16 Beste alternatieven voor de plug-in voor WordPress Jetpack - DeLaatbusiness
e-commerce chatbots

16 Beste alternatieven voor de plug-in voor WordPress Jetpack

7 min


118
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste alternatieven voor de Jetpack-plug-in? Jetpack is een krachtige WordPress-plug-insuite die verschillende functies aan uw WordPress-website toevoegt. Onlangs vroeg een van onze lezers ons om mogelijke Jetpack-alternatieven voor WordPress te delen. In dit artikel laten we u de beste alternatieven voor de WordPress Jetpack-plug-in zien.

Beste Jetpack-alternatieven voor WordPress

Wat is Jetpack WordPress plug-in?

Jetpack is een pluginsuite die essentiële WordPress-functies combineert in één grote plug-in. Hiermee kunt u de functies beheren die u wilt gebruiken en kunt u de functies uitschakelen die u niet nodig hebt.

Naarmate uw website groeit, wilt u misschien verder gaan dan alleen Jetpack. Mogelijk hebt u geavanceerde functies nodig die worden aangeboden in WordPress-plug-ins van derden.

In deze gevallen is het zinvol om naar Jetpack-alternatieven te kijken voor specifieke functies die u nodig hebt.

Voors en tegens van Jetpack Plugin

Voors en tegens van het gebruik van WordPress Jetpack plug-in

Net als alle andere dingen in het leven heeft de Jetpack-plug-in zijn eigen voordelen en nadelen die u in gedachten moet houden bij het kiezen van Jetpack-alternatieven.

Voors voor het gebruik van de Jetpack-plug-in

Dit zijn de voordelen van het gebruik van de Jetpack-plug-in op uw WordPress-website.

  • Eén plugin om ze allemaal te beheren. U krijgt alle essentiële functies in één gemakkelijk te beheren pakket.
  • Jetpack is sterk geoptimaliseerd voor prestaties met de krachtige infrastructuur van Automattic (bedrijf achter Jetpack en WordPress.com) op de achtergrond.
  • Het heeft een mooiere gebruikersinterface dan je typische WordPress-plug-ins.

Nadelen van het gebruik van de Jetpack-plug-in

Hieronder volgen de nadelen van het gebruik van de plug-in voor WordPress Jetpack op uw website.

  • Voor het gebruik van Jetpack moet u een WordPress.com-account maken.
  • De kern van Jetpack is gratis, maar voor veel functies is een betaald abonnement vereist.
  • Het heeft een beperkte e-mailfunctionaliteit. Je kunt je abonnees niet e-mailen zonder een blogpost te publiceren.
  • Uw website wordt afhankelijk van één plug-in waardoor deze in de toekomst moeilijker te vervangen is.

Dat gezegd hebbende, laten we een kijkje nemen naar de beste Jetpack-alternatieven die u op uw website kunt installeren.

1. WPForms Lite

WPForms

WPForms Lite is het beste alternatief voor het feedbackformulier van Jetpack. WPForms is de beste invoegtoepassing voor WordPress-contactpersonen en wordt geleverd met een gratis Lite-versie waarmee u eenvoudig een contactformulier op uw WordPress-website kunt toevoegen.

WPForms wordt geleverd met een mooie drag-and-drop vormbuilder en kant-en-klare formuliersjablonen. Formulieren toevoegen aan uw blogposts en pagina’s is eenvoudig met shortcode of met behulp van de knop Formulier toevoegen in de berichteditor.

We hebben WPForms gebouwd om het beginnersvriendelijk te maken en bieden geavanceerde functies zoals e-mailabonnement, betalingen, gebruikersregistratie en meer in de Pro-versie.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Jetpack wordt geleverd met een ingebouwde stats-module. Het is echter niet zo dichtbij als zo krachtig als Google Analytics. Als u Google Analytics-integratie in Jetpack wilt, moet u upgraden naar het professionele plan dat $ 299 / jaar kost.

MonsterInsights is de beste Google Analytics-plug-in voor WordPress met meer dan 1 miljoen actieve installaties en het heeft een gratis versie beschikbaar voor alle WordPress-gebruikers.

Met MonsterInsights kunt u eenvoudig Google Analytics installeren op uw WordPress-website . Het wordt geleverd met prachtige rapportagetools die het voor beginners gemakkelijk maken om te zien waar hun gebruikers vandaan komen en wat ze bekijken.

3. UpdraftPlus

UpdraftPlus

Jetpack biedt geautomatiseerde dagelijkse back-ups, maar ze zijn alleen beschikbaar voor betaalde plannen. UpdraftPlus is een van de beste back- upplug- ins voor WordPress op de markt en een gratis alternatief voor de back-upfunctie van Jetpack.

Hiermee kunt u gemakkelijk automatische back-ups maken voor uw hele WordPress-website.

U hoeft het maar één keer in te stellen en dan maakt het automatisch back-ups. Uw back-ups worden opgeslagen op externe locaties zoals Google Drive, Dropbox en meer. U kunt uw website ook met een paar klikken herstellen van eerdere back-ups.

.

4. Akismet

Akismet

Jetpack heeft een spamfilterfunctie voor betaalde abonnementen, maar je hebt op zijn minst het persoonlijke plan nodig om toegang te krijgen tot standaard spamfiltering.

Akismet is de beste plug-in voor WordPress-spamfilters in de markt. Het filtert automatisch al uw WordPress-opmerkingen om spam te vangen. Dit vermindert het aantal spamcommentaren dat u moet modereren aanzienlijk.

5. Sucuri-scanner

Sucuri

Jetpack zoekt alleen naar malware als u professionele of premium abonnementabonnementen heeft. Sucuri- scanner biedt gratis malwarescanner, blacklist-monitoring, controle van bestandsintegriteit, beveiligingsmaatregelen na een hack en beveiligingsverharding.

Sucuri is de marktleider in WordPress-beveiliging en website-monitoring. Het biedt ook de beste WordPress-firewall die verdachte activiteit blokkeert nog voordat deze uw website bereikt.

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Jetpack biedt beperkte SEO-functionaliteit, zelfs voor Premium Plan-gebruikers. U hebt op zijn minst een professioneel plan nodig om toegang te krijgen tot alle SEO-functies van Jetpack. Yoast SEO is het perfecte alternatief voor de SEO-functies van Jetpack en het is de meest populaire SEO-plugin op de markt.

De gratis Yoast SEO-plug-in geeft u complete WordPress SEO- hulpmiddelen, waaronder siteverificatie , XML-sitemaps, SEO-preview, Facebook- en Twitter-previewafbeeldingen, titel- en metabeschrijvingen en meer.

7. WP naar buffer

WP naar buffer

Met WP to Buffer- plug-in kunt u uw WordPress-site verbinden met Buffer en uw WordPress-berichten automatisch laten delen in uw sociale-mediaprofielen. Het is het beste alternatief voor de publiciseringsfunctie van Jetpack, die hetzelfde doet.

Buffer is een platform voor beheer van sociale media waarmee je je sociale media-berichten de hele dag door kunt plannen. Dit bespaart u tijd die u anders zou uitgeven aan het handmatig delen van uw artikelen op sociale media.

8. Nog een andere plug-in voor gerelateerde berichten

Nog een andere plug-in voor verwante berichten

Nog een andere plug-in voor Related Posts is de beste invoegtoepassing voor WordPress-gerelateerde posts in de markt en het perfecte alternatief voor de gerelateerde postsfunctie van Jetpack.

Het biedt meer aanpassingsopties en volledige controle over hoe en waar u gerelateerde berichten op uw website weergeeft. Het ondersteunt zelfs aangepaste berichttypen en kan ook gerelateerde berichten in RSS-feeds toevoegen.

9. De: Opmerkingen

De: commentaar

Decomments is een betaalde WordPress-plug-in, waarmee u uw WordPress-opmerkingengebied kunt transformeren door er meer sociale functies aan toe te voegen. Uw gebruikers kunnen reacties beoordelen, opmerkingen delen op sociale media, inloggen met hun sociale profielen, badges verdienen en meer.

Dit biedt een zeer boeiende gebruikerservaring voor reacties op uw WordPress-site.

10. Envira Gallery Lite

Envira-galerij

WordPress wordt geleverd met een standaardmanier om eenvoudig afbeeldingsgalerijen toe te voegen . De standaard WordPress-galerij heeft echter een vrij beperkte functionaliteit. Als de gebruiker op een afbeelding klikt, wordt deze op een nieuwe pagina geladen.

Envira Gallery Lite biedt het gratis alternatief voor de responsieve galerijen van Jetpack. Hiermee kunt u gemakkelijk responsieve afbeeldingsgalerijen maken met carrouselpescanners.

11. Pingdom

Pingdom

Pingdom is geen plug-in, maar een hulpprogramma voor het monitoren van websites dat u kunt gebruiken als een alternatief voor de monitoringtool van Jetpack. Met het gratis account van Pingdom kun je 1 website bekijken.

Het verzendt een onmiddellijke e-mailmelding wanneer uw website offline is en waarschuwt u wanneer het weer actief is. U kunt ook de historische uptime van uw website volgen door u aan te melden bij uw account.

12. MailChimp

MailChimp

E-mailmarketing is een van de beste manieren om contact te maken met uw doelgroepen. Als je nog niet bent begonnen, lees dan onze handleiding over waarom je meteen je e-maillijst zou moeten bouwen .

MailChimp is een van de beste e-mailmarketingservices ter wereld en het perfecte alternatief voor de e-mailabonnementen van Jetpack. Het nadeel van Jetpack’s abonnementen is dat het alleen gebruikers e-mails stuurt wanneer je een nieuw bericht publiceert. In tegenstelling tot een echte e-maillijst, waar u gebruikers wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrieven kunt sturen.

MailChimp is een betaalde service, maar ze bieden een gratis altijd-voor-abonnement voor tot 2000 abonnees en 12.000 e-mails per maand.

13. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare is een van de beste CDN-services die gratis CDN biedt en elementaire bescherming tegen DDOS-aanvallen.

Het verbetert de snelheid en prestaties van uw website door statische inhoud te bieden via hun wereldwijde CDN. Cloudflare is de perfecte vervanging voor de CDN-service van Jetpack die uw afbeeldingen bedient via hun CDN-server om de prestaties te optimaliseren. Het biedt ook een gratis alternatief voor de brute force-aanvalsbescherming van Jetpack.

14. Easy Updates Manager

Easy Updates Manager

Met Easy Updates Manager kunt u de automatische plug-inupdate-functie van Jetpack vervangen. Het helpt u alle WordPress kern-, thema- en plugin-updates eenvoudig te beheren.

Via één dashboard kunt u automatische updates in- of uitschakelen. U kunt instellen dat specifieke of alle plugin-updates automatisch worden geïnstalleerd. Het kan ook automatisch thema-updates installeren.

15. WordPress Oneindig scrollen

Meer laden - Oneindige scroll voor WordPress

WordPress Infinite Scroll is het perfecte alternatief voor de oneindige scroll-functie van Jetpack. Net als Jetpack moet u een klein codefragment toevoegen aan uw thema.

Hiermee kunt u een knop toevoegen waarop gebruikers kunnen klikken om meer berichten te laden. U kunt er ook voor kiezen om berichten automatisch te laden als een gebruiker een pagina naar beneden schuift.

16. Shared Counts

Shared Counts

Shared Counts is een van de beste plug-ins voor sociale media voor WordPress . Het is supersnel en laadt slechts een beperkt aantal top sociale netwerken: Facebook, Twitter, Google+, Stumbleupon, Pinterest en LinkedIn.

Het heeft meerdere knopstijlen, het aantal sociale delen en de totale hoeveelheid tellen. U kunt de weergavevolgorde van de knoppen wijzigen en de plug-in kan automatisch knoppen invoegen in uw WordPress-berichten, pagina’s en aangepaste berichttypen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste alternatieven voor de Jetpack-plug-in op je WordPress-site.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *