Roterende getuigenissen (testimonials) toevoegen in WordPress - DeLaatbusiness

Roterende getuigenissen (testimonials) toevoegen in WordPress

2 min


118
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u roterende testimonials weergeven op uw WordPress-site? Getuigenissen zijn een geweldige manier om sociaal bewijs te tonen en geloofwaardigheid te vergroten. Dat is waarom je ziet dat zoveel online bedrijven trots getuigenissen van klanten weergeven op hun websites. In dit artikel laten we u zien hoe u eenvoudig roterende getuigschriften kunt toevoegen in WordPress.

Roterende getuigschriften toevoegen in WordPress

Roterende getuigenissen toevoegen schuifregelaar in WordPress

Het eerste wat u hoeft te doen is de Testimonial Rotator- plug-in installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Na activering, moet je Getuigenissen bezoeken »Rotator toevoegen pagina. Dit is waar je de carrousel gaat instellen die roterende getuigenissen op je website zal weergeven.

Maak uw testimonials rotator

U kunt selecteren hoe u wilt dat uw carrousel met uw getuigenis zich gedraagt. U kunt kiezen uit animatie, duur voor elke testimonial, items tonen / verbergen en meer.

Hierna moet u het bedrijf of product invoeren waaraan deze testimonials zijn gekoppeld. Deze informatie wordt niet weergegeven, maar wordt gebruikt om rich snippets-metadata voor zoekmachines toe te voegen .

Ten slotte kunt u een thema voor uw carrousel selecteren. Standaard wordt de plug-in geleverd met twee thema’s om uit te kiezen. U kunt desgewenst extra thema’s van de auteur van de plug-in aanschaffen.

Als u klaar bent, klikt u op de knop Publiceren om uw wijzigingen op te slaan.

Nu je de carrousel hebt gemaakt, is het tijd om testimonials toe te voegen. U kunt testimonials toevoegen door naar Getuigenissen »Nieuwe pagina toevoegen in uw WordPress-beheergebied te gaan.

Voeg een testimonial toe

U moet de naam van de klant in het titelveld en hun testimonial toevoegen aan de berichteditor.

Vervolgens moet u naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Opties voor testimonials’.

Testimonial-opties

U kunt de testimonial toevoegen aan de rotator die u eerder hebt gemaakt. Hierna kunt u een sterbeoordeling, de functie van de klant of een bedrijf selecteren en een klantfoto toevoegen.

Als je klaar bent, klik je op de publicatieknop om de testimonial op te slaan. Herhaal het proces om meer klantreacties toe te voegen.

Nadat u enkele testimonials hebt toegevoegd, kunt u ze toevoegen aan uw WordPress-site.

Ga naar de testimonials »All Rotators- pagina en kopieer de shortcode ‘User rotator settings’ naast de rotator die je eerder hebt gemaakt.

Roterende testimonials shortcode

U kunt deze shortcode aan een WordPress- bericht of -pagina toevoegen om klantreacties weer te geven. Je kunt het ook toevoegen aan een zijbalkwidget, zie onze handleiding over het toevoegen van shortcode in zijbalkwidget .

U kunt nu uw website bezoeken om uw roterende getuigenis in actie te zien.

Testimonials preview


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *