Gemeenschappelijke SSL-problemen in WordPress oplossen - DeLaatbusiness

Gemeenschappelijke SSL-problemen in WordPress oplossen

5 min


111
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het verplaatsen van een WordPress-site naar SSL kan soms resulteren in onverwachte problemen. Als u SSL toevoegt aan een bestaande WordPress-site en fouten tegenkomt, heeft u geluk. In deze handleiding bespreken we hoe u de meest voorkomende problemen met SSL / HTTP’s in WordPress kunt oplossen.

Algemene HTTPS / SSL-problemen in WordPress oplossen

Wat is SSL / HTTPS en waarom zou u het meteen moeten gebruiken?

SSL / HTTPS is een versleutelingsmethode die de verbinding tussen de browser van de gebruiker en uw WordPress hosting- server beveiligt . Dit maakt het moeilijker voor hackers om de verbinding af te luisteren.

Elke SSL / HTTPS-enabled site krijgt een uniek SSL-certificaat ter identificatie. Als een server zich voordoet als HTTPS, en het certificaat komt niet overeen, dan zullen de meeste moderne browsers de gebruiker waarschuwen om verbinding te maken met de website.

Onveilige verbindingswaarschuwing

Vorig jaar kondigde Google plannen aan om de algehele webbeveiliging te verbeteren door website-eigenaren aan te moedigen SSL / HTTPS te gaan gebruiken.

Als onderdeel van dit plan markeert de Chrome-webbrowser van Google nu alle websites zonder een SSL-certificaat als ‘Niet veilig’.

Chrome HTTP is niet beveiligd

Het label ‘Niet veilig’ in de adresbalk van de browser geeft een slechte indruk op uw klanten over uw bedrijf.

Daarnaast hebt u ook SSL / HTTPS ingeschakeld als u een online winkel wilt maken of als u gebruik wilt maken van betaaldiensten zoals PayPal, Stripe, Authorize.net, etc.

Gezien de voor- en nadelen moeten alle websites overschakelen naar SSL / HTTPS. Als je dat nog niet hebt gedaan, ga dan naar onze gids over hoe je WordPress goed kunt verplaatsen van HTTP naar HTTPs voor stapsgewijze instructies.

Dat gezegd hebbende, laten we een paar van de veel voorkomende problemen met SSL / HTTPS in WordPress bekijken en bekijken hoe ze kunnen worden opgelost.

1. Fix NET :: ERR_CERT_INVALID Fout

Dit foutbericht wordt weergegeven in Google Chrome. Andere browsers geven deze fout weer met een iets ander bericht, maar waarschuwen gebruikers in feite dat hun verbinding met uw website onveilig is.

Ongeldige fout van certificeringsinstantie

Dit foutbericht geeft aan dat de browser van de gebruiker het certificaat van de website niet heeft geaccepteerd. Dit kan om verschillende redenen gebeuren:

  • Het SSL-certificaat wordt verstrekt aan een andere domeinnaam of een ander domein.
  • Het certificaat is verlopen.
  • Uw browser erkent de autoriteit die het certificaat afgeeft niet.

Als u een SSL-certificaat hebt gekocht en uw WordPress-hostingprovider hebt gevraagd het voor u te installeren, kunt u contact met hen opnemen om het voor u te herstellen.

Als u het SSL-certificaat handmatig hebt geïnstalleerd, probeer het dan opnieuw te installeren of neem contact op met uw SSL-certificaatprovider voor ondersteuning.

2. Fix Mixed Content Errors na het verplaatsen van WordPress naar SSL / HTTPS

Mixed content-fouten worden veroorzaakt door bronnen (afbeeldingen, scripts of stylesheets) die nog steeds worden geladen met behulp van het onveilige HTTP-protocol in de URL’s.

Als dat het geval is, kunt u geen veilig hangslotpictogram zien in de adresbalk van uw website.

Niet veilig

Er zijn twee manieren om fouten in SSL / HTTPS-gemengde inhoud in WordPress op te lossen. We zullen ze jullie beiden laten zien en dan kun je er een kiezen die het beste bij jou past.

1. Fouten met gemengde inhoud opgelost in WordPress met behulp van een plug-in

Deze methode is eenvoudiger en wordt aanbevolen voor beginners.

Installeer en activeer eenvoudig de Really Simple SSL- plug-in. Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-invoor meer informatie .

Na activering moet je de pagina Instellingen »SSL bezoeken om de instellingen voor de plug-in te bekijken. Echt eenvoudige SSL werkt standaard en zorgt automatisch voor SSL / HTTPS-instellingen en lost fouten met gemengde inhoud op.

Echt eenvoudige SSL-instellingen

Opmerking: De plug-in probeert met behulp van de uitvoerbufferingstechniek fouten in gemengde inhoud te herstellen. Dit kan een negatieve invloed hebben op de prestaties van uw site. Als u echter een cacheplug-in gebruikt, heeft dit alleen invloed op de eerste pagina die wordt geladen.

2. Manueel opgeloste fouten met gemengde inhoud in WordPress

Voor deze methode is handmatige probleemoplossing vereist, maar deze is effectiever en beter voor de prestaties.

Eerst moet u ervoor zorgen dat u HTTPS gebruikt in WordPress-instellingen. Ga naar Instellingen »Algemene pagina en zorg ervoor dat de WordPress-adres- en locatie-adresopties HTTPS-URL’s hebben.

WordPress URL-instellingen

Als u URL’s ziet die met HTTP beginnen, moet u doorgaan en deze wijzigen in HTTPS. Vergeet niet op de knop Wijzigingen opslaan te klikken om uw instellingen op te slaan.

Vervolgens moet u oude HTTP-URL’s in uw WordPress-database vinden en deze vervangen door de nieuwe HTTPS-URL’s.

U kunt dit eenvoudig doen door de plug-in Beter zoeken vervangen teinstalleren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Na activering moet je de pagina Tools »Betere zoekpagina vervangen bezoeken . In het veld ‘Zoeken’ moet u de URL van uw website toevoegen aan HTTP. Voeg daarna uw website-URL toe met https in het veld ‘Vervangen’.

Zoek en vervang URL's in de database

De plug-in zal nu de URL’s in uw WordPress-database bijwerken.

Als er nog steeds fouten met gemengde inhoud worden weergegeven, is de volgende stap het oplossen van problemen met URL’s in uw WordPress-thema en -plug-ins.

Met behulp van de Inspect-tool van je browser zul je de bronnen moeten lokaliseren die de fouten veroorzaken en waar ze van laden.

Gebruik het inspecteertool om fouten met gemengde inhoud op te sporen

Voor themabronnen moet u ze vinden in uw WordPress-thema en HTTP vervangen door HTTPS.

Dit gedeelte kan een beetje moeilijk zijn voor beginners, omdat ze de URL’s in alle themabestanden moeten opzoeken.

Als u ze zelf niet kunt vinden, kunt u ook contact opnemen met de thema-ontwikkelaar en hen vragen hun thema bij te werken. Ze zullen de best practices van WordPress moeten gebruiken om bestanden te laden, waardoor het probleem met HTTP / HTTPS wordt opgelost.

Hetzelfde geldt voor de gemengde inhoud die wordt geladen door een WordPress-plug-in. We raden niet aan zelf plug-inbestanden te bewerken om de URL’s te wijzigen. U moet de ontwikkelaar van de plug-in op de hoogte stellen en hem om een ​​update vragen. Ondertussen kunt u de plug-in op uw site uitschakelen of een alternatieve plug-in zoeken .

3. Fix Too Many Redirects Errors After Moving to SSL / HTTPS

Met WordPress kunt u SSL / HTTPS afdwingen voor het admin-gebied door de volgende regel in te voeren in uw wp-config.php-bestand .

1
define('FORCE_SSL_ADMIN', true);

In sommige scenario’s zou deze instelling alleen ‘ Te veel omleidingen ‘ veroorzaken. Om dit op te lossen, moet je de volgende code toevoegen aan je wp-config.php-bestand net voor de regel met de tekst ‘Dat is alles, stop met bewerken! Veel plezier met bloggen. ‘.

1
2
3
4
5
6
define('FORCE_SSL_ADMIN', true);
// in some setups HTTP_X_FORWARDED_PROTO might contain
// a comma-separated list e.g. http,https
// so check for https existence
if (strpos($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'], 'https') !== false)
       $_SERVER['HTTPS']='on';

4. Fixeer WordPress HTTP naar HTTPS Redirect

WordPress stuurt HTTP-aanvragen niet automatisch door naar HTTPS, tenzij u dit aangeeft. Als u een plug-in gebruikt zoals Really Simple SSL, dan zorgt deze voor omleidingen. Anders moet u handmatig doorverwijzingen instellen.

Om HTTP naar HTTPS redirect in te stellen, moet u de volgende code toevoegen aan uw .htaccess-bestand .

1
2
3
4
5
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
</IfModule>

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen een aantal veelvoorkomende problemen met SSL / HTTPS in WordPress op te lossen. Als u een probleem tegenkomt dat niet in dit artikel wordt behandeld, laat dan een reactie achter om ons dit te laten weten. 


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format