Hoe een Amazon Affiliate Store te bouwen met behulp van WordPress - DeLaatbusiness

Hoe een Amazon Affiliate Store te bouwen met behulp van WordPress

7 min


122
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u een Amazon-filiaal maken met behulp van WordPress?

Een Amazon-filiaalwinkel stelt u in staat om producten van Amazon.com als een partner te verkopen en een commissie te verdienen voor elke verkoop. Vanwege de lage overhead is een Amazon-filiaalwinkel momenteel een van de gemakkelijkste om online bedrijfsideeën te starten .

In dit artikel laten we u zien hoe u eenvoudig een Amazon-filiaal kunt bouwen met behulp van WordPress. We zullen ook onze deskundige tips delen over het laten groeien van uw Amazon-affiliate-inkomsten.

Hoe een Amazon Affiliate Store te bouwen met behulp van WordPress

Hier volgt een kort overzicht van alle stappen die we zullen nemen om een ​​Amazon-filiaalwinkel te maken met behulp van WordPress.

Klaar? Laten we beginnen.

Wat is een Amazon Affiliate Store?

Een Amazon-filiaalwinkel is een online winkel die producten promoot die te koop zijn op Amazon.com.

Als eigenaar van een winkel stuurt u verkeer naar Amazon door uw gelieerde links toe te voegen aan de producten. Gebruikers worden doorverwezen naar Amazon om de aankoop te voltooien en u verdient een aangesloten commissie bij elke verkoop.

In een traditionele online winkel kunt u producten sourcen, bestellingen beheren, producten verzenden en de voorraad bijhouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over een van deze dingen in een aangesloten winkel.

Amazon-filiaalwinkels zijn populair bij marketeers, omdat je met heel weinig geld aan de slag kunt en kunt kiezen uit miljoenen producten die op Amazon worden vermeld.

Aan de slag met Amazon Affiliate Store en WordPress

Je kunt een Amazon-filiaalwinkel starten met zowat elke plug-in voor WordPress eCommerce , maar we raden aan om WooCommerce te gebruiken omdat dit de populairste oplossing op de markt is.

WooCommerce stuurt miljoenen eCommerce-websites over de hele wereld aan.

Om te beginnen, moet u het WordPress.org-platform gebruiken (zie het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org ).

U hebt ook een WordPress-hostingaccount , een domeinnaam en een SSL-certificaat nodig als u betalingen voor andere niet-gelieerde producten op uw website wilt accepteren.

Typisch kost een domeinnaam ongeveer $ 14,99 / jaar, webhosting kost ongeveer $ 7,99 / maand en het SSL-certificaat kost ongeveer $ 69,99 / jaar.

Als je net begint, dan is dit vrij veel.

Opmerking: dit hostingplan voor starters zou geweldig zijn voor elke nieuwe partnerwinkel. Als u echter meer eCommerce- gecentraliseerde hosting wilt, bekijk dan onze selectie met de beste WooCommerce-hostingproviders .

Volg na het aanschaffen van een hosting de instructies voor het instellen van een blogartikel . Het zal u door het aanmeldingsproces leiden en WordPress instellen.

Nadat u WordPress hebt geïnstalleerd, bereikt u het WordPress-dashboard dat er als volgt uitziet.

WordPress beheerdersdashboard

Vervolgens moet u de WooCommerce- plug- in installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Na activering start WooCommerce de installatiewizard om de valuta, betaalmethoden, locatie, etc. te kiezen.

Omdat u een partnerwinkel opzet, kunt u naar de onderkant van de pagina scrollen en op ‘Niet nu’ klikken om de installatie over te slaan.

Annuleer de installatiewizard

U kunt elke optie in de set-up later configureren als u deze later nodig heeft.

Aanmelden voor Amazon Affiliate Account

Nu dat je WordPress en WooCommerce hebt geïnstalleerd, moet je je aanmelden voor een Amazon-partnerprogramma om producten toe te voegen met je aangesloten ID.

Ga naar de website van het Amazon Affiliate-programma en klik op de knop ‘Nu deelnemen voor gratis’.

Word lid van het partnerprogramma van Amazon

Vervolgens wordt u gevraagd in te loggen op uw bestaande Amazon-account met behulp van het e-mailadres en wachtwoord dat aan dat account is gekoppeld.

Meld je aan of schrijf je in

Als u geen Amazon-account hebt, kunt u doorgaan en er een maken.

Nadat u bent ingelogd, moet u informatie over de begunstigde verstrekken en vragen over uw website beantwoorden. Volg de instructies op het scherm om je profiel te voltooien.

Affiliateprogramma-wizard

Na voltooiing wordt uw aanvraag beoordeeld en goedgekeurd door Amazon.

Amazon Affiliate-producten toevoegen in WooCommerce

WooCommerce is de beste Amazon affiliate store-plugin voor WordPress. Het maakt het heel gemakkelijk om externe gelieerde producten aan uw website toe te voegen.

Met WooCommerce kunt u een native gebruikerservaring bieden en affiliate-producten naadloos integreren in uw website.

Om producten te importeren, moet je Producten »Nieuwe pagina toevoegen.

Een nieuw partnerproduct toevoegen in WooCommerce

Eerst moet u een titel opgeven voor het product dat u toevoegt en vervolgens een gedetailleerde beschrijving toevoegen in de berichteditor.

Blader daarna naar de metadoos van de productgegevens en selecteer ‘Extern / Affiliate-product’ onder het vervolgkeuzemenu ‘Producttype’.

Product-URL

Nu moet u de partner-URL van het product invoeren. U kunt de URL ophalen van het dashboard van uw Amazon Associates-account. Zoek eenvoudig naar het product en klik vervolgens op de knop ‘Haal link’.

Download productlink

Kopieer de URL en plak deze op uw productbewerkingspagina in WordPress.

Opmerking: u moet het veld ‘Prijs’ leeg laten. Hierdoor kunnen gebruikers de prijs bekijken op Amazon.com. Volgens het partnerprogramma-beleid van Amazon is het niet mogelijk om prijsinformatie handmatig in te voeren.

Onder de productgegevens kunt u een korte beschrijving van het product geven. Deze beschrijving wordt weergegeven op de voorpagina van de winkel, pagina’s van productcategorieën en zoekresultaten.

Rechts van u kunt u afbeeldingen van een productafbeelding en productgalerie toevoegen.

Productafbeeldingen

U kunt nu op de publicatieknop klikken om de productpagina live te laten verschijnen op uw website.

Herhaal het proces voor het toevoegen van meer gelieerde producten aan uw website. Zodra u een paar producten van Amazon heeft toegevoegd, kunt u de winkelpagina op uw website bezoeken om de producten in actie te zien.

Winkelpagina

Uw WordPress Amazon Affiliate Store aanpassen

Standaard wordt WordPress geleverd met een basisontwerp met beperkte WooCommerce-ondersteuning. Je kunt dit veranderen door een WooCommerce klaar WordPress-thema op te nemen dat goed aansluit op jouw producten en niche.

WordPress-thema's

Er zijn duizenden WordPress-thema’s waaruit u kunt kiezen. Deze overvloed kan best overweldigend zijn voor beginners. Dit is de reden waarom we de beste thema’s hebben gekozen waarmee je kunt beginnen.

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van uw WordPress-thema? Raadpleeg onze beginnershandleiding voor het installeren van een WordPress-thema .

Thema’s bepalen het uiterlijk en ontwerp van uw website. Als u een nieuwe functie wilt toevoegen, moet u een WooCommerce-plug-in vinden die deze functie biedt.

Er zijn talloze add-on plug-ins voor WooCommerce om verschillende functies toe te voegen. Bekijk onze lijst met beste WooCommerce-plug-ins om enkele nieuwe functies in uw winkel uit te proberen.

Als u meer controle wilt over het uiterlijk van uw website, raden we u Beaver Builder aan . Het is een WordPress- paginabuilder- plug-in die naadloos werkt met WooCommerce.

Middelen om uw Amazon Affiliate Store te laten groeien

Nu u uw Amazon-filiaalwinkel heeft opgezet, kunt u zich richten op het laten groeien van uw bedrijf.

Gelukkig zijn er veel hulpprogramma’s, plug-ins en bronnen waarmee u deze doelen kunt bereiken.

Laten we beginnen met SEO en uw WooCommerce-winkel optimaliseren voor zoekmachines. Volg onze stap voor stap WooCommerce SEO-gids voor volledige instructies.

Hierna kunt u deze nuttige tools en plug-ins bekijken voor Affiliate-marketingen de essentiële WordPress-plug-ins voor alle websites.

Vervolgens moet u uw websiteverkeer volgen om uw bestverkopende Amazon-gelieerde producten te vinden, evenals producten die het niet zo goed doen. Dit is waar u Google Analytics nodig heeft . Zie onze tutorial over hoe WooCommerce-gebruikers in WordPress te volgen voor meer informatie .

De grootste hindernis voor eCommerce-winkels zijn verlaten karren. Voor een aangesloten winkel betekent dit dat mensen de producten bekijken maar deze niet kopen, wat van invloed is op uw gelieerde inkomsten.

Om dit op te lossen, hebben we een gedetailleerde handleiding over het herstellen van verlaten karren en het verhogen van uw commissies.

Zorg er vooral voor dat u voortdurend nuttige producten, nuttige recensies en gerichte inhoud toevoegt aan uw website. Op het einde, dat is waar uw gebruikers naar op zoek zijn en dat is wat u zou moeten nastreven om ze aan te bieden.

Veelgestelde vragen over het runnen van een Amazon Affiliate Store met behulp van WordPress

Sinds we dit artikel voor het eerst publiceerden, hebben we verschillende vragen ontvangen van onze gebruikers over het runnen van een Amazon-filiaalwinkel met behulp van WordPress.

Hier zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.

1. Kan ik inhoud van Amazon gebruiken voor productpagina’s?

Nee, je kan het niet. Amazon hanteert een streng inhoudsbeleid waarbij het u niet is toegestaan ​​inhoud van producten direct van Amazon te kopiëren.

De meeste Amazon-filialen voegen hun eigen productbeschrijvingen, beoordelingen toe en krijgen afbeeldingen van de website van de productfabrikant.

2. Kan ik producten van andere aangesloten netwerken toevoegen?

Ja, u kunt partnerproducten van andere aangesloten netwerken toevoegen. Dit zal u toelaten om uw inkomsten te diversifiëren.

3. Ik woon buiten de Verenigde Staten, kan ik me aansluiten bij Amazon Affiliate-programma?

Ja, dat kan. Amazon Affiliates-programma is beschikbaar over de hele wereld.

4. Moet ik mijn aangesloten partnerschap bekendmaken?

Jawel. Volgens het programmabeleid van Amazon en de Amerikaanse wetgeving moet u bekend maken dat u een commissie verdient wanneer gebruikers een product kopen.

Het is niet alleen beperkt tot Amazon, alle websites die reclame of affiliate marketing gebruiken om geld te verdienen zijn verplicht om dit te doen. Zie bijvoorbeeld de disclaimerpagina van WPBeginner .

5. Kan ik Amazon-producten promoten zonder een aangesloten winkel te maken?

Ja, dat kan. Als u bijvoorbeeld een blog uitvoert, kunt u partnerlinks aan uw blogberichten toevoegen . In dat geval hoeft u WooCommerce niet te installeren.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *