Hoe Wijzigingen in WordPress Ongedaan maken met Post Revisies - DeLaatbusiness

Hoe Wijzigingen in WordPress Ongedaan maken met Post Revisies

4 min


118
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wist u dat WordPress wordt geleverd met een ingebouwde functie waarmee u wijzigingen ongedaan kunt maken en kunt teruggaan naar een vorige versie van een bericht. Deze functie wordt Post Revisies of gewoon Revisies genoemd .

De meesten van ons maken fouten bij het schrijven. Soms zou je willen dat je wat je eerder schreef niet had verwijderd. Met revisies kunt u dit corrigeren door terug te gaan in de tijd en de wijzigingen ongedaan te maken.

In dit artikel laten we u zien hoe u gemakkelijk wijzigingen in WordPress ongedaan kunt maken met postrevisies.

Wat is berichtherziening?

WordPress wordt geleverd met een krachtig systeem om de revisiegeschiedenis op te slaan voor elke post of pagina die u schrijft.

Voor elke concepttekst waaraan u werkt, slaat WordPress automatisch een tijdelijke revisie op. Dit type revisie wordt automatisch opslaan genoemd.

WordPress slaat elke 60 seconden een automatisch opslaan op. Het vervangt ook automatisch de oudere versie door de nieuwe auto-save.

Berichten automatisch opslaan in WordPress

Met de functie Automatisch opslaan kunt u inhoud herstellen als er iets fout gaat voordat u het kunt opslaan. Als uw browser bijvoorbeeld is vastgelopen of uw computer is opgehangen tijdens het schrijven, kunt u uw laatste trekking herstellen vanaf de automatische opslag.

WordPress slaat ook postherzieningen op telkens wanneer een gebruiker op de knop Opslaan, Updaten of Publiceren klikt. In tegenstelling tot automatische opslag worden deze revisies permanent opgeslagen in de WordPress-database.

U kunt zoeken, bladeren en terugkeren naar een van deze revisies in het berichtbewerkingsscherm.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar hoe je de functie voor het reviseren van posts kunt gebruiken om wijzigingen in WordPress-berichten en -pagina’s ongedaan te maken.

Waarom u postherzieningen moet gebruiken

Bijna elke gebruiker van WordPress kan profiteren van postherzieningen. Het schrijven van geweldige inhoud vereist veel aanpassingen en bewerkingen. Met postrevisies kunt u uw proces bekijken en in vogelvlucht zien hoe uw bericht is geëvolueerd.

U kunt vervolgens schakelen tussen verschillende staten van uw concept, wijzigingen aanbrengen en uw artikel perfect maken voor publicatie.

Voor WordPress-sites met meerdere auteurs stellen post-revisies bewerkers in staat gemakkelijk het werk van meerdere auteurs te beheren. U kunt zien wie wijzigingen in een artikel heeft aangebracht, welke wijzigingen ze hebben aangebracht, enzovoort.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe u postrevisies gebruikt om uw WordPress-berichten en -pagina’s te verbeteren.

Hoe postrevisies gebruiken om wijzigingen in WordPress ongedaan te maken

WordPress geeft het aantal revisies weer onder het paneel ‘Document’ op het bewerkingsscherm voor berichten / pagina’s.

Je kunt dat vinden aan de rechterkant van je berichtbewerkingsscherm. Als u op ‘Revisies’ klikt, gaat u naar het revisiescherm.

Gutenberg WordPress Post Revisions

Het post-revisiescherm toont u de laatste revisie van het bericht met bovenaan een schuifbalk. Als u de knop op de schuifbalk schuift, gaat u naar eerdere revisies van de post.

WordPress Revisie scherm

Wijzigingen in elke revisie worden gemarkeerd in groene en roze kleuren. Bovenaan ziet u de gebruiker die deze wijzigingen, tijd en andere informatie heeft aangebracht.

WordPress laat je ook weten of een revisie een automatische opslag is of een trekking.

Automatisch opgeslagen Post WordPress

U kunt de knoppen Volgende en Vorige gebruiken om door revisies te bladeren.

Bovendien kunt u het vakje bovenaan aanvinken met de tekst ‘Vergelijk twee herzieningen’. Als u dit doet, splitst u de schuifbalkknop in twee, en u kunt elke knop naar een andere revisie nemen en het verschil tussen twee verre revisies vergelijken.

Vergelijk twee revisies WordPress-berichten

Om een ​​revisie te herstellen, kunt u eenvoudigweg klikken op Deze revisie herstellen of Deze automatische opslagknop herstellen.

WordPress herstelt de geselecteerde revisie als uw huidige postrevisie en u kunt deze vervolgens opslaan als een concept.

Een revisie herstellen in WordPress

Houd er rekening mee dat bij het herstellen van een eerdere revisie de laatste versie van je bericht niet wordt verwijderd. In plaats daarvan slaat WordPress het in de database op als een nieuwe revisie.

Postherzieningen gebruiken met de oude WordPress-editor

Als u uw WordPress nog niet hebt geüpgraded naar Gutenberg en nog steeds de oude klassieke editor gebruikt, vindt u de postrevisies in het meta-vak Publiceren in het rechterdeelvenster van het bewerkingsscherm voor berichten / pagina’s.

Blader door post Revisies in WordPress Classic Editor

Als u de postrevisies wilt bekijken, klikt u op de link ‘Bladeren’ naast het aantal revisies. Afgezien hiervan werken de postrevisies op dezelfde manier in zowel de Classic Editor als Gutenberg.

Beperking of verwijdering van nawerkwijzigingen in WordPress

Alle postrevisies worden opgeslagen in uw WordPress-database. Daarom vrezen veel gebruikers dat te veel revisies hun websites kunnen vertragen.

Het is niet waar.

WordPress slaat postrevisies over bij het maken van databaseaanvragen aan de voorkant. Het zoekt alleen naar herzieningen op het berichtbewerkingsscherm of wanneer u daadwerkelijk revisies doorbladert.

Met WordPress bepaalt u hoeveel revisies u voor een artikel wilt behouden. Als u postrevisies wilt beperken, voegt u deze code toe aan het bestand wp-config.php van uw WordPress-site .

1
define( 'WP_POST_REVISIONS', 10 );

Vergeet niet om 10 te vervangen door het aantal revisies dat u per post wilt behouden.

U kunt ook oude postrevisies verwijderen. Als je zeker weet dat je die revisies nooit nodig zult hebben, dan kun je ze hier als volgt verwijderen.

Maak eerst een nieuwe WordPress-back-up van uw site. Hiermee kunt u uw website herstellen als er iets misgaat.

Vervolgens moet u de plug -in WP-Optimize installeren en activeren .

Ga bij activering naar de pagina WP-Optimize »Database en vink het selectievakje aan naast de optie ‘Alle revisies opschonen’.

Maak postrevisies schoon

Klik nu op de knop ‘Optimalisatie uitvoeren’ om alle postrevisies te verwijderen. U kunt de plug-in verwijderen nadat u de revisies hebt verwijderd.

Opmerking: het verwijderen van revisies stopt WordPress niet met het opslaan van revisies voor uw toekomstige berichten.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om te begrijpen hoe u postrevisies kunt gebruiken om wijzigingen in WordPress ongedaan te maken. Misschien wilt u ook onze tips zien over het maken van een geweldige editoragekalender in WordPress.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *