Hoe uw organigram in WordPress te maken - DeLaatbusiness

Hoe uw organigram in WordPress te maken

3 min


96
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u een mooi organigram weergeven op uw WordPress-site? Org-diagrammen zijn nuttig bij het weergeven van de bedrijfshiërarchie en het introduceren van gebruikers bij het team dat de onderneming leidt. In dit artikel laten we u zien hoe u een bedrijfsorganigram in WordPress kunt maken.

Wat is een organigram en waarom is het belangrijk?

Een organigram presenteert de hiërarchische structuur van een bedrijf op basis van functietitel en verantwoordelijkheden, van het topmanagement tot de leidinggevenden.

Het helpt de reputatie van uw merk te verbeteren door de menselijke kant van uw bedrijf te laten zien. Tegelijkertijd kunnen gebruikers ook vinden met wie ze contact moeten opnemen voor verschillende zakelijke kansen, feedback en suggesties.

Organisatieschema

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe eenvoudig een bedrijfsorganisatiediagram kan worden gemaakt en beheerd in WordPress.

Een organigram maken in WordPress

Het eerste wat u hoeft te doen is de Easy Org Chart- plug-in installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Na activering, moet je Easy Org Chart bezoeken »Nieuwe toevoegen vanuit je WordPress admin gebied om een ​​nieuw organigram te maken.

Nieuwe grafiek toevoegen

Eerst moet u een titel voor uw grafiek opgeven. Daarna moet je naar het gedeelte Build your Org Chart gaan om teamleden toe te voegen.

In de eerste kolom moet u details van uw teamleden toevoegen, zoals hun naam, functie, profielfoto en contactgegevens.

Vervolgens moet je op de knop Een persoon toevoegen klikken om een ​​ander teamlid toe te voegen. Ga door en herhaal het proces om alle teamleden toe te voegen die u in uw organigram wilt laten zien.

Nieuw lid toevoegen

U kunt teamleden naar rechts of links slepen en neerzetten in het WordPress-beheergebied. U moet ook de bovenste hiërarchie en het rijnummer voor elk teamlid definiëren op basis van de hiërarchische structuur van uw bedrijf.

Stel de bovenste hiërarchie in

Nadat u teamleden heeft toegevoegd, moet u naar beneden scrollen naar het geavanceerde stylinggedeelte. Hier kunt u configureren hoe de grafiek moet worden weergegeven. U kunt de containergrootte, hoeken, achtergrondkleur, doossjabloon, veldstyling en meer kiezen.

Grafiek geavanceerde styling

Als u klaar bent met het stijlen, klikt u op de knop Publiceren om uw wijzigingen op te slaan.

Als u uw organigram op uw website wilt weergeven, gaat u naar de Easy Org Chart- pagina in WordPress admin om de shortcode te kopiëren .

Kopieer Shortcode

U kunt deze shortcode nu in een widget voor WordPress-berichten, pagina’s of zijbalksegmenten plakken om uw organigram weer te geven.

Organisatieschema

Het zou een goed idee zijn om een ​​contactformulier onder uw organigram in WordPress toe te voegen . We raden u aan WPForms te gebruiken omdat dit de beste plug-in voor contactformulieren op de markt is. Ze stellen gebruikersook in staat om ontvangers te selecteren in het contactformulier van WordPress.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *