Hoe maak je een vastgoed Website met behulp van WordPress - DeLaatbusiness

Hoe maak je een vastgoed Website met behulp van WordPress

6 min


114
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u een IDX vastgoedwebsite maken met behulp van WordPress? Een website voor onroerend goed vereist specifieke functies die normaal niet beschikbaar zijn op kant-en-klare websites, maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. In dit artikel laten we u zien hoe u eenvoudig een IDX vastgoedwebsite kunt maken met behulp van WordPress.

Hoe IDX onroerend goed website te maken met behulp van WordPress

Wat is IDX?

IDX of Internet Data Exchange is een softwarestandaard die wordt gebruikt door makelaars, makelaars en hun teams om regelmatig bijgewerkte listings van MLS (multiple listing services) weer te geven.

Waarom is IDX belangrijk voor onroerend goed websites?

Vastgoedwebsites gebruiken IDX om onroerendgoedvermeldingen te tonen met up-to-date informatie die rechtstreeks uit MLS wordt gehaald. Met IDX kunt u een breed scala aan eigenschappen presenteren, zodat u meer leads voor uw bedrijf kunt genereren.

Hoe een IDX onroerend goed website maken?

Meestal zou je een ontwikkelaar moeten inhuren om een ​​IDX onroerend goed website te bouwen die je duizenden dollars zou kosten.

Maar dat is niet ideaal als je net begint.

Gelukkig is er een eenvoudigere oplossing die je kunt gebruiken om zelf een IDX vastgoedwebsite te maken (zonder enige codeerkennis).

We zullen je stap voor stap door elke stap leiden. Maar voordat we dit doen, hebt u de volgende dingen nodig om te beginnen.

 • Een domeinnaam (dit is het adres van uw website dat uw gebruikers in hun browsers zullen typen om uw website te bezoeken, dat wil zeggen wpbeginner.com)
 • Een webhostingaccount (dit is waar de bestanden van uw website worden opgeslagen)
 • Een website sjabloon voor onroerend goed
 • Een IDX WordPress-plug-in

Klaar? Laten we beginnen.

Stap 1. Aan de slag met uw onroerend goed website

Eerst moet u het juiste platform voor uw website kiezen. WordPress is ‘s werelds populairste website builder die wordt gebruikt door tienduizenden websites.

Wanneer we verwijzen naar WordPress, bedoelen we WordPress.org (software), niet de WordPress.com (hostingservice). Vaak verwarren beginners deze twee vanwege de naam. Zie ons artikel over WordPress.com versus WordPress.org voor een vergelijking.

We raden aan om WordPress.org te gebruiken omdat het u toegang geeft tot alle WordPress-functies vanuit de doos.

Om met WordPress te beginnen, moet u een domeinnaam registreren en een WordPress-hostingaccount krijgen .

Normaal kost een domeinnaam $ 14,99 / jaar en kost websitehosting $ 7,99 / maand.

Dit is veel voor eigenaren van kleine bedrijven die net beginnen.

Daarom hebben we Bluehost overtuigd om gebruikers van WPBeginner een gratis domeinnaam, een gratis SSL-certificaat en 60% korting op hosting aan te bieden.

Kortom, u kunt aan de slag voor zo laag als $ 2,75 per maand.

→ Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding ← te claimen

Opmerking: Bluehost is een officieel aanbevolen hostingprovider van WordPress en we gebruiken Bluehost ook voor verschillende van onze eigen websites.

Zodra u zich heeft aangemeld voor hosting, ontvangt u een e-mail met een link naar uw hostingdashboard.

Bluehost zal automatisch WordPress voor u installeren en u kunt zich rechtstreeks vanuit het hostingdashboard aanmelden op uw WordPress-site.

Bluehost hosting dashboard

Nadat u bent ingelogd, ziet u het WordPress-beheergebied. Hier beheert u uw website, wijzigt u instellingen en voegt u nieuwe inhoud toe.

WordPress admin-gebied

Stap 2. Kies een WordPress-thema voor onroerend goed

Het beste ding over WordPress is dat het u toegang geeft tot duizenden vooraf gemaakte sjablonen ook bekend als WordPress thema’s. Een website met onroerend goed heeft echter andere behoeften dan een gewone bedrijfswebsite .

Gelukkig zijn er heel veel mooie WordPress-thema’s die je kunt gebruiken om een ​​website voor onroerend goed te maken. Bekijk onze deskundige keuze van de beste WordPress-thema’s voor onroerend goed .

Een vastgoedthema vinden

Enkele tips voor het kiezen van een thema voor uw onroerend goed website.

 • Streef naar eenvoud in design.
 • Houd er rekening mee dat themademo’s veel afbeeldingen gebruiken die niet vooraf zijn geïnstalleerd. Je zult ze moeten vervangen door de jouwe.
 • Zorg ervoor dat het thema werkt op alle schermformaten en apparaten.
 • Zoek naar IDX / MLS-integratie en compatibele thema’s met uw IDX-plug-in.
 • Controleer op thema-recensies en prestaties.

Raadpleeg onze handleiding over het kiezen van het perfecte WordPress-thema voor uw website voor meer informatie .

Na het kiezen van een onroerend goed thema voor uw website, kunt u doorgaan en het installeren. Raadpleeg onze beginnershandleiding voor gedetailleerde instructies over het installeren van een WordPress-thema .

Stap 3. Kies een IDX WordPress-plug-in

Er zijn veel WordPress IDX-plug-ins op de markt. U moet zorgvuldig de plug-in kiezen die werkt met uw MLS-provider.

We raden aan de dsIDXpress- plug-in te gebruiken. Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Na activering zal de plug-in een nieuw menu-item met ‘IDX’ toevoegen aan uw WordPress-beheerbalk. Als u hierop klikt, gaat u naar de instellingenpagina van de plug-in.

IDX activeringssleutel

U moet uw activeringssleutel invoeren. Je vindt deze informatie op de website van de plug-in of de e-mail die ze je hebben gestuurd toen je de plug-in registreerde.

Na activering biedt de plug-in meerdere manieren om MLS-inhoud aan uw website toe te voegen. Als u de demoversie van de plug-in gebruikt, krijgt u toegang tot fictieve MLS-vermeldingen. Betaalde gebruikers kunnen hun MLS-provider selecteren via de website van de plug-in.

Nadat u uw MLS-provider hebt toegevoegd, kunt u beginnen met het toevoegen van MLS-inhoud. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de IDX-widgets te gebruiken.

Ga naar Appearance »Widgets- pagina, en je zult meerdere IDX-widgets zien die je aan je website kunt toevoegen. Dit omvat IDX-vermeldingen, IDX-gebied, IDX-zoekopdracht en IDX-widgets voor afzonderlijke vermeldingen.

IDX-widgets

U kunt ook MLS-inhoud toevoegen aan uw WordPress-berichten of -pagina’s. Maak gewoon een nieuwe post of pagina en u zult de knop IDX-vermeldingen in de visuele editor zien .

IDX shortcodeknoppen

Een andere manier om inhoud uit uw MLS-vermeldingen te genereren, is door naar de pagina IDX-pagina ‘s te gaan en op de knop ‘Nieuw toevoegen’ te klikken.

IDX-pagina’s werken net als gewone WordPress-pagina’s, behalve dat ze uw MLS-vermeldingen weergeven. Als u wilt kiezen wat u op de pagina wilt weergeven, gebruikt u de sectie IDX-gegevensfilters onder aan de pagina.

IDX-gegevensfilters

Maak je geen zorgen als je aanbiedingen er in het begin niet mooi uitzien. Richt u gewoon op het toevoegen van de vermeldingen die u eerst wilt weergeven.

Zodra u klaar bent met het instellen van uw MLS-inhoud, heeft u mogelijk het ondersteuningsteam van uw thema nodig om u te helpen het nauw te integreren met behulp van aangepaste CSS .

Voorbeeld van IDX-vermeldingen die op een website van een onroerend goed worden weergegeven

Stap 4. Promoot uw onroerend goed website

Het WordPress-thema voor onroerend goed en uw IDX-plug-in bieden u tal van opties om gerichte inhoud voor zoekmachines te maken.

Als u bijvoorbeeld een specifieke wijk, stad of woongemeenschap wilt targeten, kunt u specifieke pagina’s voor hun vermeldingen maken.

Naast het weergeven van de vermeldingen, kunt u die pagina verder optimaliseren door nuttige informatie over dat specifieke gebied toe te voegen.

Vervolgens zou je wat basis WordPress SEO-vaardigheden moeten leren. We hebben een complete WordPress SEO-gids met stapsgewijze instructies voor beginners die je er doorheen zullen leiden.

Stap 5. Leads vastleggen van uw onroerend goed website

Leadgeneratie

Wist u dat bijna 75% van de bezoekers die uw website zien, deze nooit meer zal zien? Het is niet jouw schuld, het is gewoon dat het internet enorm is en dat er steeds meer websites meedoen om de concurrentie te vergroten.

In plaats van die potentiële kopers weg te laten glippen, moet je hun informatie krijgen.

Hier komt OptinMonster om de hoek kijken . Het is de beste lead generation-software ter wereld en helpt u toevallige bezoekers om te zetten in leads en vervolgens klanten.

Kijk hoe WoodSide Communities $ 249.435 verdienden in minder dan twee maanden met OptinMonster.

Om aan de slag te gaan, wilt u misschien deze praktische tips voor het genereren van leads voor mensen in onroerend goed .

Een andere handige tool die je nodig hebt in je arsenaal is WPForms . Het is de beste invoegtoepassing voor WordPress-contactpersonen en u kunt gemakkelijk contactformulieren toevoegen voor elke vermelding op uw site.

Stap 6. Mastering WordPress Vaardigheden

WordPress is vrij eenvoudig te gebruiken maar van tijd tot tijd heb je hulp nodig. Gelukkig is er gratis veel gratis online beschikbaar.

WPBeginner zelf is de grootste WordPress-bronnenwebsite ter wereld. We bieden talloze beginnersgidsen, how-tos, tutorials en video’s (allemaal zijn ze volledig gratis).

Hier zijn enkele handige WPBeginner-bronnen die je als bladwijzer moet gebruiken om WordPress verder te leren.

 • WPBeginner Blog – Hier publiceren we onze tutorials over WordPress, how tos en stap voor stap.
 • WPBeginner-video’s – Met deze stap voor stap-video’s leert u WordPress FAST.
 • WPBeginner op YouTube – Heb je meer video-instructies nodig? Abonneer je op ons YouTube-kanaal met meer dan 100.000 abonnees en 7 miljoen + weergaven.
 • WPBeginner-woordenboek – De beste plaats voor beginners om te beginnen en zich vertrouwd te maken met het WordPress-jargon.
 • WPBeginner Blueprint – Bekijk plug-ins, tools en services die we gebruiken op WPBeginner.
 • WPBeginner Deals – Exclusieve kortingen op WordPress-producten en -diensten voor WPBeginner-gebruikers.

 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *