Aangepaste velden(custom fields) die niet in WordPress voorkomen, repareren - DeLaatbusiness

Aangepaste velden(custom fields) die niet in WordPress voorkomen, repareren

3 min


132
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Kunt u de optie Aangepaste velden niet vinden op uw WordPress-site? Aangepast veld is een geavanceerde WordPress-functie waarmee u aangepaste inhoud aan uw WordPress-berichten en -pagina’s kunt toevoegen door verschillende WordPress-zelfstudies te volgen. In dit artikel laten we u zien hoe u gemakkelijk aangepaste velden kunt corrigeren die geen probleem laten zien in WordPress.

Aangepaste velden repareren die geen problemen in WordPress tonen

Aangepaste velden worden meestal gekoppeld aan WordPress-berichten, pagina’s of aangepaste berichttypen . Vaak vindt u aangepaste velden die worden genoemd in verschillende WordPress-zelfstudies op internet, maar u ziet de optie Aangepaste velden waarschijnlijk niet op uw site als u onlangs uw WordPress-blog bent gestart .

In het verleden waren aangepaste velden standaard zichtbaar op het berichtbewerkingsscherm van alle WordPress-sites. Omdat het echter een geavanceerde functie is, heeft het kernontwikkelingsteam van WordPress besloten om standaard aangepaste velden te verbergen voor alle nieuwe gebruikers in de WordPress 3.1-release.

Ze maakten het ook gemakkelijk voor iedereen om ze zichtbaar te maken met slechts twee klikken vanuit het berichtbewerkingsscherm.

Maak of bewerk eenvoudig een bestaande post / pagina en klik vervolgens op de knop ‘ Schermopties ‘ in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit toont u een menu met verschillende opties die u kunt tonen of verbergen op uw bewerkingsscherm voor berichten.

Ga je gang en klik op het selectievakje naast ‘Aangepaste velden’ optie.

Toon aangepaste velden

Opmerking: als u de optie Aangepaste velden op uw site niet ziet, bladert u naar de onderstaande optie voor probleemoplossing in het artikel.

Je kunt nu naar beneden scrollen in het berichtbewerkingsscherm en je ziet een nieuwe metabox met het label ‘Aangepaste velden’ onder je berichteditor.

Aangepaste velden box

Omdat WordPress uw weergavekeuze onthoudt, blijft het het vakje met aangepaste velden weergeven wanneer u berichten op uw website bewerkt.

U kunt dit vak gebruiken om aangepaste velden en hun waarden toe te voegen, te bewerken en te verwijderen.

Wat zijn aangepaste velden? Wat kun je ermee doen?

Wanneer u een nieuw bericht, een nieuwe pagina of een ander inhoudstype schrijft, slaat WordPress dit standaard op in twee verschillende gebieden. Het eerste deel is de inhoud van uw inhoud die u toevoegt met behulp van de berichteditor.

Het tweede deel is de informatie over die specifieke inhoud. Bijvoorbeeld titel, auteursnaam, datum / tijd en meer. Dit stukje informatie over het bericht wordt metadata genoemd.

Afgezien van de standaard metagegevens van berichten, kunt u met WordPress ook aangepaste metagegevens opslaan met behulp van aangepaste velden.

WordPress-ontwikkelaars gebruiken aangepaste velden om aangepaste berichtmetagegevens op te slaan voor je berichten. De Yoast SEO-plug-ingebruikt bijvoorbeeld aangepaste velden om SEO-instellingen voor uw berichten op te slaan.

Yoast SEO metabox

In plaats van het hierboven getoonde standaardveld voor aangepaste velden te gebruiken, maken deze ontwikkelaars van plug-ins echter hun eigen aangepaste metaboxen. Dit maakt het voor gebruikers eenvoudiger om informatie in te voeren.

Probleemoplossen

Onlangs kwam een ​​van onze lezers bij ons met een probleem waarbij de optie Aangepaste velden ontbrak in de WordPress-schermopties. Na enig onderzoek konden we de oorzaak van het probleem vinden.

Als uw WordPress-site de optie Aangepaste velden onder het menu ‘Schermopties’ mist, moet u controleren of de plug-in Geavanceerde aangepaste velden (ACF) op uw site actief is.

ACF is een erg populaire WordPress-plug-in die ontwikkelaars gebruiken om aangepaste metaboxen te maken . ACF draait op meer dan 1 miljoen websites.

In ACF versie 5.5.13 hebben ze een instelling toegevoegd om de standaard WordPress aangepaste veldmetabox te verwijderen om de laadtijden op de pagina voor het bewerken van berichten te versnellen. Het idee is dat je de standaard metabox niet nodig zou moeten hebben, omdat je ACF gebruikt.

Als u echter de standaard WordPress aangepaste veldmetabox moet hebben ingeschakeld, moet u de volgende code toevoegen aan het functies.php-bestand van uw WordPress-thema.

1
add_filter('acf/settings/remove_wp_meta_box', '__return_false');

Hiermee wordt het probleem met de aangepaste velden bij Ontbrekend probleem opgelost in WordPress.


Fiverr1

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *