Hoe Social Share-knoppen toe te voegen in WordPress - DeLaatbusiness

Hoe Social Share-knoppen toe te voegen in WordPress

7 min


108
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wil je sociale share-knoppen toevoegen in WordPress? Social media websites zijn waar mensen veel van hun tijd op internet doorbrengen.

U kunt sociale media gebruiken om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en nieuwe gebruikers naar uw website te brengen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door sociale knoppen voor het delen van WordPress-berichten en -pagina’s toe te voegen.

In dit artikel laten we u zien hoe u gemakkelijk sociale share-knoppen kunt toevoegen en aantallen van shares kunt weergeven in WordPress. We bespreken een aantal verschillende manieren om dit te doen, zodat u sociale knoppen boven en onder inhoud kunt toevoegen of een zwevende share-balk kunt maken ..

Hoe Social Share-knoppen toevoegen in WordPress - Easy Way

Waarom zou je Social Share-knoppen moeten toevoegen in WordPress?

Sociale netwerken zijn tegenwoordig een van de meest populaire online activiteiten. Naar schatting zullen er tegen het einde van 2019 wereldwijd ongeveer 2,77 miljard gebruikers van sociale media zijn. ( Bron )

Daarom is socialemediamarketing nu een cruciaal onderdeel van de groeistrategie van elk bedrijf. Als u meer potentiële klanten wilt bereiken, zijn sociale mediaplatforms zeer effectieve kanalen om met hen te communiceren.

Het probleem is dat wanneer je je inhoud op je eigen sociale mediaprofielen deelt , Tit alleen een beperkt aantal van je eigen volgers bereikt.

De beste manier om mensen te bereiken die uw bedrijf niet op sociale media volgen, is door sociale delenknoppen toe te voegen aan uw WordPress-site.

Knoppen voor sociaal delen stellen uw websitebezoekers voor om uw inhoud te delen op de tijdlijn van hun sociale media. Hierdoor kan uw inhoud worden gezien door hun vrienden en volgers die vervolgens opmerkingen kunnen toevoegen, leuk vinden en opnieuw kunnen delen.

Als u knoppen voor sociaal delen aan uw website toevoegt, kunt u het volgende doen:

  • Krijg meer verkeer naar uw website
  • Vergroot het volgen van je sociale media
  • Genereer meer leads en sales
  • Bouw sociaal bewijs en merkherkenning

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe we eenvoudig social share buttons in WordPress kunnen toevoegen.

Sociale share-knoppen toevoegen in WordPress

Voor deze zelfstudie gebruiken we de plug-in Shared Counts . Het is de beste WordPress-plug-in voor sociale media die op de markt verkrijgbaar is.

Met behulp van deze plug-in kunt u eenvoudig knoppen voor sociaal delen toevoegen aan uw WordPress-berichten en ook het aantal delen weergeven. Het beste deel is dat het is geoptimaliseerd voor prestaties en uw website niet vertraagt.

In tegenstelling tot andere sociale sharing-plug-ins, maakt Shared Counts gebruik van een unieke cachemethode om een ​​minimale impact te hebben op de snelheid en prestaties van uw website .

Het eerste dat u hoeft te doen, is de plug-in Shared Counts installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor gedetailleerde instructies .

Nadat u de plug-in hebt geïnstalleerd, moet u naar het menu Instellingen »SharedCounts gaan om de plugin-instellingen te configureren.

Gedeeld telt het WordPress-menu

Vervolgens moet je naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Beeldscherm’ en de deelknoppen kiezen die je wilt weergeven. Standaard zijn drie knoppen geselecteerd (Facebook, Twitter en Pinterest).

Shared Counts Plugin - selecteer sociale share-knoppen

U kunt op het witte gebied in het veld klikken om extra deelknoppen toe te voegen die u wilt.

Sociale share-knoppen toevoegen in Shared Counts

Vervolgens kunt u de knopstijl voor delen kiezen in het vervolgkeuzemenu met het label “Share Button Style”. De plug-in Shared Counts wordt geleverd met 8 prachtige knopstijlen.

Gedeelde tellingen delen knopstijlen

Hierna moet u de themalocatie selecteren waar u de social share-knoppen wilt weergeven. U kunt kiezen uit drie opties: vóór inhoud, na inhoud en vóór en na inhoud.

Thema-locaties voor knoppen voor sociale share

Ten slotte moet u de ondersteunde berichttypen selecteren. Het heeft ‘post’ standaard geselecteerd.

Als u deelknoppen op uw pagina’s en andere berichttypen wilt weergeven, vinkt u het vakje naast de paginaoptie aan.

Ondersteunde berichttypen Gedeelde telling

Vergeet niet op de knop Wijzigingen opslaan te klikken om uw instellingen op te slaan.

Als u klaar bent, kunt u elk bericht op uw website bezoeken om de knoppen voor sociaal delen in actie te zien. Hier ziet u hoe onze demowebsite er uitziet met de ‘Klassieke’ knopstijl op het standaard Twenty Nineteen-thema.

Knoppen voor sociaal delen op gedeeld aantal

Hoe Social Share Counts in WordPress weergeven?

Zoals de naam al doet vermoeden, kan de plug-in Shared Counts ook uw aantal sociale shares weergeven zonder uw website te vertragen.

Als u het aantal sociale shares wilt inschakelen, moet u naar de instellingen voor gedeelde aantallen gaan en de bron voor het tellen van shares instellen.

In het instellingenvenster Gedeelde tellingen ziet u de instellingen voor ‘Aantal delen’ bovenaan.

Standaard wordt de optie Geen weergegeven voor ‘Tellingbron’, wat betekent dat het aantal delen niet wordt opgehaald en weergegeven.

Delen telt Geen Bron gedeeld Tellingen

Als u de aantallen sociale shares wilt weergeven, kunt u uit twee bronnen kiezen.

Delen telt bronopties

De SharedCount.com is de aanbevolen optie voor de plug-in. Als u deze optie kiest, worden de tellingen opgehaald uit de SharedCount-service-API. Hiermee kunnen alle tellingen worden opgehaald met slechts 2 API-aanroepen, wat de beste is voor prestaties.

Als u de optie ‘Native’ kiest, worden de deeltellingen van de respectieve sociale service opgehaald, zoals Facebook API voor Facebook-tellingen, Pinterest API voor pincounts. Deze methode kan uw site vertragen omdat hiervoor meerdere API-aanroepen nodig zijn.

We raden aan SharedCount.com als uw tellingenbron te kiezen. Vervolgens ziet u een veld voor de SharedCount API-sleutel.

Shared Counts API-veld

U kunt de SharedCount API verkrijgen door u aan te melden voor een gratis account op de SharedCount.com- website.

Registreer voor SharedCounts com

Voer uw e-mailadres en een wachtwoord in. Klik vervolgens op Account maken.

Maak SharedCounts.com-account aan

De website verzendt nu een bevestigingslink naar uw e-mailadres. U moet op de koppeling klikken om te verifiëren.

SharedCounts.com-account geverifieerd

Zodra uw e-mail is geverifieerd, moet u zich aanmelden bij uw SharedCount-account en naar uw account rechtsboven op het scherm gaan. Daar zie je je e-mailadres en een dropdown-pictogram ernaast.

SharedCounts.com-account

Vervolgens moet u op het vervolgkeuzemenu klikken en ‘Instellingen’ selecteren. Hierna vindt u uw SharedCount API-sleutel.

SharedCounts.com API-sleutel

U moet de API-sleutel kopiëren en teruggaan naar de instellingenpagina van uw plug-in op uw WordPress-site. Ga nu door en plak de API-sleutel in het veld ‘SharedCount API Key’.

Insert SharedCounts API-sleutel

Daaronder ziet u een aantal andere instellingen die betrekking hebben op het aantal sociale shares. U kunt ze bekijken en wijzigen als u dat wilt.

Als u het totale aantal wilt weergeven, vinkt u het selectievakje aan naast de optie ‘Totaal aantal tellen’.

We raden ook aan om het selectievakje in te schakelen om lege tellingen te verbergen in plaats van een nul (0) weer te geven.

Opties delen tellen

Vervolgens ziet u een nieuw veld ‘Totale tellingen’ in het gedeelte Weergave. Hiermee kunt u totaalaantal tellingen weergeven naast uw deelknoppen.

Knop Totaal aantal tellen toevoegen Plug-in voor gedeelde telling

Vergeet niet op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken om uw instellingen op te slaan.

U kunt nu uw website bezoeken om de knoppen voor sociaal delen te bekijken met het aantal delen voor elk blogbericht.

Sociale share-knoppen toevoegen aan geselecteerde pagina’s

Typen sociaal gedeelde knoppen worden meestal niet toegevoegd aan WordPress-pagina’s, maar soms wilt u ze misschien inschakelen op bepaalde pagina’s.

Als dat het geval is, kunt u de shortcode Shared Counts gebruiken: [shared_counts].

U kunt deze shortcode overal op uw website toevoegen om de deelknoppen weer te geven.

Voor het toevoegen van shortcodes in WordPress is er een shortcode-blok in de WordPress-blokeditor .

Shortcode-blok in Gutenberg-editor

U kunt eenvoudigweg het blok toevoegen aan uw inhoudsgebied en vervolgens de Shortcode Shared Counts plakken.

Insert Shared Counts Shortcode

Met behulp van de shortcode kunt u sociale share-knoppen echt overal op uw site toevoegen.

Zwevende sociale share-balk toevoegen in WordPress

Met de plug-in Shared Counts kun je knoppen voor sociaal delen toevoegen boven inhoud, onder inhoud of zowel boven als onder inhoud. Deze deelknoppen zijn statisch en niet altijd zichtbaar.

Een andere populaire manier om social sharing-knoppen weer te geven, is door een zwevende balk voor het delen van sociale media toe te voegen. Het is een menu voor het delen van sociale media dat op gebruikersschermen blijft staan ​​terwijl ze naar beneden scrollen.

In tegenstelling tot de standaardknoppen voor delen, is de zwevende sociale share-balk zichtbaar wanneer een gebruiker uw artikel leest. Ze meer opvallen en u helpen om sociaal delen te stimuleren.

Sommige gebruikerservaringsexperts beweren dat uw website er slecht uitziet omdat deze de witte ruimte vult. Als u het echter schoon kunt houden, kan het behoorlijk nuttig zijn.

Voor de zwevende knoppen voor sociaal delen moet u de plug-in Sassy Social Share installeren en activeren .

Na activering zal de plug-in een nieuw menu-item met het label ‘Sassy Social Share’ toevoegen aan uw WordPress admin zijbalk. Als u erop klikt, gaat u naar de instellingenpagina van de plug-in.

Selecteer uw knopstijl

Eerst moet je een pictogramstijl kiezen. De plug-in wordt geleverd met vierkante, afgeronde en rechthoekige knoppen. U kunt stijlen kiezen voor zowel de zwevende sociale share-balk als de standaard share-balk.

Vervolgens moet u overschakelen naar het tabblad ‘Standaardinterface’. Vanaf hier kunt u de standaardknoppen voor statisch sociaal delen in- of uitschakelen.

Standaard knoppen voor delen

We raden aan zwevende of statische sociale knoppen te gebruiken. Het gebruik van beide is een overkill en kan een slechte gebruikerservaring creëren.

Vervolgens moet u overschakelen naar het tabblad ‘Zwevende interface’ en het selectievakje naast de optie ‘Drijvende interface delen inschakelen’ inschakelen.

Zwevende instellingen voor plug-in voor sociale share

Hierna moet u de websites voor sociale media kiezen die u wilt weergeven. U kunt knoppen toevoegen of verwijderen en deze opnieuw rangschikken door ze eenvoudigweg te verslepen.

Als u klaar bent, klikt u op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ om uw instellingen op te slaan.

U kunt nu uw website bezoeken om zwevende knoppen voor sociaal delen in actie te zien. Zo zag het eruit op onze demo-website.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *