Hoe maak je een Niche Review Site in WordPress als een professional - DeLaatbusiness

Hoe maak je een Niche Review Site in WordPress als een professional

8 min


124
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u een online reviewsite maken? Door beoordelingen van uw favoriete producten te schrijven, kunt u anderen helpen bij het maken van een koopbeslissing, terwijl u tevens verwijzingskosten verdient, ook wel bekend als commissies. In dit artikel laten we u zien hoe u een niche-beoordelingssite in WordPress kunt maken en er geld mee kunt verdienen.

Een reviewsite maken met WordPress

Waarom een ​​recensiesite maken?

Wat is het eerste dat u doet als u op zoek bent naar iets online?

Als u op de meesten van ons lijkt, controleert u de online beoordelingen van dat product om te zien wat anderen ervan zeggen.

Dit is waarom een ​​populaire online beoordelingssite, TripAdvisor, ongeveer $ 8,5 miljard dollar waard is.

Nu iedereen niet zo groot kan zijn als TripAdvisor, kennen we verschillende mensen die ergens tussen een paar honderd en een paar duizend dollar per maand verdienen met het runnen van een niche-beoordelingssite.

Er zijn twee populaire manieren om een ​​reviewsite te maken. De eerste is om een ​​recensiesectie toe te voegen aan uw bestaande WordPress-blog . De tweede is om een ​​volledig onafhankelijke site voor online reviews te maken.

Ongeacht de richting die u kiest, is het belangrijk dat u geen sterk concurrerende niche kiest.

Er zijn bijvoorbeeld veel sites die praten over beoordelingen van digitale camera’s, maar niet zoveel mensen die praten over beoordelingen van camera-accessoires.

Het geheim van het bouwen van een succesvolle beoordelingssite is om de juiste niche te vinden. Een perfecte niche heeft een lage concurrentie, en het zou iets moeten zijn waar je gepassioneerd over bent.

Hier zijn een paar factoren om over na te denken:

  • Welke bronnen kunt u aanbieden om verkeer te genereren?
  • Kun je gemakkelijk adverteerders aantrekken? (di er zijn mensen die betaalde producten verkopen)
  • Zijn er partnerprogramma’s beschikbaar?
  • Zijn andere mensen geld verdienen in deze niche?
  • Hoe ziet de concurrentie eruit?

U kunt hulpprogramma’s zoals SEMRush , Ahrefs en Google Keyword Planner gebruiken voor onderzoek.

Nadat u uw niche heeft gekozen, laten we u eens kijken hoe u een reviewsite kunt maken.

Stap 0. Voordat u begint

Voordat u uw website start, moet u het juiste blogplatform kiezen . Natuurlijk is WordPress nummer 1, maar er zijn eigenlijk twee verschillende soorten WordPress.

Ten eerste is er WordPress.com, een beperkt gehost platform. Ten tweede, je hebt de populaire WordPress.org ook wel gehoste WordPress genoemd, wat je normaal gesproken hoort als je WordPress hoort. Om het verschil te begrijpen, zie onze vergelijking van WordPress.com versus WordPress.org .

We raden aan om WordPress.org te gebruiken omdat het u de volledige vrijheid geeft om een ​​website te maken. Het geeft je ook volledige toegang tot alle WordPress-functies uit de doos.

Om te beginnen met WordPress, hebt u een goede WordPress-hosting en uw eigen domeinnaam nodig.

We raden Bluehost ten zeerste aan omdat ze een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider zijn en een van de grootste hostingbedrijven ter wereld.

Om nog maar te zwijgen, ze geven onze gebruikers een gratis domein en 63% korting op hun hostingplan (speciaal voor WPBeginner-gebruikers).

→ Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding ← te claimen

Als je een Bluehost-alternatief wilt, kijk dan eens naar Siteground die ook een exclusieve korting biedt voor WPBeginner-lezers.

Nadat u zich hebt aangemeld voor hosting en uw domeinnaam hebt ingesteld, is de volgende stap het installeren van WordPress. Met Bluehost is WordPress vooraf geïnstalleerd. De meeste andere hostingbedrijven bieden één-klik WordPress-installatieoptie. We hebben een stapsgewijze handleiding ontwikkeld voor het installeren van WordPress voor elk belangrijk hostingplatform.

Zodra u uw WordPress-site hebt ingesteld, bereikt u het WordPress-dashboard.

WordPress dashboard

Stap 1. Het kiezen van het perfecte WordPress thema “Review”

De eerste stap na het instellen van uw WordPress-site is het selecteren van een perfect WordPress-thema.

Wanneer u op zoek bent naar de beste review-thema’s van WordPress, zult u waarschijnlijk verschillende thema’s tegenkomen die volledige functionaliteit van de beoordelingswebsite bieden die in het thema is ingebakken. U moet deze ten koste van alles vermijden.

U hebt geen template voor een WordPress-beoordelingssite nodig. De meeste van die WordPress review-thema’s zijn opgeblazen en zullen je voor altijd blokkeren.

Daarom is het beter om een ​​WordPress-reviews-plug-in te gebruiken, omdat plug-ins werken met elk thema / ontwerp dat u kiest.

Je hebt de flexibiliteit om je thema’s in de toekomst te veranderen zonder een ontwikkelaar in dienst te nemen.

We hebben een artikel dat u helpt bij het vinden van het perfecte thema en installeer het in WordPress .

Kies in principe een thema dat je leuk vindt qua uiterlijk en gevoel. We laten u zien hoe u de beoordelingenfunctionaliteit in de volgende stap toevoegt.

Stap 2. De beste plug-in voor WordPress Reviews installeren

Het eerste wat u hoeft te doen, is de WP Product Review Lite- plug-in installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Deze basisplug-in is gratis beschikbaar en wordt geleverd met alle essentiële functies. Het is echter mogelijk dat u moet upgraden naar de premium-versievan de plug-in om geavanceerde functies te ontgrendelen.

De plug-in voor WP Product Review is eenvoudig te gebruiken en helpt u op te vallen in zoekmachines door schema-opmaak toe te voegen voor uw beoordelingen.

In gewoon Engels voegt het die sterbeoordelingen toe naast uw beoordelingen in Google om u te helpen opvallen.

Rich snippets in Google Zoeken

Na activering ziet u een nieuw menu-item met de naam ‘Productreview’ in uw WordPress-beheerdersmenu. Als u erop klikt, gaat u naar de instellingenpagina van de plug-in.

WP Product Review-instellingen

De instellingenpagina is verdeeld in verschillende secties. Eerst moet u de algemene instellingen instellen.

Begin door te selecteren waar u het beoordelingsvak wilt weergeven. Er zijn drie opties om uit te kiezen. U kunt het controlevak weergeven na de inhoud, vóór de inhoud, of u kunt het handmatig toevoegen met behulp van de shortcode.

De volgende optie is om te kiezen of u wilt toestaan ​​dat gebruikers hun beoordelingen als commentaar toevoegen. Als u dit toestaat, moet u ook selecteren hoeveel invloed gebruikersbeoordelingen hebben op de daadwerkelijke beoordeling.

Daarna moet u het aantal opties, voor- en nadelen kiezen dat u wilt weergeven. Standaard kunt u met de plug-in 5 van elk toevoegen. U kunt dat waar nodig aanpassen.

Ga nu verder naar het tabblad Classificatie-kleuren in de instellingen. Hier kunt u de standaardkleuren definiëren die door de plug-in worden gebruikt voor beoordelingen. WP Productreview gebruikt verschillende kleuren voor uitstekende, goede, niet slechte en zwakke beoordelingen.

Kies de beoordelingskleuren

U kunt de beoordelingskleuren aanpassen aan uw themaontwerp.

Klik vervolgens op het tabblad ‘Typografie’ in de instellingen. Hier kunt u de standaardtekst voor voor- en nadelenkolommen kiezen. U kunt ook de tekstkleuren voor verschillende secties wijzigen.

Typografie

Het laatste tabblad op de instellingenpagina is de knop Kopen. Op dit tabblad kunt u de kleuren selecteren die u wilt gebruiken voor de koopknop.

De knop Kopen heeft ook uw partnerlink, dus het is belangrijk dat u een kleur kiest die waarschijnlijk opvalt, zodat meer gebruikers erop kunnen klikken.

Koop knop

Vergeet niet op de knop ‘Alle wijzigingen opslaan’ te klikken om uw instellingen op te slaan.

Stap 3: Een beoordeling toevoegen in WordPress

Een review toevoegen met behulp van de WP Product Review-plugin is vrij eenvoudig. Bewerk of maak eenvoudig een nieuw bericht in WordPress.

U schrijft uw hoofdrecensie alsof u een ander bericht in WordPress schrijft.

In het berichtbewerkingsscherm scrolt u omlaag naar beneden en ziet u de metabox ‘Productrecensie extra instellingen’. U moet klikken op ‘Ja’ naast de optie ‘Is dit een beoordelingspost?’.

Instellingen voor productcontrole

Hiermee wordt de metabox uitgebreid en ziet u nu de aanvullende instellingen voor uw beoordeling.

Allereerst moet u productdetails zoals afbeeldingen, nu knoptekst, product- of affiliate-link en productprijs opgeven.

Productdetails

Hierna moet u specifieke productfuncties en uw score voor die functie toevoegen.

Productopties

Vervolgens voeg je de voor- en nadelenlijsten toe. U moet de beste functies van het product toevoegen aan de profslijst en de functies die het ontbeerde in de consoleslijst.

Voors en tegens

Als je klaar bent, kun je eenvoudig je bericht opslaan of publiceren.

U kunt nu het bericht bezoeken om het beoordelingsvak in actie te zien.

Recensiebox

Stap 4. Uw recensies in zijbalk weergeven

Met WP Product Review kunt u uw beoordelingsberichten laten zien in de zijbalk en andere gebieden die klaar zijn voor widgets.

Bezoek Uiterlijk »Widgets- pagina, en je zult de topproducten en de nieuwste product-widgets vinden.

Nieuwste producten widget

Voeg eenvoudig de widget toe aan een zijbalk en configureer de opties. U kunt het aantal producten selecteren dat u wilt weergeven, producttitel en beeldweergave-instellingen. Als u klaar bent, klikt u op de knop Opslaan.

Ga vervolgens verder en bezoek uw website om de recensieswidget in actie te zien. Het toont de nieuwste beoordelingen met beoordelingen en productafbeelding.

Recensies in zijbalkwidget

Stap 5. Geld verdienen met uw beoordelingenwebsite

Beoordelingen zijn een geweldige manier om passief inkomen te genereren aan de kant. Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met uw niche-beoordelingssite.

1. Affiliate marketing

Met Affiliate-marketing kunt u geld verdienen met uw beoordelingen door producten op uw website aan te bevelen. U verdient een commissie wanneer gebruikers op uw verwijzingslink klikken en het product kopen.

U moet producten vinden die een partnerprogramma hebben. De gemakkelijkste manier om geweldige producten in elke niche te vinden, is door lid te worden van een groot affiliate netwerk zoals ShareAsale of Amazon Associates .

Raadpleeg voor meer informatie onze beginnershandleiding voor affiliate marketing met gedetailleerde instructies en hulpmiddelen / plug-ins die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien.

2. Advertenties

De meeste websites op internet genereren hun inkomsten door advertenties weer te geven. U wordt betaald voor vertoningen of wanneer een gebruiker op uw advertentie klikt.

De eenvoudigste manier om advertenties weer te geven op uw recensies-site is met behulp van Google AdSense . Dit geeft u toegang tot duizenden adverteerders die op zoek zijn naar doelgerichte doelgroepen.

Raadpleeg onze handleiding over het correct toevoegen van Google AdSense aan uw WordPress-site voor meer informatie .

3. Betaalde beoordelingen

Met deze directe aanpak kunt u de tussenpersoon inkorten en rechtstreeks contact opnemen met bedrijven die willen dat hun producten worden beoordeeld.

Je wordt betaald voor het testen en het schrijven van je eerlijke mening over het product. Deze aanpak vereist veel bereik en kan de kwaliteit van uw beoordelingen beïnvloeden.

Bekijk onze lijst met bewezen manieren om online geld te verdienen voor meer manieren om geld te verdienen met uw reviewsite .

Stap 6. Uw beoordelingen naar het volgende niveau brengen

WordPress is een krachtig platform en geeft je toegang tot duizenden geweldige plug-ins die je kunt gebruiken om je reviews-site te laten groeien.

Hieronder volgen enkele van de essentiële plug-ins die u meteen kunt installeren.

Raadpleeg onze lijst met essentiële WordPress-plug-ins voor alle websites voor meer aanbevelingen over plug-ins .


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format