multifunctioneel thema met een volledig responsieve lay-out. Het wordt geleverd met volledige ondersteuning voor WooCommerce en een ingebouwde schuifregelaar. Digitaal kan eenvoudig worden aangepast met aangepaste kop-, achtergrond- en kleuropties.

7. MH Squared

MH Squared

MH Squared is een premium WordPress-thema dat is geoptimaliseerd voor Adsense. Het wordt geleverd met kant-en-klaar plaatsen voor advertentieplaatsing. De thema-indeling is volledig mobiel-responsief en ziet er even goed uit op alle schermformaten. Het wordt geleverd met aangepaste thema-opties en is sterk geoptimaliseerd voor prestaties.

8. ProMax

Promax

ProMax is een prachtig ontworpen gratis Adsense klaar thema voor WordPress. Het wordt geleverd met voldoende plekken om uw Adsense-advertenties prominent boven het vouwgebied weer te geven zonder de gebruikerservaring in gevaar te brengen. Het thema heeft een eigen achtergrond, koptekst en sociaal menu.

9. TruePixel

TruePixel

TruePixel is een multi-purpose volledig responsief WordPress-thema geoptimaliseerd voor Adsense en SEO. Het wordt geleverd met aangepaste opties zoals prallax-scrollen, meerdere adsense-widgets, meerdere lay-outkeuzes, kleurvariaties, een vast menu en een zeer uitgebreid themakeuzepaneel.

10. Nominaal

nominaal

Nominal is een volledig responsive Adsense-klaar WordPress-thema. Het heeft rustgevende kleuren en een mobiele respnensieve lay-out. Het thema wordt geleverd met meerdere Adsense-gebieden waar u uw advertentiecode kunt plaatsen om uw inkomsten te verhogen met een hogere CTR.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen uw AdSense-inkomsten in WordPress te optimaliseren en uw inkomsten te verhogen.

Hoewel Adsense een uitstekende manier is om inkomsten te genereren met uw site, raden we alle gebruikers aan om het verdienvermogen van hun site te diversifiëren met affiliate marketing. Bekijk onze lijst met de beste marketingtools en plug-ins voor WordPress en ontdek hoe u uw gelieerde inkomsten kunt verhogen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format