Ultieme WordPress SEO-gids voor beginners - DeLaatbusiness

Ultieme WordPress SEO-gids voor beginners

14 min


98
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het verbeteren van uw WordPress SEO is cruciaal om meer verkeer naar uw website te krijgen. Helaas zijn de meeste WordPress SEO-gidsen te technisch voor nieuwe gebruikers om aan de slag te gaan. Als u serieus bent over het verhogen van uw websiteverkeer, moet u aandacht besteden aan de best practices van WordPress SEO. In deze gids zullen we de top WordPress SEO-tips delen om u te helpen uw WordPress SEO te verbeteren en meer organisch verkeer te krijgen.

WordPress SEO voor beginners

Je hebt misschien experts horen zeggen dat WordPress SEO-vriendelijk is. Dit is eigenlijk waarom veel mensen voor WordPress kiezen om een blog of website te starten .

Hoewel WordPress ervoor zorgt dat de code die het genereert, aansluit op de SEO-best practices, is er nog veel meer dat u moet doen als u uw SEO-inspanningen wilt maximaliseren.

We hebben een aantal bruikbare stappen die u moet nemen om uw WordPress SEO naar behoren te optimaliseren.

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een inhoudsopgave gemaakt waarmee u eenvoudig door onze ultieme WordPress SEO-handleiding kunt navigeren.

Inhoudsopgave

Invoering

De basisprincipes van WordPress SEO

De beste WordPress SEO plug-in

WordPress SEO Best Practices

Snelheid en veiligheid voor WordPress SEO

Zie tot slot meer SEO-tools en -middelen om uw WordPress SEO nog verder te nemen.

Invoering

We weten dat het idee om te optimaliseren voor WordPress SEO intimiderend kan zijn voor beginners, vooral als je geen techneut bent.

Maar maak je geen zorgen – het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Begin hier om de basisbeginselen te leren en dan kunt u ze gaan toepassen op uw eigen website.

Wat is SEO?

Wat is SEO?

SEO is een acroniem dat staat voor Search Engine Optimization. Het is een strategie die website-eigenaren gebruiken om meer verkeer te genereren door hoger te scoren in zoekmachines.

Zoekmachineoptimalisatie gaat niet over Google te bedriegen of het systeem te gamen. Het gaat gewoon om het maken van een website met geoptimaliseerde code en opmaak waarmee zoekmachines gemakkelijk uw website kunnen vinden.

Wanneer mensen op internet zoeken naar de onderwerpen waarover u schrijft, wordt uw inhoud die is geoptimaliseerd voor zoekmachines, hoger weergegeven in de zoekresultaten en krijgt u meer mensen doorklik naar uw website.

Terug naar boven ↑ ]

Waarom SEO belangrijk is

Zoekmachines zijn vaak de grootste bron van verkeer voor de meeste websites.

Google en andere zoekmachines gebruiken geavanceerde algoritmen om pagina’s op de juiste manier te begrijpen en rangschikken in de zoekresultaten. Maar die algoritmen zijn niet perfect – ze hebben nog steeds uw hulp nodig om te begrijpen waar uw inhoud over gaat.

Als uw inhoud niet is geoptimaliseerd, weten zoekmachines niet hoe ze moeten worden gerangschikt. Wanneer mensen zoeken naar de onderwerpen waarover u schrijft, wordt uw website niet weergegeven in de zoekresultaten en mis je al het verkeer.

Het is erg belangrijk voor alle ondernemers om hun website zoekmachine vriendelijk te maken, zodat ze hun zoekverkeer kunnen maximaliseren.

Terug naar boven ↑ ]

Basisprincipes van WordPress SEO

SEO kan technisch worden, maar dat hoeft niet zo te zijn. Alleen al het leren van enkele eenvoudige SEO-tips om uw site te optimaliseren, kan u een opvallende boost geven in uw websiteverkeer.

U hoeft geen technisch genie te zijn om de onderstaande technieken te gebruiken. Als je WordPress al gebruikt, heb je wat nodig is!

Laten we beginnen met het optimaliseren van uw website.

Controleer de zichtinstellingen van uw site

WordPress wordt geleverd met een ingebouwde optie om uw website te verbergen voor zoekmachines. Het doel van deze optie is om u tijd te geven om aan uw website te werken voordat deze openbaar is.

Soms wordt deze optie echter per ongeluk gecontroleerd en wordt uw website niet meer beschikbaar voor zoekmachines.

Als uw website niet wordt weergegeven in de zoekresultaten, moet u eerst controleren of deze optie niet is aangevinkt.

Meld u aan bij het beheerdersgedeelte van uw WordPress-site en ga naar Instellingen »Leespagina .

De zichtbaarheidsinstellingen van zoekmachines in WordPress

U moet naar het gedeelte ‘Zichtbaarheid van de zoekmachine’ scrollen en ervoor zorgen dat het selectievakje naast ‘zoekmachines ontmoedigen van indexeren van deze site’ niet is aangevinkt.

Vergeet niet op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken om uw wijzigingen op te slaan.

Terug naar boven ↑ ]

SEO-vriendelijke URL’s bevatten woorden die de inhoud van de pagina duidelijk uitleggen, en ze zijn gemakkelijk te lezen voor zowel mensen als zoekmachines.

Enkele voorbeelden van SEO-vriendelijke URL’s zijn:

https://www.wpbeginner.com/how-to-install-wordpress/
https://www.wpbeginner.com/common-wordpress-errors-and-how-to-fix-them/

Merk op dat deze URL’s leesbaar zijn en een gebruiker kan raden wat ze op de pagina zullen zien door alleen maar naar de URL-tekst te kijken.

Dus hoe ziet een niet-SEO vriendelijke URL eruit?

https://www.wpbeginner.com/?p=10467
http://example.com/archives/123

Merk op dat deze URL’s nummers gebruiken die geen verband houden met de inhoud, en een gebruiker kan niet raden wat ze op de pagina zullen vinden door naar de URL te kijken.

Het gebruik van een SEO-vriendelijke permalink-structuur verbetert uw kansen op betere posities in de zoekresultaten.

Hier ziet u hoe u de permalink-structuur van uw WordPress-site kunt controleren en bijwerken.

U moet de pagina Instellingen »Permalinks bezoeken  . Selecteer de optie voor de naam en klik vervolgens op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ om uw instellingen op te slaan.

SEO vriendelijke URL-structuur in WordPress

Raadpleeg voor meer gedetailleerde instructies onze gids over wat een SEO-vriendelijke URL-structuur is in WordPress .

Opmerking: als uw website langer dan 6 maanden actief is, wijzigt u uw permalink-structuur niet, tenzij u de optie voor nummers gebruikt. Als u Dag en Naam of Maand en Naam gebruikt, blijft u dat gebruiken.

Door uw permalink-structuur op een bestaande site te wijzigen, verliest u al uw gedeelde aantallen sociale media en loopt u het risico uw bestaande SEO-ranking te verliezen.

Als je je permalink-structuur moet wijzigen, huur dan een professional in, zodat ze de juiste omleidingen kunnen instellen. Je zult nog steeds je aantal sociale shares op de pagina’s verliezen.

Terug naar boven ↑ ]

WWW vs niet-WWW

Als u net begint met uw website, moet u kiezen of u www (http://www.example.com) of non-www (http://example.com) wilt gebruiken in de URL van uw site.

Zoekmachines beschouwen deze als twee verschillende websites, dus dit betekent dat u er één moet kiezen en eraan moet houden.

U kunt uw voorkeur instellen op de  pagina Instellingen »Algemeen . Voeg uw voorkeurs-URL toe in zowel de velden ‘WordPress-adres’ als ‘Site-adres’.

Niet-www of www in WordPress-URL's

Ondanks wat iemand anders zou kunnen zeggen, is het vanuit een SEO-standpunt geen voordeel om er een te gebruiken.

Voor meer gedetailleerde informatie over dit onderwerp, bekijk onze gids op www vs non-www – wat beter is voor WordPress SEO .

Terug naar boven ↑ ]

De beste WordPress SEO-plug-in

Een van de beste aspecten van WordPress is dat er voor alles een plug-in is en dat SEO geen uitzondering is. Er zijn duizenden WordPress SEO-plug-ins waardoor het voor beginners moeilijker is om de beste WordPress SEO-plug-in te kiezen.

In plaats van afzonderlijke plug-ins voor afzonderlijke SEO-taken te installeren, helpen we u de beste WordPress SEO-plug-in te kiezen die het allemaal doet, en het is 100% gratis.

De beste WordPress SEO-plug-in kiezen

De beste WordPress SEO-plug-in kiezen

Als het gaat om het kiezen van de beste WordPress SEO-plug-in, zult u waarschijnlijk uw keuzes beperken tot de twee meest populaire oplossingen: Yoast SEO of All in One SEO Pack .

Het zijn beide effectieve oplossingen en we hebben een voors en tegens vergelijking gemaakt van Yoast SEO versus All in One SEO Pack .

Bij WPBeginner gebruiken we Yoast SEO, dus in deze tutorial gebruiken we Yoast SEO voor screenshots en voorbeelden.

Hoe dan ook, we hebben een stapsgewijze handleiding voor het correct instellen van elk van deze plug-ins:

Terug naar boven ↑ ]

XML-sitemaps toevoegen in WordPress

xml sitemap

Een XML-sitemap is een speciaal opgemaakt bestand dat elke afzonderlijke pagina op uw website weergeeft. Dit maakt het gemakkelijk voor zoekmachines om al uw inhoud te vinden.

Hoewel het toevoegen van een XML-sitemap de zoekrangschikking van uw site niet ten goede komt, helpt het zoekmachines toch om de pagina’s snel te vinden en te rangschikken.

Als u de Yoast SEO-plug-in gebruikt, maakt deze automatisch een XML-sitemap voor u aan. Om uw sitemap te vinden, gaat u gewoon naar deze URL (vergeet niet om example.com te vervangen door uw eigen domeinnaam):

http://example.com/sitemap_index.xml

In de volgende stap laten we u zien hoe u uw XML-sitemap bij Google indient.

Terug naar boven ↑ ]

Voeg uw site toe aan Google Search Console

Google Search Console

Google Search Console , ook wel Webmasterhulpprogramma’s genoemd, is een set hulpprogramma’s die door Google worden aangeboden om website-eigenaren te laten zien hoe hun inhoud wordt weergegeven door de zoekmachine.

Het biedt rapporten en gegevens om u te helpen begrijpen hoe uw pagina’s in de zoekresultaten verschijnen. U krijgt ook de daadwerkelijke zoektermen te zien die mensen gebruiken om uw website te vinden, hoe elke pagina in de zoekresultaten wordt weergegeven en hoe vaak op uw pagina’s wordt geklikt.

Al deze informatie helpt u te begrijpen wat er op uw site werkt en wat niet. Vervolgens kunt u uw contentstrategie hierop afstemmen.

Google Search Console waarschuwt u ook wanneer er iets mis is met uw website, zoals wanneer zoekcrawlers er geen toegang tot hebben, zoek naar dubbele inhoud of beperkte bronnen.

We hebben een stapsgewijze handleiding voor het toevoegen van uw WordPress-site aan Google Search Console .

Als u Yoast SEO gebruikt, volg dan stap 11 in onze Yoast SEO-installatiegids .

Als u Yoast SEO niet gebruikt, kunt u onze video bekijken met een alternatieve manier:

Abonneer je op WPBeginner

Nadat u uw website aan Google Search Console heeft toegevoegd, klikt u op het Crawl-menu en selecteert u vervolgens Sitemaps.

Crawlgedeelte in Google Search Console

Daarna moet u op de knop Sitemap toevoegen klikken.

Uw wordpress XML-sitemap toevoegen in webmasterhulpprogramma's van Google

Uw hoofd sitemap is sitemap_index.xml dus ga je gang en dien je dat in.

Nadat u uw sitemap heeft toegevoegd, wordt deze als in behandeling weergegeven. Het kost Google enige tijd om uw website te crawlen. Na een paar uur kunt u enkele statistieken over uw sitemap bekijken. Het zal u het aantal links laten zien dat gevonden is in uw sitemap, hoeveel er zijn geïndexeerd, een verhouding van afbeeldingen en webpagina’s, etc.

We raden u aan uw Search Console ten minste elke maand te controleren om inzichten te verzamelen en de SEO-voortgang van uw website te bekijken.

Terug naar boven ↑ ]

Optimaliseren van uw blogberichten voor SEO

Vaak maken beginners de fout om te denken dat het installeren en activeren van een WordPress SEO-plugin alles is wat nodig is. SEO is een continu proces dat u moet bijhouden als u maximale resultaten wilt zien.

Met Yoast SEO kunt u een titel, beschrijving en focuszoekwoord toevoegen aan elk blogbericht en elke pagina. Het toont u ook een voorbeeld van wat gebruikers te zien krijgen wanneer zij uw website google.

We raden u aan uw titel en beschrijving te optimaliseren om maximale klikken te krijgen.

Wanneer u uw blog schrijft, scrolt u eenvoudigweg omlaag naar de Yoast SEO-sectie en profiteert u er ten volle van.

Yoast SEO metabox

Als je je afvraagt ​​hoe je een focuszoekwoord moet kiezen, wat een goede titel is, of wat een goede metabeschrijving is, dan hebben we het in details besproken in onze beginnershandleiding om je blogberichten voor SEO te optimaliseren .

We raden u ten zeerste aan dit te lezen omdat SEO op de pagina cruciaal is voor uw succes.

Terug naar boven ↑ ]

WordPress SEO Best Practices

Als u de basisbeginselen van WordPress SEO volgt en de beste WordPress SEO-plug-in gebruikt, bent u de meeste websites al voor.

Als u echter nog betere resultaten wilt, moet u de onderstaande praktische tips voor WordPress SEO volgen.

Deze zijn niet al te technisch en de meeste zullen zelfs niet vereisen dat je een code aanraakt. Maar ze zullen een groot verschil maken als je ze volgt.

Goed gebruik van categorieën en tags in WordPress

Categorie en tags

Met WordPress kunt u uw blogberichten sorteren in categorieën en tags . Dit maakt het gemakkelijk voor u om uw inhoud te beheren op onderwerpen en voor uw gebruikers om de inhoud te vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Categorieën en tags helpen zoekmachines ook om de structuur en inhoud van uw website te begrijpen.

Vaak raken beginners in de war over het beste gebruik van categorieën en tags. Nadat je dit aan duizenden lezers hebt uitgelegd, kun je het volgende doen over categorieën en tags.

Categorieën zijn bedoeld voor een brede groepering van uw berichten. Als je blog een boek was, zijn categorieën de inhoudstabel.

Op een persoonlijke blog kunt u bijvoorbeeld categorieën hebben zoals muziek, eten, reizen, enzovoort. Categorieën zijn hiërarchisch, zodat u onderliggende categorieën aan hen kunt toevoegen.

Aan de andere kant zijn tags meer specifieke zoekwoorden die de inhoud van een afzonderlijke post beschrijven. Een blogpost die onder de voedselcategorie is geplaatst, kan bijvoorbeeld tags zoals salade, ontbijt, pannenkoeken, enz. Bevatten. Zie deze als indexen in een tekstboek.

Raadpleeg onze gids over categorieën versus tags en praktische tips voor het sorteren van uw inhoud voor meer informatie over dit onderwerp .

Door categorieën en tags correct te gebruiken, maakt u het voor uw gebruikers gemakkelijk om op uw website te bladeren. Omdat het gemakkelijk is voor gebruikers, maakt het het ook voor zoekmachines gemakkelijker om op uw website te zoeken.

Terug naar boven ↑ ]

Maak interne koppeling een gewoonte

Interne koppeling in WordPress

Zoekmachines wijzen elke pagina op uw website een score toe (paginabezit). Het recept van deze score wordt geheim gehouden, zodat mensen de resultaten niet kunnen spelen. De meest voorkomende signalen van autoriteit zijn echter links.

Daarom is het belangrijk dat u vanuit uw andere blogposts en -pagina’s naar uw eigen inhoud linkt.

Maak er een gewoonte van om uw eigen berichten waar mogelijk met elkaar te verbinden. Als u meerdere auteurs heeft, maak dan een pre-publiceer de checklist van de blogpost die hen vereist om minstens 3 andere blogposts met elkaar te verbinden.

Dit zal u helpen uw paginaweergaven te verbeteren, de tijd die gebruikers op uw site besteden te vergroten en uiteindelijk de SEO-score van uw individuele blogposts en pagina’s te verbeteren.

Terug naar boven ↑ ]

Optimaliseer WordPress-opmerkingen

Optimaliseer WordPress-opmerkingen

Opmerkingen kunnen een sterke indicatie zijn van betrokkenheid van gebruikers op uw website. Betrokken gebruikers betekent meer links terug naar uw site, meer verkeer en verbeterde SEO.

Maar u moet ervoor zorgen dat uw opmerkingen echt zijn en geen spam. Spammers dienen opmerkingen in met slechte links die van invloed kunnen zijn op uw zoekrangschikking en die zelfs kunnen ruïneren.

Dit is de reden waarom we iedereen aanraden om Akismet te gebruiken . Het is een van de twee plug-ins die vooraf zijn geïnstalleerd op elke WordPress-site en het helpt u bij het bestrijden van reactiespam.

Als Akismet alleen niet in staat is om commentaarspam aan te pakken, bekijk dan deze tips en hulpmiddelen om commentaarspam in WordPress te bestrijden .

Als uw blogposts veel echte, spamvrije opmerkingen trekken, moet u een schouderklopje trekken voor het bouwen van zo’n boeiende website!

Door te veel reacties op een bericht kan het echter trager laden, wat ook van invloed is op de positie in uw zoekmachine. (Lees hieronder meer informatie over hoe snelheid SEO beïnvloedt.)

Om uw website zo voor te bereiden dat deze de last van uw opmerkingen op uw server en snelheid aankan, kunt u opmerkingen op meerdere pagina’s splitsen. Zie onze tutorial over het pagineren van opmerkingen in WordPress .

(Als u meer reacties op uw site wilt ontvangen, bekijkt u deze 11 manieren om meer reacties op uw WordPress-blogposts te krijgen .)

Terug naar boven ↑ ]

NoFollow External Links in WordPress

NoFollow externe links

Zoals hierboven vermeld, kunnen links zoekmachines helpen bepalen welke pagina’s belangrijk zijn. Wanneer u een koppeling naar een website maakt, geeft u een deel van de SEO-score van uw site door aan die link. Deze SEO-score wordt ‘link juice’ genoemd.

Voor goede rankings in de zoekresultaten moet je ervoor zorgen dat je meer link juice van andere websites krijgt dan dat je weggeeft.

Als u het kenmerk ‘nofollow’ toevoegt aan externe links (koppelingen naar websites waarvan u niet de eigenaar bent), krijgt zoekmachines de opdracht deze links niet te volgen. Dit helpt u verbindingssap te bewaren.

Een normale externe link ziet er als volgt uit in HTML:

<a href="http://example.com"> Voorbeeldwebsite </a>

Een externe link met het nofollow-attribuut ziet er als volgt uit:

<a href="http://example.com" rel="nofollow"> Voorbeeldwebsite </a>

U kunt ook het selectievakje rel = “nofollow” toevoegen aan de pop-up invoegen . Hiermee kunt u eenvoudig nofollow aan externe links toevoegen.

Terug naar boven ↑ ]

Volledige berichten versus samenvattingen of uittreksels

Volledige berichten versus samenvatting of uittreksels

WordPress geeft en links naar uw berichten weer vanaf een aantal pagina’s zoals de startpagina, categoriearchief, tagsarchief, datumarchief, auteurspagina’s, etc.

Standaard toont het de volledige artikelinhoud op al deze pagina’s. Dit is van invloed op de SEO van uw site, omdat zoekmachines het mogelijk als dubbele inhoud beschouwen. Volledige artikelen zorgen er ook voor dat je archiefpagina’s langzamer laden.

Het weergeven van volledige artikelen overal heeft ook invloed op uw pageviews. Gebruikers die zich bijvoorbeeld abonneren op uw RSS-feed, kunnen het volledige artikel in hun feedreader lezen zonder uw website te bezoeken.

De eenvoudigste manier om dit op te lossen is door samenvattingen of uittreksels te tonen in plaats van volledige artikelen.

U kunt dit doen door naar Instellingen »Lezen te gaan en samenvatting te selecteren.

Raadpleeg onze handleiding voor meer informatie over het aanpassen van WordPress-fragmenten zonder codering .

Terug naar boven ↑ ]

Snelheid en veiligheid voor WordPress SEO

Zelfs als je alle WordPress SEO-tips en -praktijken hierboven volgt, als je site traag is of wordt verwijderd door een hacker, zullen je rankings in zoekmachines een grote hit worden.

U kunt als volgt voorkomen dat uw site zoekmachineverkeer verliest door trage prestaties of lakse beveiliging.

Optimaliseer de snelheid en prestaties van uw site

Optimaliseer de snelheid en prestaties van uw WordPress-site

Onderzoek toont aan dat in het internettijdperk de gemiddelde menselijke aandachtsspanne korter is dan die van een goudvis.

Web usability-experts zijn van mening dat gebruikers binnen enkele seconden na het bezoeken van een website beslissen of ze willen blijven of weggaan.

Dat betekent dat u als eigenaar van een website slechts een paar seconden de tijd hebt om uw inhoud te presenteren en gebruikers te betrekken. U wilt deze kostbare tijd niet verspillen door uw bezoeker te laten wachten totdat uw website is geladen. Zoekmachines zoals Google geven toe dat ze hogere websites sneller rangschikken dan traag ladende websites.

Als u de snelheid van uw site wilt verbeteren, raadpleegt u dit deskundig advies over 18 handige tricks om WordPress te versnellen en de prestaties te verbeteren .

Terug naar boven ↑ ]

Afbeeldingen optimaliseren in WordPress voor SEO

Afbeeldingen zijn aantrekkelijker dan tekst, maar ze nemen ook meer tijd in beslag om te laden. Als u niet oppast met de afmetingen en kwaliteit van afbeeldingen, kunnen ze uw website vertragen.

U moet ervoor zorgen dat u afbeeldingen gebruikt die zijn geoptimaliseerd om sneller te laden. Raadpleeg onze handleiding over het versnellen van WordPress door afbeeldingen voor het web te optimaliseren .

Een andere truc die u kunt gebruiken om uw afbeeldingen voor zoekmachines te optimaliseren, is het gebruik van beschrijvende titel- en alt-tags. Met deze tags kunnen zoekmachines begrijpen waar uw afbeelding over gaat. Ze helpen ook gebruikers met visuele beperkingen, omdat hun schermlezers de alt- en title-tags voor hen kunnen lezen.

Met WordPress kun je titel- en alt-tags toevoegen wanneer je een afbeelding uploadt.

Voeg alt- en title-tags toe aan uw afbeeldingen in WordPress

Als u een fotograaf bent of veel afbeeldingen toevoegt aan uw WordPress-site, moet u een galerij-plug-in gebruiken.

We raden het gebruik van Envira Gallery aan . In onze snelheidstests vonden we het de  snelste WordPress galerij-plug-in . Het is ook volledig responsief en SEO-vriendelijk uit de verpakking.

Terug naar boven ↑ ]

Beveiliging en veiligheid van uw WordPress-site

WordPress-beveiliging

Elke week blackt Google ongeveer 20.000 websites in voor malware en ongeveer 50.000 voor phishing. Wanneer een site op de zwarte lijst staat, wordt deze helemaal niet weergegeven in zoekresultaten.

Dit betekent dat de beveiliging van uw WordPress-site cruciaal is voor goede rankings. Je wilt niet dat al je harde werk aan SEO wordt verspild als je site wordt gehackt door een hacker.

Het goede nieuws is dat het niet zo moeilijk is om uw WordPress-site veilig te houden – lees de stapsgewijze instructies in onze ultieme WordPress beveiligingsgids .

Bij WPBeginner gebruiken we Sucuri om onze website te beschermen tegen aanvallen. Om te zien waarom we deze service aanbevelen, bekijk onze casestudy van hoe Sucuri ons hielp 450.000 WordPress-aanvallen binnen drie maanden te blokkeren .

Terug naar boven ↑ ]

Begin met het gebruik van SSL / HTTPS

Een site beveiligd door SSL en HTTPS

SSL (Secure Sockets Layer) is een technologie die de verbinding tussen de browser van een gebruiker en de server waarmee ze verbinding maken versleutelt. Hiermee voegt u een extra beveiligingslaag toe aan uw WordPress-site.

Websites die zijn beveiligd met SSL, worden aangegeven met een hangslotsymbool in de adresbalk van de browser. Dit maakt uw website betrouwbaarder en het is vereist als u een online winkel met WordPress runt  en gevoelige betalingsinformatie verwerkt.

Als u Bluehost gebruikt , kunt u een SSL-certificaat aanschaffen. Als u uw SSL-certificaat gaat kopen via uw webhostingbedrijf, raadpleegt u onze handleiding voor het toevoegen van SSL en HTTPS in WordPress .

U kunt ook gratis SSL krijgen met Let’s Encrypt. Verschillende WordPress-hostingbedrijven zoals Siteground , Dreamhost en WPEngine zijn al begonnen met het aanbieden van eenvoudige Let’s Encrypt-integraties.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format