Wanneer is het de moeite waard om Premium WordPress-plug-ins te kopen? - DeLaatbusiness

Wanneer is het de moeite waard om Premium WordPress-plug-ins te kopen?

6 min


127
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

We worden vaak gevraagd door gebruikers wanneer is het de moeite waard om te investeren in premium WordPress-plug-ins? Een van de belangrijkste redenen waarom WordPress de populaire website builder ter wereld is, is omdat het u toegang geeft tot duizenden gratis en betaalde plug-ins (ook bekend als premium WordPress plug-ins). In dit artikel leggen we uit wanneer het waard is premium of betaalde WordPress-plug-ins te kopen.

Wanneer is het waard om premium WordPress-plug-ins te kopen?

Wat zijn Premium WordPress-plug-ins?

Premium plug-ins zijn betaalde versies van WordPress-plug-ins die worden geleverd met extra functies, prioriteitsondersteuning, documentatie en regelmatige updates.

U kunt meer leren over WordPress-plug-ins door onze beginnershandleiding te lezen over wat WordPress-plug-ins zijn en hoe ze werken .

WordPress is het populairste blogplatform ter wereld geworden omdat het een gezond ecosysteem heeft van zowel gratis als betaalde plug-ins. Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, zijn er meer dan 55.000 gratis plug-ins beschikbaar in de WordPress.org-directory. U kunt deze gratis plug-ins gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende functies zonder iemand te hoeven betalen.

Gratis WordPress-plug-ins

Vaak vragen beginners zich af hoe WordPress geld verdient als de plug-ins gratis zijn. Nou, WordPress is niet de eigenaar van al deze plug-ins.

Omdat WordPress open-source is, zijn de meeste van deze gratis plug-ins geschreven door externe ontwikkelaars die iets willen teruggeven aan de WordPress-community en een merk voor zichzelf willen opbouwen, zodat ze meer klantgericht werk kunnen krijgen.

Maar het probleem is dat, net als andere software, WordPress-plug-ins ook goed moeten worden onderhouden en bijgewerkt. Hoewel de individuele ontwikkelaar geen ondersteuning hoeft te bieden, doen de meeste van hen het nodige om gebruikers te helpen en zelfs nieuwe functies toe te voegen, zoals gevraagd.

Zoals je je kunt voorstellen, kost al deze dingen veel tijd en middelen. Plugin-auteurs zijn vaak niet in staat om gratis plug-ins de juiste aandacht te geven naarmate ze groter worden en een groter gebruikersbestand krijgen.

Voor sommige ontwikkelaars van plug-ins wordt het moeilijk om de tijd te nemen van hun werk en privéleven om een ​​gratis product gedurende een lange periode te onderhouden.

Dit is waar premium WordPress-plug-ins binnenkomen.

Voor een klein bedrag aan licentiekosten krijgt u toegang tot speciale ondersteuning, gegarandeerde updates en premiumfuncties. De licentiekosten bieden plugin-auteurs een vast inkomen, zodat ze het product kunnen verbeteren en meer tijd kunnen besteden aan het laten groeien van hun WordPress-plug-ins.

Aan de andere kant biedt het u, de klant, een meer verfijnd product met betrouwbare ondersteuning en updates.

Dat gezegd hebbende, laten we het hebben over wanneer u zou moeten overwegen premium WordPress-plug-ins te kopen.

Zijn Premium WordPress-plugins het geld waard?

Als u onze handleiding over het beheersen van de kosten van een WordPress-website hebt gelezen , weet u dat we geen fan zijn van onnodige uitgaven.

Wij geloven dat de meeste beginners hun kosten kunnen beheersen door gratis WordPress-plug-ins te gebruiken wanneer ze maar kunnen. Er zijn gratis versies voor veel van de beste WordPress-plug-ins op de markt. Hieronder volgen slechts een paar voorbeelden van geweldige premium WordPress-plug-ins die gratis of lite-versies aanbieden.

Naarmate uw website of bedrijf groeit, wilt u echter toegang tot meer functies, prioriteitsondersteuning en betrouwbare plug-ins waarop u kunt rekenen voor regelmatige updates.

Om u te helpen beslissen, hebben we de belangrijkste redenen toegevoegd die het investeren in een premium WordPress-plug-in rechtvaardigen.

1. Oplossingen Specifieke WordPress-plug-ins

Specifieke functies

Er zijn een aantal WordPress plugin-categorieën die tegemoetkomen aan zeer specifieke oplossingen. Het bouwen van een lidmaatschapswebsite of het verkopen van online cursussen is bijvoorbeeld hard werken.

Gratis plug-ins alleen kunnen geen recht doen aan deze complexe oplossingen. Zelfs als u een gratis plug-in voor de taak vindt, zult u waarschijnlijk betaalde add-ons moeten kopen om hun bedrijf te ondersteunen.

Als u een website bouwt die een zeer specifieke / geavanceerde functionaliteit vereist, bent u beter af met een premium WordPress-plug-in.

2. Geavanceerde functies

Geavanceerde functies

Hoewel er gratis plug-ins zijn voor de meeste basistaken, vindt u alleen geavanceerde functies in betaalde plug-ins. Dat komt vooral omdat het bouwen en onderhouden van geavanceerde functies veel middelen kost.

WPForms Lite is bijvoorbeeld de meest beginnersvriendelijke invoegtoepassing voor WordPress-contacten, maar de pro-versie van WPForms bevat geavanceerde functies zoals gebruikersregistratieformulier , enquêtes en polls , betalingsformulieren, enzovoort.

3. Toegewijde ondersteuning van plugin-ontwikkelaars

Toegewijde ondersteuning

Ondersteuning is niet gegarandeerd met gratis WordPress-plug-ins, omdat gratis plugin-auteurs geen ondersteuning hoeven aan te bieden. Als u geen ervaring hebt met WordPress zonder programmeerkennis, wordt ondersteuning cruciaal voor u. Premium WordPress-plug-ins geven u snellere e-mailreacties voor uw supportvragen.

4. Uitgebreide documentatie en tutorials

Documentatie en handleidingen

Premium en betaalde WordPress-plug-ins bieden uitgebreide documentatie om u op weg te helpen zonder zelfs maar contact op te nemen met ondersteuning. Veel premium WordPress-plug-ins bevatten gedeelten met documenten of bronnen waar u handleidingen, zelfstudies en video-instructies kunt vinden. Deze bronnen helpen u de plug-in te gebruiken zonder te wachten tot iemand u kan helpen.

5. Regelmatige en frequente updates

Updates voor plug-ins

Gratis WordPress-plug-ins worden soms achtergelaten door hun ontwikkelaars. Dit laat uw website open voor beveiligingskwetsbaarheden en bugs. Soms realiseer je je misschien niet eens dat een plug-in is stopgezet totdat je ziet dat je site zich vreemd gedraagt ​​na het updaten van WordPress.

Premium WordPress-plug-ins geven u regelmatig updates voor het oplossen van bugs, glitches en vooral beveiligingsproblemen. U hoeft niets te doen omdat deze updates automatisch in uw WordPress-dashboard verschijnen en u ze met slechts een paar klikken kunt installeren. Raadpleeg onze handleiding over het correct bijwerken van WordPress-plug-ins voor gedetailleerde instructies.

6. Nieuwe functies en uitbreidingen

Gratis WordPress-plug-ins hebben meestal geen stimulans om iets te verbeteren en te verbeteren dat al voor veel websites werkt.

Aan de andere kant zijn betaalde WordPress-plug-ins bedrijven met concurrentie. Om aan de top te blijven, werken ze voortdurend aan hun producten door nieuwe functies toe te voegen en bestaande functies te verbeteren. Afhankelijk van uw licentievoorwaarden krijgt u meteen toegang tot deze functies.

7. Ondersteuning van het WordPress Ecosystem

Premium WordPress-pluginbedrijven zijn kleine bedrijven. Door een licentie te kopen, help je ze een duurzaam bedrijf op te bouwen dat voorziet in hun gezin en zelfs nieuwe banen creëert over de hele wereld.

Uw kleine betaling helpt die ontwikkelaars geweldige producten te maken voor andere kleine bedrijven zoals de uwe en het WordPress-ecosysteem te verbeteren (Zie: Meest invloedrijke bedrijven in WordPress ).

Veelgestelde vragen over Premium-plug-ins

We hebben veel vragen over premium WordPress-plug-ins via e-mail beantwoord. Om u snel antwoord te bieden, hebben we de lijst met meest gestelde vragen samengesteld.

1. Moet ik alleen alle premium plug-ins op mijn website gebruiken?

Nee, het is niet nodig om alleen betaalde WordPress-plug-ins op uw website te gebruiken. Koop alleen premium-plug-ins als je ze echt nodig hebt. Er zijn veel geweldige gratis plug-ins die geen premium alternatief hebben of veel beter zijn dan hun betaalde alternatieven.

2. Hoe vind ik premium WordPress-plug-ins?

Premium WordPress-plug-ins worden niet verkocht op de officiële WordPress.org-website. Je kunt ze kopen op hun eigen websites. Nu is het probleem dat al die websites verspreid zijn, dus hoe weet u welke plug-in goed is?

Dit is waar WPBeginner kan helpen. Wij zijn de grootste bron voor WordPress-bronnen op internet. We schrijven regelmatig how-to’s over verschillende gratis en premium WordPress-plug-ins. We doen het onderzoek voor u door de plug-in daadwerkelijk te testen en hun functies met voors en tegens op te splitsen.

Hierna volgen slechts enkele plug-in-showcases die u op WPBeginner vindt (ze bevatten zowel gratis als betaalde WordPress-plug-ins).

Meer aanbevelingen nodig? Typ gewoon uw sleutelwoord in Google en voeg wpbeginner.com toe aan het einde van uw zoekterm.

Een andere manier om geweldige Premium WordPress-plug-ins te vinden, is door te upgraden naar de betaalde abonnementen van een gratis plug-in die u al leuk en gebruikt.

3. Zijn alle premium WordPress-plug-ins goed?

Nee, niet allemaal zijn geweldig. Sommige betaalde plug-ins kunnen zelfs behoorlijk vreselijk zijn. Daarom moet u ze zorgvuldig evalueren voordat u de aankoop doet. Ontdek wie de mensen achter de plug-in zijn, wat voor soort reputatie ze hebben, wat andere mensen zeggen over de plug-in op internet.

Wat je ook doet, koop GEEN betaalde plugin van een niet-officiële bron zoals Fiverr. Koop altijd de plug-ins van de officiële website van de auteur om ervoor te zorgen dat u de veilige versie van de plug-in koopt.

4. Moet ik elk jaar premium WordPress-plug-ins blijven betalen?

Zodra u een WordPress-plug-in koopt, kunt u deze blijven gebruiken zolang u wilt. Premium WordPress-plug-ins worden geleverd met verschillende licentievoorwaarden. De meest gebruikelijke licentietermijn is voor 1 jaar updates en ondersteuning. Als u een jaarlicentieplan hebt, blijft uw plug-in werken, maar krijgt u geen updates en ondersteuning nadat uw licentie is verlopen.

Als u van de plug-in houdt die u gebruikt, moet u uw licentie zeker verlengen wanneer deze vervalt.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen te leren wanneer je premium WordPress-plug-ins moet kopen. U kunt ook onze gids over gratis versus premium WordPress-thema’s bekijken voor een vergelijkbare discussie over WordPress-thema’s.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format