Hoe WordPress Posts in bulk te verwijderen (2 eenvoudige oplossingen) - DeLaatbusiness

Hoe WordPress Posts in bulk te verwijderen (2 eenvoudige oplossingen)

3 min


126
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u bulk WordPress-berichten verwijderen? WordPress maakt het super eenvoudig om berichten te beheren vanuit het beheerdersgedeelte. Als u echter veel berichten wilt verwijderen, kan het enige tijd duren om ze te selecteren en te verwijderen. In dit artikel laten we u twee snelle en eenvoudige oplossingen zien om WordPress-berichten bulk uit uw blog te verwijderen.

Bulk verwijder WordPress-berichten met twee eenvoudige methoden

Als je de video-zelfstudie niet wilt bekijken, kun je hieronder de onderstaande tekstversie blijven lezen:

Methode 1. Bulk Verwijderen WordPress Berichten zonder plug-in

Deze methode is eenvoudiger en wordt aanbevolen voor alle gebruikers. Het maakt gebruik van de ingebouwde WordPress-functionaliteit om snel een groot aantal berichten te selecteren en te verwijderen.

Eerst moet je de pagina Berichten »Alle berichten bezoeken . Vanaf hier kunt u op het selectievak voor bulk selecteren om alle berichten te selecteren die op de pagina worden weergegeven.

Selecteer alle berichten

Als u niet alle geselecteerde berichten wilt verwijderen, kunt u nu doorgaan en deze berichten uitschakelen. Anders kunt u op het vervolgkeuzemenu ‘Bulkopties’ klikken en ‘Verplaatsen naar prullenbak’ selecteren.

Ga naar de prullenbak optie

Vervolgens moet u op de knop ‘Toepassen’ klikken om geselecteerde berichten te verwijderen.

WordPress verplaatst de geselecteerde berichten nu naar de prullenbak.

Met deze standaardmethode kun je slechts 20 berichten per keer selecteren. Wat als je honderden berichten wilt verwijderen?

Klik eenvoudig op de knop ‘ Schermopties ‘ in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit brengt een vervolgkeuzemenu waarin u het aantal items per pagina moet veranderen naar een willekeurig aantal.

Wijzig het aantal berichten dat moet worden weergegeven

Klik vervolgens op de knop Toepassen en WordPress geeft het aantal berichten weer dat u eerder hebt geselecteerd. U kunt nu doorgaan en bulkberichten verwijderen zoals hierboven beschreven.

Opmerking: verwijderde berichten worden verplaatst naar de prullenbak van WordPress en blijven daar 30 dagen staan. Hierna worden ze permanent verwijderd uit uw WordPress-database.

Bulk Verwijder berichten van specifieke auteur of categorie

Laten we nu aannemen dat u berichten wilt verwijderen die zijn opgeslagen onder een specifieke categorie / tag of die zijn geschreven door een specifieke auteur ? U kunt eenvoudig op de koppelingen van de auteur, de categorie of de tag klikken om berichten weer te geven die aan hen zijn gekoppeld.

Berichten weergeven op auteur, categorie of tag

Als u bijvoorbeeld op de categorie ‘Nieuws’ klikt, ziet u de lijst met berichten die onder die categorie zijn geplaatst. U kunt vervolgens de berichten selecteren en ze naar de prullenbak verplaatsen met behulp van het menu Bulkopties.

Methode 2: Bulk WordPress-berichten verwijderen met behulp van een plug-in

De standaard bulk delete-opties zijn voor de meeste gebruikers redelijk toereikend. Er zijn echter enkele gevallen waarin u mogelijk meer opties nodig hebt om snel specifieke berichten te selecteren en vervolgens bulk te verwijderen.

Als u bijvoorbeeld berichten wilt verwijderen die in de afgelopen dagen zijn opgeslagen of als u berichten ouder dan een bepaald aantal dagen post?

Gelukkig is er een plug-in waarmee je bulkberichten kunt verwijderen met behulp van geavanceerde filters.

Eerst moet u de Bulk Delete- plug- in installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-invoor meer informatie .

Ga bij activering naar de pagina Bulk WP »Bulk verwijder berichten in uw WordPress-beheergebied om berichten te verwijderen. De plug-in biedt meerdere manieren om berichten te filteren en te selecteren die u wilt verwijderen.

Bulk WP-instellingen

U kunt berichten filteren op duur, berichten selecteren die in de laatste x dagen zijn gepubliceerd, ze onmiddellijk verwijderen zonder ze naar de prullenbak te sturen en zelfs plannen om ze later te verwijderen .

Terwijl u verder scrolt in het instellingenscherm, vindt u meer opties om berichten te selecteren en te verwijderen op categorieën, aangepaste taxonomieën , aangepaste berichttypen en meer.

Sorteer en selecteer berichten per categorie

Bulk Verwijderen kan ook worden gebruikt om opmerkingen, pagina’s, gebruikers en aangepaste velden in bulk te verwijderen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *