Door gebruikers gegenereerde inhoud gebruiken (user generated content/usg) in WordPress om uw bedrijf te laten groeien - DeLaatbusiness

Door gebruikers gegenereerde inhoud gebruiken (user generated content/usg) in WordPress om uw bedrijf te laten groeien

4 min


175
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wist u dat door gebruikers gegenereerde inhoud u enorm kan helpen uw bedrijf te laten groeien? Door gebruikers gegenereerde inhoud is zowel herkenbaar als authentiek, daarom is het een grote winnaar met millennials en Gen Z. In dit artikel laten we u zien hoe u gemakkelijk door gebruikers gegenereerde inhoud in WordPress kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien.

Gebruik van door gebruikers gegenereerde inhoud in WordPress

Wat is door gebruikers gegenereerde inhoud?

User generated content (UGC) is de inhoud die wordt gegenereerd door gebruikersactiviteiten op uw website. Dit omvat opmerkingen, getuigschriften, gastblogberichten, gebruikersrecensies of andere door gebruikers ingezonden inhoud die openbaar zichtbaar is en een direct resultaat is van gebruikersacties.

Waarom is inhoud die door gebruikers wordt gegenereerd belangrijk?

Door gebruikers gegenereerde inhoud is belangrijk omdat het uw gebruikers in staat stelt om direct deel te nemen aan activiteiten op uw website. Dit verhoogt de betrokkenheid van gebruikers, omdat gebruikers meer tijd op uw website doorbrengen .

Betrokken gebruikers zullen zich eerder abonneren op uw website en kopen wat u verkoopt.

Hoogwaardige en nuttige door gebruikers gegenereerde inhoud kan u helpen bij het plannen van een effectieve strategie voor contentmarketing . U kunt meer verkeer, meer affiliate sales en meer sociaal bereik krijgen voor een breder publiek.

Dat gezegd hebbende, laten we een kijkje nemen naar verschillende manieren om door gebruikers gegenereerde inhoud in WordPress te gebruiken. U kunt ze allemaal gebruiken of alleen degenen die het beste voor u werken.

1. Opmerkingen

Comments

Reacties zijn de gemakkelijkste soort door gebruikers gegenereerde inhoud die elke blog kan hebben. WordPress wordt geleverd met een ingebouwd systeem voor reacties dat standaard is ingeschakeld op al je blogberichten.

Als u een zakelijke website zonder blog heeft, moet u misschien overwegen om een ​​blog toe te voegen. U kunt uw bestaande website-ontwerp behouden en er gewoon een afzonderlijke blogpagina aan toevoegen.

Het lastige is om uw gebruikers te laten reageren. De meeste gebruikers vertrekken meestal zonder een opmerking te schrijven. Het goede nieuws is echter dat er veel manieren zijn om meer reacties te stimuleren. Bekijk ons ​​artikel over hoe u meer reacties op uw blogberichten kunt krijgen .

2. Testimonials

Testimonials preview

Testimonials helpen niet alleen bij het genereren van inhoud, maar voegen ook een sociaal bewijs toe aan uw website waardoor nieuwe gebruikers kunnen kopen.

Voor een kleine zakelijke website is gebleken dat testimonials een zeer effectieve marketingstrategie zijn. Dit is waarom je ze allemaal op internet ziet.

Er zijn verschillende geweldige plug-ins voor testimonials waarmee u gemakkelijk testimonials kunt toevoegen aan uw site. U kunt gebruikersreacties verzamelen met een eenvoudig formulier en deze weergeven in een schuifregelaar, zijbalkwidgetje of op een testimonials-pagina.

Ons team achter WPForms heeft uitstekend werk verricht door een WPForms-beoordelingspagina te maken met meer dan 2500 gebruikerservaringen.

Raadpleeg onze tutorial over gedetailleerde instructies om eenvoudig roterende getuigschriften toe te voegen aan uw WordPress-site voor gedetailleerde instructies .

3. Door gebruikers ingediende beoordelingen

Site met gebruikersrecensies

Als u producten / diensten op uw website verkoopt of aanbeveelt, bieden gebruikersrecensies een geweldige mogelijkheid om meer door gebruikers gegenereerde inhoud aan uw website toe te voegen.

Recensies helpen u niet alleen om gebruikers betrokken te houden, maar ze helpen ook andere gebruikers aankoopbeslissingen op uw website te nemen. Dat is waarom u veel niche reviews-sites ziet die sterk afhankelijk zijn van door gebruikers ingezonden reviews om online geld te verdienen .

Zoekmachines houden ook van beoordelingen en markeren ze vaak anders in de zoekresultaten. Hierdoor wordt het item beter zichtbaar in de zoekresultaten en neemt het meer verkeer naar uw site.

Recensies in zoekresultaten

Er zijn verschillende plug-ins voor WordPress-productrecensies die u kunt gebruiken. U kunt ook een afzonderlijke pagina maken voor klantrecensies of uw beoordelingen van Google, Facebook en Yelp weergeven om de bal aan het rollen te krijgen.

4. Gastberichten

Gastberichten

Gastbloggen is een populaire contentmarketingstrategie die zowel de blogeigenaar als de gastauteur helpt. De auteur van de gastpost krijgt exposure en backlinks terwijl u inhoud van hoge kwaliteit krijgt.

De eenvoudigste manier om dat te doen, is een nieuw gebruikersaccount maken voor de gastauteur. Dit zou de gastauteur echter toegang geven tot uw WordPress-beheergebied, waar veel site-eigenaren zich niet prettig bij voelen.

In dat geval hebt u de invoegtoepassing voor de verzending van berichten aan de voorkant van WPForms nodig . Hiermee kunt u eenvoudig berichten van gebruikers op uw website accepteren. Deze berichten worden vervolgens opgeslagen als concepten, die u vervolgens kunt bekijken en publiceren.

U kunt het ook gebruiken om andere typen door gebruikers gegenereerde bloginhoud te maken, zoals het indienen van afbeeldingen (memes, fotowedstrijden, enz.).

Raadpleeg ons artikel over gedetailleerde instructies om gebruikers toe te staan ​​berichten op uw WordPress-site in te dienen voor gedetailleerde instructies .

5. Bouw een community

Gemeenschap

Mensen zijn sociaal en we willen graag met elkaar omgaan. U kunt uw bezoekers een kans geven om dat op uw eigen site te doen door een lidmaatschapsgemeenschap op te bouwen.

U kunt enkele van uw leden van de inhoud maken, alleen om nieuwe aanmeldingen aan te moedigen. Daarna kunt u discussies aanmoedigen, gebruikers belonen voor deelname en zelfs lidmaatschapsniveaus creëren met betaalde abonnementen.

De eenvoudigste manier om dat te doen is door MemberPress te gebruiken . Het is de beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap waarmee u online communities kunt bouwen met krachtige bedieningselementen en grote flexibiliteit. U kunt het zelfs toevoegen aan een bestaande site zonder uw bestaande inhoud te beïnvloeden.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format