Hoe een Google-formulier insluiten in WordPress - DeLaatbusiness

Hoe een Google-formulier insluiten in WordPress

2 min


104
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u een Google-formulier insluiten in WordPress? Google Formulieren kunnen overal eenvoudig worden ingesloten en zijn met name handig wanneer u het formulier op meerdere websites wilt delen. In dit artikel laten we u zien hoe u een Google-formulier insluit in WordPress.

Hoe een Google-formulier insluiten in WordPress

Google Forms versus WordPress Form Builders

Sommigen van jullie denken misschien dat iemand Google-formulieren wil gebruiken als er geweldige vormbuildplug- ins zijn zoals WPForms ?

Het is waar dat WordPress-formulierbuilders gemakkelijker te gebruiken zijn. Ze zijn geïntegreerd in uw WordPress-site, zodat u gebruikers een speciale aanbieding kunt tonen, betalingen kunt accepteren , aangepaste aanmeldingsformulieren kunt maken , gebruikersregistratieformulieren en meer.

Soms moet u echter een formulier delen op verschillende websites, e-maillijsten en platforms, zodat alle formulierreacties op dezelfde locatie worden opgeslagen.

In dergelijke situaties kan Google Formulieren een gemakkelijkere optie zijn. Het is gemakkelijk te delen, mobielvriendelijk en krijgt de klus geklaard. Alle reacties worden opgeslagen in uw Google Drive en u kunt zelfs bijdragers toevoegen om aan de formulierreacties te werken.

Als je de video niet leuk vindt of meer instructies nodig hebt, ga dan door met lezen.

Hoe een Google-formulier insluiten in WordPress

Eerst moet je de website van Google Formulieren bezoeken . Als u nog geen formulier hebt gemaakt, selecteert u een sjabloon om een ​​nieuw formulier te starten.

Een nieuw formulier maken in Google Formulieren

Een nieuw formulier maken in Google Formulieren is vrij eenvoudig. Eerst moet u een formuliertitel en beschrijving opgeven en vervolgens kunt u beginnen met het toevoegen van uw formuliervelden.

De AI-technologie van Google selecteert automatisch het juiste formulierveld op basis van de vraag die u stelt. Als het een onjuist veldtype selecteert, kunt u het handmatig selecteren.

Formuliervelden toevoegen in Google Formulieren

U kunt op de knop Toevoegen in het menu klikken om een ​​nieuw formulierveld toe te voegen. U kunt ook afbeeldingen en video’s toevoegen.

Als u tevreden bent met uw formulier, klikt u op de verzendknop om de insluitcode te ontvangen.

Krijg de code van de vorminzet

Hierdoor wordt de pop-up van het verzendformulier geopend, waarin u op het tabblad insluiten moet klikken. Klik vervolgens op de koppeling ‘Kopiëren’ om de insluitcode te kopiëren.

Kopieer de invoegcode van Google Formulieren

Ga daarna naar het admin-gedeelte van uw WordPress-site en bewerk de post of pagina waar u het formulier wilt weergeven.

Op het berichtbewerkingsscherm moet je overschakelen naar de teksteditoren vervolgens je formuliercode plakken.

Plak de invoegcode van Google Forms in WordPress-bericht

Vergeet niet op de knop Opslaan of Publiceren te klikken om uw wijzigingen op te slaan.

U kunt nu een voorbeeld van uw bericht of pagina bekijken om het Google-formulier in WordPress te zien.

Een Google-formulier dat is ingesloten in een WordPress-pagina


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *