Hoe YouTube Abonneren Knop Toevoegen in WordPress - DeLaatbusiness

Hoe YouTube Abonneren Knop Toevoegen in WordPress

2 min


106
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wil je meer abonnees krijgen op je YouTube-kanaal? Met een knop voor abonneren op je blog kunnen je bezoekers eenvoudig je video’s vinden en zich abonneren op je kanaal. In dit artikel laten we je zien hoe je een YouTube-subscribe-knop toevoegt in WordPress.

Hoe YouTube Abonneren Knop Toevoegen in WordPress

Methode 1: Handmatig toevoegen van YouTube Abonnementsknopcode

Het eerste dat u hoeft te doen, is de YouTube subscribe-knoppagina bezoeken op de website van Google Developer.

Configuratieknop

Op deze pagina moet je de naam van je YouTube-kanaal invoeren, een lay-out-, thema- en subscriber-teloptie selecteren. Het toont een live voorvertoning van hoe uw knop eruit zal zien op de website. Zodra u tevreden bent, hoeft u alleen maar naar beneden te bladeren om de insluitcode te kopiëren.

Kopieer code

Vervolgens moet je inloggen op het WordPress-beheergebied van je site en naar Appearance »Widgets gaan . Daar moet je een tekstwidget naar je widgetgebied slepen en de YouTube-knopcode voor abonneren in de widget plakken.

YouTube Abonnementscript toevoegen

Vergeet, als je klaar bent, niet om je wijzigingen op te slaan en je website te bezoeken om de YouTube-subscribe-knop in actie te zien.

Abonneer je op YouTube-kanaal in zijbalk

Methode 2: Plug-in gebruiken om een ​​YouTube-abonnementsbalk toe te voegen

Een andere manier om een ​​YouTube-knop voor abonneren op uw website toe te voegen, is door deze onder elke YouTube-video op uw site toe te voegen. Dit biedt extra belichting en kan u helpen uw abonnees aanzienlijk te vergroten.

Eerst moet je de YouTube Subscribe Bar- plug- in installeren en activeren .

Nadat je de plug-in hebt geactiveerd, ga je naar Instellingen »YouTube-abonnementsbalk om je YouTube-kanaal-ID toe te voegen. Je moet ook de lay-out van de knop stijlen, een knopthema kiezen en het aantal abonnees weergeven.

YouTube-abonnementsbalk-instellingen

Met de YouTube subscribe-bar-plug-in kun je wat tekst toevoegen vóór de knop en de stijl ervan bewerken. U kunt dit gebied gebruiken om een ​​call-to-action toe te voegen zoals “Abonneren op mijn kanaal”.

Als u klaar bent, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan om uw instellingen op te slaan.

Deze plug-in geeft automatisch je YouTube Abonneren-balk weer onder elke YouTube-video op je site. De balk met YouTube-abonnementen wordt weergegeven op de video’s van je kanaal en kanalen van derden, zodat je nuttige video-inhoud op je site kunt delen en meer abonnees kunt krijgen op je YouTube-kanaal.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *